Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-26@22:55:38 GMT

۲۲ هزار میلیارد تومان؛ حجم مطالبات قطعه سازان

تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۱۹۷۹۰

۲۲ هزار میلیارد تومان؛ حجم مطالبات قطعه سازان

رئیس انجمن صنایع همگن نیرو محرکه و قطعه سازان کشور گفت: حجم مطالبات قطعه سازان از خودروسازان به حدود ۲۲ هزار میلیارد تومان رسیده و با توجه به کمبود نقدینگی، خواستار آن هستیم که پرداختی های قطعه سازان به صورت یک ماهه انجام شود.

«محمدرضا نجفی منش» امروز (سه شنبه) ، کمبود نقدینگی را مشکل اصلی این روزهای قطعه سازان برشمرد و افزود: حتی یک یورو از مبلغ ارزی وعده داده شده به قطعه سازان تاکنون دریافت نشده است و همین موضوع سبب شده تا در نبود نقدینگی، قطعه سازان نیز نتوانند به تأمین قطعات مورد نیاز خطوط تولید خودروسازان بپردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان داشت: حجم انبوه خودروهای تجاری نشده و در کف کارخانه مانده خودروسازان گواهی بر این مدعاست و این انجمن خواستار آن است که پرداختی مطالبات قطعه سازان حداکثر یک ماهه باشد.

 چهاردهم بهمن پارسال «فرشاد مقیمی»، معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت در نشست تخصصی کمیته خودرو از تخصیص چهار هزار میلیارد تومان به ایران خودرو و سایپا خبر داد.

در این زمینه، قرار شد برای تزریق نقدینگی به خودروسازان با محوریت بانک مرکزی، ۱۱ هزار میلیارد تومان در ۲ بخش ریالی و ارزی پرداخت شود که شامل چهار هزار میلیارد تومان و ۸۴۴ میلیون یورو بود که تاکنون بخش عمده مبلغ چهار هزار میلیارد تومان نقدینگی ریالی پرداخت شده است.

نجفی منش اظهار داشت: از مبلغ چهار هزار میلیارد تومان وعده داده شده نیز فقط سه هزار و ۸۵۰ هزار میلیارد تومان به قطعه سازان پرداخت شد.

وی خاطرنشان کرد: همه تلاش معاونت امور صنایع وزارت صنعت این است که پرداختی ارزی به شیوه مناسبی انجام شود و قطعه سازان با پرهیز از ریسک بازپرداخت ارز، خواستار آن هستند که مبلغ ۸۴۴ میلیون یوروی یاد شده را به صورت ریالی دریافت کنند.

رونق قطعات یدکی

این مقام صنفی درخصوص وضعیت اشتغال در این بخش، خاطرنشان کرد: با توجه به کاهش واردات قطعات یدکی در یک سال گذشته، اشتغال مرتبط با موضوع لوازم یدکی داخلی بهبود داشته و تولید داخلی بیشتری را در این بخش شاهد هستیم.

وی در عین حال گفت: اما قطعه سازانی که با OEM ها یا خودروسازان کار می‌کنند، وضعیت خوبی در تولید و اشتغال ندارند.

 OEM مخفف Original Equipment Manufacture یا همان شرکت‌های تولیدکننده یک قطعه است که بطور مثال پس از مذاکره با یک خودروساز مادر و عقد قرارداد متعهد می‌شود با نام آن خودروساز برایش قطعه با بالاترین کیفیت و استاندارد تولید کند.

آمادگی اروپایی‌ها برای همکاری با ایران

نجفی منش در خاتمه به سفر اخیر خود به ایتالیا و حضور در نمایشگاه صنایع کوچک و متوسط بولونیای این کشور همراه با تیم اعزامی سازمان صنایع کوچک ایران اشاره کرد و گفت: در این نمایشگاه که با تمرکز بر خدمات پس از فروش خودرویی برگزار شد، دیدارهای دوجانبه زیادی با نمایندگان دیگر کشورها برگزار و بسیاری از آنها برای تداوم همکاری با شرکت‌های ایرانی اعلام آمادگی کردند.

/ایرنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۱۹۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تزریق ۵ هزار میلیارد تومان نقدینگی به بورس انرژی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، «مصطفی رجبی مشهدی» از تزریق پنج هزار میلیارد تومان به بورس انرژی خبر داد و گفت: بر اساس وعده، ۵ هزار میلیارد تومان در روز اول اردیبهشت به بورس انرژی تزریق و هم‌اکنون در هفته دوم اردیبهشت نیز پنج هزار میلیارد تومان برای دومین بار تزریق شد.

مدیرعامل شرکت توانیر با بیان اینکه این اقدام یکی از گام‌های تعریف شده برای توقف موتور بدهی در صنعت برق است، تصریح کرد: پیش‌بینی می‌شود با تزریق این مبلغ و اعتبار باقی مانده در حساب‌های وکالتی شرکت‌های توزیع در هفته گذشته، شاهد افزایش حجم معاملات در بورس انرژی برای هفته آتی باشیم؛ همچنین در هفته گذشته ارزش معاملات برق در بورس انرژی به ۱۲۱ میلیارد تومان رسید.

وی بیان کرد: به همین منظور ۳۲ شرکت توزیع برق مورد نیاز خود را از بورس خریداری کردند؛ البته در هفته گذشته سهم نیروگاه‌های خصوصی از برق عرصه شده در بورس انرژی ۴۶ درصد و سهم نیروگاه‌های دولتی ۵۴ درصد بوده است.

مدیرعامل شرکت توانیر با اشاره به عزم وزارت نیرو و شرکت توانیر از اجرای این طرح گفت: بر اساس رویه جدید مالی صنعت برق کشور، تمامی مبالغ واریزی به حساب مدیریت منابع صنعت برق به صورت منظم و به حساب شرکت‌های توزیع و همچنین حساب خرید برق شرکت‌های توزیع واریز خواهد شد و خوشبختانه شاهد رونق و افزایش حجم معاملات در بورس انرژی هستیم.

 

دیگر خبرها

  • پایان هیجان در اراک، کنار زدن مدافع عنوان قهرمانی با سخت کوشی آلومینیوم سازان
  • برگزاری گردهمایی استانی مجموعه‌های نخبه‌پرور یزد و اصفهان
  • ورود ۸۵۳ میلیارد تومان نقدینگی به صندوق‌های با درآمد ثابت در هفته‌ای که گذشت
  • تداوم کاهش نرخ رشد نقدینگی
  • زمینه‌سازان شهادت امام حسین (ع)
  • تزریق ۵ هزار میلیارد تومان نقدینگی به بورس انرژی
  • فراخوان جشنواره فیلم کوتاه تهران
  • «دست‌های فیلمسازان ما را در پروژه‌های تاریخی بسته‌اند»
  • شرکت عمران شهر جدید پردیس از سازندگان متعهد حمایت می‌کند
  • شکست نماینده اردبیل در لیگ دسته ۲ فوتبال