Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-01@17:09:03 GMT

سند توسعه شهرستان ورامین تا سال 1400 تدوین شد

تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۲۶۵۲۱

سند توسعه شهرستان ورامین تا سال 1400 تدوین شد

به گزارش خبرگزاری برنا از استان تهران ؛  حسین کاغذلو در جمع خبرنگاران گفت : تدوین سند توسعه استان تهران با بُرش شهرستانی، یکی از اقدامات موثر سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران است که افق فعالیت های شهرستان را تا سال 1400 روشن می کند و چشم انداز روشنی پیش مسئولان برای دست یابی به توسعه پایدار قرار می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در بیان خلاصه ای از این سند گفت : بر اساس آمار جمع آوری شده، شهرستان ورامین با 2 بخش مرکزی، 2 شهر،160 پارچه آبادی و دهستان، از 230 هزار و 472 نفر جمعیت شهری و 53 هزا 255 هزار نفر جمعیت روستایی برخوردار بوده و نرخ بیکاری آن 8.6 درصد است.

وی افزود: در حوزه صنعت، ورامبن دارای یک هزار و 974 واحد صنفی تولیدی، یک هزار و 923 واحد صنفی فنی، 5 هزار و 630 واحد صنفی توزیعی و 2 هزار و 374 واحد صنفی خدماتی است که اشتغال بخش صنعت 6 هزار نفر، بخش تجارت 22 هزار و 875 نفر، بخش فرش یک هزار و 780 نفر و بخش معدن 73 نفر می باشد.

کاغذلو افزود: در بخش آموزش و پرورش، ورامین دارای 53 هزار و 448 دانش آموز، 172 مدرسه دولتی، 57 مدرسه غیر دولتی و 2 هزار و 745 نفر پرسنل است.

وی تصریح کرد:در حوزه بهداشت، این شهرستان دارای 43 خانه بهداشت، 6 مرکز بهداشت روستایی، 9 مرکز بهداشت شهری، 41 پزشک عمومی، 2 بیمارستان فعال و 410 تخت ثابت است.

فرماندار ورامین افزود: در حوزه کشاورزی و دامپروری، ورامین 91 هزار و 532 هکتار مرتع، 33 هزار هکتار اراضی کشاورزی زیر کشت رفته، یک هزار و 476 دامداری، 50 واحد زنبورداری، 82 مرغداری، 55 واحد صنایع تبدیلی، 65 مرکز پرورش ماهی، 333 واحد گلخانه و 3 مرکز پرورش قارچ برخوردار است که سالانه 864 هزار قطعه ماهی زینتی، 11 هزار تن گوشت قرمز و 8 تن مرغ تولید می کند.

وی پیشران های توسعه شهرستان ورامین را بر اساس سند توسعه شهرستان شامل توسعه کویرنوردی، احداث متروی تهران- قرچک- ورامین، احداث جاده آنتنی جوادآباد به محور قم – گرمسار و احیای تالاب بندعلیخان اعلام کرد.

کاغذلو با اشاره به چشم انداز توسعه شهرستان ورامین تا سال 1400 در حوزه امور اجتماعی و فرهنگی گفت : احداث 7 خانه بهداشت روستایی، احداث 12 مرکز جاعه سلامت شهری، افزایش 300 تخت بیمارستانی، تخریب و بازسازی 5 باب مدرسه، اجرای 38 مورد مقاوم سازی مدارس، بهبود تراکم دانش آموزی از 28 نفر به 24 نفر، بهبود سرانه فضای ورزشی مدارس از 0.06 متر مربع به 0.18 متر مربع، تجهیز 30 باب اماکن روستایی و احداث 33 خانه ورزش روستایی از جمله فعالیت های توسعه ای شهرستان در حوزه اجتماعی و فرهنگی است.

وی از تصفیه 300 هزار مترمکعب فاضلاب در شبانه روز، کاهش هدررفت آب از 34 به 29 درصد، توسعه شبکه فاضلاب از 58 کیلومتر به 193 کیلومتر، جمع آوری 10 میلیون مترمکعب آب های سطحی، توسعه مخازن ذخیره آب از 41 هزار به 66 هزار مترمکعب به عنوان اهداف توسعه شهرستان تا سال 1400 در بخش آب و فاضلاب یاد کرد.

فرماندار ورامین گفت : در بخش کشاورزی افزایش تولید آبزیان از 149 به 410 تن، توسعه گلخانه از 39 هکتار به 2 هزار و 39 هکتار، افزایش تولید محصولات باغی از 10 هزار و 241 تن به 11 هزار و 307 تن، افزایش تولیدات دام و طیور از 150 هزار و 368 تن به 198 هزار و 200 تن، افزایش تولید محصولات زراعی از 531 هزار و 782 تن به 561 هزار و 707 تن به عنوان اهداف حوزه تولید محصولات کشاورزی تا سال 1400 یاد کرد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آب و فاضلاب آموزش و پرورش پزشک صنعت کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۲۶۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای ۴۹۷ واحد اقتصادی استان مرکزی ظرف دو سال

ایسنا/مرکزی استاندار مرکزی گفت: در سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۲۲۳ واحد اقتصادی و در سال گذشته ۴۹۷ واحد اقتصادی با اشتغال نزدیک به دو هزار نفر به مدار تولید برگشتند.

فرزاد مخلص الائمه ۱۱ اردیبهشت در جشنواره امتنان استان مرکزی(تجلیل از کارگران، گروه های کار و واحدهای نمونه) اظهار کرد: با توجه به اینکه تولید جزو لاینفک نظام کارگری است، دولت سیزدهم در تلاش است فرمان رهبری که در قالب نامگذاری سال عنوان می‌شود را به شایستگی پیاده کند و در این حوزه به خوبی عملکرده است.

وی با بیان اینکه استان مرکزی استانی کارگری است، افزود: بیش از ۶۰ درصد بیمه شدگان اجباری استان مرکزی، کارگران هستند.

استاندار مرکزی اظهار کرد: در سنوات گذشته برخی شهرستان های استان با مشکل بیکاری مواجه بودند که امروز با توجه به اقدامات صورت گرفته این چالش، به معضل کمبود نیرو تبدیل شده است.

مخلص‌الائمه ادامه داد: در سنوات گذشته برخی واحدهای تولیدی استان مشکلاتی داشتند ولی خوشبختانه اکنون وضعیت استان در حوزه کار و تولید در یک ثبات مبتنی بر امنیت قرار دارد.

استاندار مرکزی گفت: نرخ بیکاری در  استان کاهش قابل توجه و مشارکت اقتصادی افزایش داشته است که نشان از موفقیت جامعه کار و تولید در این عرصه دارد.

مخلص‌الائمه تاکید کرد: سال گذشته نسبت به سال ماقبل آن، تعداد واحدهای دارای حقوق معوق ۵۰ درصد کاهش یافت. در سال گذشته ۵۵۰ مصوبه در حوزه های مختلف بانکی، تامین اجتماعی، گمرک و ... در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید اجرایی و پیگیری شده است.

وی تاکید کرد: در حوزه واحدهای تعطیل و نیمه تعطیل مشکل حادی در استان وجود ندارد.

مخلص‌الائمه اضافه کرد: در نهضت ملی مسکن در شهر اراک حدود ۱۰ هزار واحد مسکونی در حال ساخت است و این در حالی است که در پروژه مسکن مهر اراک که به عنوان بزرگترین پروژه مسکن وقت مطرح بود، ۱۴۰۰ واحد مسکونی ساخته شد.

وی اظهار داشت: متاسفانه این استان با کمبود نیروی کار به ویژه نیروی متخصص در حوزه ساخت مسکن مواجه است که این امر سبب ایجاد چالش در این حوزه شده است.

به گزارش ایسنا در این نشست واحدهای تولیدی، کارگران و گروه های کار نمونه تجلیل شدند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز به‌کار پروژه‌های نهضت ملی مسکن در جنوب شرق تهران
  • تشکیل هیات امنای واحد برای ستادهای توسعه فناوری‌های اولویت‌دار
  • نقش استان کرمان در تولید ناخالص ملی، ارتقا یافته است
  • آغاز بررسی پیش‌نویس سند کوآنتوم / تشکیل هیئت امنای واحد برای ستاد‌های توسعه فناوری‌های اولویت‌دار
  • نقشه راه سرمایه‌گذاری در چهارمحال و بختیاری تدوین شده است
  • تدوین برنامه جامع ‌مدیریت‌ گردشگری برای‌ «دزپارت» خوزستان
  • طرح نهضت ملی مسکن جنوب شرق استان تهران آغاز شد
  • احیای ۴۹۷ واحد اقتصادی استان مرکزی ظرف دو سال
  • لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی برای تربیت نیروی متخصص
  • جلسه ستاد برداشت سال زراعی ۱۴۰۳_۱۴۰۲ برگزار شد