Web Analytics Made Easy - Statcounter

با بیان اینکه تمام رقم تعهد امسال دولت برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام خیرساز امسال محقق می‌شود، گفت: نخستین بخش از این تعهد در قالب اعتبارات تملک دارایی و نوسازی مدارس را الساعه صحبت کردیم تا به خزانه ابلاغ و تا قبل از پایان خرداد تزریق شود.

به گزارش ایمنا، محمدباقر نوبخت در همایش مهر خوبان و آیین نکوداشت محمدرضا حافظی، مدیرعامل جامعه خیرین مدرسه‌ساز که در باغ‌موزه هنر ایرانی برگزار شد، با اشاره به ارزش امر خیر مدرسه‌سازی اظهار کرد: ماموریت و مسئولیت سازمان برنامه و بودجه کشور، توسعه است و به امر مدرسه‌سازی از این منظر نیز می‌نگرم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ایران در گروه کشورهای با توسعه بالا قرار دارد و به ویژه طی چهاردهه پیشرفت‌های به سزایی داشته است؛ راهبری و رصد توسعه کشور به سازمان برنامه سپرده شده و بنده نیز به همین علت است که در جمع شما خیرین مدرسه‌ساز حاضر شدم تا از کسانی که در مسیر توسعه اقدام می‌کنند تشویق و ترغیبی داشته باشم.

رییس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به پیشینه امر «توسعه» در جهان و توسعه انسانی به عنوان شاخصی مهم در ارزیابی کشورها اظهار کرد: افرادی چون محمدرضا حافظی و همه خیرین مدرسه‌ساز تلاش می‌کنند تا مولفه توسعه را در کشور محقق کنند و در جهت اعتلای ایران گام بردارند. آنها در این زمینه خدمت بزرگی انجام داده‌اند.

نوبخت با اشاره به مولفه‌های توسعه از جمله مولفه اقتصاد و آموزش ادامه داد: امروز ما در محاصره بزرگ اقتصادی قرار داریم و باید خودمان را تجهیز کنیم. موظفیم در جهت حفظ غرور ملی تلاش خود را به کار ببندیم. در مولفه اقتصادی توسعه، دچار مضیقه‌ایم که ان‌شاءالله از آن نیز عبور می‌کنیم.

وی با بیان اینکه آموزش یکی دیگر از مولفه‌های توسعه است که باید مولفه اقتصادی را در این تحریم و بحران جبران کند، گفت: از خیرین مدرسه‌ساز که در این راستا تلاش می‌کنند باید تقدیر و تشکر کنم؛ تجلیل از دکتر حافظی تجلیل از همه خیران است که ملت و دولت را در امر مدرسه‌سازی کمک و یاری می‌دهند.

رییس سازمان برنامه و بودجه با بیان اینکه باید خودمان را برای بودجه‌ای با حداقل درآمد نفتی آماده می‌کردیم که مباحث تحریم، بودجه را تحت تاثیر قرار ندهد و ناچار در بازنگری در برخی اعداد و ارقام شدیم، خاطرنشان کرد: امروز در جمع شما باید بگویم که با هر وضعیتی که باشد و حتی اگر ناچار شویم در پاره‌ای ردیف‌ها صرفه‌جویی بیشتری کنیم اما عدد و ردیف اعتبار مدرسه‌سازی و تعهد دولت برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام خیرین تغییری نمی‌کند.

نوبخت اظهار کرد: همانطور که سال گذشته ۱۴ درصد بیشتر از تعهدمان، تخصیص دادیم، امسال هم متعهد می‌شوم اعتبار تکمیل مدارس خیرساز که با خیرین توافق کرده‌ایم را کامل به انجام برسانم.

وی با بیان اینکه نخستین بخش از این تعهد در قالب اعتبارات تملک‌دارایی و نوسازی مدارس را الساعه صحبت کردیم تا به خزانه ابلاغ و تا قبل از پایان خرداد تزریق شود، تصریح کرد: تا پایان سال تلاش می‌کنیم تعهد و تقبلی که دولت داشته را کامل به انجام برسانیم.

منبع: ایسنا

منبع: ایمنا

کلیدواژه: رییس سازمان برنامه و بودجه سازمان برنامه و بودجه محمدباقر نوبخت مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۱۳۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز چهارمحال و بختیاری به احداث ۱۰۰۰ کلاس درس

معاون اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری، گفت: استان نیازمند یک هزار کلاس درس است که در قالب احداث و بازسازی، احداث می‌شوند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، مهدی اسعد امروز در نشست خبری با خبرنگاران و اصحاب رسانه استان چهارمحال و بختیاری، اظهار داشت: 1800 فضای آموزشی با 10 هزار کلاس درس در سطح استان وجود دارد که اداره کل نوسازی مدارس، وظیفه نوسازی و توسعه مدارس را در اختیار دارد.

معاون توسعه اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان چهارمحال و بختیاری ادامه داد: استان نیازمند یک هزار کلاس درس برای احداث و نوسازی است که 500 کلاس درس در قالب تخریب و نوسازی و 500 کلاس درس در قالب احداث است.

اسعد بیان کرد: یکی از بزرگترین مشکلات ما این است که شاخص پراکندگی وجود دارد، به دلیل اینکه به خاطر بافت اقلیمی، مدرسه‌ای با کمتر از 10 دانش‌آموز راه‌اندازی شده که باعث شده میزان سرانه فضای آموزشی بالا رود، مشکل سرانه آموزشی در بعضی نقاط سرانه سیاه است که به معنی سرانه زیر3 متر است، منظریه و شهر لردگان از جمله این سرانه‌های پایین آموزشی هستند.

وی با اشاره به استانداردسازی گرمایشی در سطح مدارس، مطرح کرد: هدف در این استانداردسازی این است که شعله مانند بخاری در مدارس وجود نداشته باشد، 8 هزار کلاس درس در سطح استان استانداردسازی گرمایشی شده‌اند که برخی در طول احداث و برخی دیگر بعد از احداث استانداردسازی گرمایشی شده‌اند، حدود 2 هزار کلاس درس همچنان استانداردسازی گرمایشی نشده‌اند.

معاون توسعه اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به مدارس کانکسی در سطح استان، گفت: 19 مدرسه کانکسی در سطح استان وجود داشت که احداث 10 مدرسه از آن شروع شده است، 9 مدرسه دیگر به دلیل عدم تامین زمین، هنوز شروع به احداث نشدند.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس قدمت و آثار مشهود مانند ترک‌های دیوارها، 100 مدرسه خطرآفرین در سطح استان وجود دارد که اگر مقاوم‌سازی ممکن باشد، مقاوم‌سازی می‌شود وگرنه تخریب و بازسازی می‌شوند، عمده این 100 مدرسه از جمله تخریب و بازسازی هستند، در کنار این مدارس نیز 100 مدرسه دیگر نیاز است در سطح استان احداث شود.

علیمردان علیمردانی، مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان چهارمحال و بختیاری در این نشست اظهار داشت: مجمع از سال 78 در سطح کشور تشکیل و در استان نیز به‌صورت رسمی از سال 95 آغاز به فعالیت کرده است که در سازماندهی و جذب خیرین و کمک به دانش آموزان و احداث مدارس و غیره فعالیت می‌کند.

وی با اشاره به جشنواره سال گذشته خیرین مدرسه‌ساز در استان، گفت: 640 میلیارد ریال اعتبار در این جشنواره جمع‌آوری شد که بیش از نیمی از آن تاکنون برای ساخت و نوسازی مدارس، محقق شده است.

محمد صفرزاده، مدیر برنامه‌ریزی و توسعه مشارکت‌های اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان نیز در این نشست عنوان کرد: اکنون 82 پروژه خیری در سطح استان با 70 مدرسه و 351 کلاس درس در حال اجرا و احداث است که 46 هزار متر مربع فضای آموزشی به فضاهای آموزشی اضافه می‌کند.

وی با اشاره به در دست احداث بودن 2 نمازخانه، 8 سالن ورزشی و یک مجتمع آموزشی فرهنگی، مطرح کرد: مجموع این فضاهای احداثی در استان، 58 هزار و 200 متر مربع متراژ آن است که با مشارکت خیرین در حال احداث هستند.

صفرزاده با اشاره به اینکه سرانه آموزشی کشور 8.39 متر مربع و در استان 8.25 متر مربع است، خاطرنشان کرد: بیش از 5 هزار میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل فضاهایی که در سطح استان در دست احداث است، مورد نیاز است.

انتهای پیام/7540/

دیگر خبرها

  • تحقق ۵۰ درصدی تعهد خیرین مدرسه ساز
  • امسال بسیاری از پروژه‌های نیمه تمام حوزه راهسازی پایان می یابد
  • تمام مدارس غیردولتی استان کرمان شهریه‌های متفاوتی دارند
  • ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در چهارمحال‌ و بختیاری وجود دارد
  • افتتاح مدرسه خیرساز در منطقه پردیسان قم
  • شناسایی ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در چهارمحال و بختیاری
  • نیاز چهارمحال و بختیاری به احداث ۱۰۰۰ کلاس درس
  • تکمیل پروژه‌های نیمه تمام مدارس تیران در دستور کار قرار گیرد
  • ساخت ۶۰ درصد پروژ‌های مدرسه‌سازی با مشارکت مردم
  • اعتبار توسعه راه‌های جنوب استان بوشهر تامین شد