Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام فوادیان با بیان اینکه یاد کردن از امام زمان(عج) منحصر به زمان و مکان خاص نیست، گفت: یکی از وظایف مهم منتظران مراقبت دائمی از اعمال است چنان که باید بکوشیم بعد از ماه مبارک رمضان، انس خود با حضرت حجت(عج) را حفظ کنیم.

حجت الاسلام «محمدرضا فوادیان» در گفت وگو با خبرنگار گروه مهدویت و غدیر خبرگزاری شبستان، با اشاره به اینکه انس قلبی با امام زمان(عج) و تلاش برای کسب رضایت حضرت بقیه الله الاعظم(ارواحناه فداء) باید در تمامی ایام سال اولویت منتظران باشد، اظهار کرد: در کتاب «مکیال المکارم» ۸۰ وظیفه برای یک فرد منتظر بیان شده است، یکی از کارهایی که منتظران می توانند انجام بدهند اهدای ثواب کارهای خیر به امام عصر(عج) است، مثلا کسی که طواف مستحبی انجام می دهد، ختم قرآن می کند، کمک به مستمندان دارد و نمونه های دیگر که همه آنها می تواند به نیت امام زمان(عج) باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اینها مصادیق یاد کردن از امام زمان(عج) است.

 

این کارشناس مهدوی ادامه داد: در کتاب شریف «کافی» نیز روایت داریم که کسی خدمت امام موسی کاظم(ع) مشرف شد و گفت: زمانی که به حج می روم اعمالی را به نیت رسول الله(ص)، امیرالمومنین علی(ع) و امام حسن(ع) و ... تا به خود حضرت رسید انجام می دهم و گفت حتی به جای شما نیز اعمال را به جای می آورم، امام(ع) او را نهی نکرد، اگر این کار اشکال داشت حضرت(ع) می فرمود خیر من خودم زنده هستم برای من انجام ندهید، پس می بینیم با اینکه ائمه(ع) و پیامبر (ص) در اوج آسمان عبودیت هستند اما باز هم می توانیم اعمالی را به آنها هدیه دهیم مثل ذکر شریف صلوات که خداوند در قرآن می فرماید: خدا و ملائکه بر پیامبر(ص) درود می فرستند، ای کسانی که ایمان آورده اید درود بر رسول خدا(ص) بفرستید.


حجت الاسلام فوادیان تصریح کرد: پیامبر(ص) و یا امام زمان(عج) نیازی به این امور ندارند اما کار خوب انسان و هدیه دادن به امام(عج) انس و الفت با آن حضرات(ع) را مضاعف می کند و در مقابل امام(عج) نیز قلب منتظران را جلا می دهد، با این وجود برای بسیاری سوال است که چرا این قبیل اقدامات عموما در مقاطع خاصی از سال بروز و ظهور دارند؟ دین ما نیز همواره تاکید کرده که عمل نیکو حتی اگر کم باشد باید مستمر باشد.

 

وی تاکید کرد: یکی از وظایف مهم منتظران مراقبت دائمی از اعمال است، اینکه افراد بدانند چه می کنند و همواره به یاد امام حاضر باشند. نباید صرفا در ایامی که نیاز به ائمه(ع) داریم به یادشان باشیم، وقتی که به مشکل بر خوردیم بگوییم «یا صاحب الزمان!». همواره باید دعاگو باشیم و امام را حاضر بر اعمال خود بدانیم. ایشان به درون سینه های ما آگاه است.

 

این پژوهشگر مهدوی افزود: گاهی حتی این بی مهری نسبت به مسایل مذهبی را در رسانه ملی نیز می بینیم، چنان که در ایام ماه مبارک رمضان هر روز قرائت یک جزء قرآن از شبکه های مختلف پخش می شد اما در سایر ایام چنین روالی وجود ندارد، در مساجد هم همین مساله وجود دارد و به نظر ایپدمی شده است. باید به لحاظ فرهنگی کار کنیم که فقط و فقط ماه رمضان ماه بندگی نباشد، بلکه همه ایام را به بندگی و نشان دادن جلوه های آن اختصاص دهیم، همه لحظه ها، لحظه های خدایی شدن است.

 

وی افزود: حسین رضا زاده، وزنه بردار معروف به بندرعباس می رفت و آنجا تمرین وزنه برداری می کرد، امام جمعه بندرعباس سوال کرد چرا جای دیگری نرفتی و آمدی در هوای شرجی تمرین کنی؟ او پاسخ داد: چون می خواهم به کشوری بروم که آب و هوای شرجی دارد و باید برای مسابقه در آن آب و هوا آماده شوم،  حال خداوند ماه هایی نظیر ماه رمضان برای این گذاشته است که ما در سایر ایام سال کم نیاوریم و آماده باشیم برای سایر اوقات، اتفاقا بعد از ماه مبارک باید مراقبت ها بیشتر شود و اگر فیضی کسب کرده ایم به نیت آنکه یک منتظر واقعی باشیم سعی در حفظ آن داشته باشیم.

 

پایان پیام/248

منبع: شبستان

کلیدواژه: نماز عید فطر عید فطر مجلس عید سعید فطر مسکن مقاومت گام دوم انقلاب نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی روشنگری تبیین امام زمان عج سبک زندگی منتظرانه وظایف منتظران منتظران ظهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۰۶۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احزاب ویژگی‌های حزب‌الله را از آیات و روایات استخراج و به‌ کار بندند

آیت‌الله سید محمد سعیدی در دیدار با حاجی عباسی دبیرکل حزب جامعه زینب، نخستین حزب بانوان در کشور که در پژوهشکده علامه طباطبایی(ره) برگزار شد با تسلیت شهادت امام صادق (ع) اظهار کرد: مناسبت‌های مذهبی هر سال با اتفاقاتی همراه می‌شود که باید سیره اهل‌بیت(ع) نسبت به آن اتفاقات را دریابیم و از آن در عمل استفاده کنیم.

وی با اشاره به مبارزات مردم فلسطین و مقاومت آنان در مسیر احیاء عزت و سربلندی که از دست داده‌اند، گفت: مناسب است که در این ایام سیره امام صادق (ع) نسبت به مبارزه برای حفظ عزت و سربلندی مسلمانان را مدنظر قرار دهیم و روایات که در این زمینه فرموده‌اند را نصب العین خود قرار دهیم.

امام‌جمعه قم ادامه داد: ما ایام میلاد حضرت معصومه (س) و امام رضا (ع) را در پیش داریم که باید این ایام که دهه کرامت نام گرفته فرصت و ظرفیتی باشد برای معرفت بیشتر زیرا در دستگاه اهل‌بیت (ع) هرکسی که معرفت بیشتری داشته باشد بهتر جواب می‌گیرد.

وی با بیان اینکه فرزندان موسی بن جعفر (ع) و سایر ائمه در جای‌جای ایران مثل ستاره می‌درخشند، افزود: حضور این امام‌زادگان در نقاط مختلف از روی حکمت بوده و در مورد حضرت معصومه (س) نقل شده است که امام صادق (ع) در زمانی که امام هفتم هنوز به دنیا نیامده بودند فرمودند به‌زودی دختری از نسل من در شهر قم دفن می‌شود و از حضور ایشان در قم خبر دادند.

آیت‌الله سعیدی با بیان اینکه حضور امامزادگان در کشور ما و سایر نقاط یک حضور هدفمند بوده است، گفت: این که یک دختر از اهل‌بیت(ع) چنین بارگاه و حرمی در ایران دارد یک نشانه از نشانه‌های الهی است که نیازمند تأمل و تفکر است.

وی با بیان اینکه ما باید نسبت به حزب و الزامات آن توجه قرآنی و اهل بیتی داشته باشیم تا به نتیجه برسیم، گفت: اگر این توجه نباشد سرگرم امور دنیا خواهیم شد، ولی اگر این توجه وجود داشته باشد از حزب خداوند می‌شویم که به فرموده قرآن کریم از مفلحون و رستگاران خواهیم شد.

تولیت حرم مطهر بانوی کرامت با بیان اینکه باید ویژگی‌های حزب‌الله را از قرآن و روایات استخراج کنیم و خود را با آن تطبیق دهیم، افزود: باید مواردی که در قرآن و روایات کلمه «منّا» و «لیس منّا» آمده است را موردتوجه قرار دهیم تا ببینیم که چه افرادی از حزب خدا و اهل‌بیت به شمار آمده‌اند و چه افرادی خارج از این حزب محسوب شدند.

وی توجه به توان و ظرفیت‌های شخصی و شخصیتی خود را مهم دانست و ادامه داد: نشان‌دادن استعدادها و ظرفیت‌های افراد از کارهای بزرگ است و رسالت پیامبران همین بوده و آمدند بگویند که شما انسان‌ها چه ظرفیت‌هایی دارید.

دیگر خبرها

  • شهدای کربلای ۵ و عاشورا مهمان مسجد مقدس جمکران
  • تجدید پیمان دختران و مادران نصف‌جهان با سردار دل‌ها
  • پیکر دو شهید گمنام در مسجد جمکران مقدس آرام می‌گیرد
  • احزاب ویژگی‌های حزب‌الله را از آیات و روایات استخراج و به‌ کار بندند
  • برنامه «اطعام رضوی» در استان سمنان اجرا می‌شود
  • آیت‌الله رمضانی: دشمنان می‌خواهند شریعت اسلام را تعطیل کنند
  • اجرای ۳۵۰ برنامه توسط آستان قدس رضوی در ایام دهه کرامت
  • مشارکت دهه هشتادی‌ها در مدیریت شهری استمرار اندیشه بنیانگذار انقلاب است
  • استمرار روند کاهشی تورم، رشد نقدینگی و قیمت ارز نیازمند کنترل و مراقبت جدی است
  • استمرار روند کاهشی تورم و قیمت ارز نیازمند مراقبت جدی است