Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24 -وزارت خارجه آلمان در ارتباط با سفر وزیر امور خارجه این کشور به استکهلم و لزوم پیگیری منع گسترش تسلیحات هسته‌ای در جهان به نقل از وی بیانیه‌ای صادر کرد.

«هایکو ماس» وزیر امور خارجه آلمان در پی سفر چهار روزه به منطقه غرب آسیا، دیشب راهی استکلهلم پایتخت سوئد شد و در نشستی یک روزه درباره تسلیحات هسته ای شرکت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این رو وزارت خارجه آلمان به نقل از ماس بیانیه‌ای صادر کرد.

در این بیانیه آمده است: «خلع‌سلاح و منع گسترش تسلیحات هسته‌ای در بحران است.این وضعیت تهدیدی برای صلح جهانی است. ما نیازمند ایجاد شرایطی هستیم تا با این روند منفی مقابله کنیم. خوب است که بسیاری از کشورها که می‌خواهند منع گسترش تسلیحات هسته‌ای  (NPT)  را تقویت و حفظ کنند در استکهلم جمع می‌شوند. پیمان ان.پی.تی،  به مدت 50 سال به بنیانی برای قوانین هسته‌ای تبدیل شده است. بدون آن، بسیاری از کشورهای دیگر امروز دارای تسلیحات هسته‌ای بودند.

اما این پیمان، با بحران‌های جدی مواجه است. کشورهایی که دارای تسلیحات هسته‌ای هستند باید مسئلیت بیشتری به منظور خلع‌سلاح بر عهده بگیرند و همزنان ما باید تلاش کنیم که دیگر کشورها هم مجهز به تسلیحات هسته‌ای نشوند. سال آینده کنفرانس این پیمان منع گسترش تسلیحات هسته‌ای برگزار می‌شود و ما نیازمند برنامه‌ای روشن هستیم تا مطمئن شویم که کنفرانس معماری عدم گسترش را تقویت می‌کند.»

ماس و «مارگوت والستروم وزیر امور خارجه سوئدبه همراه شماری از کشورهایی که دارای تسلیحات هسته‌‌ای نیستند، درباره گام‌های بیشتر به منظور جهان عاری از تسلیحات هسته‌ای رایزنی دیشب در استکلهم تشکیل جلسه دادند. 

وزرای خارجه آلمان و سوئد همچنین درباره نابودی توافق هسته‌ای با ایران (برجام) هشدار دادند و اعلام کردند که خروج ایران از این توافق می‌تواند به انزوای جهانی این کشور منجر شود. آنها در عین حال از ایالات متحده هم به دلیل بر هم زدن یک دهه تلاش دیپلماتیک انتقاد کردند.

مالستروم گفت: «خروج واشنکتن از توافقی که سال 2015 به دست آمد، اقدام کاملا غیر سازنده بود.که فقط متوجه ایران نبود بلکه تهدیدی علیه اعتبار قدرت‌های جهانی در مذاکره با کره‌شمالی محسوب می‌شود.»

ماس هم هشدار داده است که از بین رفتن توافق هسته‌ای نه به نفع ایران و نه به نفع اروپایی‌ها خواهد بود و افزود: «بدون توافق، هیچکس نمی‌تواند مطمئن باشد که ایران سلاح هسته‌ای تولید نخواهد کرد. خروج ایران از توافق به انزوای جهانی (این کشور) منجر خواهد شد و شرایط به اوضاع قبل از دستیابی به توافق  از جمله (اعمال) همه تحریم‌ها باز خواهد گشت که چنین چیزی به نفع ایران نخواهد بود.»

وزیر خارجه آلمان در آخرین مقصد از سفر به غرب آسیا، روز دوشنبه به تهران  آمد. سفر وی اولین سفر یکی از وزرای خارجه عضو گروه ۱+۴ بعد از بیانیه اخیر شورای عالی امنیت ملی ایران در توقف برخی تعهدات برجامی بود.

شورای عالی امنیت ملی ایران ۱۸ اردیبهشت ماه سال جاری در اولین سالگرد خروج آمریکا از برجام، اعلام کرد اجرای بخشی از تعهدات خود از جمله در زمینه سقف ذخایر اورانیوم با غنای پایین و آب سنگین را متوقف می‌کند. ایران ۶۰ روز به طرف‌های برجام فرصت داد تا راهی برای تحقق منافع اقتصادی متصور در برجام بیابند، در غیر اینصورت ایران دیگر تعهدات برجامی خود را نیز کنار می‌گذارد.

ماس در جریان این سفر با »محمد جواد ظریف» همتای ایرانی خود  و «حسن روحانی» رئیس‌جمهور ایران دیدار کرد. وزیر امور خارجه آلمان  در بازگشت از سفر چهار روزه، با مثبت برآورد کردن سفر به منطقه بار دیگر ابراز امیدواری کرد که اینستکس در هفته‌های آینده اجرایی شود و گفت که طرف‌های اروپایی هر آنچه بتوانند انجام می‌دهند تا بدون آمریکا به تعهدات خود به توافق هسته‌ای عمل کنند

منبع: فارس

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۳۵۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران و هند همکاری‌های دفاعی و نظامی را گسترش می‌دهند

وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران در حاشیه اجلاس شانگهای در آستانه قزاقستان با دبیرکل وزارت دفاع هند دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش ایسنا، امیر سرتیپ محمدرضا آشتیانی در دیدار با دبیرکل وزارت دفاع هند با اشاره به اشتراکات تمدنی، تاریخی و فرهنگی بر ضرورت رایزنی درباره موضوعات دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی میان دو کشور تاکید کرد.

وی با اشاره به واقع شدن دو کشور در یک منطقه راهبردی اظهار کرد: ظرفیت‌های متعدد همکاری تهران و دهلی نو می‌تواند در برقراری صلح و امنیت در منطقه حساس غرب آسیا و شبه‌قاره هند به کار گرفته شود.

آشتیانی با اشاره به تحرکات داعش در منطقه بر ضرورت همکاری مشترک جهت پیشگیری از قدرت‌گیری این گروه تروریستی و نیز رایزنی در زمینه تحولات منطقه افغانستان تاکید کرد.

وی با اشاره به اهمیت همکاری‌های دفاعی و نظامی دو کشور در برقراری ثبات و امنیت در منطقه آمادگی خود را جهت توسعه همکاری‌های دفاعی و نظامی میان دو کشور با طرف هندی در حوزه‌های مختلف اعلام کرد.

دبیرکل وزارت دفاع هند نیز در این دیدار با ابراز همدردی و تسلیت شهادت مستشاران نظامی جمهوری اسلامی ایران در سوریه بر ضرورت برقراری امنیت و و آرامش منطقه تاکید کرد.

وی با اشاره به حوزه تمدنی مشترک دو کشور بر ضرورت توسعه همکاری‌های اقتصادی و زیرساختی به‌ویژه مشارکت دهلی نو در پروژه بندر چابهار تاکید کرد.
 
دبیر کل وزارت دفاع هند با اشاره به اهمیت همکاری‌های دفاعی دو کشور بر ضرورت توسعه هرچه بیشتر مناسبات فیمابین در حوزه‌های دریایی، شرکت در رزمایش دریایی،  تحقیقات دفاعی، آموزشی و  تبادل دانشجو تاکید کرد. 
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سفر وزیر خارجه آمریکا به عربستان | گفت و گوی مهم برای آتش بس در غزه
  • سخنگوی وزارت خارجه روسیه: مانورهای ناتو را از نزدیک رصد می‌کنیم
  • «دودا» هیچ اختیاری درباره استقرار تسلیحات اتمی آمریکا ندارد
  • احضار سفیر روسیه از سوی وزارت خارجه ایتالیا
  • تهدید به بازنگری در دکترین هسته‌ای؛ آیا امیدی برای توافق باقی مانده؟
  • ایران و هند همکاری‌های دفاعی و نظامی را گسترش می‌دهند
  • زاخارووا: بازدارندگی هسته‌ای روسیه جای تردید ندارد
  • روسیه: هر سلاح اتمی‌ای وارد لهستان شود، آن را هدف مشروع تلقی می‌کنیم
  • هشدار روسیه درباره استقرار تسلیحات هسته‌ای آمریکا در لهستان
  • هشدار روسیه به آمریکا درباره استقرار سلاح هسته‌ای در لهستان