Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@00:36:15 GMT

روزانه ۵۸ هزار تن پسماند در کشور تولید می شود

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۳۶۶۵۸

روزانه ۵۸ هزار تن پسماند در کشور تولید می شود

به گزارش ایرنا حسین رجب صلاحی روز چهارشنبه در همایش شهرداران آذربایجان غربی افزود: در بودجه سال جاری یکهزار میلیارد تومان برای بخش پسماند در نظر گرفته شده است.
وی ادامه داد: اگر این اعتبار تخصیص یابد بسیاری از مشکلات حوزه پسماند کشور حل و فصل می شود.
وی با اشاره به فعالیت یک واحد زباله سوز در تهران گفت: عملیات ساخت سه واحد نیز در شهرستان های نوشهر، ساری و رشت در حال اجراست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به بودجه شهرداری های کشور در بخش های مختلف، اظهار داشت: ۷۰۰ میلیارد تومان برای خرید قیر، هشت هزار میلیارد تومان برای بخش های حمل و نقل ریلی و عمومی و بازآفرینی شهری، ۴۰۰ میلیارد تومان برای بخش تملک دارایی ها و سه هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان نیز از محل مالیات بر ارزش افزوده برای شهرداری ها در نظر گرفته شده است.
مدیرکل دفتر ارزیابی عملکرد، بازرسی و پاسخگویی به شکایات سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور نیز در این جلسه گفت: رویکرد حذف کاغذ از مراحل اداری شهرداری ها به خصوص در بخش های شهرسازی و مدیریت مالی در اولویت برنامه های ماست.
رضا نگهبان ادامه داد: باید پرونده های شهرسازی اسکن شده و از نگه داشتن پرونده ها در شهرداری ها جلوگیری شود.
وی بیان کرد: شهرداری ها می توانند از محل اجرای ماده ۷۷ مطالبات خود را وصول کنند و این قوی ترین ماده مورد بهره برداری شهرداری هاست.
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان غربی نیز در این همایش گفت: طرح بازآفرینی شهری در هشت شهرستان این استان تعریف شده است و باید از این ظرفیت برای توسعه شهر استفاده شود.
پیمان آرامون افزود: بازآفرینی شهری با هدف افزایش تاب آوری محلات هدف و حفظ بحران ایمنی این مناطق اجرا می شود و این امر نیز مورد تاکید مسوولان است.
وی با اشاره به لزوم توجه به بحث تقسیم آب شرب شهری از آب خام، اظهار داشت: آبیاری فضای سبز با آب شرب شهری رویه‌ای منسوخ در تمام دنیاست و باید برای این امر تدبیری سنجیده شود.
وی فرسودگی ناوگان حمل و نقلی آذربایجان غربی را از دیگر مشکلات اساسی استان اعلام کرد و افزود: بیش از ۹۰ درصد اتوبوس ها به بخش خصوصی واگذار شده است و بیشتر آنان عمر بالای ۱۳ سال دارند.
وی عمر ناوگان تاکسیرانی آذربایجان غربی را بیش از ۹ سال عنوان کرد و اضافه کرد: باید تدبیری اساسی برای نوسازی ناوگان حمل و نقلی این استان سنجیده شود.
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان غربی گفت: توجه به تاکسی های اینترنتی نیز باید مورد توجه قرار گیرد زیرا بر اساس ضوابط متولی حمل و نقل درون شهری، شهرداری‌ها هستند.
آرامون نبود اعتبار برای اتمام طرح های تفصیلی و توسعه شهری در آذربایجان غربی، افزایش تعداد زمین های قولنامه ای و خرید تجهیزات خودروهای آتش نشانی را از دیگر مشکلات تنش آفرین در این استان عنوان کرد.
مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری آذربایجان غربی نیز در این همایش گفت: این استان ۱۷ شهرستان، ۴۶ شهر، ۴۱ بخش، ۱۱۳ دهستان و ۲ هزار و ۸۰۰ روستا دارد.
سیف‌الله مطلبی افزود: از تعداد کل روستاهای آذربایجان غربی ۲ هزار و ۱۹۵ روستا بالای ۲۰ خانوار است.
وی اظهار داشت: ۳۱ شهر آذربایجان غربی نیز بالای ۲۰ هزار نفر جمعیت هستند و ما بقی نیز زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت دارند.
وی با اشاره به بودجه شهرداری های استان در سال جاری، ادامه داد: ۱۹ میلیارد و ۸۴۳ میلیون ریال برای شهرداری های این استان طی امسال است.
به گزارش ایرنا، در ادامه این جلسه شهرداران شهرستان های خوی، ارومیه، اشنویه و سایر شهرداران به بیان مشکلات و مسائل خود پرداختند.
۹۹۱۸/‏۷۱۲۹

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پسماند ارومیه ایرنا شهرداری آذربایجان غربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۳۶۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی آخرین وضعیت سیب ذخیره شده در سرد خانه های آذربایجان غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،  آذربایجان غربی با   تولید سالانه بیش از 1 میلیون تن معادل  یک سوم سیب درختی   کشور، یکی از مهمترین قطب های تولید این محصول باغی است.

هر ساله بخشی از این محصول در بازار بصورت تازه خوری مصرف و بخشی نیز به کشورهای مختلف صادر میشود.

اما بخشی از  این محصول  که  در سردخانه های استان ذخیره شده است به دلایل مختلف از بین میرود.

وضعیت مبهم سیب باقیمانده در سردخانه های آذربایجان غربی کام کشاورزان و سرمایه گذاران این بخش را تلخ می کند.

 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان‌غربی گفت: تمام تلاش خود را برای جلوگیری از ایجاد التهاب در بازار سیب درختی و مدیریت این محصول در ماههای گذشته انجام داده ایم.

آقای کرمی در جلسه تنظیم بازار استان افزود: آذربایجان غربی قابلیت استفاده از تمام سیب تولیدی استان را ندارد و تولید سیب در این استان بر پایه صادرات برنامه ریزی می شود .

وی خاطرنشان کرد: امسال عوارض ۳۵ درصدی وضع شده برای صادرات این محصول اعمال نشد تا بازار مدیریت شود ولی با این حال بخشی از سیب تولیدی باغداران آذربایجان غربی در سردخانه ها باقی مانده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان‌غربی افزود: کشاورزان، بخش عمده ای از سیب درختی تولیدی خود را در ایام عید عرضه کردند و براساس اطلاعات سامانه جامع انبارها میزان دقیق سیب موجود در استان ارزیابی و به‌زودی این اطلاعات نشر خواهد یافت.

 

دیگر خبرها

  • بررسی آخرین وضعیت سیب ذخیره شده در سرد خانه های آذربایجان غربی
  • ساماندهی لندفیل سراوان ۸۴ درصد پیشرفت دارد/ضرورت مدیریت زباله تر خانگی
  • تولید روزانه تراکتور در کشور به ۱۵۰ دستگاه رسید
  • ثبت بیش از ۷۰ هزار اشتراک‌پذیری جدید گاز در آذربایجان‌غربی
  • ثبت 70 هزار اشتراک‌پذیری جدید گاز در آذربایجان‌غربی
  • تولید روزانه ۷۰۰ تن زباله در محدوده شهر همدان
  • تعامل مدیریت شهری ساوه برای دفع بهداشتی زباله‌ها ضروری است
  • حل مسئله پسماند شهرستان دیر نیازمند عزم همگانی است
  • ۷۰ هزار اشتراک‌پذیری جدید گاز در آذربایجان‌غربی طی سال گذشته
  • مرگ کشاورزی با قطع روزانه برق چاه‌ها در اوج نیاز کشاورزان