Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@14:11:28 GMT

۲۶۰ کارگاه صنایع دستی در البرز فعال است

تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۱۷۰۸۶

۲۶۰ کارگاه صنایع دستی در البرز فعال است

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام فرج الدین صابری شامگاه دوشنبه در بازدید از بازارچه دائمی صنایع دستی در مشکین دشت فردیس افزود: شناسایی هنرمندان و حمایت واعطای تسهیلات به تولیدکنندگان صنایع دستی در دستور کار اداره کل میراث فرهنگی استان البرز قرار دارد.

وی اظهار داشت: ۶۰۰ مورد صنایع دستی در جهان ثبت شده است که از این تعداد بیش از ۴۵۰ مورد در کشور ایران استقبال شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صابری گفت: این اداره کل در نظر دارد تا سقف ۱۰۰ میلیون ریال تسهیلات ۴ درصدی به تولیدکنندگان صنایع دستی بپردازد.

وی با اشاره به وجود ۳۷ غرفه در بازارچه صنایع دستی مشکین دشت فردیس افزود: در حوزه‌های آموزشی نیز اقداماتی انجام شده است.

وی بیان داشت: توجه به هنرمندان صنایع دستی بازتاب خوبی خواهد داشت و با کمترین هزینه می توان شغل های پایدار ایجاد کرد.

محمدجواد کولیوند نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی نیز در این بازدید بر راه اندازی نمایشگاه صنایع دستی در مرکز شهر فردیس تاکید کرد.

۷۴۱۳/‌۶۹۹۳

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۱۷۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهارت کاشی هفت‌رنگ اصفهان نشان جغرافیایی بین‌المللی دریافت کرد

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گفت: کاشی هفت‌رنگ اصفهان سومین رشته صنایع‌دستی است که پس از رشته‌های میناکاری و پارچه قلمکار  موفق به دریافت نشان جغرافیایی بین‌المللی شده است.


امیر کرم زاده افزود: تدوین پرونده ثبت جهانی کاشی هفت‌رنگ اصفهان در معاونت صنایع‌دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان و با همکاری صمیمانه اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی استان و اتحادیه صنایع‌دستی اصفهان به نتیجه رسید، به گونه‌ایی که با همکاری این دوستان در طی سال گذشته، اطلاعات کامل و جامعی درباره این هنر ارزشمند، مانند نوع هنر، قدمت و تعداد کارگاه‌های تولیدی فعال جمع‌آوری شد.


او گفت: تعداد دیگری از رشته‌های صنایع‌دستی اصفهان نیز در حال ثبت جهانی‌شدن هستند، با این وصف زمانی که این رشته‌ها، نشان جغرافیایی بین‌المللی را دریافت کنند یعنی این رشته خاص در سطح جهان به نام این منطقه ثبت می‌شود.

استفاده از کاشی هفت‌رنگ از اواخر دوره تیموریان در سده نهم و آغاز دوره صفوی در سده دهم هجری قمری در تزیین بنا‌ها متداول شد به گونه‌ایی که مرمتگران سنتی از این کاشی‌ها بانام کاشی خشتی هم یاد می‌کنند.


در اواخر دوران تیموریان و در عصر شهریاران صفوی (از سده دهم تا پایان سده دوازدهم هجری قمری)، به‌تدریج تزیینات کاشی هفت‌رنگ جایگزین کاشی معرق شد.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • مهارت کاشی هفت‌رنگ اصفهان نشان جغرافیایی بین‌المللی دریافت کرد
  • رشد ۸ درصدی تعداد کارگاه‌های فعال استان مرکزی
  • نمایشگاه صنایع دستی در شاهرود گشایش یافت
  • ترافیک سنگین در آزادراه تهران - کرج - قزوین
  • نمایشگاه هنرجویان رشته صنایع دستی در شاهرود
  • فرش دستباف هنر مادر است
  • صدور مجوز برای تأسیس ۵ کارگاه صنایع‌دستی در آبدانان ایلام
  • ۱۸ هزار و ۹۱۵ کارگاه فعال ‌در لرستان وجود دارد
  • مرحله دوم انتخابات در البرز به صورت نیمه الکترونیک برگزار می‌شود
  • تجلیل از هنرمندان نمونه فعال در واحدهای تولیدی فعال صنایع دستی