Web Analytics Made Easy - Statcounter

 طی روزهای گذشته خبری دست به دست از مدرسه ای مختلط در مشهد می چرخد. این اخبار دلالت از این امر دارند که در این مدرسه دانش آموزان پسر ودختر در کنار هم در حال تحصیل هستند در حالی که دانش آموزان دختر نیز حجاب لازم را ندارند.

خبرنگار میزان صحت و سقم این ماجرا را از اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی جویا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«این مدرسه ویژه دانش آموزانی است که به ایران مهاجرت کرده اند» این پاسخی بود که اداره کل روابط عموی و اطلاع رسانی آموزش و پرورش خراسان رضوی به خبرنگار میزان گفت.

مهدی مجیدی فرد، رئیس اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش خراسان رضوی در گفتگو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، درباره وجود مدرسه مختلط در مشهد و تحصیل دختران و پیران در کنار یکدیگر گفت: این مدرسه جز مدارس خاص در مشهد است و ویژه دانش آموزانی است که به ایران مهاجرت کرده اند.

مرجع اعطای مجوز به این مدرسه مختلط

وی در ادامه درباره مرجع اعطای مجوز به این مدرسه مختلط گفت: این مدرسه با مجوز شورای عالی آموزش و پرورش تاسیس شده اداره کل آموزش و پرورش استان فقط به عنوان یک نهاد نظارتی می تواند در این زمینه فعالیت کند.

وی در ادامه درباره نظارت آموزش و پرورش خراسان رضوی بر فعالیت این مدرسه گفت: این کار در طی سال جاری به دفعات انجام و گزارشات مربوط به اقدامات این مدرسه به شورای عالی آموزش و پرورش ارسال شده است.

اخبار اجتماعی- وی در ادامه بیان کرد: خط قرمز وزارت آموزش و پرورش رعایت قوانین و شئونات فرهنگی و دینی با تاکید بر موارد سند تحویل بنیادین است.

این مدرسه کمتر از ۱۰۰ دانش آموز خارجی دارد

مجیدی فرد در ادامه بیان کرد: اقدام این مدرسه یک تخلف کوچک در مدرسه ای بوده که کمتر از ۱۰۰ دانش آموز خارجی را در خود جایی داده که با تذکرات مشکل حل شده بود و مدیران مدرسه در این زمینه توجیه شدند و مشکلی از این لحاظ وجود ندارد.

تمام دانش آموزان این مدرسه خارجی هستند

وی در ادامه تاکید کرد: تمام دانش آموزان این مدرسه خارجی هستند که والدین آنها به دلایلی باید در کشور اسکان داشته باشند و هیچ دانش آموز ایرانی در این مدرسه در حال تحصیل نیست.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: آموزش و پرورش دانش آموز آموزش و پرورش دانش آموز مدرسه مختلط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۹۸۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحصیل این عده از دانش‌آموزان در مدارس سمپاد رایگان است

نشست خبری مشترک الهام یاوری، رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان و مسعود بهرامی، مدیرکل شهرستان‌های تهران با موضوع دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی سمپاد عصر امروز، یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ برگزار شد.

در ابتدای این نشست رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان ضمن گرامیداشت روز معلم و هفته سمپاد بیان کرد: این دومین دوره از نمایشگاه دستاوردهای سمپاد است که با رشد و افزایش قابل قبولی در دستاوردها همراه بوده است.

وی افزود: هدف اصلی ما از به نمایش گذاشتن دستاوردهای مختلف سمپاد، کمک به صنایع مختلف برای شناسایی و جذب دانش‌آموزان نخبه است.

یاوری دستاورد دوم را کاربردی شدن پژوهش‌های دانش‌آموزان سمپاد برشمرد و ادامه داد: سومین هدف تشکیل شبکه سراسری از همه مناطق کشور برای ایجاد همکاری و دوستی در راستای پیشرفت علمی کشور است.

وی حضور بیش از ۲٠٠ مدیر و مسئول کشوری در این نمایشگاه را مهر تاییدی بر اهمیت آن توصیف کرد و گفت: سمپاد خود وارد تجاری‌سازی و پیاده‌سازی ایده‌ها نمی‌شود و تنها از نهادهای مسئول در این راستا بهره می‌برد.

رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان با بیان اینکه چهار دهک اول از پرداخت شهریه مدارس سمپاد معاف هستند ادامه داد:مردم درصورت مشاهده موردی خلاف این رویه اطلاع‌رسانی کنند تا پیگیری شود.

یاوری در پاسخ به پرسشی درباره راه‌اندازی مدارس سمپاد ویژه عشایر مناطق مختلف کشور توضیح داد: سمپاد به عدالت آموزشی کمک می‌کند. خوشبختانه سال گذشته دو مدرسه سمپاد ویژه عشایر عزیز راه‌اندازی و احداث شد. یکی از این مدارس در استان فارس و دیگری در استان آذربایجان غربی قرار دارد که به عشایر دختر و پسر اختصاص یافته است.

رئیس سازمان آموزش استعدادهای درخشان در خاتمه اظهارتش بیان کرد: مسئولیت سمپاد تا پایان دوره تربیت عمومی است و بعد از فارغ‌التحصیلی اگر افراد شرایط نخبگی را داشته باشند به بنیاد ملی نخبگان معرفی می‌شوند. ما باید کاری کنیم که دانش‌آموزان چالش‌های کشور را بشناسند و توانایی‌های لازم برای حل این چالش‌ها را در خود پرورش دهند.

منبع: خبرگزاری میزان

دیگر خبرها

  • معلم، کلید بهره‌برداری از گنجینه‌‌ای تمام‌نشدنی را به دانش‌آموز می‌دهد
  • آموزش و پرورش : با معلم بلاگرها برخورد قانونی می‌شود/ چند نفر از این افراد را از سیستم حذف کرده ایم
  • ساخت ۵۵ کلاس درس در اشنویه
  • مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود
  • بهره برداری از ۱۵۷ کلاس درس در خواف
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • تحصیل این عده از دانش‌آموزان در مدارس سمپاد رایگان است
  • قبولی ۱۶ دانش آموز سمپاد مناطق محروم در کنکور سال گذشته
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: دانش‌آموز وسیله نیست/ برخورد قانونی با معلم بلاگرها
  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی