Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری بسیج نیروهای آل سعود ۳۱ جولای ۲۰۱۸ خانم «نسیمه الساده»  از شهروندان شیعه شهرستان «صفوی» در شمال استان قطیف را بازداشت کردند؛ بازداشت او بدون هیچ گناهی و بدون هیچ اتهامی صورت گرفته است. نیروهای سعودی حتی حکم جلب هم همراه نداشتند و به شیوه ای وحشیانه او را بازداشت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نسیمه الساده

فعالی که خواب از چشمان آل سعود ربوده بود

براساس این گزارش، ۹ ماه از زندانی شدن خانم الساده می گذرد اما مقامات آل سعود هنوز دلیل بازداشت وی را اعلام نکرده اند و هیچ جلسه محاکمه ای هم برایش تشکیل نشده است؛ به نظر می رسد دولت سعودی قصد دارد از فعالیت های حقوقی، اجتماعی و فرهنگی او که خواب از چشمان مقامات این کشور ربوده بود، انتقام بگیرند.

«موسی الساده» پسر این زن سعودی به مرآه الجزیره می گوید: او از شرایط بسیار بدی در زندان به سر می برد. معلوم نیست چه بر سر او آمده است. او از زمانی که بازداشت شده، در یک سلول انفرادی نگه داری می شود.

یک منبع محلی به مراه الجزیره می گوید: اواخر دسامبر ۲۰۱۸میلادی بود که خانم نسیمه الساده به همراه شماری دیگر از فعالان زن نظیر «اسراء الغمغام» و «نعیمه المطرود» در زندان تجمع اعتراضی برگزار کردند تا روحیه زنان زندانی را بالا ببرند اما این موضوع لرزه بر تن آل سعود انداخت و باعث شد وی را به سلول انفرادی منتقل کنند تا از انجام هرگونه فعالیتی به دور باشد.

«طه الحاجی» فعال حقوق بشر سعودی و وکیل سرسناش این کشور درباره قضیه نسیمه الساده می گوید: خانم الساده در چارچوب سلسله بازدشت هایی که که زنان مدافع حقوق بشر را هدف قرار داد، بازداشت شد. بازداشت این زنان برنامه ریزی شده بود چون فعالیت های حقوقی این زنان افزایش یافته بود.

فعالیت های روزافزون مدافعان زن: دلیل بازداشت نسیمه الساده

الحاجی افزایش روز افزون فعالیت های مدافعان زن حقوق بشر را دلیل اصلی بازداشت آنها از جمله خانم الساده می داند و ادامه می دهد: فعالیت های آنها در جامعه طرفداران زیادی پیدا کرده بود. آنها اقشار مختلف جامعه را از اوضاع پیرامونشان آگاه می کردند. اقدامات و فعالیت های این زنان واکنش های زیادی هم از خارج کشور داشت.

این وکیل سعودی از نسیمه به عنوان یکی از ستون های اصلی جنبش زنان در عربستان نام می برد و یادآور می شود: او در همه سطوح اعم از فعالیت های زنان، آگاهی بخشی و آموزش حضور داشت و از حقوق معلولان و اقلیت ها دفاع می کرد.

 

وی با بیان اینکه نسیمه الساده با سازمان های حقوق بشری در سراسر دنیا در ارتباط بود، اضافه می کند: بازداشت او اراده جنبش زنان در عربستان را شکست و قدرت آن را تضعیف کرد. او در زندان با انواع و اقسام اقدامات خلاف قانون روبرو می شودو از ملاقات با خویشاوندانش محروم است.

((طه الحاجی))فعال حقوق بشر سعودی و وکیل سرسناش این کشور

«علی الدبیسی» رئیس سازمان اروپایی – سعودی حقوق بشر در این باره به مرآه الجزیره می گوید: مقامات سعودی با بازداشت خانم نسیمه الساده قوانین محلی و منشورهای بین المللی که خود عربستان هم عضو آن است را نقض کردند.

الدبیسی اضافه می کند: مشکل این است که عربستان به خودش اجازه می دهد که به بهانه قانون مبارزه با تررویسم، قوانین را نقض کند.  براساس قوانین محلی، نباید محاکمه ها بیشتر از شش ماه به تعویق بیفتد در حالی که دوره بازداشت خانم الساده بیشتر از اینها شده است.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۱۵۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا به دنبال فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ به عربستان است

به گزارش خبرآنلاین، عربستان سال‌هاست از جنگنده‌های «اف-۱۵ ایگل» استفاده می‌کند و در گذشته نیز نسخه‌های پیشرفته‌ای از این جنگنده را خریداری کرده است. با این حال، بوئینگ در حالی به دنبال فروش این جنگنده‌های اف-۱۵ به عربستان است که رقبای اروپایی بوئینگ هم سعی دارند به ریاض جنگنده بفروشند، از جمله جنگنده‌های «داسو رافال» و «یوروفایتر تایفون».

در همین حال بوئینگ اخیرا جنگنده‌های «اف-۱۵ ای.ایکس» را به لهستان پیشنهاد کرده و رژیم صهیونیستی هم خواستار دریافت نسخه سفارشی خود شده است.

به گزارش ایسنا، وزارت خارجه آمریکا همچنین با فروش این جنگنده‌ها به اندونزی هم موافقت کرده است.

هم‌زمان منابع عبری گزارش کرده‌اند عربستان سعودی نگران دو قابلیت اصلی در هواپیماهای اف-۱۵ کنونی خود است و این دو نکته قابلیت حمل سلاح و کار مداوم برای مدت طولانی است که این دو مورد در نسخه جدید اف ۱۵ ارتقا یافته است.

نیروی هوایی عربستان در حال حاضر دارای ۸۴ جنگنده F-۱۵ SA و همچنین ۶۸ جنگنده F-۱۵ s است.

آمریکا از چند ماه گذشته درصدد پیش بردن یک توافق امنیتی با عربستان سعودی است تا از طریق آن به عادی سازی روابط میان ریاض و تل‌آویو دست یابد.

دولت بایدن پیش از ۷ اکتبر به سمت توافقی برای عربستان سعودی برای سازش با تل‌آویو پیش می‌رفت که منجر به موافقت واشنگتن با یک پیمان دفاعی با ریاض و حمایت از برنامه هسته‌ای غیرنظامی آن در ازای امتیاز دادن رژیم صهیونیستی به فلسطینی‌ها می‌شد.

با این حال عملیات فلسطینی طوفان الاقصی و حمله تلافی‌جویانه صهیونیست‌ها به غزه این روند را تغییر داد، اما ایالات متحده و عربستان سعودی به بحث در مورد توافق احتمالی به‌عنوان بخشی از برنامه‌های گسترده‌تر پس از جنگ ادامه دادند.

اما عربستان سعودی به صراحت اعلام کرده است که پس از هفتم اکتبر، رژیم صهیونیستی را ملزم به دادن امتیازات مهم‌تری به فلسطینی‌ها می‌کند و تاکید دارد که باید شاهد «گام‌های برگشت‌ناپذیر» به سوی تشکیل کشور فلسطین باشد.

310310

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903142

دیگر خبرها

  • الهلال و النصر دست نیافتنی می‌شوند
  • ماجرای یک مناسبت جدید و مهم در تقویم عربستان
  • فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ آمریکایی به عربستان؟!
  • آمریکا به دنبال فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ به عربستان است
  • دیدار امیرعبداللهیان با وزرای خارجه مصر و عربستان
  • وزرای خارجه ایران و عربستان دیدار کردند
  • رسانه سعودی: توافق آتش‌بس در غزه قریب‌الوقوع است
  • توافق نزدیک عربستان با آمریکا؛ آل‌سعود هسته‌ای می‌شود؟
  • اژ‌ه‌ای: چرا باید فعال اقتصادی را ممنوع الخروج کنیم؟
  • اژ‌ه‌ای: چرا باید فعال اقتصادی ‌را ممنوع‌الخروج کنیم؟!