Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل کمیته امداد امام خمینی (ره) سیستان و بلوچستان، رمضان پودینه اظهار داشت: صنایع دستی استان سیستان و بلوچستان یکی از اصیل‌ترین و قدیمی‌ترین صنایع دستی به حساب می‌آید که به دست زنان و مردان توانا و هنرمند با استفاده از مواد موجود در محیط زندگی‌اش نقش می‌بندد و جاودان می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد سیستان و بلوچستان گفت: طرح‌های صنایع دستی به دلیل نداشتن نیاز به سرمایه‌گذاری بالا و ارزش افزوده و درآمدزایی مناسب برای خانوارهای از شغل‌های مناسب در بخش مشاغل خانگی و کسب و کارهای کوچک است.

وی ادامه داد: از ابتدای فعالیت حوزه اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان سیستان و بلوچستان ۵ هزار و ۴۸۸ طرح صنایع دستی اجرا و تا پایان سال ۹۸ یک هزار طرح اشتغال در بخش صنایع دستی از جمله قالی بافی، سوزن‌دوزی، رودوزی سنتی، سکه‌دوزی، آینه‌کاری، سفالگری، حصیربافی و غیره در قالب ۸ طرح راهبران شغلی اجرا خواهد شد.

پودینه یادآور شد: شناسایی مددجویان مستعد و علاقمند به کار در بخش صنایع دستی در مناطق روستایی، محروم و کمتر توسعه یافته توسط کمیته امداد امام (ره) انجام و سپس دوره‌های آموزشی متناسب با بازار مصرف از طریق راهبران شغلی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برگزار می‌شود.

وی اعلام کرد: مواد اولیه مورد نیاز جهت تولید از طریق راهبران شغلی در اختیار مددجویان آموزش دیده قرار گرفته و در نتیجه کار تولید در منزل مددجو انجام می‌شود.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه نظارت و هدایت‌های مختلفی بر طرح‌ها توسط راهبران و کارشناسان فنی کمیته امداد استان سیستان و بلوچستان صورت می‌گیرد، گفت: تولیدات با قیمت مناسب از مددجو خریداری و پس از کسر هزینه‌های مواد اولیه دستمزد پرداخت می‌شود.

پودینه افزود: طرح‌های راهبران شغلی صنایع دستی به دلیل آنکه آموزش‌های لازم متناسب با بازار مصرف و همچنین نظارت و هدایت‌های مستمر از طرح و بحث بازاریابی و فروش توسط راهبران انجام می‌شود در نتیجه یکی از اشتغال‌های بسیار خوب و دارای ارزش افزوده مناسب با حداقل سرمایه گذاری برای مددجویان مناطق محروم و روستایی این استان است که در برنامه سال ۹۸ حوزه اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان سیستان و بلوچستان قرار گرفته است.

کد خبر 4638538

منبع: مهر

کلیدواژه: کمیته امداد سیستان و بلوچستان قالیبافی زاهدان صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۲۸۷۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورای راهبردی توسعه گردشگری در ساری شکل گرفت

محمد قادری در گفت وگو با خبرنگار مهر از تشکیل شورای راهبردی توسعه گردشگری در راستای تحقق شعار سال و افزایش مشارکت عمومی در این شهرستان خبر داد و افزود: فعالیت های تخصصی این شورا در ۵ کمیته از جمله کمیته آمو زش و پژوهش، کمیته گردشگری و برند سازی، کمیته رسانه، تبلیغات و فضای مجازی، کمیته صنایع دستی و صادرات و همچنین کمیته صیانت از آثار تاریخی و فرهنگی خواهد بود.

وی در ادامه افزود: در این شورا همه حوزه های فعال در گردشگری شامل دفاترسیاحتی، اقامتگاههای بوم گردی وخانه مسافر، هتل ها، رستوران‌ها، راهنمایان تور، صنایع دستی و سایر مراکز بخش خصوصی نماینده خواهد داشت.

قادری تصریح کرد: سرفصل های کاری این شورا در راستای تحقق شعار سال با مشارکت حداکثری مردم و ارائه کیفیت مطلوب به گردشگران خواهد بود و خروجی‌ها و جمع‌بندی‌های انجام شده در این کمیته ها جهت پیگیری فعالیت‌ها و رفع نواقص و مشکلات احتمالی و سرعت بخشیدن به توسعه همه حوزه‌های گردشگری و صنایع دستی در اختیار مدیریت شهرستان و استان قرار می گیرد.

وی عنوان کرد: سرفصل های کاری این شورا را در ۲۰ محور از جمله آموزش در حوزه گردشگری، شناسایی ظرفیت های گردشگری شهرستان و تبدیل آن به برند، پژوهش و هماهنگی چرخه اطلاعات و اقتصاد بین جوامع گردشگری دارای مجوز، ایجاد بانک جامع اطلاعات گردشگری شهرستان و ارائه به مدیران و برنامه ریزی با قابلیت اجرایی کردن آن، ایجاد سایت متمرکز گردشگری جهت معرفی جاذبه ها و خدمات گردشگری، آسیب شناسی حوزه گردشگریو صنایع دستی و ارائه راهکار است.

قادری گفت: تسریع درانتقال دستورالعمل ها و بخشنامه های اداری و کمک به اجرای آن، اولویت بندی سرفصل های گردشگری شهرستان و تلاش در جهت پیگیری آن، شناسایی فرصت های فصلی در جهت برگزاری جشنواره ها و کمک به اقتصاد شهر و جامعه گردشگری، پیگیری و شناسایی قابلیت های مناطق مختلف گردشگری، شناسایی مناطق دارای ظرفیت موزه، آداب و رسوم، گردشگری و مردم شناسی روستایی و پیگیری ایجاد آن، تهیه کتابچه و سند توسعه گردشگری شهرستان، راه اندازی بازارچه دائمی و نمایشگاههای ماهانه صنایع دستی، تبلیغات محیطی و پیگیری نصب تابلوهای راهنمایی گردشگر در حوزه شهری و روستایی با مشارکت بخش خصوصی و دولتی، صیانت از آثار و بافت تاریخی و نمای بومی و محلی، معرفی بسته های سرمایه گذاری و کمک به جذب سرمایه‌گذار و ایجاد اشتغال پایدار از دیگر محورها است.

کد خبر 6093734

دیگر خبرها

  • امسال برای اشتغال فارغ‌التحصیلان برنامه ریزی شده است
  • پژوهش بدون اجرا هیچ فایده‌ای به حال ‌مردم ندارد
  • وزارت کار بخشی از سهم اشتغال کشور را به فارغ‌التحصیلان اختصاص داده است
  • شورای راهبردی توسعه گردشگری در ساری شکل گرفت
  • قانون حمایت از صنایع پایین‌دستی نفت خام و میعانات گازی به تولید و اشتغال منجر می‌شود
  • گام سوم طرح یاس در اردبیل اجرا می‌شود
  • توزیع رایگان تخم نوغان بین مددجویان کمیته امداد گیلان
  • بازدید رایگان از موزه‌های سیستان و بلوچستان ویژه معلمان و اساتید
  • حضور پررنگ صنایع دستی سیستان و بلوچستان در نمایشگاه اکسپو
  • کشت قراردادی پنبه در یک هزار هکتار از مزارع سیستان وبلوچستان اجرا می‌شود