Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- محمد مهدی طهرانچی گفت: کسب درآمد از رشته با هدف ایجاد درآمد در دانشگاه آزاد ممنوع است.

به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، محمد مهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد در سی و هفتمین سالگرد تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشگاه آزاد مولود انقلاب اسلامی است و اگرانقلاب گام اول را طی کرده و به گام دوم رسیده دانشگاه آزاد هم گام اول را طی کرده و به گام دوم وارد خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در ادامه گفت: گام دوم انقلاب دکترین انقلاب اسلامی ما است و باید بسیار به آن پرداخته شود. در این بیانیه ۷ بند به عنوان برکات انقلاب اسلامی آورده شده که بند دوم آن که به عنوان موتور پیشران کشور مطرح شده عرصه علم و فناوری است.

رئیس دانشگاه آزاد گفت: دانشگاه آزاد برکتی از برکات انقلاب اسلامی است. چله اول انقلاب اسلامی نقاط نقصانی دارد که باید درچله دوم حل شود.


طهرانچی در ادامه بیان کرد: ایران در بین ۱۰ کشور جهان جز پیشقراولان رشد علمی بوده است. این مسیری است که دنیا انتخاب کرده ونام جمهوری اسلامی در رشد آموزش عالی کشور جزء ۵ کشور اول دنیا بوده است.


وی افزود: دسترسی به آموزش عالی رکن رکین اقتصاد دانش بنیان است. دسترسی گسترده به آموزش عالی در کشور باید مورد توجه قرار گیرد، ولی امروزه با کاهش جمعیت آموزش عالی مواجه شده ایم. از ۴۸ درصد میزان ورودی دانشجو به ۴۳ درصد و به مرور به پایین ۴۰ درصد خواهیم رسید.

 

طهرانچی گفت: کشور‌های غربی در جذب استعدا‌های درخشان کشور ما از یکدیگر سبقت می‌گیرند در حالی که امروز در کشور اظهار می‌کنند جذب دانشجو باید کاهش پیدا کند.


وی افزود: دانش آشکارترین وسیله قدرت کشور به عنوان پیشران کشور مطرح شده و قدرت علمی به عنوان قدرت کشور مطرح شده است.
طهرانچی گفت: در آغاز راه گام دوم انقلاب هستیم و باید حرکت را شتابان کنیم که این امر با جهاد علمی میسر می‌شود.


وی در ادامه بیان کرد در دانشگاه باید به خود سازی، جامعه پردازی و تمدن سازی که در گام دوم انقلاب مورد توجه قرار گرفته توجه شود.

 

وی افزود: دانشگاه مرکز مهم تقویت قوه عاقله است. دانشجویان باید امیدوار و خوشبین بار بیاییند.

وی در ادامه بیان کرد: در گام دوم باید تحول را شروع کرد. بیانیه گام دوم یک حرکت تحول آفرین را دارد پس دانشگاه هم نباید بگوید به دوران تثبیت نزدیک شده ام و باید برای چله دوم شروع به تحول کنند.


باید در دانشگاه آزاد به شبکه گسترده دانشجویان دانشگاه آزاد غنا ببخشیم.


وی در ادامه بیان کرد: در گام دوم انقلاب باید به درک تحولات اقتصادی اجتماعی و علمی توجه کنیم.


وی در ادامه بیان کرد: دانشگاه آزد در افق ۱۴۰۰ دانشگاه انتخاب اول دانشجویان برای ورود به دانشگاه‌ها خواهد شد.
وی در ادامه بیان کرد: تنظیم رابطه تحصیل و اشتغال، معنویت و نیاز سنجی علمی و سرعت پیشرفت علمی و حرکت در جهت تمدن سازی چارچوب طرح تحول دانشگاه آزاد است.


طهرانچی گفت: رشد کمی را در دانشگاه آزاد باید تبدیل به فرصت کنیم. نیازمند بازمهندسی آموزش خود هستیم. کسب درآمد از رشته با هدف ایجاد درآمد در دانشگاه آزاد ممنوع است.


وی در ادامه بیان کرد: آموزش هوشمند منطقه‌ای را باید هدف قرار دهیم و این راستا اقتصاد هر شهری را تحلیل کرده ایم تا اقتصاد آن شهر را ارتقا دهیم.


طهرانچی در ادامه بیان کرد: در کشور تحقیق را بدون ساماندهی رها کرده بودیم و دانشگاه سازمان آموزشی بود و فعالیت پژوهشی نداشت باید پژوهش را مثل آموزش مورد توجه قرار دهیم. پژوهش در کشور ما تاکنون رها بوده است.
وی در ادامه بیان کرد: برنامه علمی طراحی شده تا استاد و دانشجو علاوه بر برنامه آموزشی برنامه پژوهشی و فرهنگی هم داشته باشد. پژوهش و فرهنگ را فوق برنامه نمی‌دانیم و جز برنامه است.


وی در ادامه بیان کرد: سالانه ۸۰ هزار دانشجوی ارشد و ۱۰ هزار دانشجوی دکترا جذب می‌کند. دانشگاه آزاد سالی ۸۰ هزار پایان نامه را انجام می‌شود.


رئیس دانشگاه آزاد در ادامه بیان کرد: باید کار در دانشگاه پژوهش محور شود.


انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی طهرانچی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۳۲۶۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلایل کاهش تعداد پسران در آزمون کنکور امسال

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مصطفی اسدی کارشناس آموزش و پرورش مهمترین عامل کاهش داوطلبان پسر در کنکور امسال به میزان ۳۴، را انگیزشی عنوان کرد و گفت: جوانان به خصوص پسران به دنبال آینده ای روشن به ویژه در حوزه مسایل معشیتی هستند و وقتی افرادی را در اطراف خود می بینند که از رشته تحصیلی شان بهره‌‌وری مناسبی ندارند از آنها الگو می‌گیرند، به عنوان مثال اگر فردی دارای تحصیلات دانشگاهی در رشته فنی باشد اما در حرفه ای غیرمرتبط با رشته تحصیلی اش مشغول باشد، جوانان از او الگو گرفته و ترجیح می‌دهند به جای ادامه تحصیل در بازار کار مشغول حرفه‌ای شوند.

وی با اشاره به ورود پسران به دانشگاه‌های غیردولتی آن هم با ثبت نام بدون حضور در کنکور، ادامه داد: آسان بودن تحصیل در دانشگاه‌های غیردولتی بدون کنکور و کسب مدرک تحصیلی با ارزش یکسان نسبت به دانشگاه‌های دولتی شاید علت دیگری برای کاهش تعداد پسران در آزمون کنکور باشد.

به گفته این کارشناس،  تحصیل در خارج از کشور به دلیل سهولت علتی شده تا بیشتر خانواده‌ها ترجیح دهند پسران خود را برای تحصیل و اقامت به کشورهای خارجی بفرستند.

اسدی افزود: از سوی دیگر، دختران در گذشته در سنین کمتر ازدواج می‌کردند و ممکن بود از دبیرستان بازمانند، اما اکنون اینگونه نیست و این موضوع باعث شده حجم عظیمی از دختران به سمت کنکور آمده، سهمی از صندلی‌های دانشگاه‌ها را بگیرند، از این رو پسران انگیزه‌ای برای ادامه تحصیل در دانشگاه های دولتی نداشته باشند. 

وی در خصوص آسیب‌های احتمالی کاهش تحصیل پسران در جامعه بیان کرد: بی‌تردید آن گروه از تحصیل کردگانی که تحصیلات خوبی دارند بهتر می‌اندیشند و بهتر زندگی می‌کنند، همچنین، کمتر در برابر آسیب‌ها قرار می‌گیرند، اما به طور کلی این موضوع آسیب جدی به جامعه وارد نمی‌کند، زیرا جامعه نیاز دارد پسران به سمت حوزه کار بروند.

اسدی یادآور شد: البته این موضوع را نیز باید در نظر بگیریم که اگر پسران با هوش بالا و استعداد نتوانند ادامه تحصیل دهند ممکن است وارد شبکه‌های بزهکاری شوند و از هوش خود در این عرصه استفاده کنند، یا ممکن است دچار سرخوردگی شده یا از خشونت استفاده کنند، همچنین این موضوع ممکن است سن ازدواج افزایش پیدا می‌کند. 

این کارشناس آموزش و پرورش اضافه کرد: دانش آموز مستعد اگر در رشته‌های خوب و پرمخاطب نتواند تحصیل کند، بدنه علمی ما دچار آسیب می‌شود، به عنوان مثال در گذشته شاهد بودیم که دانش آموزان باهوش و استعداد بالا در رشته‌های علوم انسانی تحصیل نکردند و متاسفانه افراد ضعیف مدیر یا وکیل شدند و این موضوع مشکلات مختلفی را ایجاد کرده است.

گفت‌و‌گو از: مهدیه قمری

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانشگاه‌ها از مسائل کشور جدا نشوند
  • شلختگی در شهرسازی کشور مشهود است/ تکلیفمان روشن نیست
  • سکوی «تامین و تولید» راه‌اندازی می‌شود/ تبیین ظرفیت‌های ایران
  • دانشگاه آزاد اسلامی برگزیده استان فارس در حوزه اسناد و املاک شد
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • افزایش ۶ رشته محل مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد زاهدان
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد
  • تصویب رشته‌های جدید دانشگاه آزاد نی‌ریز در مقطع دکتری
  • دلایل کاهش تعداد پسران در آزمون کنکور امسال