Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج  محسن جعفری نژاد بسطامی مدیرکل محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد پیش از ظهر در نشست با خبرنگاران، گفت: سرانه تولید پسماند در استان بیش از یک کیلوگرم است و این میزان از میانگین کشوری بالاتر است.

جعفری نژاد بسطامی با اشاره به اینکه میزان تولید پسماند در مرکز استان از سایر مناطق استان بیشتر است، گفت: کاهش تولید پسماند با محوریت درگیر سازی مردم در توسعه این نگاه و تفکیک از مبدأ با حرکت کارشناسی شده و رشد زیرساختی برنامه محور با فعالیت دستگاه‌های متولی ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه زباله به عنوان طلای کثیف مطرح است، افزود: تفکیک از مبدأ در استان تقریباً وجود ندارد و این مسئله مدیریت پسماند را سخت می‌کند.

جعفری نژاد بسطامی گفت: گام‌هایی در استان نیز برداشته شده، اما در آغاز راه قرار داریم.

وی با اشاره به پسماند‌های ویژه،گفت: سه نقطه برای ایجاد سایت در استان نیز پیش بینی شده و در شهرستان گچساران مکان مورد تأیید برای پسماند ویژه معرفی خواهد شد و باید از ظرفیت اقتصادی پسماند ویژه در استان استفاده شود.

مدیرکل محیط زیست استان با ابراز نگرانی از وضعیت پسماند‌های روستایی، گفت: متأسفانه هنوز اقدام خاصی در این بخش انجام نگرفته و پخش آلودگی و آسیب به اکوتوریسم از آسیب‌های این موضوع است.

جعفری نژاد بسطامی با اشاره به برنامه‌های هفته محیط زیست سال جاری، افزود: برای سال جاری، شعار روز جهانی محیط زیست با عنوان کاهش آلاینده‌ها و پسماند، آسمان آبی و سبز معرفی شده است.

جعفری نژاد بسطامی گفت: مدیریت پسماند و هوای پسماند با محوریت پوشش شهر‌های مختلف نیز در دستور کار محیط زیست کشور قرار گرفته است.

مدیرکل محیط زیست استان با تاکید بر همکاری بخش‌های مختلف، از پاکسازی مناطق مختلف در هفته محیط زیست خبر داد.

جعفری نژاد بسطامی گفت: توسعه تعاملات با بخش دانشگاهی با نگاه علمی، طرح مطالب در خطبه‌های نماز جمعه و بازدید از مراکز معاینه فنی و رایزنی برای اعمال تخفیفات معاینه فنی و بازدید از صنایع بالقوه آلاینده هوا در استان برای هفته محیط زیست برنامه ریزی شده است.

وی گفت: نگاه ما تعامل و همکاری با دستگاه‌ها و بخش‌های مختلف با مردم محور سازی حفظ محیط زیست است.

جعفری نژاد بسطامی با تاکید بر اخلاق محیط زیستی، خواستار آگاه سازی، رعایت قوانین و مردم محور سازی حفظ محیط زیست شد.

جعفری نژاد بسطامی با اشاره به موضوع ریزگردها، گفت: در حال حاضر صنعت آلاینده با مقیاس بزرگ در استان نداریم، اما دغدغه مدیریت هوا باید در حوزه توسعه صنعتی استان دیده شود و از ظرفیت‌های تکنولوژی برای مدیریت و کنترل آلایندگی‌ها استفاده کرد.

جعفری نژاد بسطامی بحث ترافیک و تجمع خودرو را از دیگر عوامل نگرانی‌های محیط زیستی دانست و گفت: باید مدیریت اصولی در این بخش اعمال شود.

جعفری نژاد بسطامی بر تکمیل ظرفیت دستگاه‌های سنج هوا در استان تاکید کرد و بیان داشت: در حال حاضر دو ایستگاه سنج هوا در استان فعال است.

مدیرکل محیط زیست استان با اشاره به کاهش ۵۰ درصدی آتش سوزی مناطق حفاظت شده استان در طی سال ۹۷ نسبت به آتش سوزی ۴۰۰ هکتاری سال ۹۶، گفت: طبیعت متعلق به همه مردم است و باید حفظ و نگه داری از طبیعت با نگاه به عنوان یک دیده بان طبیعت توسط هر فرد را داشته باشیم.

وی مدیریت توسعه را یک مسئله مهم دانست و گفت: رشد اقتصادی و توسعه نباید ناپایداری در توسعه را رقم بزند و پیش بینی مبانی محیط زیستی در اجرای طرح‌ها ضروری است.

انتهای پیام/ط

تولید بیش از حد زباله در یاسوج

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پسماند محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۷۲۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۵ تنی پسماند روزانه اسالم با تفکیک از مبدا

ایسنا/گیلان شهردار اسالم با اشاره به اجرای طرح تفکیک از مبدا با محوریت آموزش دانش آموزان در مدارس، خاطرنشان کرد: روزانه ۱۵ تن زباله تولیدی داشتیم که با تفکیک از مبدا، پنج تن آن کاهش یافت البته با حضور گردشگران شاهد افزایش تولید زباله هستیم.

سیف الله صداقت دوست امروز، ۱۳ اردیبهشت ماه در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به افزایش بودجه شهرداری اسالم از ۲۴ میلیارد تومان در سال گذشته به ۴۸ میلیارد تومان در سال جاری، اظهار کرد: احداث بلوار ۶۰۰ متری و بهسازی خیابان کشاورز اسالم در دست اقدام است.

وی با بیان اینکه احداث یادمان مزار شهدای اسالم با اعتبار ۲.۵ میلیارد تومانی تا هفته دولت به اتمام می رسد، افزود: سال گذشته با ۱۸۴ تن آسفالت اقدام به آسفالت معابر و خیابان ها کردیم و تا پایان این دوره شورا و شهرداری اسالم، کوچه فاقد آسفالت نخواهیم داشت؛ البته برای زیرسازی نیازمند مصالح هستیم که با حمایت فرمانداری و دادستانی انجام خواهد شد.

شهردار اسالم در ادامه از اجرای طرح بازیافت زباله در این شهر از ۹ ماه گذشته خبر داد و عنوان کرد: نیازمند ۲۰۰۰ مترمربع عرصه جهت دفن و تفکیک زباله و بازیافت هستیم؛ البته اداره منابع طبیعی شهرستان تالش با واگذاری عرصه موافقت کرده و نیازمند تایید اداره حفاظت محیط زیست هستیم.

صداقت دوست با بیان اینکه روزانه ۱۰ تن زباله تولید می شود، تاکید کرد: برخی از روستاها نیز زباله های خودشان را به شهر اسالم می آورند و در ایام تعطیلات نیز شاهد تولید زباله هستیم که حجم زباله روزانه را تا ۲۵ تن افزایش می دهد.

وی با اشاره به اجرای طرح تفکیک از مبدا با محوریت آموزش دانش آموزان در مدارس، خاطرنشان کرد: روزانه ۱۵ تن زباله تولیدی داشتیم که با تفکیک از مبدا، پنج تن آن کاهش یافت؛ البته با حضور گردشگران شاهد افزایش تولید زباله هستیم.

شهردار اسالم رودخانه ناورود اسالم را بزرگترین و وحشی ترین رودخانه گیلان دانست و متذکر شد: پل ناورود سال ۹۸ بر اثر سیلاب تخریب شد که تاکنون ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد؛ همچنین بالغ بر ۱۰۰ متر دیواره سازی شده است.

وی اسالم را دارای ۱۷.۵ هکتار اراضی ساحلی دانست و یادآور شد: در راستای دستورات دولت سیزدهم و تاکید استاندار، موفق به آزادسازی حریم ۶۰ متری اسالم به طول یک کیلومتر شدیم و طرح سالم سازی داریم.

صداقت دوست از کاشت ۱۵۶۰ اصله نهال در اراضی ساحلی اسالم خبر داد و بیان کرد: ۱۵ اتاقک گردشگری نیز احداث شده و در حال احداث سرویس های بهداشتی هستیم.

وی با بیان اینکه در تابستان گذشته ۴۰ هزار نفر به ساحل اسالم آمدند، عنوان کرد: نیازمند اعتبار برای ساماندهی گردشگران هستیم؛ البته آماده سرمایه گذاری ۲۰۰ میلیارد تومان هستیم که لازمه آن افزایش قرارداد واگذاری عرصه توسط اداره منابع طبیعی از ۱۵ سال به ۴۵ سال است.

شهردار اسالم، با اشاره به زیبایی های منطقه و گردشگرپذیری آن، تاکید کرد: به زودی جشن های تابستانه بومی و محلی را در ساحل اسالم برگزار می کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عدم وجود سایت مدیریت پسماند ویژه در شهرک‌های صنعتی
  • جمع آوری ۹۰ تن پسماند و نخاله ساختمانی در پویش «مسیرسبز- ایران پاک»
  • کاهش ۵ تنی پسماند روزانه اسالم با تفکیک از مبدا
  • لزوم توجه به رویکردهای اساسی برای تفکیک زباله از مبدا
  • جمع آوری ۹۰ تن پسماند و نخاله ساختمانی در پویش مسیر سبز ایران پاک
  • ۹۰ تُن پسماند و نخاله ساختمانی در استان مرکزی جمع‌آوری شد
  • رویکرد اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است
  • سند جامع مدیریت پسماند ایلام تهیه می‌شود
  • بررسی روند امحا و دفن زباله در ۴ شهر فارس
  • برنامه ریزی برای تولید سوخت حاصل از زباله در شهر تبریز