Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از مازندران، به نقل از روابط عمومی کمیته امداد، سید‌علی‌اصغر رضایی‌طالشی، معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد مازندران، امروز، 20 خردادماه‌ اظهار کرد: با هدف حمایت از توسعه صنایع‌دستی تسهیلات اشتغال به ارزش ۳۶۵ میلیون تومان، در بخش‌های مرواربافی، معرق‌کاری، منبت‌کاری، گلیم‌بافی، فرش‌بافی و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. به مددجویان پرداخت شده است.
وی افزود: به منظور توسعه اشتغال خانگی و صنایع‌دستی یک دوره آموزشی قالی بافی برای ۷۶ نفر از مددجویان تحت حمایت به مدت ۴۵۰ ساعت برگزار و در پایان دوره نیز به افرادی که در آزمون نهایی نمره حد نصاب را کسب کردند، گواهی این دوره آموزشی داده شد.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد مازندران تصریح کرد: به منظور بهره‌مندی مددجویان از مهارت‌های کسب شده و توانمندی اقتصادی، کمک‌های لازم نسبت به پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه برای شروع فعالیت، ارائه نقشه‌های مورد نیاز، نظارت در حین بافت و همچنین خرید تولیدات فرش انجام می شود.
رضایی‌طالشی بیان کرد: سال گذشته ۴۳ تخته فرش دستباف مددجویان تحت حمایت کمیته امداد مازندران به ارزش ۱۰۴ میلیون تومان توسط شرکت بازرگانی زیر مجموعه مجتمع اقتصادی کمیته امداد خریداری شده است.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: تسهیلات مددجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۱۰۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ملی صنایع دستی ۲ شهر فارس

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس،مریم جلالی در بازدید از کارگاه‌های شیشه‌گری و گلاب‌گیری میمند گفت: این شهرقابلیت تبدیل به شهر ملی شیشه‌گری را دارد.
او افزود: شیشه‌گری یکی از مهارت‌های اصیل میمند در کنار گلاب‌گیری است و این صنعت دوست دار محیط زیست می‌تواند به ترویج گلاب‌گیری نیز کمک کند.
جلالی همچنین هم از برخی جاذبه‌های فرهنگی و گردشگری شهر دژکرد بازدید کرد و در جشن شکوفه‌های بادام، لوح ثبت ملی میراث ناملموس مهارت کیسه بافی و شاهنامه‌خوانی را به فرماندار اقلید اهدا کرد.
 محمد ثابت اقلیدی مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی فارس گفت: مقدمات ثبت ملی دژکرد فراهم شده تا این شهر به زودی شهر ملی کیسه بافی شود.
کیسه بافی سنتی یکی از هنر‌های قدیمی رایج در دژکرد اقلید است؛ این نوع کیسه حمامی بافتی شبیه به بافت گلیم دارد با این تفاوت که با دو رنگ پشم سفید و مشکی بافته می‌شود.
میمند از توابع شهرستان فیروزآباد در جنوب شیراز و دژکرد از توابع اقلید در شمال مرکز استان فارس است.

دیگر خبرها

  • بهره‌مندی ۱۴۵ هزارو ۸۰۷ زندانی از عفو و نهادهای ارفاقی در سال ۱۴۰۲
  • پرداخت ۱۰۶ میلیارد تسهیلات به مددجویان کمیته امداد
  • اعطای ۱۲ هزار و ۴۸۱ وام و تسهیلات اشتغال‌زایی در آذربایجان‌غربی
  • پرداخت ۶۰ درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • پرداخت ۶۰درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • بهره برداری از ۲۱۰۵ واحد مسکن مددجویی کمیته امداد خراسان رضوی شد
  • کمک هزینه ۱۸ میلیاردی برای درمان مددجویان کمیته امداد هرمزگان
  • بهره برداری از ۲۱۰۵ واحد مسکن مددجویی کمیته امداد خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۲۱۰۵ واحد مسکن کمیته امداد خراسان رضوی‌
  • ثبت ملی صنایع دستی ۲ شهر فارس