Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24 -شرکت هوآوی اعلام کرد موفق شده‌است تا کنون 46 قرارداد تجاری در زمینه توسعه شبکه 5G در سراسر جهان منعقد کند.

هوآوی که به عنوان یکی از بزرگترین شرکت‌های مخابراتی دنیا شناخته می‌شود، تا به حال بیش از صد هزار ایستگاه 5G به کشورهای مختلف دنیا ارسال کرده و رتبه اول جهانی در این حوزه را در اختیار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هوآوی برای ایجاد شبکه 5G تجاری در چین نیز از آمادگی کامل برخوردار است. بنا بر گزارش‌ها، هوآوی در فوریه سال 2018 موفق شد اولین تماس 5G در دنیا را برقرار کند. اخیراً نیز وزارت صنعت و فناوری اطلاعات چین مجوز استفاده تجاری از شبکه 5G را برای اپراتورهای بزرگ این کشور صادر کرد.

بر اساس گزارش‌های منتشر شده تحریم‌های اخیر آمریکا علیه هوآوی نتوانسته بر عزم این شرکت برای گسترش فعالیت‌های خود تاثیر خاصی بگذارد. کشورهای مختلف دنیا نشان داده‌اند تمایل دارند از فناوری هوآوی برای توسعه شبکه مخابراتی خود استفاده کنند. از همکاری‌های چندین کشور با هوآوی می‌شود به این موارد اشاره کرد:

مالزی؛ استفاده از هوآوی تا حد ممکن

نخست وزیر مالزی در خصوص تاثیر تحریم‌های آمریکا بر فعالیت هوآوی در این کشور، به رسانه‌ها گفته است: «ما سعی داریم تا از فناوری هوآوی تا آنجا که امکان‌پذیر است، استفاده کنیم».

هوآوی همکاری گسترده‌ای با اپراتور بزرگ مالزی (Maxis) در زمینه توسعه شبکه 5G در این کشور دارد. همچنین هوآوی دفتر مستقلی در مالزی داشته و فروش گوشی‌های این شرکت در مالزی نیز به خوبی انجام می‌شود.

برزیل؛ ادامه فعالیت هوآوی بدون مشکل

معاون رئیس جمهور برزیل به رسانه‌ها اعلام کرده است دولت این کشور هوآوی را از برنامه‌های خود برای توسعه شبکه 5G در برزیل، خارج نخواهد کرد. با توجه به اینکه برزیل بزرگترین اقتصاد آمریکای لاتین را در اختیار دارد، این موضوع می‌تواند دستاورد بزرگی برای هوآوی باشد.

اخیراً رئیس‌جمهور آمریکا در دیدار با رئیس‌جمهور برزیل خواستار این شده بود که کشورها از فناوری و تجهیزات هوآوی برای شبکه‌های مخابراتی خود استفاده نکنند. از نظر دونالد ترامپ، تجهیزات هوآوی نفوذپذیری و خطر امنیتی بالایی دارند. این در حالی است که هوآوی بارها اعلام کرده است که تجهیزات این شرکت هیچ‌ مشکل امنیتی ندارند.

به هر حال به نظر می‌رسد سیاست‌های آمریکا بر برزیل تاثیری نداشته است؛ چرا که در ماه قبل رئیس جمهور برنامه‌ای برای کنار گذاشتن هوآوی ندارد و سال آینده شبکه 5G‌ را با کمک این شرکت توسعه خواهد داد.

گفتنی است که بخش گوشی‌های موبایل هوآوی نیز در برزیل مجدداً فعال شده است و گوشی‌های این شرکت در این کشور فروخته می‌شوند. هوآوی اعلام کرده  برنامه‌هایی نیز برای تولید گوشی در خاک این کشور دارد.

اتحادیه آفریقا؛ 5G در کنار هوش مصنوعی، اینترنت اشیا و...

هوآوی و اتحادیه آفریقا توافق‌نامه‌ای را امضا کردند که در آن به توسعه همکاری در حوزه‌های پهن‌باند، اینترنت اشیا، رایانش ابری، هوش مصنوعی و شبکه 5G اشاره شده است. انتظار می‌رود حدود 660 میلیون آفریقایی تا سال 2020 به گوشی‌های هوشمند دسترسی داشته باشند. این اتفاق می‌تواند بازار بزرگی را برای شرکت‌های مخابراتی همچون هوآوی ایجاد کند.

علی‌رغم تحریم‌های آمریکا کشورهای مختلف جهان، خصوصاً کشورهای در حال توسعه، به استفاده از فناوری هوآوی تمایل نشان می‌دهند.

روسیه؛ همکاری استراتژیک

هوآوی با بستن قرارداد با شرکت مخابراتی روسیه (MTS) اعلام کرده که در سال آینده شبکه 5G را در این کشور پهناور توسعه خواهد داد. این توافق در مسکو و توسط رئیس جمهور دو کشور به امضا رسیده است.

نزدیکی سیاسی این دو کشور باعث می‌شود تا این توافق اهمیت بالایی داشته باشد. Guo Ping از مدیران ارشد هوآوی، این توافق را بسیار خوشحال‌کننده توصیف کرده و آن را دارای اهمیت استراتژیک بالایی دانسته است.

بی‌شک توافق این دو کشور بزرگ، سیاست‌های آمریکا علیه هوآوی را تضعیف خواهد کرد. پیش‌بینی می‌شود اولین اجرای شبکه 5G به صورت پایلوت در روسیه با همکاری هوآوی و اپراتور MTS در سال 2019 یا 2020 به انجام برسد.

منبع: خبرآنلاین

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۳۳۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه ICT سبب نجات کردستان از عقب‌ماندگی می‌شود

معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: استان کردستان دارای ظرفیت خوبی برای توسعه کسب‌وکارهای حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات است و این بخش می‌تواند باعث نجات استان از عقب‌ماندگی شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، میثم عابدی امروز _چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ در نشست با فعالان حوزه ICT استان کردستان در شهر سنندج، اظهار کرد: استان کردستان دارای ظرفیت خوبی برای توسعه کسب‌وکارهای حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات است و این بخش می‌تواند باعث نجات استان از عقب ماندگی شود.

وی مزیت دیگر استان کردستان را نیروی انسانی توانمند آن دانست و افزود: نیروی انسانی استان با فعالیت در حوزه ICT می‌تواند عقب‌ماندگی‌های این استان را جبران کند.

معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: وجود مرز مشترک با اقلیم کردستان عراق نیز مزیت دیگر استان کردستان است که می‌تواند منجر به ارزآوری و توسعه اقتصاد دیجیتال در این استان شود.

عابدی تاکید کرد: بهره‌گیری از اقتصاد دیجیتال می‌تواند وضعیت بیکاری استان کردستان را کاهش دهد و شاخص‌های اقتصادی این استان را بهبود ببخشد.

وی تصریح کرد: طرح ایران دیجیتال سال گذشته به صورت پایلوت در ۱۰ استان کشور اجرایی شد که این طرح امسال در استان کردستان نیز اجرایی می‌شود.

معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: در شش ماهه اول سال گذشته ۳۰۰ میلیارد تومان تأمین مالی شرکت‌های ما بود که این رقم را تا پایان سال به ۲,۳۰۰ میلیارد تومان افزایش دادیم.

عابدی با اشاره به تجربه راه‌اندازی نمونه‌های موفق پلتفرم‌های کسب‌وکار در کشورمان، گفت: این پلتفرم‌ها بعضاً از استان‌های کوچکی همچون قم تولید شده‌اند که سایر استان‌ها نیز می‌توانند از این تجارب استفاده کرده و حتی استان‌های مرزی همچون کردستان نیز به خارج از کشور صادر کنند.

وجود ۱۸۰ شرکت فناور در کردستان

بابک سوری، رئیس پارک علم و فناوری استان کردستان نیز در این جلسه اظهار کرد: پیگیر حل مسائل و مشکلات شرکت‌های حوزه ICT استان هستیم و در حد توان امکانات لازم را در اختیار آنها قرار خواهیم داد.

وی افزود: در حال حاضر حدود ۱۸۰ شرکت فناور تحت پوشش پارک علم و فناوری استان کردستان فعالیت دارند که بیش از ۶۰ مورد آن‌ها شرکت‌های دانش‌بنیان هستند.

به گزارش ایمنا، در این جلسه نمایندگان تعدادی از شرکت‌های حوزه فناوری ارتباطات و اطلاعات فعال در استان کردستان مسائل و مشکلات خود را مطرح کردند.

کد خبر 747514

دیگر خبرها

  • EXEED در راس هرم نوآوری چری
  • روابط‌عمومی‌ها برند سازمان را حفظ می‌کنند
  • سعید احمدی پویا سرپرست معاونت نظارت شرکت شاپرک شد
  • امروز موزه‌ها زیربنا و زیرساخت توسعه هستند/اهمیت جایگاه موزه‌ها در دانشگاه‌های کشور
  • اقتصاد دیجیتال وضعیت بیکاری و اقتصادی را کردستان بهبود می بخشد
  • محور‌های بزرگراهی برای متخلفان نا امن می‌شود
  • توسعه ICT سبب نجات کردستان از عقب‌ماندگی می‌شود
  • ارزان‌ترین گوشی ناتینگ به‌زودی رونمایی می‌شود
  • برتری استان یزد در کسب جایگاه بالاترین ضریب نفوذ بیمه در کشور
  • حمله نخست‌وزیر استرالیا به ایلان ماسک: او یک «میلیاردر متکبر» است