Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر، گروه بین الملل -شقایق لامع زاده: «نیما مواسات» نماینده ایرانی تبار پارلمان آلمان در گفتگو با خبرنگار مهر با توجه به تاکید اروپا برای حفظ توافق هسته‌ای ایران درباره چگونگی حمایت‌های دولت آلمان و اروپا از این توافق اظهار داشت: حفظ و بقای توافق هسته‌ای ایران درست و مهم است.

وی در توضیح گفته خود افزود: توافق هسته‌ای ایران یکی از مهمترین توافقات دیپلماتیک در سالهای اخیر بوده که مانع از بروز جنگ احتمالی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اتحادیه اروپا تاکنون اقدام چندانی برای حفظ توافق هسته‌ای ایران انجام نداده است.

وی یادآور شد: اتحادیه اروپا در ماه می سال ۲۰۱۸ قانون مسدودسازی تحریم‌های آمریکا را به تصویب رساند که بر اساس آن سرمایه گذاران و کمپانی‌های کشورهای عضو اتحادیه اروپا نباید در تحریم سایر کشورها مشارکت داشته باشند، بطور نمونه تحریم‌های آمریکا علیه ایران.

عضو کمیسیون توسعه و همکاری‌های اقتصادی پارلمان آلمان در ادامه خاطر نشان کرد: زمانی که کمپانی‌های اعضای اتحادیه اروپا در راستای تحریم‌های آمریکا از تجارت با ایران سر باز می‌زنند، از مصوبه اتحادیه اروپا تخطی کرده‌اند.

وی افزود: اعضای اتحادیه اروپا باید کمپانی‌ها و سرمایه گذاران خود را به اجرای قانون مسدودسازی تحریم‌های آمریکا ملزم کرده و برای تخطی از آن جریمه ای تعیین کند. همچنین باید با افزایش فشار بر روی بانک‌های اروپایی زمینه برای مبادلات تجاری با ایران فراهم شود. این امر مستلزم تحریک و تهییج سرمایه گذاران و شرکت‌های اروپایی است.

نماینده ایرانی تبار پارلمان آلمان در پاسخ به اینکه آیا دولت آلمان گفتگوهایی را با دیپلمات‌های آمریکایی درباره تحریم‌های اعمال شده واشنگتن انجام داده است، گفت: نه، تاکنون گفتگویی صورت نگرفته است.

مواسات در ادامه اظهار داشت: «ریچارد گرنل» سفیر آمریکا در برلین مرد مطیعی برای ترامپ است که درست در مسیر معیارها و خواسته‌های وی گام بر می‌دارد. من گمان نمی‌کنم که گفتگوی دیپلماتیک با گرنل دستاورد چندانی در پی داشته باشد.

عضو کمیته پیشگیری از بحران و رسیدگی به اعتراضات مدنی پارلمان آلمان در خصوص طرح ادعای «جان بولتون» مشاور امنیت ملی آمریکا مبنی بر اقدام نظامی علیه ایران گفت: بولتون همواره معروف به «محرک جنگ» است. آمریکا با راه انداختن جنگ علیه ایران و خاورمیانه خود را دچار سقوط می‌کند. هزاران انسان کشته می‌شوند، میلیونها انسان مجبور به ترک کشور خود هستند. اتحادیه اروپا و آلمان باید تمام توان خود را به کار گیرند تا نقشه و برنامه جنگ آمریکا را برهم بزنند.

نماینده پارلمان آلمان در خصوص یکی از توئیتهای دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا در خصوص اینکه ایران به زودی خواستار گفتگو با آمریکا خواهد شد، اظهار داشت: ایران پیش تر آمادگی خود برای گفتگو را نشان داده است، در غیر این صورت چیزی به عنوان توافق هسته‌ای وجود نداشت.

مواسات با اشاره به درخواست ترامپ برای جایگزین شدن «توافق بهتر» با توافق هسته‌ای کنونی گفت: من نمی دانم که توافق «بهتر» چه توافقی است که ترامپ مدام از آن سخن می‌گوید و تاکید بر خروج از توافق کنونی دارد. اما در عین حال طبیعی است که ما در شرایط کنونی نیاز به گفتگو میان تهران- واشنگتن داریم. گفتگوی دوجانبه میان دو کشور برای هر دو طرف بهترین گزینه است. زمانی که دو کشور با یکدیگر گفتگو کنند می‌توان به حل درگیری‌ها و موقعیت بهتر امیدوار شد.

کد خبر 4635603 شقایق لامع زاده

منبع: مهر

کلیدواژه: آلمان پارلمان آلمان ایران توافق هسته ای برجام ایالات متحده آمریکا اتحادیه اروپا ریچارد گرنل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۰۲۲۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفظ حریم خصوصی و امنیت داده‌های کاربران؛ از ایران تا آمریکا

دستورالعمل محدود شدن جمع آوری داده‌های کاربران توسط شرکت‌های فناوری و دادن قدرت بیشتر به کاربران برای جلوگیری از فروش اطلاعات شخصی شان یا امکان حذف آنها، موضوعی است که در ایران و از سوی مرکز ملی فضای مجازی آغاز شده و در سایر کشورها از جمله آمریکا هم برای تصویب در کنگره این کشور مطرح شده است.

به گزارش ایسنا، در سطح جهان، به منظور حفظ امنیت داده‌ های شخصی کاربران در وب سایت ‌ها یا سامانه ها و پلتفرمهای مجازی، راهکاری با نام کنترل جهانی حریم خصوصی ارایه شده است.

این راهکار در واقع یک استاندارد برای مرورگرهای وب و وب سایت ‌ها است که حریم خصوصی کاربران را حفظ کند. به عنوان مثال، یکی از استانداردهای در نظر گرفته شده، قانونی است که می تواند از فروش داده های کاربران توسط وب سایت‌ ها و مرورگرها به اشخاص ثالث، آن هم بدون رضایت و اطلاع کاربران جلوگیری کند.

دستور العمل اجرایی مرکز ملی فضای مجازی برای حفظ حریم خصوصی کاربران ایرانی

در این راستا سال گذشته مرکز ملی فضای مجازی هم دستورالعمل اجرایی حفاظت از حریم خصوصی کاربران و شیوه جمع آوری، پردازش و نگهداری اطلاعات کاربران را تصویب و به دستگاه‌های مختلف برای اجرا ابلاغ کرد. براساس این دستورالعمل سامانه‌ها و سکوهای فضای مجازی ملزم شدند تا  در برابر تهدیدات سایبری و مخاطرات نقض حفظ حریم خصوصی، کاربرانشان را ایمن کنند. همچنین سامانه‌ها و سکوهای فضای مجازی باید داده‌های کاربران را صرفاً در حد اقلام مورد نیاز و متناسب با اهداف صریح و مشخص جمع آوری کرده و اگر کاربران درخواستی مبنی بر حذف بدون قید و شرط تمام یا بخشی از داده های خود را داشتند، این امکان را فراهم کنند تا ضمن رعایت مفاد قانون آیین دادرسی کیفری، داده های مورد نظر حذف شوند.

حسین دلیریان - سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی در همین زمینه خبر داده است که تا قبل از سال جدید، بخش هایی از این دستورالعمل که امکان اجرای سریعتر آن وجود داشت، توسط کسب و کارهای بخش خصوصی و سامانه‌های دولتی اجرا شده و بقیه مفاد دستورالعمل نیز در مسیر اجرا قرار داشته که برای تامین زیرساخت‌ها و ابعاد فنی آن، مهلت اجرای کامل به ۴ ماه پس از تاریخ ابلاغ تمدید شده است.

بازخوانی تجربه آمریکا در حفاظت از کاربران آمریکایی

آمریکا هم برای تصویب قانونی در این زمینه گام برداشته و به تازگی با موافقت نمایندگان کلیدی خود، آن را برای تصویب در کنگره مطرح کرده است.

نکته جالب توجه در قانون آمریکا این است که قانون گذاران این کشور بر این تاکید دارند که جمع آوری داده‌های کاربران توسط شرکت‌های فناوری باید محدود شده و به آمریکایی‌ها قدرت بیشتری برای جلوگیری از فروش اطلاعات شخصی شان یا امکان حذف آنها، داده شود. این دقیقا مشابه دستورالعملی است که مرکز ملی فضای مجازی پیشتر مصوب و ابلاغ کرده است.

از طرفی قانونگذاران آمریکایی این قانون دو حزبی را بهترین فرصت دانستند که در دهه‌های گذشته برای ایجاد استاندارد حفظ حریم خصوصی و امنیت داده‌ها مطرح شده و به افراد حق کنترل اطلاعات شخصی خود را می‌دهد که یک گام مثبت رو به جلو در آمریکا است.

گام رو به جلوی ایران

اما مرکز ملی فضای مجازی کشور در گامی جلوتر در کنار ایجاد امکان مدیریت داده های شخصی کاربران توسط خودشان و افزایش حفظ حریم خصوصی آنها توسط ارایه دهندگان خدمات، براین نکته نیز تاکید داشته که داده هایی که هویت کاربران براساس آنها شناسایی می شود، باید توسط سکوها و سامانه های ارایه دهنده خدمات به صورت رمزنگاری ذخیره شود. این بدان معناست که در صورت هک و نقض اطلاعات این داده ها در زمان انتشار امکان بازیابی و شناسایی نخواهند داشت.

در واقع دستورالعمل این مرکز، علاوه بر این که سپری محافظ در برابر مهاجمان برای کاهش خطر نقض حریم خصوصی مردم ایجاد کرده، ارایه دهندگان خدمات را موظف به توضیح چگونگی جمع آوری و استفاده از این داده ها و در نهایت رمز نگاری و ارتقای ایمنی داده های ذخیره شده نیز کرده است.

نکته عبرت آموز برای نخبگان ایرانی

البته باید دید که در نهایت پیش نویس ارایه شده در کنگره آمریکا با چه اصلاحات و مفادی مصوب و اجرایی خواهد شد، چرا که کنگره آمریکا قبلا هم درباره اقدامات حفاظتی حریم خصوصی در فضای آنلاین بحث داشته و درباره استفاده از داده ها توسط شبکه های اجتماعی اعلام نگرانی کرده است اما نمایندگان آن به اجماع و توافق در این حوزه دست نیافتند.

در حالی که در ایران هرگونه قانونگذاری درباره فضای مجازی با مخالفت برخی جریان ها روبه رو می شود اما توافق اولیه قانون گذاران آمریکایی در تصویب قانونی همانند دستورالعمل مرکز ملی فضای مجازی که در آن خواست کاربران در آن در کنار منافع ارایه دهندگان خدمات در نظر گرفته شده، دستاوردی بزرگی در آمریکا اعلام شده است و این یک نکته عبرت آموز برای نخبگان ایرانی باشد که تلاش کنند وفاق ملی در جهت ساماندهی فضای مجازی ایران ایجاد شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برنامه‌های آمریکا و اروپا برای نفوذ در قفقاز
  • مقابله اتحادیه اروپا با بحران مهاجران با ابزار اخراج
  • گفت‌وگو پیش‌نیاز و ابتدایی‌ترین ابزار تجارت است
  • درخواست نمایندگان پارلمان اروپا برای تقویت دفاع ضد جاسوسی
  • الزام به تنظیم سند رسمی یک جراحی حقوقی ـ اقتصادی ـ اجتماعی
  • چین از اتحادیه اروپا می‌خواهد تا سیاست‌های تجاری «تبعیض آمیز» را متوقف کند
  • مدودف: توقیف دارایی های روسیه در آمریکا بی پاسخ نمی ماند
  • توسل به ابزار تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند
  • حفظ حریم خصوصی و امنیت داده‌های کاربران؛ از ایران تا آمریکا
  • عضو پارلمان اروپا: این نهاد ننگ بشریت است