Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: سیل اخیر استان در حوزه کشاورزی ۲۵۰ میلیارد تومان خسارت به بار آورده است‌. ۲۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۶:۴۱ استانها چهارمحال و بختیاری نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، ذبیح الله غریب عصر امروز در حاشیه بازدید خبرنگاران از طرح‌های کشاورزی  اظهار داشت: بخش کشاورزی در عرصه‌های ملی، تحولات و پیشرفت‌های زیادی داشته که معمولا از دید مردم پنهان و نماد کمتری دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به شغل سخت کشاورزی افزود: کشاورزان باید محصولی را کاشته، اقداماتی را انجام داده و مدت زمانی را طی کنند تا محصولشان ثمر و نتیجه دهد لذا دارای صبر و بردباری فراوانی هستند.

مدیر کل سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری بیان کرد: سرمایه و محصول کشاورز ممکن است طی هر حادثه‌ای از بین برود.
غریب با اشاره به حوادث سیل، آفت و بیماری خاطرنشان کرد: 250 میلیارد تومان خسارت بر اثر سیل به کشاورزی استان وارد شد.

ابلاغ 91 میلیارد تومان تسهیلات بلاعوض برای جبران خسارت سیل کشاورزان کرمانشاهیخسارت سیل به 1200 روستا؛ بخش کشاورزی لرستان 1500 میلیارد تومان خسارت دید‌کمیسیون کشاورزی مجلس میزان خسارت سیل به مزارع ‌خوزستان را برآورد می‌کند‌وی تصریح کرد: بعد از حادثه سیل با هجوم ملخ و همچنین سرمازدگی در اوایل اردیبهشت ماه مواجه شده که خساراتی وارد شد.
مدیرکل سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه حداقل 100 پروژه کشاورزی در سال جاری در استان وجود دارد، ادامه داد: پروژه تحت فشار آب در استان عمدتاً در زیر زمین انجام می‌شود.ذبیح الله غریب با اشاره به جاسازی 800 تن تجهیزات آبیاری در زیر زمین‌های کشاورزی رستم آباد اضافه کرد: پروژه‌هایی از جمله مسیر بهشت آباد، افسرآباد و صفاآباد بیش از 100 میلیارد تومان هزینه داشتند.وی افزود: همچنین پروژه‌های ناغان، دورک اناری، دوپلان، سرتنگ و سایر مناطق شهرستان اردل در حال اجرا هستند.مدیر‌کل سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه بخش شیلاتی شهرستان اردل دارای ظرفیت بالایی است، خاطرنشان کرد: تولید 800 تن آبزی پروری در شهرستان اردل انجام می‌گیرد.
غریب تصریح کرد: باید در جذب سرمایه گذار، خیّر و ایجاد سرمایه گذاری هر چه بیشتر در کشاورزی استان تلاش جدی داشته باشیم.
انتهای پیام/ ع R41350/P/S6,54/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۲۵۲۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رصد دقیق ۴۷۰۰۰۰ هکتار برنج شمال با داده‌های فضایی

رییس سازمان فضایی ایران از برآورد سطح زیرکشت برنج به عنوان یکی از محصولات راهبردی کشاورزی با داده‌های فضایی خبر داد و گفت: برآوردها نشان می‌دهد که در سال گذشته نزدیک به ۴۷۰ هزار هکتار از سطح سه استان گیلان، مازندران و گلستان به کشت برنج اختصاص داشت. - اخبار ویژه نامه‌ها -

به گزارش گروه فضا و نجوم خبرگزاری تسنیم، حسن سالاریه؛ رییس سازمان فضایی ایران از برآورد سطح زیرکشت برنج به عنوان یکی از محصولات راهبردی کشاورزی با استفاده از داده‌های فضایی خبر داد و گفت: برآوردها نشان می‌دهد که در سال گذشته نزدیک به 470 هزار هکتار از سطح سه استان گیلان، مازندران و گلستان به کشت برنج اختصاص پیدا کرده بود.

حسن سالاریه، رییس سازمان و سرپرست پژوهشگاه فضایی ایران از برآورد سطح زیرکشت برنج به عنوان یکی از محصولات راهبردی کشاورزی به کمک داده‌های فضایی برای نخستین بار خبر داد و گفت: باتوجه به تاکیدات مقام معظم رهبری پیرامون لزوم مستدل بودن آمار برآورد تولید محصولات کشاورزی در نمایشگاه دستاوردهای دولت در سال گذشته، پژوهشگاه فضایی ایران با همکاری وزارت جهاد کشاورزی اقدام به برآورد سطح زیرکشت برنج در استان‌های قطب این محصول کرد.

وی با اشاره به اینکه در این برآورد از داده‌های فضایی بهره گرفته شده است، افزود: استفاده از داده‌های فضایی در حوزه‌های مختلف به ارتقای کیفیت زندگی مردم می انجامد و تاثیر مشخصی بر اقتصاد کشور و رفع ایرادات و معایب دارد.

جزئیات پایش محصولات کشاورزی و سطح زیرکشت کشور با تصاویر ماهواره‌‌های ایرانی

سالاریه با بیان اینکه در برآورد صورت گرفته استان‌های گیلان، مازندران و گلستان بیشترین سطح زیرکشت برنج را در سال گذشته به خود اختصاص داده‌اند، تصریح کرد: این برآورد بر اساس پردازش‌های صورت گرفته بر روی تصاویر ماهواره ای با استفاده از فناوری سنجش از دور و بکارگیری هوش مصنوعی در کنار جلسات مشترک و ارزیابی‌های میدانی در سطح استان‌های گیلان، مازندران و گلستان به عنوان استان‌های قطب، در سال گذشته صورت گرفت.

رییس سازمان فضایی ایران در مورد نتایج برآوردهای صورت گرفته خاطرنشان کرد: براساس تخمین که هم اکنون مورد تایید پژوهشگاه فضایی و وزارت جهاد کشاورزی نیز قرار گرفته در سطح این سه استان به عنوان استان‌های قطب، در مجموع حدود 470 هزار هکتار از مساحت زیرکشت برنج (کشت اول) رفته است.

وی با اشاره به اینکه بیشترین سطح زیرکشت مختص استان گیلان به شمار می‌رود، افزود: برآوردهای صورت گرفته نشان می‌دهد که در سال گذشته نزدیک  به 208 هکتار از سطح استان گیلان زیر کشت برنج بوده است.

سالاریه با اشاره به اینکه بعد از استان گیلان، استان‌های مازندران و گلستان بیشترین سطح زیرکشت برنج را در سال گذشت داشتند، اظهار کرد: برآوردها نشان می دهد که بیش از 260 هزار هکتار از مساحت این دو استان نیز در سال گذشته زیرکشت برنج بوده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • احداث ۱۳ مجتمع دامپروری در چهارمحال و بختیاری
  • برآورد اولیه خسارت ۲۰ هزار میلیارد ریالی سیل در شهرستان زیرکوه
  • استخر‌های ذخیره آب کشاورزی در چهارمحال و بختیاری مهیای پرورش ماهی
  • آغاز پرورش ماهی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی چهارمحال و بختیاری
  • خسارت ۱۷۰۰ میلیارد تومانی بارندگی اخیر به زیرساخت‌ها و بخش کشاورزی شهرستان راور
  • اعلام برآورد اولیه خسارت ناشی از سیل در زیرکوه
  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی
  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی خراسان جنوبی
  • رصد دقیق ۴۷۰۰۰۰ هکتار برنج شمال با داده‌های فضایی
  • برآورد سطح زیرکشت برنج با داده‌های فضایی برای نخستین بار