Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به جاودانگی مکتب امام خمینی (ره) تأکید کرد: مردم امروز گلایه‌مندند، نه از این که چرا این حکومت دینی است، از اینکه چرا دینی نیست، چرا عدالت اجرا نمی‌شود. ناطقان: یکصد و یازدهمین قسمت از سری برنامه‌های بدون توقف، ۱۹ خردادماه از شبکه سه سیما به روی آنتن رفت.

حجت‌الاسلام محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در این برنامه در پاسخ به این سوال که «با توجه به اینکه شرایط امروز با ۴۰ سال قبل فرق کرده آیا در این زمان هم باید با همان روش پیش برویم مثلاً در خصوص مکتب یا فرامین امام خمینی (ره) می‌توانیم تغییراتی انجام دهیم» گفت: من در یکی از جلسه‌های گذشته هم عرض کردم که آن آرمان‌های مکتب امام (ره) و آن شاخص‌های اصلی که در مکتب حضرت امام (ره) برجسته بود چه در رفتار و گفتار و چه در آن منظومه اندیشه‌ای که عرضه کردند و جامعه توانست با آن همراهی و حرکت کند و این قیام بزرگ را رقم زند اغلبش خواسته‌های فطری انسان‌هاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: مثل عدالت‌خواهی که تاریخ مصرف ندارد اتفاقاً هر چه از زمان و نابسامانی‌های زمانه می‌گذرد چه بسا نیاز به عدالت هم بیشتر می‌شود اتفاقاً معیارها و شاخصه‌های حضرت امام (ره) را خوب است با هم مرور کنیم فکر کنم تقریباً همه مواردش اگر امروز برای مردم و جوانان جذاب‌تر نشده باشد حتماً جذابیتش از ۴۰ سال قبل حتی در جامعه بشری کمتر نیست، مثل عدالت. مردم امروز گلایه‌مندند نه از اینکه چرا این حکومت دینی است از اینکه چرا دینی نیست، چرا عدالت اجرا نمی‌شود از اینکه چرا آنقدر فاصله طبقاتی وجود دارد، اگر می‌گوئید بانکداری اسلامی این چه رباخواری است که بانک‌ها راه انداختند و اتفاقاً این گلایه‌های مردم بر اساس مکتب امام (ره) است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با ذکر این نکته ما نمی‌خواهیم شخصیت‌پرستی کنیم، اظهار کرد: این فهم مترقی که امام (ره) از اسلام عرضه کردند سطح نگاه و تلقی‌های دینی و انسانی ما را ارتقا داده لذا حضرت آقا می‌گویدند «اگر مکتب امام (ره) را به فراموشی بسپاریم سیلی می‌خوریم» به نظر من یک قرائت‌های سطحی و متنزلی از اسلام وجود دارد که می‌توانند بیایند آن را عرضه کنند و عملاً نتیجه‌ای که می‌گیرند این است که جامعه اسلامی را زمین‌گیر کنند اینکه به حداقل‌ها بسنده کنیم قناعت کنیم به یک اسم اسلامی به روی خیلی از عناوین و به تعبیری راضی باشیم. اما حضرت امام (ره) آرمان‌گرایی را تشدید کردند آن عدالت‌خواهی را تقویت کردند آن استکبارستیزی را آوردند به نقطه اوج رساندند، اینکه ما زیر بار حرف روز نمی‌رویم را محکم پایش ایستادند سطح توقعات جامعه را بالا بردند.

مدیر دوره‌های معرفتی اسلام ناب همچنین در خصوص «ورود روحانیت به عرصه اجرایی نظام و اینکه روحانیون تا چه اندازه می‌توانند وارد مناصب اجرایی کشور شوند و نظر امام راحل درباره این موضوع» گفت: یکی از آن امور اجرایی و مسئولیت‌هایی که متوجه روحانیون است به طور عادی مثلاً دستگاه قضا است که اگر از آن بگذریم یک سوال در مورد مسؤلیت اجرایی، معنا و تحلیل معنائی‌اش می‌شود که مسؤلیت اجرایی یعنی چه؟ مثلاً جایگاه رهبری را در این کشور ممکن است بگویید مسؤلیت اجرایی نیست باید معنی کنید چیست؟ تشریفاتی هم نیست، حتماً یک سهمی از اداره کشور به عهده رهبری است همین طور در ساحت‌ها و سطوح مختلف.

وی ادامه داد: خود حضرت امام (ره) حتی آن موقعی که مصر به این نکته بودند که روحانیون در مناصب اجرایی مثل ریاست جمهوری شرکت نکنند و به همین دلیل با کاندیداتوری مرحوم شهید بهشتی علی رغم همه صلاحیت‌شان مخالفت می‌کردند به هر حال انگار آنجا امور اجرایی مصداق داشته و ریاست جمهوری هم قطعاً جز آن محسوب می‌شده ولی خود امام (ره) شخص اول مملکت و رهبر بودند، شامل این موضوع نمی‌شدند این یک نکته و نکته دوم اینکه حتماً مسؤلیت اولی و اصلی روحانیت اموری از جنس هدایت و راهبری و امر به معروف و گره‌گشایی، اول در مقام نظر و بعد راهبری در مقام عمل است و اگر شدنی باشد نظر بنده هم این است که امور تا آنجایی که قابلیت واسپاری به غیر روحانی دارد باید سپرده شود به غیر روحانی.

حجت‌الاسلام قمی با ذکر این نکته که یک شائبه‌هایی هم از ابتدای انقلاب غیر از این انگلیسی‌ها در آن کشور عده زیادی تکرارش می‌کردند که اصلاً همه این بساط انقلاب و این همه زحمت برای به دست آوردن مسؤلیت و پست و مقام است، اظهار کرد: حضرت امام (ره) هم بعد از این حرف‌ها با اینکه زمام امور را رها نکردند اما بی‌اعتنایی نشان دادند و رفتند قم و گفتند که ما یک عالمه کاره ای مهم داریم و باید به آنها بپردازیم شاید این شائبه را واقعاً در صدد رفعش بودند اما در مقام عمل آنقدر شرایط انقلاب و حتی شرایط حضرت امام (ره) مخاطره‌آمیز بود که عملاً همه به این نتیجه رسیدند و مجاب شدند و به امام (ره) اصرار کردند که برگردند به تهران.

عضو شورای عالی فضای مجازی همچنین ادامه داد: معیار اصلی و اولی برای انتخاب یک فرد، شایسته‌سالاری است اگر کاری روی زمین ماند و روحانی شایسته انجام آن کار بود و برعهده گرفتن آن مسؤلیت را می‌توانست قبول کند من فکر می‌کنم اینجا باید همه قبول کنند که نباید کار روی زمین بماند و باید گره باز شود و یک مسئله‌ای که در مورد مسؤلیت اجرایی وجود دارد این است که تخصص اجرایی چیست؟ اصلاً رشته اجرایی داریم؟ تخصص اجرا به تجربه اجرا و توانمندی درونی برمی‌گردد گاهی از این توانمندی‌ها در روحانیون هم ممکن است باشد در دیگران هم همین‌طور.

این مسؤل فرهنگی در پایان در خصوص انتخاب فرد روحانی یا غیر روحانی برای مقام و منصب خاصی یادآور شد: لذا درباره اینکه فرد صلاحیت و تجربه‌اش را دارد یا نه؛ سوابقش، توانمندی که این فرد از خودش نشان داده و سرمایه‌هایی که در عالم اجرا و سرمایه‌های درونی و وجودی که باید به کار بگیرد اینها قابلیت بررسی توسط مردم را دارد تا پس از سنجیده شدن بتوان فرد روحانی یا غیر روحانی را انتخاب کرد. کسی که شایسته‌ترین است باید در مسؤلیتی مستقر شود شایسته‌ترین نه در ربط و ارتباطات و انتصابات، آن مسؤل ارشدی هم که می‌خواهد برای زیر مجموعه خودش کسی را برگزیند اگر به مردم توضیح دهد که این سنجه‌ها، شایستگی‌ها و شاخص‌ها مد نظر من بوده و من با این معیارها افراد را بررسی کردم و این فرد را مقدم دانستم همین معیار را مردم از او خواهند پذیرفت. منبع: مهر برچسب ها: حجت‌الاسلام قمی ، گلایه ، حکومت ، دینی ، عدالت

منبع: ناطقان

کلیدواژه: حجت الاسلام قمی گلایه حکومت دینی عدالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۱۱۱۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کابل: از مبارزه حق طلبانه مردم فلسطین حمایت می‌کنیم

وزارت خارجه حکومت طالبان در واکنش به کشف گورهای دسته‌جمعی در فلسطین ضمن محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی، تصریح کرد کابل از مبارزه حق طلبانه مردم فلسطین حمایت می‌کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، وزارت خارجه حکومت طالبان در بیانیه‌ای به کشف گورهای دسته‌جمعی در محوطه بیمارستان «ناصر» در شهر خان یونس فلسطین واکنش نشان داد.

در این بیانیه وزارت خارجه حکومت طالبان آمده است: پیدا شدن اجساد شهدا از محوطه این بیمارستان که در میان‌شان زنان و کودکان نیز هستند، بیانگر مظلومیت مردم بی‌دفاع فلسطین، عدم پایبندی رژیم اشغالگر صهیونیستی به قوانین و مقررات بین‌المللی و همه ارزش‌های انسانی و بی‌تفاوتی و چشم‌پوشی جامعه بین‌الملل به جنایات هولناک رژیم غاصب صهیونیستی است.

وزارت خارجه حکومت طالبان ضمن محکومیت این جنایات تصریح کرد افغانستان از مبارزه حق‌طلبانه مردم فلسطین حمایت کرده و از انسان‌های آزاده در سراسر جهان می‌خواهد تا برای جلوگیری از جنایات رژیم صهیونیستی تلاش کنند.

پیش از این نیز «هبت‌الله آخندزاده» رئیس طالبان در پیامی درباره فلسطین گفته بود: «قضیه فلسطین، قضیه تمام امت اسلامی می‌باشد، ما بار دیگر تجاوز و اشغالگری اسرائیل بر غزه را شدیداً محکوم می‌کنیم».

معاون سیاسی طالبان: کشورهای اسلامی باید از فلسطین حمایت کنند طالبان: کشورهای اسلامی برای توقف نسل‌کشی در غزه کاری کنند طالبان: نشست دوحه به جای افغانستان باید بر وضعیت غزه و فلسطین تمرکز می‌کرد

وی تاکید کرده بود: «ما از تمام کشورهای اسلامی حتی جهان می‌خواهیم که هرچه زودتر دست ظلم رژیم اسرائیل را کوتاه سازند تا در آنجا تجاوز پایان یابد، به ویژه امت اسلامی مسئولیت دارد که از داعیه فلسطینیان مظلوم حمایت کامل نماید و با یک صدا در محدوده امکانات خویش در کنار فلسطینی‌ها بایستند».

آخندزاده اعلام کرده بود: جای تأسف است که مدعیان حقوق بشر جهان، نظاره‌گر ظلم بر فلسطین هستند و تاکنون  هیچ جناح بین‌المللی گام عملی در راستای توقف این ظلم‌ها برنداشته و مسئولیت خویش را در قبال این اندوه بزرگ ادا نکرده است.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • اجرای طرح نور امید‌هایی در جامعه دینی ایجاد کرده است
  • سلامتی و طولانی عمر در حکومت امام زمان(عج)
  • کاهش ۲.۹۳ درصدی طرح شکایت در دیوان عدالت اداری
  • کاهش ۲.۹ درصدی طرح شکایت در دیوان عدالت اداری
  • گلایه امام جمعه یاسوج از فرسودگی ناوگان حمل و نقل شهری
  • گلایه امام جمعه یاسوج از فرسودگی ناوگان حمل و نقل شهری یاسوج
  • نقش ماموستا ملااحمد فخری در مبارزه با گروهک‌های معاند کم نظیر بود
  • انعکاس مشکلات شما در صدای مردم ششم اردیبهشت ماه استان قزوین
  • کابل: از مبارزه حق طلبانه مردم فلسطین حمایت می‌کنیم
  • رعایت عدالت و کرامت انسانی رویکرد مدیران لرستان باشد