Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا؛ با نزدیک شدن به فصل تابستان و شروع اوقات فراغت، برای جمع زیادی از جوانان و نوجوانان دانش‌آموز، مقوله سرگرمی و چگونگی گذراندن این ایام یکی از دغدغه‌های خانواده‌ها به شمار می‌رود. در این میان تفریح سالم در اوقات فراغت از مهمترین مقوله‌هایی است که به ایفای نقش بهتر افراد در جامعه و افزایش بهره‌وری کمک شایانی می‌کند و این امر نه تنها سبب نشاط بخشیدن به همگان می‌شود، بلکه شاخصه‌های سلامت روانی و اجتماعی مردم را بالا می‌برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چگونگی بهره‌برداری از اوقات فراغت نوجوانان و جوانان درست مثل راه رفتن روی لبه تیغ است؛ کوچک‌ترین اشتباهی ممکن است حتی بهترین برنامه‌ها را با نتیجه معکوس مواجه کند؛ تحمیل یا اجبار برنامه‌هایی که ما آن‌ها را دوست داریم یا می‌پسندیم با عنوان برنامه‌های اوقات فراغت به فرزندان، شاگردان یا مجموعه تحت تعلیم و تربیت، گام اشتباهی است که در مسیری غلط گذاشته می‌شود.
در این جریان میلیون‌ها نفر در سراسر دنیا اوقات فراغت خود را با بازی‌های کامپیوتری می‌گذرانند. طبق تحقیقات منتشر شده، حدود ۴۰ درصد مردم دنیا به ویژه قشر جوان و نوجوان در اوقات فراغت خود به بازی‌های کامپیوتری می‌پردازند و حدود ۴۵ درصد این اشخاص از بازی‌های آنلاین استفاده می‌کنند. بازی‌های ساده کامپیوتری بیشترین طرفدار را در میان سایر بازی‌ها دارند. بعد از این بازی‌ها، بازی‌های تاکتیکی و استراتژیکی، بازی‌های ورزشی و بازی‌های مخاطره‌آمیز بیشترین میزان فروش را در بازار بازی‌ها به خود اختصاص داده‌اند. این تحقیق نشان می‌دهد، میزان استفاده از بازی‌های کامپیوتری در حال رشد چشمگیر است.
بازی‌های رایانه‌ای داخلی نیز چندسالی است که رشد قابل توجهی داشته و توانسته‌اند در عرصه‌های داخلی و بین‌المللی خودی نشان دهند. یکی از بازی‌هایی که به سبک زندگی خانواده‌های ایرانی بسیار نزدیک و آموزش‌هایی را در خصوص سبک زندگی ایرانی ـ اسلامی به کاربر ارائه می‌دهد، بازی «محله با صفا» است. این بازی گامی نو در تولیدات فرهنگی و رسانه‌ای ایران اسلامی است که قصد دارد یک سرگرمی سالم و سازنده را به مخاطبین خود ارائه دهد.
خانواده‌های ایرانی در محله باصفا، تجربه یک بازی دسته جمعی را خواهند داشت و علاوه بر سرگرمی و هیجان، صد‌ها نکته آموزشی و کاربردی سبک زندگی را در قالب خود بازی‌ها و سوالات ابتدای هر بازی و رجوع به «کتابخانه بزرگ موضوعی موجود در بازی» فرا خواهند گرفت. این بازی، شامل بخش‌های بسیار متنوع محتوایی، مشاوره‌ای، آموزشی و پرسش و پاسخ در کنار خود بازی‌ها است.
طراحی بازی‌ها به گونه‌ایست که کاربران آماتور اعم از پدران و مادران در کنار فرزندان خود می‌توانند بخش‌هایی از بازی‌ها را با کمک فرزندان خود انجام دهند. با این حال براساس بررسی ایکنا بهتر بود طراحی‌ها به شکلی باشد که پیام‌ها به صورت غیرمستقیم‌تر به کاربر ارائه می‌شد و از انتقال مفاهیم به شکل کاملا مستقیم پرهیز می‌شد. علاوه بر این موضوع، بازی‌ها به گونه‌ای طراحی شده‌اند که مخاطبین برای انجام بازی‌ها و پاسخ به سوالات ابتدای هر بازی علاقه‌مند به مشورت با سایر اعضای خانواده و شرکت دادن آن‌ها در بازی شوند که خود زمینه‌ای برای انجام یک بازی خانوادگی و همراهی والدین در کنار فرزندان نیز باشد.
بخش «کتابخانه» این بازی با در اختیارگذاشتن بیش از هزار و 500 نکته کاربردی، به عنوان منبع اطلاعاتی بازی در نظر گرفته شده که کاربر در هر مرحله از بازی با استفاده از این منابع می‌تواند به سوالات و معما‌های آن مرحله پاسخ داده و به مرحله بعد برود. درعین حالی که اصل وجود کتابخانه در این بازی، به عنوان یک منبع مورد مطالعه خوب برای والدین و یا کاربران می‌تواند به صورت همیشگی مورد استفاده قرار گیرد، اما محتوا‌ها نیز می‌توانست به مفاهیم و مبانی اسلامی نزدیک‌تر شود.
در محله باصفا، شما با پنج خانواده آشنا می‌شوید که با یکدیگر نسبت خویشاوندی دارند. هر خانواده ویژگی‌های شخصیتی و دغدغه‌های خاص خودش را دارد که شاید دغدغه شما هم باشد. پاسخ دادن به سوالات و دغدغه‌های هر خانواده، یکی از اهداف بازی محله باصفاست. در محله باصفا هشت دسته بازی برای شما طراحی شده است که شامل پنج دسته بازی‌های مربوط به خانواده‌ها، یک دسته بازی‌های مسجد، یک دسته بازی‌های سفر و یک دسته بازی‌های کتابخانه‌ای است. انجام صحیح این بازی‌ها، کلید گشایش قفل بازی نهایی با موضوع معرفی دستاورد‌های علمی، هسته‌ای و نظامی جمهوری اسلامی ایران طراحی شده است.     بازی محله باصفا به موضوعاتی همچون تغذیه و سلامت، فرهنگ شهروندی، روابط اجتماعی، اقتصاد خانواده، ورزش و تندرستی، آشنایی با وجوهات شرعی، تربیت فرزند، حمایت از تولید ملی، اصلاح الگوی مصرف، کارکرد‌های مسجد شامل مشاوره، کارگروهی و دانستنی‌های سفر می‌پردازد.
محله باصفا، یک بازی مسابقه‌ای است و شما می‌توانید علاوه بر بازی، در مسابقه ملی آن که با شمارش امتیازات و ستاره‌های به دست آمده و ثبت آن در جدول رکورد خانواده‌ها که با انجام ثبت‌نام در منوی اصلی بازی انجام می‌شود، نیز شرکت کنید. این بازی توسط «استودیوی بازی‌سازی و سرگرمی‌های ایرانی اسلامی مهاد» و با حمایت‌های مادی و معنوی سازمان فضای مجازی سراج تولید شده است.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن ایکنا فناوری اطلاعات بازی های رایانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۰۶۰۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح محله‌محوری مسجد بنیان در ۵۵ محله در دستور کار قرار دارد

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر اراک گفت: طرح محله محوری مسجد بنیان در ۵۵ محله در دستورکار قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، پیمان عین القضاتی امروز _چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: شورا در این دوره نگاه ویژه به توسعه نشاط اجتماعی و ایجاد بستر مناسب دارد و در این راستا اقدامات لازم انجام شده است.

وی با بیان اینکه ساخت پارک‌های تخصصی و ورزشی یکی از رویکردهای اصلی شورای ششم است، افزود: ساخت نخستین پارک شطرنج با بیش از ۲۷ میز شطرنج تخصصی انجام شده که این پارک آماده بهره‌برداری است.

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر اراک گفت: طرح محله‌محوری مسجد بنیان در ۵۵ محله دستور کار قرار دارد.

عین‌القضاتی با بیان اینکه تکمیل طرح گردشگری ۱۶۰ هکتاری نور الشهدا از پروژه‌های تفریحی گردشگری بزرگ در کشور محسوب می‌شود، گفت: این طرح از جمله طرح‌هایی است که سال‌ها پیگیری ناموفق داشته اما در این دوره شورای شهر در حال انجام است.

وی ایجاد و راه‌اندازی یک‌هزار و ۱۶۰ متر مربع تله‌سیژ، در نظر گرفتن انتهای مسیر تله‌سیژ به عنوان بام اراک و ایجاد ۴۳۰ متر خط بازی زیپ لاین را از جمله اقدامات در نظر گرفته شده برای منطقه گردشگری برشمرد و اظهار کرد: احداث پارک ویژه دوچرخه سواری، پارک ویژه زمین ساحلی و فوتبال ساحلی و راه‌اندازی اولین زورخانه با استانداردهای ملی و ایجاد پنج زمین بازی در نور الشهدا از اقدامات ورزشی تفریحی این دوره شورا است که هم اینک در حال اجراست.

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر اراک اضافه کرد: از جمله برنامه‌های شورا در این دوره در راستای توجه به مناطق کم برخوردار تأسیس زمین‌های چمن مصنوعی است که در دستورکار قرار دارد و امسال در کوی سجادیه، کوی ابوالفضل، شهرک اندیشه و کوی هجرت انجام می‌شود.

کد خبر 749846

دیگر خبرها

  • اجرای عملیات آسفالت‌ریزی در محله ۳۸ منظریه
  • جغرافیای لایک‌ها و دیس لایک‌ها
  • گربۀ محله مهم است
  • طرح محله‌محوری مسجد بنیان در ۵۵ محله در دستور کار قرار دارد
  • ترامپ: من تجربه بدی با نتانیاهو دارم
  • سبک زندگی ایرانی اسلامی باید ترویج شود/لزوم معرفی دختران موفق کرد
  • منشور مشاوره خانواده تدوین و نهایی شد
  • تدوین منشور مشاوره خانواده نهایی شد
  • موراتا: خیلی‌ها بهتر از من بودند که حالا نیستند
  • آرزوی ستاره سیتی: آرسنال امتیاز بدهد، خوب می‌شود