Web Analytics Made Easy - Statcounter

کیخا با بیان اینکه آفات و بیماریها در بخش کشاورزی غیرقابل پیش‌بینی است، تصریح کرد: وظیفه دولت است که در رابطه با آفات عمومی تمهیدات لازم را بیاندیشد.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، «محمدرضا کیخا» شب گذشته (دوشنبه 20 خرداد) در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما درباره اقدامات انجام شده برای مقابله با موج جدید ورود ملخ ها به کشور با اشاره به اعزام تیمی از کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی به چند استان گفت: در مجموع طی مکاتباتی که به عمل آمد ارزیابی‌ها از موضوع صورت گرفت، سازمان حفظ نباتات با حجمی از امکانات در نظر گرفته شده خوب عمل کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه با وجود عملکرد خوب سازمان حفظ نباتات در مقابله با ملخ ها اما این مسئله به این معنا نیست که در مبارزه با آفت خوب عمل کرده ایم، گفت: مقابله با این افت به دلیل مسئله سیلاب‌ها و تعطیلات نوروز صدای کشاورزان و وزارت جهاد کشاورزی در این موضوع گم شد و به گوش کسی نرسید. وزیر جهاد کشاورزی مکاتبه‌ای با وزیر کشور داشتند اما با تاخیر يک ماهه از سوی وزارت کشور و تأخیر دو ماه از سوی سازمان مدیریت و برنامه ریزی مواجه شدیم.

 

کیخا ادامه داد: قرار شد ۱۰ میلیارد تومانی که اولین درخواست وزیر جهاد کشاورزی تخصیص پیدا کند اما کمک با تاخیر فایده‌ای ندارد.

 

وی با بیان اینکه آفات و بیماریها در بخش کشاورزی غیرقابل پیش‌بینی است، تصریح کرد: وظیفه دولت است که در رابطه با آفات عمومی تمهیدات لازم را بیاندیشد. سمپاشی با دست و تراکتور در برخی از مناطق امکان پذیر نیست از این رو باید از طریق هواپیما این مسئله صورت گیرد. اینکه بودجه‌ای که به منظور مبارزه با کل آفات برای یک سازمان در نظر گرفته می‌شود را تماما برای این برنامه آن هم دو ماه پس از حمله آفات به کشور، به آن اختصاص بدهیم قابل قبول نیست.

 

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس با بیان اینکه دولت و دستگاه‌های دیگر موظف هستند پشتیبانی‌های لازم از گروه‌های فعال در این زمینه را در وقت مناسب خود انجام دهند، افزود: این اقدام باعث می شود از ورود آسیب‌های بیشتر به کشور جلوگیری شود.

 

وی در پایان با اشاره به عملکرد و تعاملات خوب وزارت خارجه برای مقابله با آفات گفت: وزارت خارجه مذاکرات خوبی با سازمان‌های جهانی در خصوص مبارزه با آفات داشته است و توانسته کمک خوبی در این زمینه انجام دهد./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: خبرگزاری شبستان استان بوشهر مجلس نماز عید فطر مسکن عید فطر بیرجند مقاومت خوزستان گام دوم انقلاب هجوم ملخ ها مبارزه با ملخ ملخ کیخا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۱۵۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت ۲۳۹ واحد غیرفعال کشاورزی لرستان به چرخه تولید

به گزارش خبرگزاری مهر، سید عماد شاهرخی در نشست با مدیرکل دفتر ترویج، روابط‌عمومی و امور بین‌الملل سازمان امور اراضی کشور با اشاره به افزایش تولید در بخش کشاورزی، اظهار داشت: تولید گندم از ۱۲۳ هزار تن دولت دوازدهم به ۵۳۰ هزار تن در دولت سیزدهم افزایش پیدا کرده است، در حوزه گلخانه هم سطح زیر کشت از ۷۸ به ۱۳۰ هکتار افزایش پیدا کرده است.

وی گفت: سطح زیر کشت دانه‌های روغنی از دو هزار و ۲۰۰ هکتار به شش هزار و ۵۰۰ هکتار افزایش پیدا کرده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به اینکه ضایعات یکی از چالش‌های بخش کشاورزی استان است، بیان کرد: برای رفع این مشکل باید از ادوات به‌روز در حوزه برداشت استفاده کرد.

شاهرخی، افزود: پرداخت تسهیلات ارزان‌قیمت در بخش کشاورزی باعث تأمین ادوات و تجهیزات موردنیاز می‌شود.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته ۲۶ هزار تن کاهش مصرف آرد را در استان داشتیم، گفت: ۲۶ هزار تن کاهش مصرف آرد معادل ۵۰۰ میلیون تومان است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به بازگشت ۲۳۹ واحد غیرفعال بخش کشاورزی به چرخه تولید، بیان کرد: در دولت سیزدهم ۲۳۹ واحد غیرفعال بخش کشاورزی که ۱۶ واحد آن واحد پرورش مرغ گوشتی بود به چرخه تولید بازگشت.

شاهرخی با بیان اینکه سالانه ۴۵ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در استان داریم که ۳۰ درصد بیشتر از نیاز استان است، گفت: از ابتدای سال تاکنون ۱۲۰۰ تن مرغ مازاد در استان ذخیره‌سازی شده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه ۲۳ درصد از اشتغال استان مربوط به بخش کشاورزی است، افزود: ۱۸ تا ۲۰ درصد از تولید ناخالص استان هم مربوط به بخش کشاورزی است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان، گفت: از ۳۰ هزار اشتغالی که سال گذشته در سامانه رصد ثبت شده بود ۳۱۰۰ مورد مربوط به بخش کشاورزی بود.

شاهرخی، یادآور شد: در دولت سیزدهم ۱۳ واحد صنایع تبدیلی و تکمیلی با ظرفیت ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تن به بهره‌برداری رسید.

کد خبر 6094999

دیگر خبرها

  • نصب تله‌های فرمونی جهت پایش آفات در شهرستان بن
  • تمهیدات لازم برای نگهداری دسترنج کشاورزان خوزستانی درنظر گرفته شد
  • بازگشت ۲۳۹ واحد غیرفعال کشاورزی لرستان به چرخه تولید
  • پشت پرده تصمیم رئیس جمهور چین برای ملاقات با وزیر خارجه آمریکا / توسعه و تقویت اقتصادی، راهکار چین برای مقابله با تحریکات آمریکا / چین بر جذب سرمایه گذاری خصوصی از آمریکا متمرکز است
  • احیای ۲۳۹ واحد راکد کشاورزی در لرستان
  • دانشجوهای آمریکایی در معرض «سرکوب سازمان‌یافته» هستند
  • البرز در وضعیت هشدار نارنجی هواشناسی
  • شیوع بیماری‌های موجود در فضای سبز/ مقابله با هجوم مگس‌های سفید
  • مبارزه با آفت برگخوار ذرت و تمهیدات لازم برای برداشت گندم اُرزوئیه
  • حمایت خاص از گشت ارشاد و طرح نور: ادامه دهند، کار بسیار خوبی است