Web Analytics Made Easy - Statcounter

بسیج دانشجویی دانشگاه اراک طی بیانیه‌ای به وجود انحصارطلبی در انتخاب اساتید که از سوی رئیس این دانشگاه اعمال می‌شود، انتقاد کرد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشگاه اراک و انجمن علمی حقوق این دانشگاه در اعتراض به عدم همکاری دانشگاه با جذب اساتید مورد نیاز گروه حقوق و بی توجهی به جذب اساتید باسواد و محقق، مقابل دفتر ریاست این دانشگاه تجمع کرده و نسبت به عملکرد رئیس دانشگاه در این مورد انتقاد کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این تجمع بیانیه‌ای قرائت شد که به شرح زیر است:

وظیفه مسجل مسئولین دانشگاه، تلاش برای ارتقاء کیفیت خدمات علمی و افزایش بازدهی تدریس در دانشگاه است. اقدام برای جذب اساتید متخصص و خبره در هر گرایش، متعدد کردن ایشان جهت تعدیل جمعیت کلاس ها، رفع مشکل آموزش‌های بدون بازدهی و نامطلوب و نیز حرکت به سمت انتخاب واحد و محقق کردن اهداف حقیقی آن و در نهایت بسیج کردن امکانات و ظرفیت‌های دانشگاه جهت انجام این امور از اقدامات بدیهی مسئولین مربوطه با توجه به توانمندی‌ها و قوانین است؛ لذا تمام دغدغه‌ مسئولین باید تسهیل و هم افزایی برای وقوع این مطالبات باشد.

در ترم‌های اخیر اقداماتی توسط مدیر محترم گروه حقوق جهت جذب اساتید خبره و مسئول در استان مرکزی جهت تدریس و نیز انجام برنامه ریزی‌های لازم به منظور بهره مندی از خدمات آموزشی، رفاهی میدانی و درون سازمانی انجام شده است.

متاسفانه انحصار طلبی و نداشتن درک درست از مسائل باعث شده است که همکاری‌های لازم در این رابطه انجام نشود.

این اقدامات علاوه بر جلوگیری از ارتقا سطح علمی دانشگاه موجب دلسرد شدن مدیران گروه دانشگاه خواهد شد. کما اینکه این اتفاق موجب استعفای مدیر دلسوز حقوق شده است.

هم اکنون ضمن تقدیر از تلاش مسئولین خدمتگزار لازم است ریاست، معاونت محترم آموزش و مسئولین دانشگاه اراک تمام تلاش راهبردی و عملی خود را در راستای حل مشکلات پیش روی مدیران دغدغه مند، این دانشجویان و هم چنین عمل به نامه ارسالی ایشان که به جهت حل چنین مشکلاتی به مسئولین ذی ربط ابلاغ شده به کار بگیرند و تامین امکانات رفاهی-آموزشی برای دانشجویان را از اولویت‌های خود بدانند.

ضمنا شایسته است استعفای مدیرمحترم گروه حقوق مورد موافقت ریاست قرار نگرفته و ثانیا اختیارات و امکانات لازم جهت انجام برنامه ریزی‌های مطلوب در اختیار وی قرار بگیرد.

هم چنین هرگونه بی توجهی به این بیانیه و مطالبه‌ به حق دانشجویان موجب نارضایتی و اقدام عملی دانشجویان خواهد شد.
یادآور می‌شود که طبق مواد ۹ و ۳۸ منشور حقوق دانشجویی، دانشجویان در مقام مطالبه گری و به دنبال آن تشکیل اجتماعات، ذی حق شناخته شده و از این مجری می‌توانند مطالبات خویش را دنبال کنند.

بسیج دانشجویی دانشگاه اراک
انجمن علمی حقوق دانشگاه اراک

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه اراک بسیج دانشجویی دانشگاه اراک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۳۳۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی گروه معماری دانشگاه آزاد برای طراحی ساخت ۵۰ هزار مسکن کارکنان و اساتید

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، اکبر نصراللهی، رئیس دانشکدگان هنر و رسانه در نخستین همایش کشوری معماری و شهرسازی در شاهرود اظهار کرد: شاهد تهاجم فرهنگی از نوع مرکز و پیرامون در معماری ایران هستیم. دکتر اکبر نصراللهی گفت: معتقدم، معماری، رسانه است؛ چون هم پیام است و هم ابزار انتقال پیام و هم اینکه مخاطبان انبوه دارد.

این استاد دانشگاه افزود: آنچیزی که رسانه، معماری را از سایر رسانه‌ها متمایز می‌کند، استفاده از هنر هم در ابزار یعنی نوع معماری و هم در طراحی و انتشار پیام است.

رئیس دانشکدگان هنر و رسانه در تشریح تحولات معماری و اثرگذاری و اثرپذیری آن از رشته‌های دیگر، گفت: استفاده از تکنولوژی‌های ارتباطی در معمــاری تــا جایــی پیــش رفتــه اســت کــه مفهــوم جدیدی به نام «مدیاتکچر» را موجب شـده اســت به گونه‌ای که در برج‌ها و ساختمان‌ها اخبــار و اطلاعات بــرای مــردم بــه نمایش گذاشته می‌شود.

وی در اهمیت معماری ابراز کرد: معماری تبلور فرهنگ و تمدن و هنر، روانشناسی و... در هر جامعه است و در طراحی فضای شهری و برنامه‌ریزی نباید از جایگاه مهم آن غلفت شود، اما متاسفانه الان وضع خوبی ندارد و خود ابزار تهاجم فرهنگی شده است.

رئیس دانشکدگان هنر و رسانه هشدار داد: تهاجم فرهنگی از نوع مرکز پیرامون در معماری به صورت ترویج الگوی معماری از غرب به ایران و تهران به شهرستان‌ها، معماری اسلامی و ایرانی را تهدید می‌کند.

نصراللهی ادامه داد: تقلید کورکورانه و ناشیانه و افراطی از معماری غربی، اختلال در توازان ارتباطاتی و بصری و شبیخون به محیط زیست، حریم‌ها، آرامش، امنیت، زیبایی، توازن، تعادل و معنویت بنا‌ها و غلبه بی‌نظمی، ناهماهنگی، فشار روانی، سیطره مادیت و کمیت به زندگی انسان راموجب است.

وی همچنین اضافه کرد: ساختمان‌های نازیبا و مغایر با فرهنگ مردم، ناهماهنگی بین ابعاد و ارتفاع ساختمان‌ها، الگو‌های طراحی، رنگ‌ها، مصالح و فرم‌های متفاوت و ناهمگون در عناصر دخیل در سیمای شهر، حقوق اجتماعی مردم را نقض کرده است.

رئیس دانشکدگان هنر و رسانه در بخش دیگری از سخنان خود با تشریح نقش‌های دوگانه رسانه در معماری اظهار : سواد معماری حلقه مفقوده، معماری و شهرسازی است؛ این سواد به مردم محدود نیست، معماران، گرو‌های دانشی، استادان و متخصصان این رشته بیش از مردم و مسئولان به آن نیاز دارند و باید این مهارت و توانایی ساخت و عرضه متناسب با زیست‌بوم، فرهنگ و اعتقادات مردم در عین زیبایی و صرفه اقتصادی را داشته باشند.

نصراللهی ادامه داد: رسانه‌ها می‌تواند مروج معماری غرب و عامل اصلی مصرف گرایی و مدگرایی در معماری و در عین حال راهنما و وسیله برون‌رفت از این وضعیت باشند. آن‌ها می‌توانند مردم را برای انتخاب و خرید بنا‌های متاثر از فرهنگ غرب ترغیب کنند و یا مطالبه کننده بنا‌هایی منطبق با فرهنگ ایران و اسلامی و یا ناظر قدرتمند برای مقابله با آشفتگی و آزادی بی حد و حصر در این زمینه باشد.

رئیس دانشکدگان هنر و رسانه در پایان از استادان خواست از رسانه‌های کلاسیک، شبکه‌های اجتماعی و همچنین رسانه معماری برای تصویر‌سازی صحیح از رشته‌های معماری و شهرسازی و بالا بردن سواد معماری مردم و تحقق راهبرد‌های بازسازی و بازآرایی، توسعه، تمایز، اقبال اجتماعی و سودمندی آن استفاده کنند.

وی در پایان گفت: گروه کشوری معماری و رسانه آماده است با تشکیل موسسه دانش‌بنیان متشکل از استادان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی، طراحی ساخت ۵۰ هزار مسکن دانشگاه را عهده دار شود. 

همایش دو روزه کارگروه کشوری معماری بعد از دو روز بحث کارگروه‌های مختلف در دامغان، امروز در شاهرود با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و معاون علوم انسانی و هنر در شاهرود به کار خود پایان داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آمادگی گروه معماری دانشگاه آزاد برای طراحی ساخت ۵۰ هزار مسکن کارکنان و اساتید
  • تاثیر اساتید در جامعه باید مثبت و مشهود باشد
  • اساتید و معلمان بهترین راهنما و الگوی جامعه
  • از بتن‌ریزی در اراک تا بتن‌ریزی برای ساخت جزیره هسته‌ای
  • رئیسی: با حمایت دانشجویان و اساتید کشورمان اعتراضات دانشگاهیان غرب استوارتر می‌شود
  • استقبال دانشجویان و جای خالی مسئولین در اولین روز جشنواره «تیتر ۱۳» + فیلم
  • پذیرش۵۳ درصدی استاد محوری دانشجویان دکترای دانشگاه ها
  • جذب ۵۰ عضو هیات علمی در دانشگاه شاهد / برخورد با استادی که شکایت دانشجویی داشت
  • ادامه اعتراضات حامیان فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا
  • فرهنگ مقاومت در نسل آینده آمریکا تأثیر گذاشته است