Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد؛رئیس جمهور لهستان قصد دارد به بهانه مداخله روسیه، توافق نظامی جدیدی با آمریکا منعقد کند.

به گزارش خرداد، رئیس جمهور لهستان گفته که این کشور در هفته جاری توافقی  با آمریکا که منجر به تقویت حضور نظامی این کشور در لهستان می‌شود، منعقد خواهد کرد.

به نوشته خبرگزاری «رویترز» «آندژی دودا» رئیس جمهور لهستان از زمان قدرت گرفتن در سال 2015 در تلاش برای دفع تجاوز احتمالی روسیه برآمده و بدین منظور دولت این کشور تعامل بیشتری با آمریکا برقرار کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آمریکا نیز در حال حاضر به عنوان بخشی از توافقنامه سال  2016 با ناتو و در واکنش به الحاق «کریمه» به روسیه در لهستان حضور نظامی دارد.

رئیس جمهور لهستان در گفت‌وگو با رویترز پیش از عزیمت به واشنگتن در روز چهارشنبه گفت که حضور ایالات متحده در لهستان تاکنون «دوره شناسایی» بود.

 آندژی دوداگفت: «امروز ما در مورد تقویت حضور آمریکا و در مورد حرکت به مرحله دوم صحبت می‌کنیم.»

رئیس جمهور لهستان در ادامه این گفت‌و‌گو افزود که انتظار دارد توافق نظامی با آمریکا به تقویت توانایی‌های فرماندهی، تدارکات و نیروهای ویژه این کشور منجر شود. گفته می‌شود که رئیس جمهور لهستان خواستار حضور نظامی دائمی آمریکا در این کشور است.


در ادامه روابط نظامی ورشو –واشنگتن، نیروی هوایی آمریکا در روزهای گذشته از اعزام یک فروند هواپیمای «ای سی-130» ویژه جنگال (جنگ الکترونیکی) خود به لهستان خبر داد.

بر اساس این گزارش، این هواپیمای ویژه در پایگاه هوایی «کرزسینی» استقرار یافته و وظیفه آن انجام عملیات تاکتیکی هوایی، اخلال در مقر فرماندهی و مخابراتی دشمن است.

سفیر آمریکا در لهستان نیز چندی قبل در مصاحبه با روزنامه «فایننشال تایمز» گفته بود که واشنگتن به درخواست ورشو در حال برنامه‌ریزی و تدارک به منظور افزایش تعداد نظامیان آمریکایی در لهستان است .

این در حالی است که «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه نیز در سخنرانی سالانه خود در جمع قانونگذاران و اعضای دولت  این کشور به واشنگتن نسبت به هرگونه استقرار سامانه موشکی در اروپا و نزدیک مرزهای روسیه هشدار داده بود.

پوتین در این سخنرانی با هشدار به آمریکا گفت که بهتر است واشنگتن «توهم برتری نظامی» را کنار گذارد. برچسب ها: لهستان ، آمریکا ، توافق نظامی

منبع: خرداد

کلیدواژه: لهستان آمریکا توافق نظامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۱۴۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیچ بستری برای مذاکره بین اوکراین و روسیه وجود ندارد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی دولت روسیه اعلام کرد در شرایط حاضر هیچ بستری برای آغاز گفت‌وگوهای صلح بین اوکراین و روسیه وجود ندارد.

وی با اشاره به شکست گفت‌وگوهای مقامات اوکراینی و روس در ماه‌های اولیه جنگ در استانبول ترکیه گفت: دلیل امتناع اوکراین از ادامه مذاکرات در استانبول فشار مستقیم از سوی لندن بود، باقی همه حدس و گمان است.

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه خردادماه پارسال در نشست با رهبران آفریقایی که با هدف میانجی‌گری مذاکرات صلح بین مسکو و کی‌یف، به روسیه سفر کرده بودند، برای نخستین بار اسنادی محرمانه را افشا کرد!

پوتین در این نشست فاش کرد که پس از «توافق صلح پارسال بین مسکو و کی‌یف در ترکیه»، نیروهای روسیه از کی‌یف و مناطق تحت کنترل اوکراین خارج شده بودند. وی اضافه کرد که «پس از خروج داوطلبانه نیروهای روسیه به عنوان بخشی از این توافق، کی‌یف از امضای توافق خودداری کرده است.»

به گفته پوتین، مسکو و کی‌یف در بهار ۲۰۲۲ در استانبول به طور ضمنی با پیش‌نویس این توافق که «پیمان بی‌طرفی دائمی و ضمانت‌های امنیتی برای اوکراین» نام داشته، موافقت کرده بودند و پس از آنکه روسیه به تعهدات خود ذیل این توافق عمل کرده و از کی‌یف خارج می‌شود، اوکراین بدعهدی کرده و از امضای توافق خودداری می‌کند.

براساس این سند، انگلیس، چین، روسیه، آمریکا، فرانسه و ترکیه به عنوان ضمانت‌دهندگان ایفای نقش می‌کردند. به باور پوتین، عدم تعهد کی‌یف به این توافق ناشی از «اقدامات و تلاش‌های مخرب غرب» بوده است. رئیس جمهور روسیه به نقل از گزارش نشریه «فارین اِفرز»، خاطرنشان کرد که این تحولات (بدعهدی اوکراین) با سفر بوریس جانسون، نخست وزیر وقت انگلیس به کی‌یف تلاقی داشته و جانسون، طلایه‌دار تلاش‌های غرب برای مانع‌تراشی در مسیر اجرای این توافق بوده است.

به نوشته این نشریه، چند منبع آگاه پیش‌تر درباره تأثیر تلاش‌های جانسون برای متوقف کردن مذاکرات، روشنگری و تأیید کرده بودند که در جریان سفر به کی‌یف، جانسون، ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین را ترغیب کرده تا مذاکرات با روسیه را به دو دلیل اصلی متوقف کند؛ نخست آنکه «مذاکره با پوتین ممکن نیست» و دوم اینکه «غرب در حال حاضر (در آن برهه) آمادگی پایان جنگ را ندارد.»

کد خبر 6089884

دیگر خبرها

  • حمله گسترده روسیه به زیرساخت های انرژی اوکراین در سه منطقه
  • «دودا» هیچ اختیاری درباره استقرار تسلیحات اتمی آمریکا ندارد
  • آمریکا: پوتین دستور مرگ الکسی ناوالنی را صادر نکرده
  • اعتراف آمریکا به دست نداشتن پوتین در مرگ ناوالنی
  • هیچ بستری برای مذاکره بین اوکراین و روسیه وجود ندارد
  • بازداشت دانشگاهیان باطل السحر ادعای آزادی بیان در آمریکاست
  • درخواست بلینکن از رئیس جمهور چین درباره ایران
  • حمله جنگنده ها و موشک های روسیه به قطار حامل تسلیحات غربی/ تهدید روسیه به نابود کردن تسلیحات هسته ای آمریکا در لهستان
  • هشدار روسیه درباره استقرار تسلیحات هسته‌ای آمریکا در لهستان
  • هشدار روسیه به آمریکا درباره استقرار سلاح هسته‌ای در لهستان