Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های قرآنی استان یزد با تأکید بر حمایت مادی و معنوی از مؤسسات قرآنی گفت: متأسفانه اکثریت خانواده‌ها آموزش قرآن را جزئی از سبد اصلی خانوار نمی‌دانند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یزد، «حجت‌الاسلام حمیدرضا مطهریان»، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های مردمی، فرهنگی قرآن و عترت استان یزد، در دیدار اعضای هیئت مدیره با محمدعلی طالبی، استاندار یزد با اشاره به فعالیت ۱۲۰ مؤسسه در سطح استان اظهار کرد: این اتحادیه در استان یزد و چهارمحال و بختیاری به صورت اتحادیه واحد تشکیل شده و این در حالی است که در سطح کشور دو اتحادیه به  صورت جداگانه فعالیت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اخیراً در مجمع قرآنی که در محل اتحادیه برگزار شد قریب به اکثریت اعضا توافق بر فعالیت یک اتحادیه داشتند و از نکات مثبت است که در یزد اتفاق افتاده و این اتفاق را ناشی از عدم اختلاف سازمان تبلیغات و ارشاد و اتحاد و انسجام اعضای این اتحادیه می‌دانم.

حجت‌الاسلام مطهریان افزود: اداره کل تبلیغات اسلامی استان همه فعالیت‌های قرآنی این اداره را به اتحادیه واگذار کرده و این اتحادیه بین مؤسسات بسته به تخصصی که دارند توزیع می‌کند و اداره ارشاد نیز در حال پیگیری هستیم و بعضی از فعالیت‌ها در حال واگذاریست.

وی با اشاره به اینکه اتحادیه بهترین مکان برون سپاری فعالیت‌هاست گفت: اتحادیه شکل گرفته از تشکل‌های قرآنی مردمی که با علاقه در حال فعالیت هستند به نحوی که اگر مبلغی به این مؤسسات داده شود چند برابر خروجی خواهد داشت و در صورت نیاز خود هزینه می‌کنند تا فعالیت قرآنی اجرایی شود.

مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های مردمی، فرهنگی قرآن و عترت استان یزد برگزاری کلاس‌های قرآنی ویژه مناطق محروم، تشکیل مجمع قرآنی در استان را جمله برنامه‌ها اعلام کرد و گفت: مشکلات مالی و مالیاتی، پرداخت حقوق پرسنل و نداشتن درآمد مستمر از مشکلات عمده اکثر موسسات در استان است.

وی با اشاره به اینکه متأسفانه اکثریت خانواده‌ها اکنون آموزش قرآن را در سبد اصلی خانوار نمی‌دانند گفت: مؤسسات نیاز به حمایت مادی و معنوی دارند چرا که بار بزرگ قرآنی که در حال حاضر لازم است، از دوش دولت بردارند و در خدمت قرآن باشند.

مطهریان افزود: بازدید از ۴۰ مؤسسه و خانه قرآن در سطح شهر و استان، تشکیل ۳۰ جلسه هیئت مدیره تا پایان سال ۹۷ و ۱۵۰ مصوبه، برگزاری مسابقات در فضای مجازی، ماهنامه الکترونیکی اتحادیه، برگزاری ۱۰ همایش بزرگ جامعه قرآنی به مناسبت دهه فجر، برگزاری کارگاه‌های آموزشی، توزیع دو هزار جلد قرآن بین مؤسسات، تجلیل از معلمان قرآن کریم از دیگر اقدامات این اتحادیه است.

وی برگزاری مجمع خیرین قرآنی برای اولین بار در استان یزد، تشکیل صندوق حمایت از مؤسسات و فعالان قرآنی و اعطای بیش از ۵۰۰ فقره وام قرض‌الحسنه از سال ۸۹ تاکنون، برگزاری آزمون قرآن و عترت با حضور بیش از ۷ هزار نفر در استان را از دیگر اقدامات برشمرد.

در ادامه استاندار یزد در این دیدار که احمد تر‌حمی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار نیز حضور داشت، ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان گفت: فضای فکری، سبک زندگی و شرایط امروز جامعه ایجاب می‌کند تعالیم دینی و ارزش‌های فرهنگی را با زبان نو و قابل درک و فهم به نسل جدید منتقل نماییم و در حوزه قرآنی نیز باید فراتر ‌از وضع موجود تلاش کنیم.

محمدعلی طالبی ادامه داد: می توان قرآن را محور فعالیت‌ها در بسیاری از کارهای هنری و امور فرهنگی، اجتماعی قرار داد و به نوعی در حوزه هنر، از نقاشی و خوشنویسی گرفته تا هنرهای جدید و تجسمی، با محوریت قرآن و اندیشه های قرآنی، کارهای بزرگ و اثربخشی انجام داد.

وی نقش مؤسسات قرآنی در جذب هنرمندان رشته‌های مختلف با محوریت قرآن را فراتر از علاقه مندان به حفظ و قرائت قرآن دانست و افزود: تعالی بسیاری از هنرها مرهون قرآن است و با توجه به هم افزایی موجود در استان در این زمینه و وجود منابع و اعتبارات مناسب در این خصوص، باید محصولات قرآنی به معنای عام در حوزه فرهنگی و هنری عرضه شود و از طریق نمایشگاه‌ها در اختیار جامعه قرار گیرد.

استاندار یزد در بخش دیگری از سخنان خود گفت: تشکیل اتحادیه‌ و موسسات ‌قرآنی با این ویژگی‌ها در جهت عهده دار شدن موضوعات قرآنی به ویژه ایجاد انسجام در حوزه تشکل‌های زیرمجموعه سازمان تبلیغات اسلامی و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، کاری ارزشمند است.

طالبی در ادامه در پاسخ به درخواست اعضای هیئت مدیره اتحادیه قرآنی استان در خصوص واگذاری برنامه‌های قرآنی دستگاه‌ها و ادارات استان به این اتحادیه، گفت: اتحادیه طرح‌های پیشنهادی خود در این خصوص که ادارات و دستگاه‌ها می‌توانند دنبال کنند را ارائه دهد تا به آن‌ها ابلاغ شود.

عالی ترین مقام اجرایی استان در خصوص پیشنهاد بازدید دوره ای از مؤسسات قرآنی استان نیز خاطرنشان کرد: بنای کار بر این است که بازدید از موسسات قرآنی هر  ماه یک بار انجام شود و قطعاً برکات این امر در فعالیت‌ها و برنامه‌های ما تجلی می یابد.

وی با اعلام آمادگی برای حضور در مجمع عمومی اتحادیه استان، ‌افزود: با توجه به شرایطی که در سال جاری وجود دارد، از منظر مالی از طرح‌های ویژه قرآنی تا آنجا که بتوانیم حمایت خواهیم کرد.

استاندار یزد در ادامه پیشنهاد داد: با توجه به هم افزایی و همراهی دستگاه‌های دولتی و اتحاد و انسجام موجود در استان، پیشنهاد در جهت انجام اقدامات لازم جهت استقلال مالی اتحادیه  قرآنی استان توسط خود اتحادیه ارائه شود تا برای ایجاد منابع درآمدزا کمک‌های لازم انجام و سرمایه گذاری همراه با درآمد مناسب ایجاد شود تا بخشی از هزینه‌های جاری و اعتبارات اتحادیه قرآنی از این منابع تامین گردد.

طالبی در پایان سخنان خود با اشاره به درخواست اعضای هیئت مدیره اتحادیه قرآنی استان در خصوص جایگاه قانونی برای صدور مجوز توسط اتحادیه، گفت: امروزه در دنیا صدور مجوزها توسط تشکل‌های صنفی صورت می گیرد و ما نیز باید به این سمت حرکت کنیم، بنابراین اتحادیه در این خصوص پیشنهادات خود را اعلام کند و سازمان تبلیغات اسلامی و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان نیز در این زمینه از نظرات اتحادیه استفاده کنند تا از مشکلات احتمالی جلوگیری شود.‌

یادآور می‌شود در این نشست هر یک از اعضا نظرات و پیشنهادات خود را بیان کردند.

پایان پیام/449

منبع: شبستان

کلیدواژه: راهپیمایی روز قدس روز قدس خبرگزاری شبستان استان بوشهر امام خمینی ره ارتحال امام ره ماه رمضان روز جهانی قدس دهه کرامت اتحادیه قرآنی شبستان یزد استاندار یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۶۷۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختتامیه جشنواره قرآن و حدیث در تانزانیا برگزار می شود

به گزارش خبرگزاری مهر، اختتامیه بیست و نهمین جشنواره بین المللی قرآنی و حدیثی در نمایندگی جامعةالمصطفی العالمیه تانزانیا برگزار می‌شود.

این آئین با حضور بزرگان، علما، شخصیت‌های قرآنی، مراکز علمی آکادمیک و دینی، دانشجویان، طلاب، علاقمندان از مذاهب مختلف توسط نمایندگی جامعه المصطفی در مرکز همایش‌های بین المللی جولیوس نیرره شهر دارالسلام برگزار خواهد شد.

این جشنواره به صورت حضوری و مجازی با حضور قاریان استاد قاسم مقدمی از کشور جمهوری اسلامی ایران، سعید رحیمی از کشور جمهوری اسلامی ایران، استاد عیدی شعبان از کشور تانزانیا، استاد جلال معصومی از کشور افغانستان، استاد رجا ایوب از کشور تانزانیا، قاری نوجوان آقای یاسین غلامی از کشور جمهوری اسلامی ایران، استاد حسین بوکی از کشور تانزانیا، استاد رضا دوسا از کشور تانزانیا و استاد علی عبدالله از کشور تانزانیا برپا خواهد شد.

تاریخ برپایی اختتامیه جشنواره روز یکشنبه نهم اردیبهشت سال جاری مطابق با ۲۰۲۴/۴/۲۸ از ساعت ۱۴ در محل Julius Nyerere International Convention Centre است.

علاقه مندان می‌توانند از نشانی زیر شاهد پخش زنده این اختتامیه باشند.

یوتیوب:

https://www.youtube.com/live/pV8I9X0IWQE?si=aAMNlL6Cce6_oMKS

یوتیوب:

https://youtu.be/8H2s342gMf4?si=4jjwBD7ZShu0QJcy

کد خبر 6089604 سمانه نوری زاده قصری

دیگر خبرها

  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند
  • ثبت‌نام لیگ قرآنی «ضحی» در گیلان آغاز شد
  • تجلیل از نخبگان قرآنی در استان البرز
  • تمرکز امسال فعالیت‌های فرهنگی بر توسعه و تقویت جلسات خانگی
  • ثبت نام چهارمین دوره مقدماتی طرح ملی قرآنی "حفظ نور رضوی" آغاز شد
  • مشارکت ۳۲۵ نفر در مسابقات قرآنی شرکت گاز خراسان جنوبی
  • آغاز ثبت نام چهارمین دوره مقدماتی طرح ملی قرآنی حفظ نور رضوی
  • اختتامیه جشنواره قرآن و حدیث در تانزانیا برگزار می شود
  • قرآن فضای گفتگوی بسیاری درباره هنر دارد
  • سند راهبردی جامعه قرآنی عصر رونمایی شد