Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-04-26@03:58:21 GMT

بهترین نرم‌افزارهای ویرایش فیلم

تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۰۷۹۲۳

بهترین نرم‌افزارهای ویرایش فیلم

ایتنا - بدون شک یکی از مهم‌ترین ابزارهای تولید محتوا، نرم‌افزارهای قدرتمند ویرایش فیلم و تصویر است که به کاربران و محتواگذاران در فضای مجازی امکان برتری و موفقیت بیشتری را می‌دهد.

با توجه به آنکه این روزها تولید محتوا در فضای اینترنت بیش از پیش از اهمیت خاص و بسزایی برخوردار شده است، بسیاری از محتوا گذاران و کاربران سیستم‌های ویندوزی به دنبال بهترین نرم افزارهای ویرایش فیلم و تصویر هستند تا بتوانند به سادگی، در کوتاه‌ترین زمان ممکن و با بالاترین کیفیت، ویدئوهای ضبط شده خود را ویرایش کرده و آن را آماده پخش بر روی صفحات کاربری خود در شبکه‌های اجتماعی نظیر یوتیوب و اینستاگرام کنند تا خیل عظیمی از فالوورها و دنبال کنندگان آنها بتوانند با مشاهده آن، از کیفیت تصویر بالا و محتوای جذاب آن بهره ببرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش ایتنا از ایسنا، با اینکه بسیاری از محتوا گذاران از بهترین نرم افزارهای موجود در بازار خبر دارند و همواره از آن استفاده می‌کنند، اما بسیاری از کارشناسان فعال در این حوزه با بررسی دقیق تمامی نرم‌افزارهای ویرایش فیلم، به یک رده بندی منطقی و نهایی دست یافتند که برای بسیاری از کاربرانی که تاکنون تجربه کار با چنین برنامه‌های پیشرفته‌ای را نداشته‌اند، مفید و سودمند واقع خواهد شد.

این گزارش به ترتیب بهترین نرم افزارهای ویرایش فیلم و ویدئوهای ضبط شده را معرفی می‌کند:
۱. ادوب پریمیر پرو سی سی (Adobe Premiere Pro CC )
نرم افزارهای ویرایش فیلم که توسط شرکت ادوب توسعه داده شده‌اند، بدون شک بهترین و معروف ترین برنامه‌های موجود در بازار رایانه به شمار می‌روند. این برنامه در هر دو پلتفرم ویندوز و مک او اس قابل استفاده، نصب و دانلود است و از قابلیت‌های برجسته آن می‌توان به ویرایش سه بعدی (۳D editing) و ادیت چند دوربینی (Multi-cam) اشاره کرد.
اگر شما از کاربران یک رایانه مبتنی بر سیستم عامل ویندوز هستید، به طور قطع استفاده از این نرم افزار برای هدف شما بهترین گزینه ممکن به شمار خواهد آمد.

۲. ادوب پریمیر المنتز (Adobe Premiere Elements )
این نرم افزار نیز برای هر دو پلتفرم ویندوز و مک او اس قابل استفاده و دانلود است و کاربران سیستم‌های رایانه قادر خواهند بود از این برنامه قدرتمند و معروف برای ویرایش تصاویر و ویدئوهای موردنظر خود بهره ببرند. از قابلیت‌های برجسته آن می‌توان به ثابت سازی ویدئو (Video stabilization)، تشخیص چهره (face detection) و حرکت یابی خودکار ( automatic motion tracking ) اشاره کرد.
کاربران برای بیان مزایای این نرم افزار قدرتمند از رابط کاربری آسان و قابلیت‌های منحصر بفرد و متعدد آن نام بردند که البته به عقیده برخی از آنها، این نرم افزار نسخه‌ای از برنامه‌های آدوب است که برای کاربران آماتور مناسب است و آن دسته از کاربرانی که بدنبال کار فوق قدرتمند و حرفه‌ای هستند، چندان حرفی برای گفتن ندارد.

۳. فاینال کات پرو ایکس (Final Cut Pro X )
این نرم افزار تنها برای رایانه‌های مبتنی بر سیستم عامل مک او اس (اپل) قابل دانلود و استفاده است و با قابلیت‌های منحصر بفردی که دارد، تجربه لذت بخشی از ویرایش فیلم و تصویر را برای کاربران و علاقمندان به محتوا گذاری به ارمغان می‌آورد.
از مهم‌ترین قابلیت‌های آن می‌توان به ادیت چند دوربینی و بالانس فوق هوشمند رنگ بندی تصویر اشاره کرد.
البته به عقیده کارشناسان، این نرم افزار برخلاف قدرت و کیفیت بالایی که در تنظیم و ویرایش تصویر دارد، قیمت بسیار بالایی نسبت به سایر نسخه‌های مشابه خود دارد که موجب شده است استقبال از آن به نسبت رضایتمندی کاربران، کمتر از حد معمول باشد.

۴. کاین مستر (KineMaster)
کاین مستر یک اپلیکیشن موبایلی برای سیستم عامل‌های اندروید و آی او اس (iOS ) است که به کاربران گوشی‌های هوشمند این امکان را می‌دهد تا جایی که سیستم‌های موبایل به آنها اجازه می‌دهد ویدئوهای موردنظرشان را ویرایش کنند و افکت های لازم را بر روی آن ایجاد کنند. همچنین این اپلیکیشن از طریق فروشگاه‌های آنلاین گوگل پلی استور و اپ استور اپل به صورت رایگان قابل دسترسی، دانلود و استفاده است.

۵. کورل ویدئو استودیو اولتیمت ۲۰۱۹ (Corel VideoStudio Ultimate ۲۰۱۹)
این نرم افزار فوق پیشرفته نیز تنها برای پلتفرم سیستم عامل‌های ویندوزی قابل دانلود، نصب و استفاده است که به هر دو دسته کاربران آماتور و حرفه‌ای این امکان را می‌دهد تا به سادگی و با بهترین کیفیت به ویرایش فیلم و تصاویر موردنظر خود بپردازند.
البته به عقیده بسیاری از کارشناسان فعال در این حوزه، این نرم افزار نیاز بسیاری از کاربران حرفه‌ای را ارضا نمی‌کند و برای استفاده آنها کافی نیست ولی گزینه مناسبی برای کاربران آماتور به شمار خواهد آمد.

۶. سایبرلینک پاور دیرکتور ۱۷ اولت را (CyberLink PowerDirector ۱۷ Ultra)
این نرم افزار نیز که تنها برای رایانه‌های ویندوزی قابل استفاده و دانلود است، به قابلیت‌های منحصر بفردی همچونادیت چند دوربینی، ویدئوی ۳۶۰ درجه و حرکت یابی مجهز است.

۷. لایت ورکس (Lightworks)
این نرم افزار برای هر سه پلتفرم ویندوز، مک او اس و لینوکس قابل دانلود، نصب، استفاده و اجراست و به کاربران و علاقمندان به محتوا گذاری و ویرایش فیلم این امکان را می‌دهد تا با بهره گیری از قابلیت‌های جدید و ابزارهای قدرتمند، ویدئوهای ثبت و ضبط شده در دوربین خود را در رایانه خود ویرایش کرده و آن را مناسب بارگذاری و آپلود در شبکه‌های اجتماعی کنند.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: نرم افزار ویرایش فیلم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۰۷۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟/ خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دما بالا

خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ استفاده طولانی مدت از تلفن همراه یا پردازش‌های سنگین گوشی نظیر بازی کردن یا خروجی گرفتن فیلم یا محتوا و همچنین استفاده طولانی مدت از آن هنگام شارژ کردن، باعث بالا رفتن دمای گوشی و افزایش چند برابری مصرف باتری خواهد شد.

از دیگر مواردی که ممکن است دمای گوشی را بالا ببرد به‌روزرسانی گوشی یا استفاده از نرم افزار‌های قدیمی که ایرادات آن توسط توسعه دهنده برطرف نشده است.

در بخش سخت افزاری نیز استفاده دائمی از داده‌های تلفن همراه و همچنین اتصال مداوم بلوتوث گوشی به دستگاه‌هایی مانند ساعت یا هدفون می‌تواند دمای گوشی را تا حد بسیار زیادی بالا ببرد. فیلمبرداری یا فعال بودن مداوم دوربین گوشی نیز دیگر عاملی است که علاوه بر خالی کردن باتری گوشی می‌تواند دمای گوشی را به شدت بالا ببرد چرا که همزمان پردازنده و دوربین با یکدیگر فعالیت دارند و به این ترتیب دمای دستگاه به شدت افزایش پیدا می‌کند.

علاوه بر این استفاده از گوشی در محیط‌های بسیار گرم یا قرار دادن گوشی در معرض نور مستقیم خورشید می‌تواند دمای گوشی را بالا ببرد. داغ شدن گوشی جدا از احتمال آسیب رساندن به دست کاربر و یا خطر انفجار گوشی، در صورت مداوم بودن این موضوع می‌تواند به پردازنده و قطعات سخت افزاری گوشی آسیب جدی وارد کند.

پایین آوردن دمای تلفن در هنگام شارژ

برای پایین آوردن دمای تلفن در زمان شارژ کاربر بهتر است گوشی خود را از شبکه وای فای یا داده تلفن همراه قطع کند و علاوه بر این اتصال گوشی به دستگاه‌های دارای بلوتوث نیز بهتر است به طور کامل قطع شده باشد.

گفتنی است که استفاده از شارژر‌های بیسیم و همچنین شارژر‌هایی با ولتاژ بالاتر از توان گوشی یا آدابتور‌های متفرقه نیز می‌تواند دمای گوشی را تا حد زیادی بالا ببرد که دلیل آن فشار آمدن به برد شارژ و باتری گوشی است.

نحوه صحیح شارژ کردن باتری گوشی

برای جلوگیری از افزایش دمای گوشی هنگام شارژ کردن بهتر است آن را در بازه بین ۲۰ تا ۸۰ درصد شارژ کنند؛ این بازه همان بازه سلامت باتری گوشی است که توسط شرکت‌های سازنده تلفن همراه نیز تایید شده است. در صورت شارژ در این بازه، گوشی هرگز داغ نخواهد شد و کاربر می‌تواند پس از شارژ از گوشی خود به طور کامل استفاده کند.

پایین آوردن دمای گوشی در هنگام بازی یا پردازش سنگین

به طور کلی اجرای بازی‌های آنلاین یا دارای گرافیک بالا یکی از اصلی‌ترین دلایل بالا رفتن دمای گوشی و آسیب رسیدن به باتری است. برای کاهش دمای گوشی در هنگام بازی کاربر نباید گوشی را به شارژ متصل کند چرا که این کار به باتری گوشی فشار بسیار زیادی وارد می‌کند و باتری گوشی حرارت بالایی را از خود خارج می‌کند. جدا از این بهتر است کاربران هنگام اجرای بازی‌های سنگین یا اینترنتی گوشی خود را از قاب محافظ خارج کنند تا پردازنده گوشی بتواند حرارت را از گوشی خارج کند و گوشی با دمای محیط سازگار شود.

گفتنی است که برخی شرکت‌های تولید کننده لوازم گیمینگ فن‌های خنک کننده‌ای را تولید کرده اند که حتی برخی از آن‌ها می‌تواند دمای گوشی را به زیر حالت عادی بیاورد و به این ترتیب از رسیدن آسیب به گوشی جلوگیری شود.

جلوگیری از داغ شدن گوشی در نور آفتاب

استفاده از گوشی در فضای باز و به خصوص زیر نور آفتاب یکی از عوامل اصلی برای بالا بردن گرمای گوشی است چرا که در این شرایط گوشی به طور خودکار نور صفحه نمایشگر را تا انتها افزایش خواهد داد و به این ترتیب مصرف باتری و دمای گوشی بالا خواهد رفت. 

علاوه بر این تابش نور خورشید بر گوشی باعث افزایش بسیار زیاد دمای گوشی خواهد شد و سلامت و عمر باتری و پردازنده گوشی را نیز تحت تاثیر قرار خواهد داد. بهتر است کاربران زیر نور مستقیم و در دمای بالا از گوشی خود استفاده زیادی نداشته باشند و یا در صورت نیاز به محیط دارای سایه مراجعه کنند.

نرم افزار‌های عامل افزایش دما گوشی

برخی از نرم افزار‌ها که در پس زمینه فعالیت دارند می‌توانند دمای گوشی کاربر را افزایش دهند چرا که این نرم افزار‌ها به طور مداوم در حال به‌روزرسانی اطلاعات خود هستند و به این ترتیب بخش زیادی از توانایی پردازش و همچنین حافظه رام دستگاه را درگیر خواهند کرد و به این ترتیب دمای گوشی نیز افزایش خواهد یافت. برای غیر فعال کردن دسترسی به پردازش پس زمینه کافی است کاربر وارد تنظیمات نرم افزار‌ها از بخش تنظیمات گوشی شده و با پیدا کردن نرم افزار‌های کم استفاده خود اقدام به خاموش کردن پردازش پس زمینه آن‌ها کند.

کند شدن گوشی و افزایش دما حتی در مصارف عادی و روزمره هم خبر از درگیر شدن حافظه و پردازشکر به صورت همزمان می‌دهند که دلیل نرم افزاری آن ویروسی شدن گوشی است. برای رفع این مشکل بهتر است ابتدا کاربر یک نرم افزار آنتی ویروس برای گوشی خود نصب کند و در صورتی که مشکل برطرف نشد، کاربر باید به طور کامل اطلاعات گوشی را حذف و تلفن خود را در حالت کارخانه راه اندازی کند.

پر بودن گوشی باعث افزایش دما می‌شود

هنگامی که یک گوشی موبایل حافظه کافی نداشته باشد، پردازشگر نمی‌تواند پردازش‌های خرد یا همان اطلاعات کش را ذخیره کند و بنابراین به پردازنده فشار زیادی وارد خواهد شد که در نهایت این فشار خود را در قالب افزایش دمای پردازنده نمایش خواهد داد.

به طور کلی گوشی‌های هوشمند جدید با افزایش دما و رسیدن به دمای خطرناک برای گوشی، مانع از استفاده کاربر از گوشی می‌شود و کاربر در این شرایط اعلان رسیدن گوشی به دمای بسیار بالا را دریافت خواهد کرد. دراین صورت کاربر باید گوشی را از شارژ قطع کرده (هرچند که گوشی به صورت خودکار مانع از شارژ شدن می‌شود) و گوشی را محیطی سرد و بدون قاب قرار دهد. گفتنی است در صورتی که گوشی اعلان افزایش دما به کاربر نشان ندهد و کاربر همچنان با دمای بالا با گوشی کار کند، احتمال انفجار یا آتش گرفتن گوشی وجود خواهد داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟/ خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دما بالا
  • تشدید نظارت برفعالیت مشاوران معاملات املاک در مشهد
  • بافق میزبان کنفرانس بین المللی تحقیقات شتر
  • تغییر نام رسمی فراری در فرمول یک
  • چرا ایرانی‌ها بیشتر در دام بدافزار‌ها می‌افتند؟
  • هوآوی از نرم‌افزار جدید خودروی هوشمند رونمایی کرد
  • تولید نوشت‌افزار ایرانی با کاغذ ایرانی
  • کلاهبرداری با ارسال لینک جعلی ورود به نرم‌افزار کالابرگ
  • نرم افزار «لرستان سفر» چندزبانه می‌شود
  • جادوی ویرایش تصاویر؛ قابلیت‌های هوش مصنوعی جدید فتوشاپ معرفی شد