Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-01@05:52:56 GMT

۱۵۷ پروژه در سیستان و بلوچستان به بهره برداری می رسد

تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۲۲۰۹۵

۱۵۷ پروژه در سیستان و بلوچستان به بهره برداری می رسد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: ۱۵۷ پروژه آب و خاک، تولیدات گیاهی، دامی، صنایع کشاورزی، آبخیزداری در استان به بهره برداری می رسد.

زورقی رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان با بیان این مطلب به خبرنگار شبستان گفت: 157 پروژه جهاد کشاورزی در بخش تولیدات گیاهی، تولیدات دامی، صنایع کشاورزی و غذایی، شیلات و آبخیزداری به بهره برداری می رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه این پروژه ها با صرف اعتباری بالغ بر ۲۸۳میلیاردو ۱۲۷میلیون ریال ساخته شده است، افزود: با بهره برداری کامل از این پروژه ها که ۳۱۷۵خانوار روستایی و عشایری از مزایای آن بهره‌مند خواهند شد و برای ۱۵۱۸نفر شغل دائم وبرای ۱۰۷۹۵نفرروز شغل موقت ایجاد می‌گردد.

 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تصریح کرد:  ۸۵طرح آب وخاک ،۲۸طرح تولیدات گیاهی ،۹طرح تولیدات دامی ،۲طرح صنایع کشاورزی و غذایی، ۱۱طرح شیلات آب‌های داخلی ،۱۹طرح عشایری و۳طرح آبخیزداری را پروژه‌های قابل افتتاح در هفته جهادکشاورزی هستند.

 

زورقی گفت: برای راه‌اندازی این طرح ها بیش از ۵۵میلیارد و ۸۶میلیون ریال سرمایه‌گذاری و مشارکت بخش خصوصی صورت گرفته است.

پایان پیام/516

منبع: شبستان

کلیدواژه: خبرگزاری شبستان استان بوشهر مجلس نماز عید فطر مسکن عید فطر مراجع استان همدان گام دوم انقلاب فضای مجازی صنایع کشاورزی شیلات جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۲۲۰۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیستان‌وبلوچستان، چهارم دروابستگی به آب قنات برای کشاورزی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان، سید محمد رضا سیدحسینی گفت: طبیعت خشک و کم باران استان، نیاکان سخت کوش مردم این دیار را مانند سایر استان‌های کویری کشور به سمت تکنولوژی حفر قنات سوق داده که نتیجه زحمات آنها در قالب هزار و ۹۲۵ رشته قنات به طول دو هزار و ۳۲۷ کیلومتر به عنوان میراثی گرانبها به ما سپرده شده است.
وی گفت: استان سیستان و بلوچستان از نظر تعداد قنوات رتبه ششم کشوری و به لحاظ وابستگی کشاورزی استان به آب قنات با ۱۵ درصد رتبه چهارم کشوری را در بین استان‌های قنات خیز کشور داراست و این نکته موید نقش بسزا و مهم قنات در تولید محصولات کشاورزی و ایجاد اشتغال در استان است.
وی اظهار کرد: در بارندگی‌های اسفند ماه سال گذشته و بارش‌های فروردین امسال و وقوع سیل در استان، بیش از ۳۰۰ رشته از قنوات دچار خسارت شده است و جهت مرمت و بازسازی این قنوات، اعتباری بیش ازهزار و ۲۰۰ میلیاد ریال مورد نیاز است.

دیگر خبرها

  • تولید گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری ۳۰ درصد رشد کرد
  • کشت طلای سفید در سیستان وبلوچستان
  • خرید بیش از ۲۱ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان
  • سیستان‌وبلوچستان، چهارم دروابستگی به آب قنات برای کشاورزی
  • وزیر جهاد کشاورزی از غرفه سیستان و بلوچستان در نمایشگاه اکسپو بازدید کرد
  • پروژه بزرگ آبرسانی استان قم به بهره‌برداری می‌رسد
  • کشت قراردادی پنبه در یک هزار هکتار از مزارع سیستان وبلوچستان اجرا می‌شود
  • جهاد آبرسانی در ۶۹ روستای ایلام از ابتدای سال جاری آغاز شده است
  • برداشت گل محمدی از باغات سیستان وبلوچستان
  • تخریب ۳۰۰ قنات جنوب سیستان و بلوچستان در سیل اخیر