Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار گرگان با بیان اینکه با اقدامات سنتی، درآمد پایدار و توسعه اقتصادی در روستاها اتفاق نمی‌افتد گفت: برنامه و محورهای توسعه شهرستان گرگان در زمینه‌ها و بخش‌های مختلف تدوین شده است که به رونق تولید و افزایش اشتغال به ویژه در روستاها منجر می‌شود. ۱۹ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۲ استانها گلستان نظرات - اخبار استانها -

ابوالقاسم صفوی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در گرگان با بیان اینکه برنامه توسعه شهرستان گرگان در زمینه‌ها و بخش‌های مختلف تدوین شده است به ظرفیت روستاها در اشتغال و تولید اشاره کرد و اظهار داشت: توسعه کشت گیاهان دارویی، استفاده از ظرفیت آب‌بندان‌ها برای پرورش ماهی و موضوعات گردشگری، ایجاد صنایع بسته‌بندی موادغذایی و محصولات کشاورزی، ایجاد واحدهای دامداری چند هزار رأسی و غیره اقداماتی است که باید برای توسعه روستاها در دستور کار قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با اقدامات سنتی، درآمد پایدار و توسعه اقتصادی در روستاها اتفاق نمی‌افتد. سال‌ها اراضی کشاورزی روستاییان زیرکشت گندم و جو می‌رفت اما وضع اقتصادی کشاورزان تغییر نمی‌کرد. اما رویکرد جدیدی که در فرمانداری و کارگروه برنامه‌ریزی و توسعه شهرستان در پیش گرفتیم می‌تواند این مسئله را حل کند.

385 میلیارد ریال برای ایجاد اشتغال روستایی و عشایری در گلستان اختصاص یافتتسهیلات اشتغال روستایی جامعه ایثارگران استان اردبیل جذب می‌شود313 میلیارد تومان تسهیلات اشتغال روستایی در گلستان پرداخت شد

فرماندار گرگان با بیان اینکه سهم این شهرستان در گردش مالی تولید و تجارت گیاهان دارویی صفر است، ادامه داد: گیاهان دارویی یک مزیت است و توانستیم با توانمندسازی کشاورزان، 500 هکتار از این محصولات را در اراضی کشاورزی روستاییان کشت کنیم. روستای زیارت که روزی مورد هجوم ویلاسازان بود امروز به تولیدکننده زعفران و گل محمدی تبدیل شده است.

وی یکی دیگر از اقدامات موردنیاز برای توسعه اقتصادی روستاهای شهرستان گرگان را ایجاد و توسعه صنایع بسته‌بندی عنوان و بیان کرد: انواع محصولات در روستاهای این شهرستان تولید می‌شود اما به دلیل نبود صنایع بسته‌بندی خام‌فروشی اتفاق می‌افتد. توسعه این بخش می‌تواند ارزش افزوده بیشتری را نصیب روستاییان کند.

صفوی به ایجاد گلخانه در شهرستان گرگان به عنوان یکی از منابع درآمد پایدار اشاره کرد و افزود: براساس آمار 12 هزار هکتار گلخانه برای پرورش گل و گیاه زینتی در کشور وجود دارد که سهم استان گلستان حدود 12 هکتار است. به ازای هر یک‌هزار مترمربع گلخانه‌ای که در روستاها ایجاد می‌شود ماهانه چیزی حدود 12 تا 13 میلیون تومان درآمد عاید کشاورزان می‌شود.

وی درباره توافق‌ها با شرکت پگاه و وعده احداث کارخانه تولید بستنی در شهرستان گرگان گفت: ماهانه 20 تا 25 میلیارد تومان پول این کارخانه از استان خارج می‌شود و در دیدارهایی که با مسئولان این شرکت داشتیم از آنان خواستیم این پول‌ها در بانک‌های استان بماند. از طرفی قبلا کارخانه تولید پنیر در این شهرستان راه‌اندازی شده بود که جمع شد و آن را به نطنز انتقال دادند. در پیگیری‌های اخیر خواستار فعال شدن دوباره خط تولید پنیر شدیم. در حال حاضر روزانه حدود 150 تن شیر از تهران، اصفهان، ورامین و غیره وارد گرگان می‌شود، این در حالی است که ظرفیت ایجاد دامداری‌های چندهزار رأسی در این شهرستان وجود دارد.

فرماندار گرگان بیان کرد: یک گاوداری دو هزار و 500 رأسی در شهرستان داریم که غیرفعال است، ما این واحد را به سرمایه‌گذار پیشنهاد دادیم تا اقدامات موردنیاز را برای فعال شدن آن انجام دهد.

انتهای پیام/ح

R41471/P/S6,70/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۰۱۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگران؛ صف اولی‌های جبهه تولید

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان فارس گفت: در طول فعالیت دولت مردمی سیزدهم در این استان حدود ۲۰۰ هزار فرصت جدید شغلی ایجاد شده است.

به گزارش مشرق، وحید خداپرست در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه شیراز، وضعیت استان فارس در حوزه اشتغال را مناسب ارزیابی کرد و افزود: از سال ۱۴۰۰ تاکنون میزان اشتغال در فارس رشد و وضعیت خوبی را تجربه کرده به نحوی که در دولت مردمی سیزدهم قریب به ۲۰۰ هزار شغل در این استان ایجاد و در سامانه رصد اشتغال کشور ثبت شده است.

وی ادامه داد: تنها در سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ بیش از ۱۶۰ هزار شغل در سطح استان فارس ایجاد و در سامانه رصد اشتغال کشور ثبت شده است.

رئیس شورای هماهنگی دستگاه‌های اجرایی تابعه وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی در استان فارس اظهار کرد: فارس در سال ۱۴۰۱ در صحت سنجی وضعیت اشتغال کشور رتبه نخست را کسب کرد و در کل شاخص های اشتغال زمره استان های برتر بودیم که پس از بررسی ها در سال ۱۴۰۲ هم همین رویه انتظار است.

وی با بیان اینکه فارس در بین استان‌های هم تراز با پیش بینی ایجاد اشتغال بیش از ۵۰ هزار نفر در سال در جایگاه نخست قرار داشته، گفت: اولویت، سیاست و راهبرد اشتغال سال ۱۴۰۳ استان فارس براساس هدایت فارغ تحصیلان دانشگاهی به سوی بازار کار تنظیم شده که نیاز است همه دستگاه های اجرایی استان در این مسیر همکاری لازم را داشته باشند.

خداپرست با بیان اینکه در ۲ سال گذشته فارس به کاهش نرخ بیکاری به عدد هفت و نیم درصد دست یافته که آمار خوبی است، افزود: براساس آمار فصلی مرکز آمار ایران پیش بینی می‌شود که طی سال گذشته فارس به رکورد نرخ بیکاری کمتر از هفت و نیم درصد دست یافته که طی ۲ دهه گذشته بی‌سابقه بوده است.

وی تحقق هدف کاهش نرخ بیکاری این استان را مسأله ای دانست که حاصل تلاش‌ها و راهبری استاندار فارس و سایر دستگاه های اجرایی این استان بوده است.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان فارس در ادامه اعلام کرد: فارس در حوزه روابط کار در سال ۱۴۰۱ برای اولین بار رتبه نخست کشور را به دست آورد و این مهم با همراهی کارگران، کارفرمایان و دولت به دست آمده و گام مهم دیگر در این تعاملات ، کاهش خطرات ناشی از کار در فارس بوده تا با ایجاد محیطی امن و ایمن سلامت کارگران تامین شود.

وی برگزاری تفاهم نامه ها و برگزاری دوره های آموزشی را در راستای تحقق هدف کاهش حوادث ناشی از کار موثر دانست و اعلام کرد که این رویه با قدرت بیشتر در سال ۱۴۰۳ نیز ادامه دارد.

خداپرست در بخش دیگر سخنان خود عنوان کرد: دغدغه حل مشکل بیمه کارگران ساختمانی با جدیت توسط مسولان فارس در سطح ملی در حال پیگیری است تا این مشکل حوزه کارگری حل شود که این هدف به همکاری دولت و مجلس نیازمند است.

وی معیشت، سلامت و مسکن کارگران را از اولویت‌های اصلی حوزه کارگری دانست که به جد دنبال خواهد شد.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان فارس افزود: جامعه کارگری در صف اول جبهه تولید در حال تلاش است و وظیفه مسولان است که مشکلات این جامعه را کاهش دهند.

وی در ادامه اعلام کرد: سه کارگر فارس امسال در سی و پنجمین جشنواره امتنان از کارگران ،گروه های کار و واحدهای نمونه کشور برای نخستین بار موفق به کسب مقام برتر شدند.

خداپرست با بیان اینکه جشنواره امتنان هر ساله برگزار و نخبگان کارگری به جامعه معرفی می شوند در پایان گفت: انتخاب سه نماینده برتر از فارس در مرحله کشوری این جشنواره نشان از ظرفیت و توان جامعه کارگری این استان دارد.

در حاشیه برگزاری آیین نماز جمعه هفتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در شیراز میز خدمت ادارات زیر مجموعه وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی در استان فارس برای خدمت به نمازگزاران و جامعه کارگری، کارفرمایی و تعاونگران فارس برپا و مطالبات این قشر توسط مدیران بخش‌های مختلف این اداره‌کل شنیده و پاسخ داده شد.

دیگر خبرها

  • کارگران؛ صف اولی‌های جبهه تولید
  • تاکید بر رونق تولید برای ایجاد اشتغال و سرمایه در کشور
  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری
  • فعال بودن۴۰ درصد معادن نیشابور
  • لزوم اتحاد بین دستگاه‌های اجرایی برای تحقق توسعه لرستان
  • رونق تولید و اشتغال‌زایی؛ ثمره سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکت صنایع پیشرفته رضوی در پروژه‌های فناورانه
  • نظم و انضباط اجتماعی بر پایه نظام آموزشی و تربیتی یک جامعه شکل می‌گیرد
  • تعاونی خیرین با هدف توسعه اشتغال و تولید ایجاد شود
  • محوطه تاریخی نوشیجان در فهرست موقت یونسکو ثبت می‌شود
  • کارگران رکن اصلی جهش تولید و رونق اقتصادی هستند