Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، علی اسماعیلی نماینده نور و محمود آباد در جلسه علنی امروز ( سه شنبه ۲۱ خرداد ) در نطق میان دستور امروز با بیان اینکه کشورمان در شرایط سختی از تاریخ قرار دارد و مردم نیز این مسئله را خوب می‌دانند، گفت: از یک سو دشمنان خارجی بر استکبار جهانی به هزاران شیوه نظام، مردم و سپاه انقلاب اسلامی را تحت فشار‌های مختلف سیاسی، اقتصادی و امنیتی قرار داده‌اند و از سوی دیگر در داخل کشور هم چالش‌های فراوان زیست محیطی، بی‌کاری و عدم اشتغال مناسب جوانان و دانش‌آموختمان، فقر و نابرابری‌های اجتماعی و اقتصادی و فساد‌های اداری- سیاسی و بروکراسی زاید اداری بر شانه‌های مردم سنگینی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه افزود: برای عبور از این شرایط حساس لازم است هزینه‌های اجتناب ناپذیر دستگاه‌های اجرایی مانند خدمات کارکنان و رفاه اجتماعی متناسب با تورم، افزایش پیدا کند و برای سایر هزینه‌ها با توجه به لزوم کاهش حجم هزینه‌های دولت و اعمال صرفه جویی نسبت تعدیل آن‌ها اقدام کنند.

نماینده مردم نور تصریح کرد: در صورت عدم تحقق درآمد‌ها و کسری بودجه عمومی دولت دستگاه اجرایی مجاز شوند با تایید وزارت اقتصاد و دارایی نسبت به فروش اموال مازاد خود اقدام کنند، سازمان خصوصی سازی و هیئت واگذاری مکلف گردند با کار جهادی شبانه روزی نسبت به واگذاری شرکت‌های زبده (زیان دیده) بخش دولتی به بخش خصوصی و نه خصولتی اقدام کنند.

اسماعیلی تصریح کرد: دولت باید موظف شود به وظیفه حاکمیتی خود بپردازد؛ کار تجارت و بازرگانی را به مردم و نمایندگان آن‌ها واگذار کند، بانک مرکزی نسبت به تشکیل بازار متشکل ارزی سریعا اقدام و از هدر رفت منابع ملی جلوگیری کند.

عضو کمیسیون اقتصادی تاکید کرد: وزارت کشاورزی به جای دادن یارانه به واردات کالا‌های اساسی کشاورزی به توصیه رهبر معظم انقلاب مبنی بر حمایت از کالای داخلی عمل کرده و به حمایت از کشاورزان بپردازد در نتیجه اگر می‌خواهیم که آینده از امروز بهتر شود و نسل فردا سالم‌تر، امیدوار‌تر و شاداب‌تر از نسل امروز زندگی کند باید به مقوله آموزش و پرورش توجه جدی و کافی داشته باشیم.

نماینده نور و محمود آباد تاکید کرد: آموزش و پرورش موتور محرکه نبض تپنده هر جامعه‌ای است و در اینجا لازم است تاکید کنم که خانواده بزرگ فرهنگیان، از بهترین و نخبه‌ترین سرمایه‌های انسانی ایران هستند و نتیجه تلاش شبانه روزی معلمانمان کسانی هستند که کشورمان به دستشان ساخته خواهد شد.

وی با بیان اینکه من به عنوان یک معلم به اینکه در سنگر تعلیم و تربیت چه اندازه هزینه شود چه در کوتاه مدت و چه در بلند مدت پاسخ شایسته‌ای به جامعه خواهد شد، افزود: با این وجود در حال حاضر مهمترین و اساسی‌ترین چالش فرهنگیان عزیز تامین معیشت و حفظ کرامت اجتماعی آن‌ها خواهد بود، افزایش دستمزد و مزایای فرهنگیان به رفع تبعیض در پرداخت حقوق آن‌ها در قیاس با سایر دستگاه‌های اجرایی منجر به ایجاد انگیزه در کارمندان اداری آموزش و پرورش خواهد شد.

اسماعیلی در ادامه خاطر نشان کرد: تامین بودجه کافی برای ادارات و مدارس، اعتماد و اعتقاد به سرمایه گذاری بخش خصوصی در حوزه آموزش و پرورش و در نهایت اصلاح محتوای کتاب‌های درسی در جهت آموزش‌های مهارتی می‌تواند در آینده‌ای نزدیک جوانه امید را در دل فرزندان ایران اسلامی شکوفا سازد، بنابراین از رئیس جمهور کشورمان تقاضا دارم با معرفی وزیر امین، متخصص، دارای شرح صدر پاسخ‌گو به عملکرد و به دور از جریانات سیاسی پیام مثبتی به خانواده بزرگ آموزش و پرورش کشورمان دهد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سیاسی اخبار مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۲۰۵۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی مهم اقتصاددانان از آینده بازار طلا

 به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، گلدمن ساکس با توجه به ریسک‌های ژئوپلیتیکی، پتانسیل افزایش قیمت طلا را به بالای ۳۰۰۰ دلار می‌بیند.
 

 سال ۲۰۲۴ شاهد افزایش قیمت طلا به سطوح بی‌سابقه بود، به طوری که فلز زرد در ماه گذشته به دلیل افزایش تقاضای جهانی در بحبوحه عدم قطعیت‌های اقتصادی و ژئوپلیتیکی از ۲۴۰۰ دلار در هر اونس فراتر رفت. نکته قابل توجه این است که راهبرد شناسان گلدمن ساکس بر این باورند که فضای مثبت بیشتری برای فلز امن وجود دارد و می‌گویند تا پایان سال به طور بالقوه می‌تواند از ۳۰۰۰ دلار فراتر رود.

قیمت طلا به دلیل ناآرامی‌های ژئوپلیتیکی و تقاضای بانک مرکزی افزایش یافت و یکی از محرک‌های اصلی این افزایش قیمت، تقاضای قوی برای طلا از سوی بانک‌های مرکزی جهانی و خانوار‌های آسیایی است. در چین، چالش‌های بهبود اقتصادی پس از همه‌گیری و کاهش ارزش یوان که طی سال گذشته حدود پنج درصد در برابر دلار آمریکا ریزش داشته است، طلا را برای مصرف‌کنندگان محلی گران‌تر می‌کند. با وجود این، مصرف‌کنندگان چینی و هم بانک مرکزی چین مشتاقانه به دنبال طلا هستند.

طبق گزارش شورای جهانی طلا، بانک مرکزی چین ذخایر طلای خود را برای ۱۷ ماه متوالی افزایش داده است که در این مدت ۱۶ درصد افزایش داشته است. بانک مرکزی چین تنها در ماه مارس، ۱۶۰ هزار اونس طلا به ذخایر خود اضافه کرد. به همین ترتیب، کشور‌هایی مانند ترکیه، هند، قزاقستان و برخی در اروپای شرقی خریداران فعال طلا در سال جاری بوده‌اند.

این انباشت نشان‌دهنده روند گسترده‌تری در بین بانک‌های مرکزی جهانی برای تنوع بخشیدن به ذخایر و کاهش وابستگی خود به دلار آمریکاست. قیمت طلا در پایان آوریل شاهد عقب‌نشینی بود، اما در این هفته پس از اینکه سیاست گذاران فدرال رزرو احتمال کاهش نرخ بهره را دادند، احساسات صعودی بازگشت.

فدرال رزرو در آخرین نشست روز چهارشنبه، با توجه به پیش‌بینی، موضع نرخ بهره خود را حفظ کرد. جروم پاول، رئیس فدرال رزرو، اظهار کرد که هرگونه تصمیم گیری در مورد نرخ بهره در آینده مبتنی بر داده خواهد بود، اما او افزود که افزایش نرخ در این مرحله بعید است.

اطمینان پاول که عملاً افزایش بیشتر نرخ بهره را رد کرد، به ماندن قیمت طلا در بالای ۲۳۰۰ دلار کمک کرد. نرخ‌های بهره پایین‌تر جذابیت طلا را افزایش می‌دهد، زیرا معمولاً بازدهی دارایی‌های با درآمد ثابت مانند اوراق قرضه را کاهش می‌دهد. در همین حال، تنش‌های ژئوپلیتیکی، به ویژه در خاورمیانه، علاقه سرمایه‌گذاران را به شمش افزایش داده است. طلا یکی از قدیمی‌ترین دارایی‌های امن محسوب می‌شود که در زمان ناآرامی‌ها و جنگ‌های ژئوپلیتیکی تقاضای زیادی داشته است.

قیمت طلا ممکن است از ۳۰۰۰ دلار فراتر رود.

راهبردشناسان گلدمن ساکس با استناد به تقاضای قوی برای طلا از سوی بانک‌های مرکزی بازار‌های نوظهور و خانوار‌های آسیایی، پیش‌بینی خود را حفظ کردند که این فلز گرانبها تا پایان سال به ۲۷۰۰ دلار در هر اونس تروی افزایش می‌یابد که نشان‌دهنده افزایش ۱۷ درصدی است. آن‌ها پیش‌بینی می‌کنند که اگر تحریم‌های مالی ایالات‌متحده با سرعتی مشابه از سال ۲۰۲۱ تشدید شود، قیمت طلا می‌تواند با ۱۶ درصد افزایش به ۳۱۳۰ دلار در هر اونس تروا افزایش یابد.

دیگر خبرها

  • هونگچی E-QM5 در لیست فروش سامانه قرار گرفت
  • حراج سکه بانک مرکزی؛ بهترین پیشنهاد برای خرید سکه دولتی
  • اطمینان خاطر فعالان اقتصادی با ابزار‌های موثر بانک مرکزی
  • پیش‌بینی مهم اقتصاددانان از آینده بازار طلا
  • پیش‌بینی مهم از آینده بازار طلا
  • مردم گم شده در دعوای سیاسی بر سر تورم!/یک ضربه دیگر بر بار شیشه/بازی بن‌سلمان با کارت فلسطین
  • بانک مرکزی وضعیت ارزی کشور را بهبود بخشید
  • تولیدکنندگان آلومینیوم مواد اولیه را به قیمت دلار ۶۰ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری می‌کنند
  • سیاست ارزی غلط بانک مرکزی باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی/قیمت کالاهای اساسی با قیمت ارز آزاد مچ شده است
  • سفر فرزین به ریاض چه تاثیری بر بازار غیررسمی ارز داشت؟