Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخستین جلسه شورای سیاست‌گذاری پنجمین دوره جایزه فیروزه با حضور دکتر محسن جوادی، معاون امور فرهنگی و اعضای شورا در معاونت امور فرهنگی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، «محسن جوادی» در این جلسه با اشاره به میزان تاثیرگذاری کالاهای فرهنگی و ضرورت توجه به آن عنوان کرد: کالاهای فرهنگی بسیار گسترده و فراگیرتر هستند از این رو توجه به کالاهای فرهنگی اجتناب ناپذیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جایزه فیروزه با چنین هدفی تاسیس شد و نیازمند آن است که بیشتر در جامعه معرفی شود. این جایزه فرهنگی نیاز به تبلیغات بیشتر به ویژه در فضای مجازی دارد تا آثار برگزیده معرفی شود و مورد حمایت قرار گیرد.     معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با انتقاد از روزمره شدن فعالیت‌ جشنواره‌ها در ایران گفت: متاسفانه جشنواره‌ها در ایران خیلی زود به ضد خود تبدیل می‌شوند. هدف از ایجاد جشنواره‌ها حمایت از تولیدکنندگان و دادن انگیزه به آن‌ها برای فعالیت بیشتر است اما در ایران جشنواره‌های زیادی داریم که نقش آن‌ها مبهم است یا اینکه خیلی زود نقش خود را از دست می‌دهند و به یک جشنواره نمادین تبدیل می‌شوند.     جوادی با تاکید بر حمایت از پژوهش‌های میدانی در جشنواره فیروزه گفت: یکی از اقدامات خوب در جایزه فیروزه توجه به پژوهش‌های آکادمیک بود اما باید تلاش شود در این حوزه به سمت پژوهش‌های میدانی و بازاریابی حرکت کنیم. توجه به بحث‌های آکادمیک اگر چه می‌تواند بنیادهای نظری را قوی کند اما باید جنبه عملیاتی و اجرایی شدن پژوهش‌ها نیز مورد توجه قرار گیرد.     وی ادامه داد: در این حوزه باید انعطافات اقتصادی را مد نظر قرار دهیم و واقعیت‌ها را ببینیم. همچنین در این پژوهش‌ها می‌توانیم به سمت گسترش ارتباطات با کشورهای منطقه برویم و از ظرفیت اقوام خود برای این منظور استفاده کنیم.     معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به گسترش جشنواره فیروزه به خارج از مرزهای کشور و بین‌المللی کردن آن نیز گفت: این جشنواره قابلیت بین‌المللی شدن دارد و حتی می‌توان از ظرفیت آن برای حضور در بازارهای کوچک منطقه‌ای استفاده کرد. برای این منظور می‌توان در نمایشگاه‌های خارجی به تبلیغ ظرفیت‌های جایزه فیروزه پرداخت و با این اقدام دیگر کشورها را به حضور در ایران ترغیب کنیم.     جوادی همچنین بر ضرورت استفاده از ظرفیت استان‌ها در برگزاری این جشنواره تاکید کرد و گفت: در کنار تقویت ابعاد بین‌المللی توجه به پتانسیل‌‎ داخلی نیاز به توجه و سیاست‌گذاری دارد. بسیاری از استان‌های کشور ظرفیت‌های خوبی در حوزه اسباب‌بازی و کالاهای فرهنگی دارند و می‌توان از این استان‌ها دعوت کرد تا از فرصت جشنواره برای معرفی پتانسیل‌ خود و بازرایابی بهره ببرند.       وی  خاطرنشان کرد: یکی از ویژگی‌های جایزه فیروزه تلاقی اقتصاد و فرهنگ است و در این راه فرهنگ محملی برای کارآفرینی و تولید تلقی می‌شود. پویایی جایزه فیروزه با انجام این امور محقق می‌شود زیرا که به رونق تولید و حمایت از کالای داخلی منجر خواهد شد.     وی ادامه داد: جایزه فیروزه در طول چهارسال برگزاری به آن ثبات دست پیدا کرده است و باید به دنبال اثربخشی این جایزه باشیم که تا چه اندازه به رونق تولید و کاهش واردات خارجی منجر شده است. خوشبختانه امسال نیز با حمایت‌های آقای جوادی انتظار داریم بودجه این جشنواره تقویت شود.     در ادامه این جلسه علی فریدونی دبیر برگزاری جشنواره فیروزه به ارایه گزارشی از فعالیت‌های جشنواره در سال گذشته پرداخت و گفت: در چهارمین دوره جشنواره فیروزه 1700 اسباب بازی، 2600 نوشت افزار، 2500 کالای فرهنگی، 550 پژوهش و 55 استارت آپ فرهنگی شرکت داشتند.     وی ادامه داد: از سال گذشته برای نخستین بار سامانه‌ای برای ارسال الکترونیک آثار راه‌اندازی شد و در طول برگزاری جشنواره نیز مشارکت خوب سازمان صدا و سیما و سازمان زیباسازی شهر تهران را شاهد بودیم.  

پایان پیام/31

منبع: شبستان

کلیدواژه: مجلس خبرگزاری شبستان نماز عید فطر استان بوشهر عید فطر مقاومت مسکن دهه کرامت مسجد روزنامه جایزه فیروزه معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ محسن جوادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۱۸۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره فیلم پکن برندگانش را شناخت/تجلیل از چن کایگه با حضور ییمو

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورایتی، چهاردهمین دوره جوایز سالانه جشنواره بین‌المللی فیلم پکن (BJIFF) برندگان خود را شناخت.

این دوره جشنواره که هیات داوران بین‌المللی ۷ نفره آن به ریاست امیر کوستوریتسا، کارگردان صربستانی برگزار شد، جایزه بهترین فیلم خود را به «طلا یا گند» ساخته فی لانگ از چین اهدا کردند. این جایزه با حضور کوستوریتسا و توسط ژانگ ییمو و جیانگ ون، ۲ کارگردان برجسته چینی، به برنده اهدا شد.

«طلا یا گند» داستان مرد جوانی را دنبال می‌کند که با از دست دادن همه چیزش به زادگاهش بازمی‌گردد و با حمایت خانواده و دوستان رویای خود را برای ساختن فیلمی دنبال می‌کند. در حالی که لحن فیلم سبک و شوخ است، «طلا یا گند» با مشکلات سنگینی مانند مرگ و شکست مواجه می‌شود. جیا هوانگ، فیلمنامه نویس و فی لانگ، کارگردان فیلم که از زمان همکاری در فیلم «پسر نیمکت» در سال ۲۰۱۷ با هم کار کرده‌اند، با این فیلم دومین فیلم بلند خود را تجربه کرده‌اند.

جایزه بهترین کارگردانی به کاران تجپال از هند برای فیلم «دزدیده شده» تعلق گرفت که درباره اپیدمی کنونی دزدی کودکان هند است و آن را با عناصر دراماتیکی مانند تعقیب و گریز هیجان‌انگیز و تعلیق ترکیب می‌کند. این فیلم نخستین تجربه کارگردانی یک فیلم بلند توسط این کارگردان است و وی در آن فیلمبرداری روی دست، صحنه‌های پر تعلیق شبانه و فضاهای پیچیده برای ایجاد حس شدید تنش را به کار برده است. فیلم «دزدیده شده» همچنین برای بازی میا مایلزر عنوان بهترین بازیگر زن و نیز جایزه فیلمبرداری جشنواره را دریافت کرد.

فن وی جایزه بهترین بازیگر مرد را برای فیلم چینی «غریبه‌ها وقتی ملاقات می‌کنیم» و «ایست و برو» جایزه بهترین بازیگر نقش مکمل زن و بهترین فیلمنامه را از آن خود کردند.

جوآن چن، بازیگر چینی آمریکایی که برای بازی در سریال‌ها و فیلم‌های تلویزیونی «آخرین امپراتور» و «تویین پیکس» شناخته می‌شود، به عنوان مهمان افتخاری در این مراسم حضور داشت و از آنجا که روز اختتامیه با تولد ۶۳ سالگی چن یکی شد، فیلم کوتاه ویژه‌ای با عنوان «جاودانه شیائو هوآ، بهترین جوان» برای بزرگداشت او دربرگیرنده مجموعه‌ای از کلیپ‌های نقش‌های شناخته‌شده او، تهیه شده بود.

در پایان این مراسم، چن کایگه کارگردان، که بیشتر با فیلم «خدانگه‌دار محبوب من» شناخته می‌شود، جایزه یک عمر دستاورد هنری را دریافت کرد. کارگردانان، شاعران، بازیگران، آهنگسازان و سایر افراد مشهوری که کایگه با آنها دوستی نزدیک و روابط کاری داشت هم زمان روی صحنه ظاهر شدند. دن لی، بازیگری که در فیلم «خدانگه دار محبوب من» در نقش پسر مدرسه‌ای بازی کرد و بیش از ۳۰ سال بود که با کایگه ملاقات نکرده بود، از جمله این افراد بود.

دیگر اعضای هیات داوران بین‌المللی برای اهدای جایزه تیانتان در جشنواره بین‌المللی فیلم پکن امسال شامل دیوید وایت طراح صدای فیلم استرالیایی، جسیکا هاسنر کارگردان اتریشی، کارلوس سالدانا نویسنده، تهیه کننده و کارگردان برزیلی و بازیگران چینی فی شیانگ، ژو ییلونگ و ما لی بودند.

فهرست کامل برندگان چنین است:

بهترین فیلم: «طلا یا گند»، چین

بهترین کارگردان: کاران تجپال، هند «دزدیده شده»

بهترین بازیگر مرد: فن وی، چین برای «غریبه‌ها وقتی می‌بینیم»

بهترین بازیگر زن: میا مایلزر، هند برای «دزدیده شده»

بهترین بازیگر نقش مکمل مرد: یاری ویرمن، فنلاند برای «مرگ مشکلی برای زنده‌ها است»

بهترین بازیگر نقش مکمل زن: هونگ یو، چین برای «طلا یا گند»

بهترین مشارکت هنری: «همه شب های طولانی» ژاپن

بهترین فیلمنامه: هوانگ جیا، چین برای «طلا یا گند»

بهترین فیلمبرداری: ایشان قوش، هند برای «دزدیده شده»

بهترین موسیقی: مارکو بیسکارینی، فنلاند برای «مرگ مشکلی برای زنده‌ها است»

کد خبر 6092755

دیگر خبرها

  • مریل استریپ نخل طلای افتخاری جشنواره کن را دریافت می‌کند
  • ایساتیس پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه
  • حضور بیش از ۵۰۰ دانش‌آموز در «جشنواره ولاگ» فیلیمومدرسه
  • جشنواره طنز و رسانه برگزیدگانش را شناخت
  • جزئیات جایزه ملی جوانی جمعیت تشریح شد؛ ضرورت افزایش ظرفیت دکتری جمعیت شناسی در دانشگاه‌ها
  • انتشار نخستین تصویر از فیلم جدید «کاپولا»
  • کارگران پیشروان میدانی تولید ثروت هستند
  • ضرورت افزایش ظرفیت دکتری جمعیت شناسی در دانشگاه‌ها/ تعامل ستاد جمعیت و فضای دانشگاهی کشور+فیلم
  • جشنواره فیلم پکن برندگانش را شناخت/تجلیل از چن کایگه با حضور ییمو
  • ضرورت برگزاری جشنواره فیلم اقوام ایرانی با قدرت و کیفیت