Web Analytics Made Easy - Statcounter

طرح های غربالگری سلامت روان دانشجویان و شیوع شناسی مصرف مواد مخدر و اعتیاد در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی آغاز شد. ۱۳ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۳ سیاسی نظرات - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، محمد نوری رئیس مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از اجرای طرح غربالگری سلامت روان دانشجویان این دانشگاه خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نوری اظهار داشت: در این طرح پرسشنامه‌هایی به منظور ارزیابی افسردگی، خشم، خلق مانیا، مشکل خواب، استرس و فشار روانی، اختلال تجزیه‌ای، وسواس، اضطراب، جسمانی سازی، مصرف دارو و مواد مخدر بر روی 240 نفر از دانشجویان دختر و پسر در مقاطع مختلف اجرا می‌شود.

وی افزود: اجرای این طرح در دانشکده‌ها بر عهده روانشناسان این مرکز است که با هدف استاندارد سازی پرسشنامه یکنواخت برای سنجش سطح سلامت روان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است.

رئیس مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: به منظور تشویق دانشجویان جهت شرکت در این طرح، در پایان اجرای آزمون، هدایایی به رسم یادبود به شرکت کنندگان اهدا خواهد شد.

درآمدهای مصرف سیگار برای پیشگیری از اعتیاد هزینه می‌شودتعرفه­ خدمات سرپایی درمان اعتیاد و روانگردان تعیین شد

همچنین پری سیما رستمی معاون مرکز مشاوره و سلامت و روان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از آغاز طرح شیوع شناسی مصرف مواد مخدر و اعتیاد در این دانشگاه خبر داد.

رستمی خاطرنشان کرد: دانشجویان به دلیل فشارهای تحصیلی، دوری بلند مدت از خانواده و غالباً زندگی دانشجویی و ارتباط نزدیک با همسالان در معرض خطر ابتلاء به اختلال اعتیاد هستند.

وی گفت: هدف از اجرای این طرح، آگاه شدن از دیدگاه‌ها و الگوهای رفتاری دانشجویان درباره این آسیب اجتماعی است.

معاون مرکز مشاوره و سلامت و روان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: این طرح به بررسی ابعاد مختلفی از جمله: نوع مواد مصرفی، علت مصرف و میزان مصرف، شیوع شناسی آن در اجتماع، دانشگاه‌ها و خانواده دانشجویان، تأثیر تبلیغات و اطلاع رسانی در میزان مصرف مواد و الکل می‌پردازد.

وی افزود: این طرح توسط روانشناسان مرکز مشاوره در کلیه دانشکده‌ها انجام می‌شود که طی یک مرحله بر روی 700 دانشجوی دختر و پسر در مقاطع مختلف صورت می‌پذیرد.

انتهای پیام/

R1541/P/S1/CT12 واژه های کاربردی مرتبط دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۶۷۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت ویتامین دی مازندرانی ها رو به بهبود است

به گزارش خبرنگار مهر، رضا صفری عربی عصر چهارشنبه در همایش استانی هفته ملی سلامت که با حضور دکتر فرهاد غلامی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران، معاونین بهداشت و درمان دانشگاه، مدیران دستگاه‌های اجرایی، مدیران و رؤسای ادارات شبکه‌های بهداشت و درمان استان، منتخبین، سفیران و داوطلبان سلامت نمونه در مرکز بهداشت استان برگزار شد، شعار هفته سلامت را " سلامت خانواده با مردمی‌سازی سلامت" عنوان کرد و افزود: پزشک خانواده مصداق بارز این شعار است.

وی با اعلام اینکه ۴۳۰ هزار سفیر سلامت در میان اقشار مختلف پیام‌رسان مسائل بهداشتی هستند، تصریح کرد: کمک خیران تأثیرات شگرفی بر ارتقای حوزه سلامت دارد و در جدیدترین اقدام خیران در مرکز سلامت روستای آبلو نکا ۱۲ میلیارد تومان کمک کردند که قابل تقدیر و ستایش است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به اینکه با شعار مردمی‌سازی سلامت امکانات بهداشتی و درمانی چندین برابر می‌شود، خاطرنشان کرد: با کمک صداوسیما و رسانه‌های مختلف، سطح سواد سلامت مردم را باید ارتقا ببخشیم.

صفری با بیان اینکه در سال گذشته ۹۰ درصد خدمات‌گیرندگان رضایت داشتند، تصریح کرد: با اجرای پویش مصرف ماهانه ویتامین دی، در حال حاضر وضعیت سطح ویتامین دی مردم استان تغییر کرده و رو به بهبودی است.

وی در پایان از زحمات همه کارکنان حوزه بهداشت به ویژه بهورزان، مراقبان سلامت، پزشکان و … در خدمت‌رسانی به مردم قدردانی کرد.

اکبر فاضل‌تبار رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز در این مراسم گفت: با جبران کمبود ویتامین D نباید این مکمل را به صورت خودسرانه قطع کنند و با مراجعه به پزشک میزان دوز دریافتی تعیین می‌شود.

فاضل‌تبار تصریح کرد: کمبود ویتامین دی علائمی نظیر بی اشتهایی، ضعف و بی‌حالی، دیابت، بیماری‌های استخوانی و مفاصل، بیماری‌های اعصاب و روان، برخی سرطان‌ها و افسردگی دارد.

کد خبر 6088105

دیگر خبرها

  • همایش پیاده روی در یاسوج
  • ۳۱ خرداد؛ آخرین فرصت ثبت درخواست نقل و انتقالات دانشجویان
  • نمایشگاه سلامت در هرمزگان برگزار می‌شود
  • جزئیاتی از پرداخت وام‌های دانشجویان علوم پزشکی / برگزاری ۷ طرح ملی دانشجویی
  • وضعیت ویتامین دی مازندرانی ها رو به بهبود است
  • برگزاری همایش دوستدار سلامت خانوده در دانشگاه علوم پزشکی قم
  • ۲۷ رشته تخصصی جدید به دانشگاه علوم پزشکی قم اضافه می‌شود
  • آغاز به کار همایش دانشگاه دوستدار سلامت خانواده در قم
  • کمک یک میلیارد ریالی خیّر سلامت به بیمارستان شهید بهشتی سبزوار
  • علوم پزشکی قم۴۰۰میلیاردتومان طلب دارد/کمبودهزار نیرو درحوزه سلامت