Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس به نقل از راشاتودی،  طبق آخرین نظرسنجی از 215 شرکت ، از اپل گرفته تا میکروسافت و نستله ، تغییرات جوی احتمالا برای شرکت های بزرگ دنیا حدود یک تریلیون دلار هزینه خواهد داشت.

این  تحقیق نشان می دهد شرکت ها متوجه شده اند بیشترین ضرر را طی 5 سال آینده خواهند کرد. در همین حین ، اطلاعات گزارش شده نشان می‌دهد بسیاری شرکت ها هنوز تأثیرات مخربی را که ممکن است در صورت عدم کاهش تولید کربن در آینده با آن مواجه شوند، دست کم می‌گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 آخرین تحقیقات شرکت هایی را تحت پوشش قرار می‌دهد که ارزش بازار آنها حدود 17 تریلیون دلار است. لیست شرکتهایی که مورد بررسی قرار گرفته اند شامل سونی ، اپل ، اینفوسس ، چاینا موبایل ، بی اچ پی، یونیلور، یو بی اس و بسیاری شرکت های دیگر می شود. این شرکت ها طبق گزارش انتظار دارند  دمای بالاتر، هوای ناآرام و تولید گازهای گلخانه ای برای آنها 970 میلیارد دلار هزینه اضافی داشته باشد.

پروژه آشکارسازی کربن (CDP) که مسئول این تحقیقات است و مقر را آن در انگلستان قرار دارد، این سیستم افشاگری جهانی را برای سرمایه‌گذاران ، شرکت ها، شهرها ، ایالت ها و مناطق راه‌اندازی می‌کند تا تأثیرات محیط زیستی خود را مدیریت کنند و تمرکز آن بر فشار به مدیریت شرکت های بزرگ برای مقابله با خطرات فعالیت‌هایشان است. این سازمان اصرار بر سرمایه‌گذاری روی بخش‌های پاک‌تر اقتصاد و کاهش تولید کربن برای رسیدن به اهداف جهانی آب و هوایی دارد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۱۵۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جیپ گلادیاتور با پیشرانه پلاگین هیبریدی 4xe تولید می‌شود (+عکس)

این خودروساز آمریکایی تائید کرد گلادیاتور ۴xe پلاگین هیبرید سال آینده رونمایی خواهد شد تا به این ترتیب سومین عضو پلاگین هیبریدی خانواده محصولات جیپ پس از رانگلر ۴xe و گرند چروکی ۴xe باشد.

به گزارش پدال، آنتونیو فیلوسا مدیرعامل این برند مشهور اگرچه اشاره‌ای به زمان رونمایی رسمی از وانت موردبحث نکرده اما احتمالاً قوای محرکه آن تفاوتی با نمونه بکار رفته در رانگلر ۴xe نخواهد داشت.

شاسی‌بلند پلاگین هیبریدی جیپ به نیروگاه ۴ سیلندر ۲ لیتری توربو، استارتر ژنراتور و موتور برقی ادغام شده در گیربکس ۸ سرعته اتوماتیک مجهز است. این مجموعه در رانگلر ۴xe قدرت ۳۷۵ اسب بخار و گشتاور ۶۳۷ نیوتون متری تولید می‌کند.

خبر تولید گلادیاتور پلاگین هیبریدی پس از آن منتشر شد که جیپ پیشرانه اکو دیزل را از لیست پیشرانه‌های موجود برای این وانت آمریکایی حذف کرد. البته خریداران می‌توانند پیشرانه ۶ سیلندر ۳.۶ لیتری با ۲۸۵ اسب بخار قدرت و ۳۵۲ نیوتون متر را نیز انتخاب کنند.

همان‌طور که گفته شد جیپ تاریخ دقیق معرفی رسمی گلادیاتور ۴xe را اعلام نکرده و تنها به اعلام این موضوع که کل محصولات خود را تا سال ۲۰۲۵ برقی و هیبریدی خواهد کرد بسنده نموده است. ما همچنین از قیمت دقیق این وانت مطلع نیستیم اما باید دانست قیمت رانگلر ۴xe مدل ۲۰۲۴ از حدود ۵۳ هزار دلار شروع می‌شود که حدود ۲۰ هزار دلار بیشتر از قیمت مدل بنزینی پایه است.

در صورتی که گلادیاتور نیز چنین اختلاف قیمتی داشته باشد احتمالاً بهای مدل پلاگین هیبریدی ۴xe به حدود ۶۰ هزار دلار خواهد رسید. باید دید آیا مشتریان از وانت پلاگین هیبریدی جیپ با چنین قیمتی استقبال خواهند کرد یا خیر. نظر شما دراین‌باره چیست؟

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • برنامه‌های مربوط به محدود کردن گرمایش زمین ضعیف است
  • جیپ گلادیاتور با پیشرانه پلاگین هیبریدی 4xe تولید می‌شود (+عکس)
  • اوکراین : حملات سنگین روسیه به نیروگاه‌های ما یک میلیارد دلار خسارت وارد کرده است
  • اوکراین مدعی خسارت یک میلیارد دلاری شد
  • گاز مونوکسید کربن باعث مسمومیت هفت نفر در ایلام شد
  • ۲۰ شرکت برتر تولید کننده تسلیحات نظامی در سال ۲۰۲۴؛ از Rheinmetall تا Leonardo
  • تصویر روز ناسا: تلسکوپ‌های کمکی زیر آسمان پرستاره جنوب
  • اولین زیان غول گاز روسیه در ربع قرن گذشته
  • دو طرح بزرگ مدیریت بحران در نهبندان اجرا می‌شود
  • دو طرح بزرگ مدیریت بحران در نهبندان اجرا می شود