Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-01@23:28:06 GMT

جریان همسو با غرب به دنبال چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۰۵۴۰۱

جریان همسو با غرب به دنبال چیست؟

به نظر می‌رسد بهترین روش برای مقابله با این جریان، ارتقای سطح دانش، بینش و بصیرت جامعه و اقناع‌سازی افکار عمومی برای انتخاب درست.

به گزارش مشرق، «ابوالحسن سلطانی‌زاده» در یادداشت روزنامه «جوان» نوشت:

هشدار رهبر معظم انقلاب پیرامون جریان غربزدگی که در حرم مطهر رضوی بیان شد، بار دیگر ضرورت بازشناسی و پردازش این جریان را بر سر زبان‌ها انداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید:

ویژگی‌های جریان مدافع مذاکره با آمریکا آمریکا و کوزه‌های شکسته


این هشدار برای اولین بار نبوده و با مراجعه به منظومه فکری رهبر فرزانه انقلاب در می‌یابیم که ایشان بارها در طول سال‌های گذشته و به مناسبت‌های مختلف به این موضوع اشاره کرده‌اند، اما به نظر می‌رسد طرح این موضوع با عنوان تقی زاده‌های زمان که به دنبال وابستگی کشور به فرهنگ غرب هستند، هشدار و خطری جدی است که اگر تبیین نشود، می‌تواند خسارت‌های جبران‌ناپذیری را برای کشور به همراه داشته باشد.


ناگفته پیداست که منظور از طرح نام سیدحسن تقی‌زاده صرفاً یک شخص یا بیوگرافی و اندیشه‌های یک فرد نیست، بلکه وی به عنوان سمبل و نماد تفکر جریان روشنفکری غربزده مطرح است که هم در حوزه درس خوانده و هم در مبارزات مشروطه ایفای نقش می‌کرده، اما در اثر تعامل و ارتباط با غرب، دچار نوعی شیفتگی شده و جمله معروف «برای پیشرفت باید از فرق سر تا نوک پا غربی شد» را بر زبان رانده است. اگرچه اندیشه و رفتار سیدحسن تقی‌زاده مملو از خیانت و وطن‌فروشی است، که این را می‌توان در راه‌اندازی مدرسه تربیت در تبریز برای آموزش اندیشه‌های غربی، دفاع از نظریه جدایی دین از سیاست در تدوین قانون اساسی مشروطه، عضویت در شبکه فراماسونری انگلیس در ایران، مشارکت در اعدام شیخ فضل‌الله نوری، ستایش از رضاخان در مجلس پنجم و اخذ مناصب دولتی از وی، موافقت با تمدید قرارداد ذلت‌بار دادرسی بین ایران و انگلیس و مخالفت با جنبش ملی شدن صنعت نفت و ده‌ها مورد دیگر مشاهده کرد، نباید فراموش کنیم که وی تابلوی جریانی بود که این جریان در گذر تاریخ خود را به انقلاب اسلامی ایران و پس از آن به ۴۰ سالگی انقلاب اسلامی رسانده و در گام دوم انقلاب یعنی چله دوم، رهبر بصیر انقلاب اسلامی خطر این جریان را برای مسیر پیش رو مطرح می‌نمایند.


جریان ناقص‌الخلقه روشنفکری با ویژگی وابستگی به غرب که هیچ‌گونه هویت بومی ندارد و بیگانه‌پرستی و تحقیر فرهنگ کشور خود را افتخار می‌داند و هیچ پایگاه دینی در کشور و مخالف مرجعیت و جریان مذهبی در کشور ندارد و همچنان خطر مهم داخلی محسوب می‌شود؛ اما این بار در پوشش دین، خود را به مناصب و عرصه‌های مهم تصمیم‌گیری رسانده و نقش‌آفرینی می‌کند. جریان همسو با غرب را می‌توان جریانی شبه سکولار دانست که نگاه به بیرون دارد، مرعوب دشمن است و در فهم بازی و مفهوم دشمن دچار اختلال است. این جریان راه‌حل مشکلات کشور را در کنار آمدن با غرب می‌داند، با استخدام واژه‌هایی همچون آزادی و میانه‌روی، روحیه انقلابی را برنمی‌تابد و انقلابی‌گری را افراطی‌گری و تندخویی تعبیر می‌کند، تبعیت گزینشی و نفاق گونه از سخنان ولایت دارد و اگرچه دم از ولایت می‌زند؛ صرفاً شعاری و لقلقه زبان است و از بن‌دندان به منویات رهبری نگاه نمی‌کند.


همچنین در موضوع جبهه مقاومت در منطقة غرب آسیا همکاری رضایت‌بخش ندارد و برجام را عامل اصلی برداشته شدن سایه جنگ از سر کشور می‌داند. این جریان برای کاهش حساسیت دشمن، محدود کردن قدرت نظامی را دنبال می‌کند و به اقتصاد مقاومتی به عنوان یگانه نسخه شفابخش برای برون‌رفت کشور از انسداد ایجاد شده اعتقادی ندارد و نسخه اقتصاد غربی را برای کشور می‌پیچد. این جریان مدیریت جهادی را برای کشور نمی‌پسندد و برای اداره کشور به نیروهای تکنوکرات که گاهی مشی اشرافی‌گری دارند دل می‌بندد و به همین دلیل نسخه‌های درمان آن‌ها برای حل معضلات و چالش‌های کشور با بن‌بست مواجه و برای کشور و ملت خسارت‌آفرین می‌شود. به نظر می‌رسد بهترین روش برای مقابله با این جریان، ارتقای سطح دانش، بینش و بصیرت جامعه و اقناع‌سازی افکار عمومی برای انتخاب درست در بزنگاه عرصه‌های سرنوشت‌ساز مانند انتخابات است که در این راستا تمامی نیروهای انقلابی و دلسوز انقلاب نقشی مضاعف برای روشنگری بر عهده دارند.

منبع: مشرق

کلیدواژه: وعده های روحانی بازار سکه و ارز قتل همسر نجفی آمریکا غربزدگی مذاکره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۰۵۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ملی روز مریانج/ ۵ هزار نفر در بازار مبل فعالیت می‌کنند

مسعود علیمحمدی عصر چهارشنبه در نشست خبری روز مریانج اظهار کرد: سال گذشته پیرو مصوبه شورای شهر ۱۴ اردیبهشت ماه به عنوان روز مریانج مصوب شد.

وی افزود: با پیگیری‌هایی که انجام داده‌ایم به دنبال ثبت ملی شهر مریانج در تقویم کشور هستیم.

شهردار مریانج با اشاره به شعار امسال گفت: امسال با توجه به بیانات رهبر معظم انقلاب و تأکید به مشارکت‌های مردمی در بحث اقتصاد در شهرداری مریانج ما به دنبال مباحث اقتصادی و معیشت مردم خواهیم بود.

علیمحمدی خاطرنشان کرد: یک بحث سیر مریانج و گسترش بازار مبل مریانج را برای مباحث اقتصادی پیگیری می‌کنیم.

وی با اشاره به بازار مبل مریانج بیان کرد: مریانج به عنوان ورودی همدان در کریدور غرب کشور می‌تواند مرکز خرید و فروش مبل و صادرات به عراق باشد و ارزآوری خوبی را فراهم کند.

شهردار مریانج عنوان کرد: بیش از ۵ هزار نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم امروز در بازار مبل مریانج مشغول به کار هستند و به دنبال گسترش آن هستیم.

وی با بیان اینکه بحث سیر در مریانج مغفول مانده است، گفت: باوجود ثبت جهانی سیر مریانج اما کاری برای آن صورت نگرفته و سیر مریانج مغفول مانده است.

علیمحمدی خاطرنشان کرد: المان سیر در آینده نزدیک در شهر مریانج نصب خواهد شد و به دنبال ایجاد بازار تخصصی سیر نیز هستیم.

کد خبر 6094435

دیگر خبرها

  • ثبت ملی روز مریانج/ ۵ هزار نفر در بازار مبل فعالیت می‌کنند
  • جامعه کارگری استان مرکزی همسو با سیاست های کلی کشور گام برمی دارد
  • پدر ام باپه همسو با رئال مادرید: حضور کیلیان در المپیک اولویت نیست
  • مرحوم طالب‌زاده جریان‌ساز بود + فیلم
  • وعده صادق نتیجه همکاری جریان‌های علمی و دفاعی کشور بود
  • اگر جریان علمی در کنار جریان دفاعی نبود بازدارندگی رقم نمی‌خورد
  • اگر جریان علمی در کنار جریان دفاعی نبود بازدارندگی رقم نمی خورد
  • با سفارش نمی‌توان مأموریت مبارزه با فساد را دنبال کرد
  • سفر غافلگیر کننده دبیر کل ناتو به اوکراین
  • تدارک ویژه حوزه‌های علمیه برای دهه کرامت در ۱۴۰۰ نقطه دنیا