Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اول رئیس‌جمهور به وزارتخانه‌های آموزش و پرورش، علوم و کار ماموریت داد برای آموزش و تربیت نیروی انسانی وقت بگذارند تا فارغ‌التحصیلان و نیروی انسانی تحصیل کرده به آسانی جذب بازار کار شوند. ۲۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۱ سیاسی مجلس و دولت ایران نظرات - اخبار سیاسی -

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور در اولین جلسه شورای عالی آموزش و تربیت فنی، حرفه‌ای و مهارتی که ظهر امروز (سه شنبه) به ریاست وی برگزار شد، با اشاره به این که نرخ بیکاری در میان فارغ التحصیلان دانشگاهی کشور نسبت به سایرین بالاتر و این موضوع به دغدغه‌ای برای خانواده‌ها تبدیل شده است، بر لزوم آسیب‌شناسی درباره عدم جذب فارغ‌التحصیلان دانشگاهی به بازار کار تاکید کرد و گفت: باید برنامه‌ای منسجم و دقیق برای حل این مشکل و امکان جذب فارغ‌التحصیلان به بازار کار تدوین شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جهانگیری: باید از عملکرد نظام در مبارزه با فساد قاطعانه دفاع کنیمحضور جهانگیری در شرکت «واگن‌سازی تهران»

وی با بیان اینکه جهت‌گیری آموزشی در کشور باید به سمت تربیت نیروهای حرفه‌ای و کارآمد سوق پیدا کند، افزود: با وجود تعداد فراوان مراکز آموزشی و دانشگاهی و تربیت نیروی انسانی تحصیل کرده اما به دلیل فقدان مهارت‌های لازم در فارغ‌التحصیلان، امکان جذب این افراد در بنگاه‌های اقتصادی فراهم نیست ضمن آنکه بنگاه‌های اقتصادی نیز ترجیح می‌دهند به جای پرداخت حقوق بالا به افراد تحصیل کرده،‌ از افرادی که مدرک تحصیلی پایین‌تری دارند اما دارای مهارت هستند، استفاده کنند.

معاون اول رئیس‌جمهور ادامه داد: آموزش در مراکز آموزشی و دانشگاه‌های کشور باید به گونه‌ای انجام شود که بنگاه‌های اقتصادی به این باور برسند که استفاده از فارغ‌التحصیلان دانشگاهی می‌تواند به ثروت و ارزش افزوده آنها اضافه کند و بازدهی کار را بالا می‌برد.

جهانگیری با بیان اینکه اگر افراد آموزش‌دیده از مهارت‌های کافی برای فعالیت در بازار کار و بنگاه‌های اقتصادی برخوردار باشند،‌ مالکان این بنگاه‌ها انگیزه پیدا می‌کنند که برای بالابردن بازدهی و افزایش ارزش افزوده،‌ برای نیروی انسانی خود دوره‌های آموزشی و مهارتی در نظر بگیرند.

وی تصریح کرد: البته مراکز آموزشی نیز باید از نظر صلاحیت و اعتبار،‌ رتبه‌بندی شوند تا هم افراد برای شرکت در دوره‌های آموزشی در این مراکز رغبت پیدا کنند و هم بنگاه‌های اقتصادی نسبت به توانمندی و مهارت فارغ‌التحصیلان این مراکز اطمینان خاطر داشته باشند.

معاون اول رئیس‌جمهور افزود: در کنار مهارت های شغلی و حرفه‌ای لازم است مهارت‌های اخلاقی نیز آموزش داده شود تا افرادی که در بازار کار مشغول به کار می‌شوند در کنار خدمات تخصصی و حرفه‌ای، احترام و جلب رضایت مشتری را نیز سرلوحه کار خود قرار دهند.

جهانگیری در ادامه با اشاره به اینکه ماهیت کار و آینده بازار در حال تغییر است و برای پاسخگویی به این تغییرات نیازمند آموزش مهارت‌هایی متناسب با شرایط آینده هستیم خاطر نشان کرد: باید ضمن استفاده و بهره‌برداری از شیوه‌های سنتی آموزش و حفظ اشتغال موجود، برنامه‌ریزی لازم را برای مهارت‌آموزی از طریق روش‌های نوین و متناسب با شرایط آینده به نیروی انسانی انجام دهیم.

وی گفت: وزارتخانه‌های آموزش و پرورش، علوم،‌ تحقیقات و فناوری و تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان سه دستگاه اصلی در بخش آموزش و اشتغال مسئولیت سنگینی بر عهده دارند و باید ضمن تلاش برای اجرای تکالیف تعیین‌شده در قانون نظام جامع آموزش و تربیت فنی، حرفه‌ای و مهارتی، برای آموزش و تربیت نیروی انسانی وقت بگذارند تا فارغ‌التحصیلان و نیروی انسانی تحصیل کرده به آسانی جذب بازار کار شوند.

معاون اول رئیس‌جمهور از دبیرخانه شورا خواست کارگروهی را با حضور نمایندگان اعضای اصلی شورا و نیز صاحب‌نظران دانشگاهی فعال کند تا دستور جلسات شورا در این کارگروه و با حضور نمایندگان اعضا مورد بررسی قرار گرفته و جمع‌بندی مباحث برای تصمیم‌گیری نهایی در شورا مطرح شود.

وزیر بهداشت،‌ درمان و آموزش پزشکی هم در این جلسه با تاکید بر اینکه آموزش به نیروی انسانی نه تنها هزینه بیهوده نیست بلکه در حقیقت سرمایه‌گذاری برای افزایش بازدهی کار است،‌گفت: البته باید آموزش و کسب مهارت به گونه‌ای باشد که در نتیجه آن خلق ثروت و بازدهی کار افزایش پیدا کند.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نیز در این نشست با تاکید بر اینکه آموزش مهارت‌های متناسب با بازار کار از برنامه‌ها و اولویت‌های این وزارتخانه است، گفت: ساختارهای لازم برای آموزش مهارت‌های فنی و حرفه‌ای به متقاضیان فراهم شده و در تلاش هستیم تا دانش و مهارت تخصصی افراد ارتقا پیدا کند.

در این جلسه که وزرای تعاون، کار و رفاه اجتماعی،‌ صنعت، معدن و تجارت، رئیس اتاق بازرگانی ایران و رئیس اتاق اصناف ایران نیز حضور داشتند، دبیر شورای عالی آموزش و تربیت فنی،‌حرفه‌ای و مهارتی ضمن اشاره به قوانین و اسناد بالادستی مرتبط، گزارشی از وظایف تعیین‌شده و ترکیب اعضای شورا ارائه کرد و گفت: موضوع آموزش مهارت‌های نوین برای نیروی کار آینده باید در این شورا مورد توجه قرار گیرد زیرا ماهیت کار در حال تغییر است و باید مهارت‌ها متناسب با شرایط آینده به‌روز‌رسانی گردد.

سپهری همچنین با اشاره به گزارش سال 2019 بانک جهانی و توصیه این بانک به دولت‌ها در جهت سرمایه‌گذاری در مهارت‌های جدید،‌ گسترش حمایت اجتماعی و افزایش درآمدها گفت: ضرورت تقویت مهارت‌های کاربردی و نوین،‌ توسعه کسب‌وکارهای پلت فرمی و دانش‌بنیان،‌ توسعه سیستم‌های اطلاعات بازار کار و آمادگی برای تحولات آینده کار از جمله پیشنهادات برای طرح موضوع در جلسات شورا است.

در این جلسه همچنین آیین‌نامه نحوه تشکیل جلسات و اداره شورای عالی آموزش و تربیت فنی، حرفه‌ای و مهارتی مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد دبیرخانه شورا ضمن دریافت نظرات دستگاه‌های مرتبط، این آیین‌نامه را در کارگروه تخصصی مورد بررسی بیشتر قرار دهد و به عنوان مصوبه شورا ابلاغ گردد.

انتهای پیام/

R1531/P31462/S1,15/CT12 واژه های کاربردی مرتبط دولت دوازدهم اسحاق جهانگیری

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دولت دوازدهم اسحاق جهانگیری دولت دوازدهم اسحاق جهانگیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۲۲۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسیب به جوانان و جامعه با ضعف دستگاه‌های فرهنگی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، سید جمال سجادی پور در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر این شهرستان آموزش، نظارت و ورود قاطع به میدان مبارزه با مواد مخدر در شهرستان میبد از سوی این شورا تاکید کرد.


سجادی پور بابیان اینکه دستگاه‌های فرهنگی از جمله آموزش و پرورش که تعلیم و تربیت ۲۶ هزار نفر دانش آموز را برعهده دارد و ورزش و جوانان متولی امور جوانان است باید پای امور جوانان باشند افزود: شبکه بهداشت باید با آموزش و تبین، آسیب‌های خودکشی و طلاق و دیگر آسیب‌های اجتماعی را با ارائه راهکار‌های مناسب کاهش و شورا و شهرداری از بودجه‌های فرهنگی در رفع آسیب‌ها هزینه کند.


فرماندار میبد به نقش فضای مجازی در شکل گیری بسیاری از آسیب‌ها اشاره و تصریح کرد: اگر آسیبی دانش آموزان و جوانان ما را درجامعه به بیراه می‌برد ضعف دستگاه‌های ماست و باید با نظارت و آموزش و مشاوره این آسیب‌ها از سیمای جوان و جامعه ما زدوده شود.


وی گفت: دستگاه‌های فرهنگی و همه کسانی که تربیونی در اختیار دارند از این ظرفیت‌ها برای کاهش آسیب‌های اجتماعی، استفاده کنند.

دیگر خبرها

  • امام جمعه قم: از نیروی انتظامی و کسانی که زخم زبان‌ها را به جان خریدند تشکر می‌کنیم
  • چرا آموزش مهارت به کارگران ضرورت دارد؟
  • آسیب به جوانان و جامعه با ضعف دستگاه‌های فرهنگی
  • مرادصحرایی: امتیاز ویژه دانشجو معلمانی که زودتر از فارغ‌التحصیلی سرکلاس درس می‌روند
  • شهرداری قزوین پاسخگوی مکاتبات شورا درباره جذب نیروی غیرقانونی باشد
  • نقش مؤثر مراکز مشاوره در اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ‌التحصیلان
  • بررسی نقش مراکز مشاوره و سبک زندگی در اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان
  • دانش‌آموزان امسال ۳ نوع مهارت را فرامی‌گیرند
  • دانش‌آموزان امسال ۳ نوع مهارت را فرا می‌گیرند
  • هدف گذاری آموزش مهارت‌های دیجیتال به ۳۰۰ هزار نفر در کشور