Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-28@22:12:51 GMT

با پوست خود مهربان باشیم

تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۹۹۰۹۹۵

با پوست خود مهربان باشیم

نور خورشید سودمندی‌های بی شماری برای موجودات روی کره خاکی دارد، اما تابش شدید آن در فصل گرما می‌تواند موجب تشدید برخی بیماری‌ها به ویژه در اندام هایی، چون پوست شود.
تابستان برای شماری، فصل میوه‌های رنگارنگ، مسافرت، آب تنی، گشت و گذار‌های عصرانه در دامن طبیعت است و برای برخی هم دوره عرق ریزان گرمای طاقت فرسا، کلافگی، آفتاب سوختگی و تب زدگی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..
اندامی، چون پوست که در معرض تابش مستقیم خورشید قرار دارد و در تابستان بیش از دیگر فصل‌های سال عرق می‌کند، به نسبت اندام‌های دیگر بیشتر با بیمار‌های فصل گرما درگیر می‌شود.
دکتر مریم صفر دوست مختصص پوست و مو وزیبایی در گفت و گفو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک؛گفت: در نور خورشید پرتو‌هایی وجود دارد که با وجود برخی سودمندی‌ها می‌تواند برای پوست زیان آور باشد، یکی از مهمترین این پرتو ها، «فرابنفش» است که طول موجی کوتاه و انرژی بیشتری نسبت گونه‌های دیگر پرتو‌های خورشیدی دارد.

به گفته صفر دوست لوپوس بیماری است که بر اثر تابش مستقیم و شدید آفتاب بر پوست، تشدید می‌شود. لوپوس که در دسته بیماری‌های خود ایمنی قرار می‌گیرد، بر اثر حمله دستگاه ایمنی بدن به سلول‌های ارگان و اندام‌های مختلف به وجود می‌آید؛ بیماری که همچون دیگر بیماری‌های گروه خودایمنی هنوز ریشه و عامل اصلی پدیداری آن مشخص نیست و درمانی قطعی نیز برای آن یافت نشده است.

به این ترتیب، تابش شدید خورشید، پیامد‌ها و عوارض اصلی بیماری لوپوس یعنی حساسیت و التهاب پوستی، درد شدید و سختی حرکت مفصلی، خستگی بیش از حد، ضعف و بی اشتهایی ادامه دار و ... را افزایش می‌دهد.

دکتر صفر دوست تاکید کرد: در برابر تابش پرتو‌های زیان آور، افراد می‌توانند از لباس‌های آستین بلند، گشاد و نخی استفاده کنند و نیز کلاه‌هایی که بر سر و صورت سایه می‌افکند.

وی افزود: هر چند فرهنگ استفاده از چتر‌های آفتابی در کشور ما جا نیافتاده، ولی استفاده از این نوع چتر‌ها تاثیر زیادی بر جلوگیری از جذب پرتو‌های زیان آور در پوست دارد، از این رو نهادینه سازی استفاده از چتر‌های آفتابی تا حد زیادی می‌تواند مانع از گسترش بیماری‌های پوستی در تابستان شود.

وی در ادامه تاکید کرد: استفاده از عینک‌های آفتابی و نیز کرم‌های ضد آفتاب راهکار مناسبی برای جلوگیری از بیماری‌های پوستی است.کرم‌های ضد آفتاب از معدود کرم‌هایی هستند که برای پوست مفیدند و می‌توانند از این پوست محافظت کنند.

صفر دوست نیز در مورد راهکار‌های جلوگیری از ابتلا به بیماری‌های پوستی گفت: شست و شوی پوست در تابستان تاثیری انکار ناپذیر در سلامت پوست دارد.

افراد در تابستان باید روزانه بدن خود را بشویند و لباس‌های زیر خود را عوض کنند.
دکتر مریم صفر دوست مختصص پوست مو وزیبایی در پایان با تاکید بر شست و شوی روزانه یا دست کم یک روز در میان بدن، تاکید کرد برای جلوگیری از خشکی پوست نباید بیش از حد از صابون استفاده کرد و در برخی زمان‌ها شست و شو با آب و بدون مواد شوینده برای تمیز نگه داشتن پوست کفایت می‌کند.

همچنین افراد در ساعت‌های میانی روز که تابش پرتو‌های زیان آور بیشتر است، در صورت امکان از قرار گرفتن زیر آفتاب پرهیز کنند.

انتهای پیام/ک

مراقبت های پوستی در مقابل نور خورشید

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پوست و مو پیشگیری و درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۹۰۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روش‌های قهری در ارتباطات فرهنگی جوابگو نیست

مدیرعامل مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ‌ساز شیراز، حضور همیاران مهربان ترافیک را به مثابه مشارکت مردم در جهش تولیدات فرهنگی توصیف کرد و گفت: روش‌های قهری در ارتباطات فرهنگی جوابگو نیست. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، سیدعبدالرضا دستغیب در نخستین جلسه تجلیل و هماهنگی همیاران مهربان ترافیک شیراز با اشاره به شعار سال و تأکید مقام معظم رهبری بر مشارکت مردم در جهش تولید، اظهار داشت: در بحث جهش تولید ملاک تنها تولید کالا نیست و تولید فرهنگ و مسائل اجتماعی و هر آنچه که ضرورت یک جامعه اسلامی ایرانی است را شامل می‌شود.

وی افزود: حضور همیاران مهربان ترافیک در چهارراه‌ها و نقاط کور ترافیکی و کمک به روان‌سازی ترافیک، همان مشارکت در جهش تولیدات فرهنگی است.

مدیرعامل مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ ساز شیراز با تأکید بر ضرورت توجه مسئولان به مردمی که با وقف مال و ثروت خود و یا با وقف وقت باارزش خود در راه خیر قدم برمی‌دارند؛ عنوان کرد: شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» تأکید رهبری بر حمایت مسئولان از مردم است تا مسئولان ضمن قدردانی از خیرین، خدمات آنها را در حوزه خود گزارش دهند و با تقدیر و تجلیل، خیرین را به جامعه معرفی کنند تا بسیج عمومی برای این حرکت فرهنگی در جامعه ایجاد شود.

دستغیب همچنین با بیان اینکه روش‌های قهری در ارتباطات فرهنگی جوابگو نیست، تصریح کرد: خدمات فرهنگی در شیراز به راحتی قابل انجام است، چون شیراز پایتخت فرهنگی و تمدنی بزرگ است و شهروندان آماده پذیرش مسائل فرهنگی هستند.

وی با اشاره به حضور 45 نفر از همیاران مهربان ترافیک در مراکز مهم و پرتردد شیراز در ایام نوروز، خدمات همیاران را ارزشمند و قابل تقدیر خواند که با حضور خود گامی موثر در رشد و اعتلای فرهنگ برداشتند.
 
 مدیرعامل مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ ساز شیراز همچنین به خدمت 130 همیار مهربان ترافیک در طول سال در خیابان‌های پرتردد شهر اشاره کرد که روزانه در کنار پلیس راهور، راهگشای گره‌های ترافیکی هستند.

دستغیب در ادامه گفت: آمار تصادفات و مرگ و میر ناشی از آن رقمی مشخص و قابل ارائه است، اما بهتر است به دنبال علل تصادفات باشیم تا بتوانیم برای آن راه حل ارائه نمائیم و این همان حلقه مفقوده است. 

وی افزود: پایین بودن فرهنگ رانندگی، استاندارد نبودن خودروها، جاده‌های نامناسب و غیراستاندارد، آموزش ناکافی برای گرفتن گواهینامه رانندگی و عدم سختگیری لازم در آموزش و امتحان رانندگی می‌تواند دلیل تصادفات باشد که لازم است به رابطه معناداری برسیم تا راه حل مناسبی ارائه دهیم، چرا که مرگ و میر ناشی از تصادفات، مشکلات و آسیب‌های اجتماعی بسیاری به دنبال دارد.

 نایب رئیس مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ‌ساز شیراز هم گفت: ما شهروندان شهری هستیم که مایه فخر و مباهات جامعه بشریت است.
 
طاهری با بیان این که باید به شهر و همشهریانمان افتخار کنیم؛ اضافه کرد: خیر نیکوکاری که علی‌رغم مشکلات موجود به حمایت از همشهریان خود برمی‌خیزد را باید حمایت کرد و ستود.

وی با بیان اینکه بی‌گمان همیاران مهربان ترافیک شایستگی این خدمت و لباس مقدس همیاری را داشته‌اند، گفت: برای یادآوری و آموزش فرهنگ به شهروندان لازم است تا الگو‌های تربیتی را اعمال کنیم و در کنار آموزش رسمی آموزش غیررسمی داشته باشیم.

مدیرعامل مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ ساز شیراز با تأکید بر اهمیت آموزش به عنوان گام اول در مسائل فرهنگی، گام دوم پس از آموزش را نظارت عنوان کرد و گفت: در اجرای برنامه‌های فرهنگی یا تغییر رفتار و الگوی شهروندی باید ابتدا به آموزش بپردازیم و با نظارت مستقیم، رهاسازی و نظارت غیرمستقیم افراد را تا ورود به بلوغ روانی هدایت نماییم و این راه درستی است که جامعه می‌تواند شهروندانش را به کمال برساند.

حسین جوکار، عضو هیئت امنای مجمع خیرین شهرساز و فرهنگ ساز و از خیرین نیکوکار شیرازی به مشکلات فراوان اقتصادی در پی تحریم‌ها و ناکارآمدی برخی از مسئولان اشاره کرد و گفت: در کنار مشکلات عدیده در جامعه، زیبایی خدمت برخی از مردم به همشهریان خود ستودنی است.

وی افزود: همیاران مهربان ترافیک علی‌رغم سختی‌های زندگی، وقت باارزش خود را صرف امور خیر، خدمت به خلق خدا و اعتلای فرهنگ جامعه می‌کنند که قابل تقدیر است.

انتهای پیام/424.

دیگر خبرها

  • چند واقعیت علمی که زیر پوست ما جریان دارد
  • نشست رهبران گروه‌های مقاومت فلسطین در پرتو تحولات پر شتاب میدانی و سیاسی
  • نشست مهم رهبران گروه‌های مقاومت فلسطین در پرتو تحولات پر شتاب میدانی و سیاسی برگزار شد
  • اصلاح نژاد ۱۵ هزار راس دام سبک در استان همدان
  • چند واقعیت علمی که زیر پوست ما جریان دارند
  • روش‌های قهری در ارتباطات فرهنگی جوابگو نیست
  • کمی مهربان باشیم (بررسی زندگی و آثار دکتر هروی)
  • چرا رونالدو زیادی مهربان شده است؟!
  • رای کلوپ به انتخاب اسلوت: خوب به‌نظر می‌رسد!
  • بیماری‌های خودایمنی که باعث ریزش مو می‌شوند