Web Analytics Made Easy - Statcounter

صابر تقویمی روز سه شنبه در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان اظهار داشت: این در حالیست که اوایل سالجاری و به دلیل سرمازدگی، بیشتر محصولات کشاورزی در این شهرستان خسارت دید.

وی افزود: باید علت اینکه کشاورزان تمایلی به بیمه محصولاتشان ندارد بررسی شود و بیمه‌ها با ارائه تسهیلات و همچنین انجام تعهدات، کشاورزان را نسبت به بیمه محصولات متقاعد کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار چاراویماق همچنین از عدم توجه برخی مسئولان استانی به این شهرستان انتقاد کرد و گفت: همین امر موجب اختصاص اندک اعتبار به شهرستان و در نتیجه کمبود امکانات و مهاجرت از شهرستان شده است.

تقویمی همچنین خواستار اختصاص حقابه از سد آیدوغموش به این شهرستان شد و افزود: تخصیص حقابه به رونق و توسعه بخش کشاورزی کمک می‌کند.

فرماندار چاراویماق همچنین از نحوه اختصاص اعتبار نسبت به جمعیت شهرستان اظهار نارضایتی کرد و افزود: بر اساس سرشماری جمعیت چاراویماق ۳۱۰۰۰ نفر است اما در فاصله ماه‌های اردیبهشت تا مهر جمعیت شهرستان به ۸۵۰۰۰ نفر می‌رسد از این رو نحوه اختصاص اعتبار باید تغییر یابد.

تقویمی گفت: وسعت شهرستان چاراویماق چهار برابر برخی شهرستان‌های آذربایجان شرقی است اما میانگین امکانات و زیرساخت‌های شهرستان کمتر از یک هشتم آنهاست.

فرماندار چاراویماق همچنین از نحوه استمهال وام‌های کشاورزی در شهرستان در سال گذشته انتقاد کرد و افزود: این شیوه اجحاف در حق مشتریان خوش حساب است.

واحدی، معاون ستاد مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی از خسارت ۱۱۷ میلیارد تومانی به بخش کشاورزی شهرستان چاراویماق خبر داد و گفت: عدم اجرای تعهدات از سوی صندوق بیمه محصولات کشاورزی موجب بی رغبتی کشاورزان به بیمه محصولات شده اما با این حال هیچ بهانه‌ای برای عدم پرداخت خسارات از سوی صندوق بیمه محصولات کشاورزی پذیرفته نیست.

چاراویماق با سه هزار و ۷۰۰ نفر بهره بردار بخش کشاورزی دارای ۷۲ هزار هکتار اراضی کشاورزی است و سالانه بیش از ۱۲۰ هزار تن انواع محصولات زراعی و باغی تولید می کند.
محصولات عمده بخش کشاورزی چاراویماق گندم و جو، حبوبات، علوفه، تره بار و محصولات باغی و فرآورده های لبنی، عسل، چغندرقند، دانه های روغنی، انواع صیفی جات و پوست است.
این شهرستان از مهم ترین مراکز تولید گندم و جو در آذربایجان شرقی به شمار می رود.
چاراویماق یکی از شهرستان های الگوی اقتصاد مقاومتی، دارای ۲ بخش به نام های مرکزی شامل دهستان های چاراویماق مرکزی، چاراویماق جنوب غربی، ورقه و قوری چای شرقی و شادیان شامل دهستان های چاراویماق شرقی و چاراویماق جنوب شرقی، یک نقطه شهری به نام قره آغاج و ۲۴۸ آبادی است.
این شهرستان با حدود ۳۱ هزار نفر جمعیت در ۱۵۰ کیلومتری جنوب شرقی تبریز مرکز آذربایجان شرقی واقع است.

46

کد خبر 1268822

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان آذربایجان شرقی کشاورزی محصولات کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۲۰۹۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صندوق بیمه کشاورزان و روستاییان ۳ میلیون نفر بیمه شده دارد

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر گفت:صندوق بیمه کشاورزان و روستاییان سه میلیون نفر بیمه شده دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، بیت‌الله برقراری، امروز_ سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت- در یادواره شهدای کارگری استان زنجان با بیان اینکه کارگران مهمترین رکن توسعه کشور هستند، اظهار کرد: کارگران بازوی قوی و محکم برای جهش تولید و تحقق شعار سال هستند. ‌

وی افزود: بدخواهان و دشمنان انقلاب و نظام دنبال تعطیل شدن واحد های تولیدی هستند اما کارگران همواره پای کار بوده‌اند و در راستای منافع کشور گام برداشته‌اند.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر با تاکید به ضرورت توجه به نیازها و مسائل کارگران گفت: در اسلام به موضوع کار و کارگری اهمیت فراوانی داده شده است.

برقراری با اشاره به عملکرد صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر افزود: قبل از دولت سیزدهم این صندوق در طول ۲۶ سال، یک میلیون و ۳۰۰ هزار بیمه شده داشت، اما در دو سال گذشته بیش از یک میلیون و ۱۵ هزار نفر عضو جدید به صندوق جذب شده‌اند.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر با بیان اینکه جامعه هدف خالص بیمه اجتماعی کشاورزان و روستاییان در کشور ۱۰ میلیون نفر است، اظهار کرد: با توجه به اهمیت تولید، طبق قانون اساسی دولت موظف است که برای قشر تولیدکننده بیمه اجتماعی را فراهم کند و در این راستا با استفاده از تجربه‌های سایر صندوق‌ها، صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر تاسیس شد.

وی ادامه داد: خدمات این صندوق در زمینه‌های مختلفی گسترش پیدا کرده است و در این راستا بیمه مادران روستایی دارای سه فرزند به صورت رایگان در صندوق انجام می‌شود.

برقراری با بیان اینکه بیمه‌های فراگیر نقش مهمی در فراهم کردن زمینه‌های لازم برای رفاه شهروندان است، اظهار کرد: در این حوزه با شتاب بیشتری در حال حرکت هستیم‌.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر خاطرنشان کرد: یکی از راه‌های تحقق اجتماعی گسترش شرایط بیمه‌ای است، با گسترش این بخش ما می‌توانیم در این حوزه به تحقق عدالت اجتماعی نزدیک شویم و این درحالی است که با استقرار دولت مردمی سیزدهم اقدامات بسیار موثری انجام شده است.

کد خبر 749398

دیگر خبرها

  • دولت تا حد امکان برای برنج و چای «خرید تضمینی» نخواهد داشت
  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان
  • کشاورزان مکلف به نظارت بر استخرهای کشاورزی
  • تولید بیش از ۶۰ هزار تن گندم در کنگاور
  • بالغ‌بر ۵۰ درصد چاه‌های عمیق جوین متقاضی مجهز شدن به پنل‌های خورشیدی هستند
  • انعقاد ۴ هزار و ۲۰۰ هکتار قرارداد نقشه‌برداری اراضی کشاورزی در جیرفت
  • صندوق بیمه کشاورزان و روستاییان ۳ میلیون بیمه‌شده دارد
  • صندوق بیمه کشاورزان و روستاییان ۳ میلیون نفر بیمه شده دارد
  • پرداخت ۱۷ میلیارد تومان غرامت به کشاورزان مه‌ولاتی
  • ۳۵ میلیارد ریال تسهیلات مکانیزاسیون جذب ششتمد خراسان رضوی شد