Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-26@07:58:25 GMT

علت زایمان زودرس چیست؟

تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۰۰۴۴۱

ایده آل این است که جنین درون رحم مادر رشد کند تا زمانی که رشد جنینی‌اش کامل شود؛ بنابراین زودتر از موعد به دنیا آمدن جنین می‌تواند خطرات و عوارضی به دنبال داشته باشد. ناطقان: ایده‌آل این است که جنین درون رحم مادر رشد کند تا زمانی که رشد جنینی‌اش کامل شود؛ بنابراین زودتر از موعد به دنیا آمدن جنین می‌تواند خطرات و عوارضی به دنبال داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زایمان زودرس به تولد نوزاد پیش از ۳۷ هفته بارداری گفته می‌شود. یک حاملگی طبیعی حدود ۴۰ هفته طول می‌کشد. هر مادری دوست دارد نوزادی سالم به دنیا بیاورد، پس مهم است که بدانیم چه عواملی می‌توانند منجر به زایمان زودرس شوند.

فاصله‌ی کم بین دو بارداری

اگر شما خیلی زود بعد از زایمان اول‌تان باردار شوید خیلی بیشتر در معرض زایمان زودرس خواهید بود. شما تازه بچه‌دار شده بودید و بدن‌تان به زمان نیاز دارد تا خودش را بازیابی کند. بدن‌تان بعد از به دنیا آوردن نوازد قبلی، ذخایر مواد مغذی‌اش را از دست داده است و به سختی می‌تواند در این فرصت کوتاه، نوزاد بعدی را پشتیبانی کند. همه‌ی سیستم‌ها در بدن‌تان از جمله کانال واژن به استراحت نیاز دارند، پس بهتر است پیش از بارداری بعدی، دست کم ۱۸ ماه صبر کنید.

سیگار کشیدن

سیگار کشیدن طی بارداری، احتمال زایمان زودتر از موعد را افزایش می‌دهد و ضمنا بر سلامت خود مادر و جنین حتی بعد از زایمان نیز اثر می‌گذارد. سیگار حاوی نیکوتین و کربن مونوکسید است که در صورت استنشاق وارد جریان خون می‌شوند. گفته می‌شود که سیگار موجب نقص‌های هنگام تولد، سندرم مرگ ناگهانی نوزاد (SIDS) و کاهش سطح اکسیژنی که مادر و جنین دریافت می‌کنند می‌شود. همچنین سیگار کشیدن احتمال سقط جنین، مرده زایی و مشکلات تنفسی در نوزاد را افزایش می‌دهد.

مصرف الکل

نوشیدن الکل طی بارداری موجب سقط جنین، مرده زایی، نقص‌های هنگام تولد و اختلال طیف جنینی الکلی (FASDs) می‌شود که می‌تواند تاثیرات بلند مدت بر کودک بگذارد.

علت‌های زایمان زودرس

دو یا چند قلو باردار بودن مطمئنا شگفت انگیز و جذاب است، اما می‌تواند عوارضی، چون زایمان زودرس و کم بودن وزن جنین هنگام تولد را نیز به دنبال داشته باشد. اگر دو قلو باردار باشید احتمال اینکه پیش از هفته‌ی سی و دوم زایمان کنید زیاد است.

سابقه‌ خانوادگی

اگر در حال حاضر فرزندی دارید که زودتر از موعد به دنیا آمده یا همچنین اگر خود شما به عنوان مادر، تولد زودهنگام داشته‌اید، پس احتمال اینکه این بارداری‌تان، زایمان زودرس داشته باشد زیاد است. پس فاکتور دیگری که در زایمان پیش از موعد دخیل است داشتن سابقه‌ی خانوادگی می‌باشد.

علت‌های زایمان زودرس

هر گونه مشکلی در سلامتی، مثلا دیابت، اختلالات خونی و یا عفونت نیاز به کنترل دقیق دارد، زیرا این عوارض می‌توانند منجر به زایمان پیش از موعد شوند. داشتن فشار خون بالا می‌تواند موجب مشکلاتی در دوران بارداری و زایمان زودرس شود. عوارضی مانند پره اکلامپسی در زنان باردار بعد از هفته‌ی بیستم روی داده و یکی از دلایل زایمان زودهنگام است.

مصرف مواد مخدر

هر چه که به صورت دارو می‌نوشید، استنشاق می‌کنید و یا به بدن‌تان تزریق می‌کنید می‌تواند منجر به تولد پیش از موعد جنین‌تان شده و خطرات دیگری نیز ایجاد کند. شما مادر باردار باید از تمام انواع دارو‌ها و مواد مخدر اجتناب کنید تا کودک‌تان دچار نقص‌های هنگام تولد، مشکلات رفتاری در دوران کودکی و مشکلات جسمی و روانی نشود.

بارداری برای شما مسئولیت دارد و باید با تمام وجودتان مراقب انسان کوچکی که در بطن خود دارید باشید. پس بهتر است همیشه باید‌ها و نباید‌ها را رعایت کنید و به خاطر فرزندتان هم که شده سبک زندگی سالمی داشته باشید. بابت مسائلی که در کنترل شما نیستند نیز باید مرتبا چکاپ شوید و تحت نظر پزشک باشید تا بتوانید سفر بارداری‌تان را به سلامت به پایان برسانید و مرحله‌ی شیرین مادری را شروع کنید.


برچسب ها: زایمان ، زودرس ، خطرات

منبع: ناطقان

کلیدواژه: زایمان زودرس خطرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۰۰۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین فرزندان مرکز ناباروری ساوه پا به عرصه هستی گذاشتند

زهرا علی‌زاده اظهار کرد: فروردین امسال در مرکز ناباروری بیمارستان شهید مدرس ساوه ۲ فرزند پسر به دنیا آمدند ‌که والدین آنان سال گذشته همزمان با آغاز فعالیت این مرکز روند درمان خود را آغاز کرده بودند.

وی افزود: مادر یکی از این فرزندان ۳۸ ساله بوده که هشت سال از زندگی مشترک آنان سپری شده و در این سال ها چندین دوره در سایر مراکز تحت معالجه قرار گرفته بودند.

علی‌زاده خاطر نشان کرد: بارداری این مادر با استفاده از روش کمک باروری IUI، به وقوع پیوسته و زایمان ایشان نیز به دلایل علمی به روش سزارین انجام شد.

وی در خصوص نحوه درمان مادر دوم نیز گفت: این بانوی ۲۸ ساله که پس از ۶ ماه اقدام و درمان ناموفق به این مرکز مراجعه کرده بود نیز با استفاده از روش های اصلاح سبک زندگی بر مبنای طب ایرانی به ثمر رسیده و زایمان ایشان نیز با حضور مامای همراه، در بلوک زایمان مجتمع بیمارستانی شهید مدرس به وقوع پیوست.

سرپرست معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه یادآور شد: مرکز درمان ناباروری ساوه زمستان ۱۴۰۱ افتتاح و فعالیت آن نیز از ابتدای سال گذشته برای پاسخ دهی به یکی از مطالبات به حق مردم در حوزه تخصصی درمان ناباروری آغاز شده و تا کنون ۱۹۰ زوج را پذیرش کرده است.

به گفته وی، فعالیت این مرکز با استفاده از کامل ترین تجهیزات و تخصص های لازم و با تعرفه دولتی، امکان دسترسی آسان و عادلانه به خدمات درمان ناباروری را برای شهروندان فراهم کرده و نتیجه ۳۰ درصدی در انجام روندهای درمانی خود داشته که انتظار می رود در سال جاری شاهد تولد فرزندان بیشتری در این مرکز باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • زایمان موفق خانم دامغانی در خانه با کمک اورژانس
  • اهمیت حفظ بهداشت زنان در پیشگیری از عفونت‌های تناسلی
  • اولین فرزندان مرکز ناباروری ساوه پا به عرصه هستی گذاشتند
  • ۷ جراحی موفق و رایگان مغز در اصفهان
  • زایمان با تاریخ رُند، بازی با جان نوزاد؟! + فیلم
  • اگر مراقب خودتان باشید، فرزند سالم‌تری خواهید داشت/ خطرات استرس مادر بر جنین
  • مسکن مجاز در دوران بارداری
  • راهنمای انتخاب مانتو شلوار اداری در زمان بارداری
  • عزیزم 03/03.03 به دنیا بیا لطفاً!
  • خبر ذخیره‌سازی شده توسط در تاریخ ۱۴۰۳۰۲۰۴-۱۴:۰۴