Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا، تسنیم نوشت: بابک عابدینی رئیس اتحادیه صادرکنندگان صنعت چاپ‌ با اشاره به دشواری‌های دسترسی به مواد اولیه چاپ در کشور و خطر از بین رفتن بازارهای موجود برای محصولات چاپی گفت: در ماه‌های اخیر با توجه به مشکلاتی که در دسترسی به مواد اولیه چاپ به وجود آمده است،‌ بسیاری از مصرف‌کنندگان محصولات چاپی به واردات این محصولات از کشورهای ترکیه و چین روی آورده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: البته اکنون با توجه به اینکه تقاضا در بازار ایران کاهش پیدا کرده است،‌ واردات چندان افزایش پیدا نکرده است، اما این  تهدید وجود دارد که اگر روند دسترسی به مواد اولیه این چنین ادامه پیدا کند و نتوانیم قیمت تمام شده را کاهش دهیم،‌ برای کارخانه‌های داخلی استفاده از محصولات چاپ که عمدتاً در حوزه بسته‌بندی است،‌ مقرون به صرفه نباشد و به واردات روی بیاورند.

عابدینی تصریح کرد:‌ در شرایط کنونی قیمت برخی از محصولات بسته‌بندی از محصول اصلی گران‌تر می‌شود،‌ برای نمونه بسته‌بندی شیر مدت‌دار که به اسم تتراپک معروف است،‌ دوبرابر قیمت شیر تمام می‌شود.

وی ادامه داد: بر این اساس برخی از کارخانه‌های داخلی برای تأمین بسته‌بندی محصولات خود به شرکت‌های ترک روی آورده و با آن‌ها قرارداد امضا می‌کنند،‌ آن‌ها هم آماده در دست گرفتن بازار ایران هستند. البته به هر حال ما نیازمند واردات برخی از محصولات هستیم،‌ محصولاتی که توانایی تولیدشان در ایران یا اندک است یا ممکن نیست،‌ مانند لیبل‌های پشت چسبدار،‌ فیلم‌های پلیمری یا لیبل‌های شفاف پلی‌استری که بر روی بسته‌بندی های نوشیدنی‌ها کاربرد دارد. البته برخی از تولیدکنندگان نیز منتظر تولید داخلی نمی‌مانند و ترجیح می‌دهند به جای اینکه 20 روزی صبر کنند تا محصول تولید شود از خارج وارد کنند مانند بسته‌بندی پوشک.

عابدینی تصریح کرد: در یک مقطعی ما سالانه 500 میلیون یورو در بحث لیبل واردات داشتیم،‌ که اگر تتراپک را نیز به آن اضافه کنیم،‌ افزایش پیدا می‌کند،‌ قبل از تحریم‌ها این رقم به زیر 20 میلیون یورو رسیده بود، چون توانایی تولیدمان بالاتر رفته بود. اگر با شرایط فعلی مسیر را ادامه دهیم به جای اینکه ما بازار کشورهای همسایه را هدف قرار دهیم،‌ خودمان تبدیل به بازاری برای کشورهای همسایه خواهیم شد.

وی ادامه داد: دولت در بحث مواد اولیه صنعت چاپ باید سیستم کنترل ومحدود سازی را کاهش دهد، به این مضمون که وارد کننده‌های مواد اولیه را از چرخه واردات خارج نکند، با توجه به اینکه مقداری مشکلات ارز دولتی و تخلفات به وجود آمده است،‌ محدودیت‌هایی به وجود آمده است که بازرگانان چندان تمایلی به کار در این محدودیت‌ها ندارند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۱۶۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت خودرو امروز ۴ اردیبهشت+ جدول

قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا در بازار اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بازار خودرو امروز _سه‌شنبه چهارم اردیبهشت_ روند کاهشی در پیش گرفته اما شدت افت قیمت در محصولات ایران خودرو به نسبت دیگر شرکت‌ها بیشتر است.

ساینا دنده‌ای S دوگانه‌سوز از معدود خودروهای دوگانه‌سوز بازار، امروز با پنج میلیون تومان افت قیمت و به نرخ ۴۶۵ میلیون تومان معامله می‌شود.

کوییک اتوماتیک R یکی از اقتصادی‌ترین محصولات دنده اتومات بازار ۱۰ میلیون تومان ارزان‌تر از روز گذشته و با نرخ ۵۴۵ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

دنا پلاس اتوماتیک سدان محبوب بازار داخلی نیز پنج میلیون تومان ارزان‌تر از روز گذشته شده و به کانال یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان رسیده است.

تارا اتوماتیک V۲ محصول لوکس ایران خودرو با افت ۱۵ میلیون تومانی و نرخ ۹۹۳ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

بر این اساس در گروه محصولات ایران‌خودرو وانت آریسان با قیمت ۴۴۵ میلیون تومان، سورن پلاس (فول) با قیمت ۷۵۵ میلیون تومان، سورن پلاس موتور XU۷P با قیمت ۶۵۴ میلیون تومان، سورن پلاس دوگانه‌سوز ۸۱۷ میلیون تومان، دنا پلاس (تیپ ۱) با قیمت ۸۳۴ میلیون تومان، دنا پلاس توربو اتوماتیک (ارتقا) یک میلیارد و ۸۷ میلیون تومان، پژو پارس ۶۷۹ میلیون تومان، پژو پارس سفارشی ۷۲۳ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ موتور TU۳( ارتقا) با قیمت ۶۷۹ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ دنده‌ای پانوراما (ارتقا) ۸۳۱ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ اتوماتیک (ارتقا) ۹۳۷ میلیون تومان، رانا پلاس (ارتقا) ۶۳۹ میلیون تومان، تارا دستی (ارتقا) ۸۱۹ میلیون تومان، تارا اتوماتیک V2 به قیمت ۹۸۵ میلیون تومان، هایما اس ۷ (S۷) با قیمت یک میلیارد و ۶۹۰ میلیون تومان، هایما ۷X با قیمت یک میلیارد و ۷۸۰ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

در محصولات سایپا نیز ساینا S با قیمت ۴۴۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، ساینا S دوگانه‌سوز ۴۶۵ میلیون تومان، کوییک اتوماتیک ۵۲۸ میلیون تومان، کوییک S استاندارد ۴۳۸ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، سایپا ۱۵۱ با قیمت ۳۴۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، وانت زامیاد (رادیال) با قیمت ۵۶۹ میلیون تومان، پیکاپ کارون ۸۴۵ میلیون تومان و چانگان CS۳۵ تیپ ۲ با قیمت یک میلیارد و ۶۲۰ میلیون تومان مبادله می‌شود.

قیمت خودروهای مونتاژی

در بازار خودروهای مونتاژی نوسان قیمت به مراتب کمتر از خودروهای داخلی است.

جک J۴ آپشنال یکی از معدود محصولات مونتاژی ۱۰ میلیون تومان ارزان‌تر از روز گذشته و با نرخ ۸۸۵ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

هایما S5 اتوماتیک ۶ سرعته، کراس‌اوور مونتاژی ایران خودرو با افت پنج میلیون تومانی نسبت به دیروز، به قیمت یک میلیارد و ۵۱۵ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

دیگنیتی پرایم که یکی از محبوب‌ترین و لوکس‌ترین محصولات بهمن موتور به شمار می‌رود، امروز ۲۵ میلیون تومان ارزان‌تر شد و با دو میلیارد و ۶۰ میلیون تومان معامله می‌شود.

بر این اساس X۲۲ پرو دستی با قیمت ۹۷۰ میلیون تومان، X۳۳ کراس (دستی) با قیمت یک میلیارد و ۸۸ میلیون تومان، آریزو ۵ اسپورت با قیمت یک میلیارد و ۴۱۷ میلیون تومان، تیگو ۷ پرو پرمیوم ۲ میلیارد و ۶۰ میلیون تومان، تیگو ۸ پرو (هیبرید) ۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان، فونیکس FX (۱.۶) با قیمت دو میلیارد و ۳۷۰ میلیون تومان، جک J۴ با قیمت ۸۶۲ میلیون تومان، جک S۳ با قیمت یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان، کی‌ام‌سی T۸ با قیمت یک میلیارد و ۶۷۵ میلیون تومان، کی‌ام‌سی J۷ با قیمت یک میلیارد و ۸۶۰ میلیون تومان، رسپکت ۲ به قیمت یک میلیارد و ۵۰۵ میلیون تومان، فیدلیتی (پنج‌نفره) یک میلیارد و ۹۴۵ میلیون تومان، دیگنیتی پرایم دو میلیارد و ۴۳ میلیون تومان و دیگنیتی پرستیژ با قیمت دو میلیارد و ۳۱۸ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

کد خبر 746299

دیگر خبرها

  • فرآیند تولید و بسته بندی میلیون‌ها همبرگر مرغ در کارخانه (فیلم)
  • همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی
  • بررسی موضوع تسهیل صادرات محصولات کشاورزی به عراق
  • لمس یک میلیارد دلاری صادرات به روسیه
  • گاز ایران به چین هم می‌رسد؟
  • مبادله ۸۴ هزارو ۵۳۹ تن محصولات کشاورزی درمرز‌های رسمی سیستان وبلوچستان
  • رشد بورس با افزایش تولید خودرو و صادرات محصولات پتروشیمی
  • بی‌اعتنایی بازار نفت به اقدامات آمریکا علیه صادرات نفت ایران
  • دیجی کالا ؛ بزرگ ترین بازار آنلاین موبایل ایران
  • قیمت خودرو امروز ۴ اردیبهشت+ جدول