Web Analytics Made Easy - Statcounter

شمشادی با اشاره به آغاز ثبت‌نام بدون آزمون دانشجو در دانشکده و آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای گیلان، گفت: این ثبت‌نام از ۱۹ خرداد سال جاری به صورت رایگان انجام می‌شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از رشت، «رسول شمشادی» امروز (یک‌شنبه، 19 خرداد) در نشست خبری با رسانه‌های استان گیلان، اظهار کرد: دانشگاه فنی و حرفه‌ای به عنوان دانشگاه نسل سوم و دانشگاه کارآفرین از طریق وزارت علوم معرفی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای گیلان با بیان اینکه تربیت نیروهای تکنسین کارآمد و نیروی محرکه صنعت و اقتصاد کشور از اهداف دانشگاه فنی و حرفه‌ای است، تاکید کرد: دانشگاه فنی و حرفه‌ای تنها دانشگاه مهارتی بدون شهریه در سطح کشور است.

 

وی با اشاره به اینکه دانشگاه فنی و حرفه‌ای گیلان در قالب هفت دانشکده و آموزشکده فنی و حرفه‌ای در گیلان فعال است، تصریح کرد: این دانشگاه از طریق کنکور سراسری در50 کد رشته تحصیلی دوره کاردانی و 30 کد رشته تحصیلی دوره کارشناسی  دانشجو پذیرش می‌کند.

 

شمشادی افزود: امسال برای اولین بار دانش‌آموزان از رشته‌های ریاضی فیزیک، علوم تجربی و علوم انسانی به صورت پیوسته می‌توانند وارد این دانشگاه شوند.

 

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای گیلان با اشاره به آغاز ثبت‌نام بدون آزمون دانشجو در دانشکده و آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای گیلان، خاطرنشان کرد: این ثبت‌نام از 19 تا 26 خرداد ۹۸ در رشته‌های منتخب در هفت مرکز آموزشی دانشگاه فنی و حرفه‌ای گیلان به صورت رایگان انجام می‌شود.

 

وی به رشته‌های بدون آزمون و با آزمون دانشکده شهید چمران رشت اشاره کرد و گفت: رشته‌های الکترونیک عمومی، عمران ساختمان، تاسیسات، حرارت مرکزی و تهویه مطبوع، نقشه‌کشی عمومی و صنعتی، گازرسانی، تأسیسات برقی، معماری سنتی، سخت‌افزار کامپیوتر، نساجی و صنایع شیمیایی به عنوان رشته‌های بدون آزمون و رشته‌های نرم افزار کامپیوتر، الکتروتکنیک، معماری ونقشه کشی و حسابداری نیز جزء رشته‌های با آزمون این دانشکده هستند.

 

شمشادی همچنین به رشته‌های مورد پذیرش بدون آزمون دانشکده فنی و حرفه‌ای میرزاکوچک صومعه سرا اشاره و تاکید کرد: رشته‌های الکترونیک عمومی، عمران و ساختمان، سازه‌های چوبی، هنرهای چوبی، عمران و سازه‌های بتنی، معماری، نقشه‌برداری و برق و قدرت از این جمله هستند و رشته‌های کامپیوتر، الکتروتکنیک و حسابداری نیز با آزمون سراسری در این دانشکده پذیرش می‌شوند.

 

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای گیلان با بیان اینکه رشته‌های کودک‌یاری با گرایش مربی کودک، فناوری اطلاعات و طراحی و دوخت به عنوان رشته‌های بدون آزمون آموزشکده دخترانه دکتر معین رشت است، افزود: همچنین رشته‌های نرم افزار کامپیوتر، گرافیک، معماری با گرایش نقشه‌کشی و حسابداری نیز با آزمون هستند.

 

وی با اشاره به اینکه دانشکده فنی شهید خدادادی انزلی به عنوان قطب آموزش‌های دریایی است، تصریح کرد: رشته‌های بدون آزمون این آموزشکده شامل الکترونیک عمومی، مکانیک خودرو، ماشین‌ابزار، تربیت بدنی، متالوژی، ناوبری، مکانیک موتورهای دریایی و نقشه‌کشی طراحی صنعتی است و مهندسی مکانیک خودرو، مربیگری ورزشی و تکنولوژی ساخت و تولید نیز جزء رشته‌های با آزمون است.

 

شمشادی در ادامه به آموزشکده فنی و حرفه ای امام صادق(ع) آستانه اشرفیه اشاره و اظهار کرد: رشته‌های بدون آزمون این مرکز شامل عمران با گرایش ساختمان و الکترونیک عمومی است و رشته‌های کامپیوتر با گرایش نرم افزار، حسابداری با گرایش بازرگانی و الکترونیک نیز جزء رشته‌هایی هستند که با آزمون پذیرش می‌شوند.

 

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای گیلان بیان کرد: آموزشکده فنی شهید رجایی لاهیجان نیز در رشته‌های الکترونیک عمومی و صنایع شیمیایی به صورت بدون آزمون و در رشته‌های نرم‌افزار کامپویتر، حسابداری بازرگانی، نقشه کشی معماری و گرافیک با آزمون سراسری پذیرش دانشجو دارند.

وی همچنین به رشته‌های بدون آزمون و با آزمون آموزشکده فنی سیدالشهدا(ع) رستم آباد اشاره کرد و گفت: رشته‌های ساخت و تولید، ماشین ابزار و صنایع فلزی با گرایش جوشکاری به صورت بدون آزمون و رشته‌های نرم افزار کامپیوتر، حسابداری بازرگانی و مکانیک خودرو نیز به صورت آزمون سراسری، دانشجو پذیرش می‌کنند.

شمشادی، اذعان کرد: بر اساس مجوز آموزش عالی کشور، تمامی داوطلبینی که در اسفند ماه سال گذشته در کنکور سراسری شرکت کردند، این اجازه را دارند تا در  دانشکده‌ و آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای پذیرش شوند.

 

 

پایان پیام/164

منبع: شبستان

کلیدواژه: نماز عید فطر عید فطر خبرگزاری شبستان نماز جمعه استان بوشهر عید سعید فطر مقاومت خطبه نماز جمعه خطبه های نماز جمعه شهادت پذیرش دانشجو بدون آزمون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۰۴۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرحله مصاحبه داوطلبان مجاز آزمون دکتری ۱۴۰۳ حضوری برگزار می‌شود

آفتاب‌‌نیوز :

 کارنامه نتایج اولیه آزمون ورودی دوره دکتری «Ph.D» (نیمه‌متمرکز) سال ۱۴۰۳ سه‌شنبه ۲۸ فروردین ماه ۱۴۰۳ در درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شد.

افرادی که بر اساس مندرجات کارنامه اولیه مجاز به انتخاب رشته‌های تحصیلی در یک یا چند کد ترکیب (رشته) از مجموعه امتحانی در دوره روزانه یا سایر دوره‌ها شدند تا ساعت ۲۴ امروز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ فرصت دارند نسبت به ثبت کدرشته‌محل‌های انتخابی خود (حداکثر ۵۰ کدرشته‌محل در صورت وجود) با توجه به مجموعه امتحانی که در آن آزمون داده‌اند، در سایت سازمان سنجش اقدام کنند.

از ۱۵۱ هزار و ۶۴۳ داوطلب شرکت کننده در آزمون دکتری ۱۴۰۳ تعداد ۱۲۵ هزار و ۱۷۴ نفر مجاز به انتخاب رشته شده اند.

داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته بوده و علاقه‌مند به انتخاب رشته‌های دانشگاه آزاد اسلامی هستند، لازم است به درگاه دانشگاه آزاد به آدرس www.azmoon.org مراجعه و بر اساس اطلاعیه‌های مربوط که در درگاه اطلاع رسانی آن دانشگاه منتشر می‌شود، اقدام کنند ضمن اینکه کد دسترسی برای انتخاب رشته‌محل‌های دانشگاه آزاد اسلامی در انتهای کارنامه درج شده است.

اسامی معرفی‌شدگان دارای حدنصاب به منظور شرکت در مرحله دوم شامل مصاحبه، بررسی سوابق علمی و پژوهشی و … در دهه اول خردادماه ۱۴۰۳ از طریق درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور منتشر خواهد شد.

مصاحبه و بررسی سوابق علمی و پژوهشی به صورت حضوری انجام خواهد شد

مصاحبه و بررسی سوابق علمی و پژوهشی (مرحله دوم آزمون)، دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی تحت پوشش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به صورت حضوری انجام خواهد شد.

دانشگاه‌ها و مؤسسات مجری مقطع دکتری چگونگی تشکیل پرونده داوطلبان، زمان و مکان برگزاری آزمون، نحوه مصاحبه علمی یا برگزاری آزمون تخصصی را از طریق درگاه اطلاع رسانی خود به داوطلبان اعلام خواهندکرد.

در صورت نیاز و همچنین تشخیص مؤسسه مبنی بر برگزاری آزمون تخصصی، مواد آزمون و ضرایب امتحانی از طریق درگاه اطلاع رسانی دانشگاه یا مؤسسه آموزش عالی به اطلاع داوطلبان خواهد رسید.

مرحله دوم آزمون (مصاحبه و بررسی سوابق علمی و پژوهشی) در مؤسسه برای هر داوطلب صرفاً یکبار انجام می‌شود و عدم مراجعه داوطلبان در مرحله دوم آزمون، به منزله انصراف آنان تلقی شده و برگزاری مجدد مرحله دوم (مصاحبه و بررسی سوابق علمی و پژوهشی) برای آن دسته از داوطلبان که در این مرحله شرکت نکرده اند، امکانپذیر نخواهد بود.

نمره مصاحبه (ارزیابی سوابق آموزشی، پژوهشی و فناوری و مصاحبه علمی و سنجش عملی) براساس شیوه نامه ابلاغی که از سوی سازمان سنجش آموزش کشور به دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی ارسال می‌شود، لحاظ خواهد شد و دانشگاه‌ها برای تمامی افراد معرفی شده که در مصاحبه شرکت کرده اند، نمره‌ای مطابق با شیوه نامه مذکور تعیین و برای گزینش نهایی به سازمان سنجش ارسال می‌کنند.

بر اساس مصوبه جلسه ۱۳۷ به تاریخ ۱۳۹۹/۸/۶ شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور شورای عالی انقلاب فرهنگی، دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی می‌توانند برای نمره مرحله دوم آزمون که شامل مجموع نمرات سوابق آموزشی، پژوهشی، فناوری و مصاحبه و هم چنین طرح واره (در رشته محل‌های پژوهش محور) است، حدنصاب نمره برای هر کد رشته محل تعیین کنند و سازمان سنجش آموزش کشور مکلف است در پذیرش نهایی حدنصاب مذکور را اعمال کند.

دانشگاه‌ها مجاز به برگزاری آزمون کتبی و شفاهی از داوطلبان معرفی شده برای مرحله دوم بوده و نمره آن در مقدار نمره مصاحبه علمی و سنجش عملی لحاظ می‌شود.

تغییر رشته، تغییر گرایش و انتقال دانشجویان در مقطع دکتری امکانپذیر نبوده، لذا به داوطلبان تأکید می‌شود در خصوص مراجعه به دانشگاه‌ها برای درخواست پذیرش و انجام مرحله مصاحبه و بررسی سوابق علمی و پژوهشی، دقت لازم را بعمل آورند.

اعلام زمان و هزینه بررسی صلاحیت‌های عمومی داوطلبان معرفی شده

آن دسته از داوطلبانی که بر اساس حدنصاب تعیین شده دانشگاه‌ها و مؤسسات حداقل در یک یا چند کدرشته محل حدنصاب لازم را دارا بوده و تمایل به شرکت در مرحله دوم آزمون (مصاحبه و بررسی سوابق علمی و پژوهشی) دانشگاه‌های ذیربط را دارند، لازم است از طریق درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش از تاریخ ۸ خرداد ۱۴۰۳ تا ۲۵ تیر ۱۴۰۳ برای انجام بررسی صلاحیت‌های عمومی، نسبت به واریز مبلغ سه میلیون و ۴۲۴ هزار ریال (۳۴۲ هزار و ۴۰۰ تومان) از طریق پرداخت الکترونیک در درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور اقدام کرده و سپس نسبت به تکمیل فرم مشخصات بررسی صلاحیت‌های عمومی مندرج در درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش اقدام و کد پیگیری مربوط را دریافت کنند. داوطلبانی که در این خصوص اقدام نکنند، از مراحل گزینش نهایی حذف خواهند شد.

بر اساس مقررات وظیفه عمومی سنوات تحصیلی مجاز در مقطع دکتری تخصصی ناپیوسته (Ph.D) حداکثر ۶ سال است. دانشجویان اخراجی تا پایان خدمت دوره ضرورت و یا اخذ معافیت دائم، مجاز به ادامه تحصیل نیستند.

سربازان در حال انجام خدمت، مجاز به تحصیل همزمان با انجام خدمت دوره ضرورت نیستند و در صورت قبولی در دانشگاه و نداشتن غیبت، برای برخورداری از معافیت تحصیلی، از خدمت ترخیص خواهند شد.

مشمولان غایب به هیچ وجه حق شرکت در این آزمون را نداشته و در صورت شرکت و قبولی، مجوز تحصیل برای آنان صادر نخواهد شد و دانشگاه‌ها نیز مجاز به ثبت نام از آن‌ها نیستند.

هر زمان مشخص شود که داوطلب، حقایق را کتمان کرده یا واجد یکی از شرایط و ضوابط مندرج در این دفترچه نیست، در هر مرحله‌ای که باشد (ثبت نام، شرکت در آزمون، پذیرفته شدن، حین تحصیل در دانشگاه و) … از ادامه آزمون یا تحصیل محروم خواهد شد.

از تمامی پذیرفته شدگان نهایی رشته محل‌های دوره‌های غیر از روزانه و روزانه- غیردولتی شامل: دوره‌های نوبت دوم، پردیس خودگردان، پیام نور، مشترک، غیردولتی و غیرانتفاعی شهریه دریافت خواهد شد.

آزمون دکتری ۱۴۰۳ مرحله تکمیل ظرفیت ندارد

طبق مصوبه هفتمین جلسه به تاریخ ۱۳۹۶/۱۲/۲۲ و دوازدهمین جلسه به تاریخ ۱۳۹۸/۰۸/۰۱ شورای سنجش و پذیرش دانشجو در دوره‌های تحصیلات تکمیلی، در سال ۱۴۰۳ مرحله تکمیل ظرفیت در آزمون دکتری وجود نخواهد داشت.

دانشجویان شاغل تحصیل در مقطع دکتری (به شرط نداشتن مشکل نظام وظیفه برای برادران)، می‌توانستند بدون انصراف از تحصیل در آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ ثبت نام و شرکت کنند. این داوطلبان پس از اعلام نتایج نهایی در صورت قبولی در این آزمون، باید انصراف قطعی از رشته قبلی را به دانشگاه جدید محل تحصیل ارائه دهند.

دیگر خبرها

  • تمدید مهلت ثبت‌نام پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد پیام نور
  • مهلت ثبت نام پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد پیام نور تمدید شد
  • مجتهدی اهل تظاهر نبود و همیشه خودش را دانشجو می‌دانست
  • ۸۸ هزار داوطلب آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ انتخاب رشته کردند
  • مهلت ثبت نام بدون آزمون دکتری تخصصی دانشگاه آزاد تمدید شد
  • تمدید مهلت ثبت‌نام بدون آزمون دکتری دانشگاه آزاد تا ۱۲ اردیبهشت
  • آغاز درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در خراسان شمالی
  • تمدید مهلت نام‌نویسی بدون آزمون در مقطع دکتری تخصصی
  • مرحله مصاحبه داوطلبان مجاز آزمون دکتری ۱۴۰۳ حضوری برگزار می‌شود
  • تحصیل ۳۴۰۰ دانشجو در دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال وبختیاری