Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهرام پارسایی، چهارشنبه در آئین رونمایی از طرح توانمندسازی تولید و توسعه اشتغال پایدار (تاپ) در شیراز، علت حضور نیافتن در مراسم معارفه رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت فارس را تأخیر تکراری پرواز یکی از ایرلاین‌ها عنوان کرد و افزود: بر اساس آمار اعلام شده در سال ۹۶ شاهد ۶ میلیون ساعت تأخیر در پرواز ایرلاین‌های کشور بوده‌ایم که این یک رقم شگفت انگیز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: البته ما نافی اثرات تحریم‌ها بر این تاخیرها نیستیم اما در آن مقطع زمانی تحریم‌ها برچیده شده بود و بنابراین نمی‌توان تمام علت تمام تاخیرها را متوجه تحریم‌ها دانست بلکه بی برنامه بودن مدیران و سو مدیریت را می‌توان علت اصلی دانست.

پارسایی، در بخش دیگری از سخنان خود، ضمن تاکید بر لزوم رفع موانع پیش روی صنعتگران به ویژه در مقطع کنونی که کشور با تحریم مواجه است، گفت: در چنین شرایطی وارد آوردن فشار به صنعتگر و تولید کننده ظلم به این قشر و نوعی خود تحریمی است.

او اظهار داشت: در شرایطی که خواسته تولید کنندگان رفع موانع است، همه باید کمک کنیم که تولید کننده بتواند از این شرایط سخت عبور کند اما شاهد صدور بخشنامه‌های دست و پاگیر و متناقض هستیم.

نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به اینکه راه توسعه و پیشرفت کشور از مسیر هم افزایی، هماهنگی و همراهی صنعت و دانشگاه می‌گذرد، بیان کرد: استان فارس در بخش دانشگاهی ظرفیت‌های قابل توجهی دارد که باید از این ظرفیت به خوبی بهره گرفت.

پارسایی اضافه کرد: در این استان گروه‌های مختلف با اختلاف نظرها و سلایق متفاوت حضور دارند اما باید همگی فارغ از هرگونه نگاه سیاسی و جناحی با همکاری و همدلی برای تحقق اهداف حرکت کنیم.

وی بیان داشت: مجمع نمایندگان استان فارس این آمادگی و توانایی را دارد که با همکاری و همراهی همه مسئولان و مدیران استانی، فارغ از مسائل و رویکرد سیاسی برای توسعه این استان همکاری کند.

نداشتن مهارت، مانعی در راه جذب دانش آموختگان دانشگاه‌ها در بخش تولید است

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس نیز در این آئین، نداشتن مهارت را یکی از موانع اصلی در راه جذب دانش آموختگان دانشگاه‌ها در بخش تولید دانست و گفت: طرح توانمندسازی تولید و توسعه اشتغال پایدار (تاپ) کمک می‌کند که دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی قبل از ورود به بازار کار از مهارت‌های لازم برخوردار شوند.

یدالله رحمانی افزود: علاوه بر این، صنعت و واحدهای تولیدی هم می‌توانند با اجرای این طرح از توان و قابلیت‌های این نیروها استفاده کنند و در حقیقت این خود معادله‌ای برد برد هم برای بخش صنعت و هم برای آموزش عالی است.

او ادامه داد: همچنین این طرح می‌تواند یک گام مثبت برای راه اندازی واحدهای تحقیق و توسعه در واحدهای تولیدی باشد.

وی، دانش بنیان کردن اقتصاد را از سیاست‌های محوری اقتصاد مقاومتی مورد تاکید رهبر معظم انقلاب دانست و بیان کرد: اجرا و عملیاتی شدن طرح توانمند سازی و توسعه اشتغال پایدار می‌تواند در این زمینه نیز گره گشا باشد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس، در بخش دیگری از سخنان خود، روند توسعه شرکت‌های دانش بنیان این استان در دولت تدبیر و امید را خوب ارزیابی کرد و افزود: امروز هسته‌های فناور استان از حدود ۲۷۰ هسته به حدود ۸۰۰ هسته رسیده است.

رحمانی گفت: همچنین شرکت‌های دانش بنیان استان فارس که مورد تأیید معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار گرفته‌اند از پنج شرکت به ۱۵۳ شرکت افزایش یافته‌اند.

وی ادامه داد: محصولات تجاری سازی استان نیز از ۱۸۰ محصول به حدود ۲ هزار محصول رسیده و استان فارس در بحث شاخص‌های دانش بنیان هم اینک در رده چهارم قرار گرفته که اما هدف گذاری ما قرار گرفتن در بین سه استان نخست کشور است.

طرح ملی توانمندسازی تولید و توسعه اشتغال پایدار به تقویت کارآفرینی می‌انجامد

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت فارس هم گفت: طرح ملی توانمندسازی تولید و توسعه اشتغال پایدار (تاپ) به تقویت کارآفرینی، اشتغالزایی و افزایش فرصت‌های شغلی جدید می‌انجامد.

حمید رضا ایزدی افزود: از دیگر اهداف اجرای این طرح می‌توان به جهت دهی و هدایت پایان نامه‌های تحصیلات تکمیلی، ارتقای سطح مهارت دانشجویان و سربازان تحصیل کرده، فراهم کردن زمینه‌های رسوخ دانش و فناوری‌های جدید در بنگاه‌های اقتصادی و افزایش بهره وری در بخش تولید صنعتی و خدمات اشاره کرد.

وی ادامه داد: این طرح با محوریت معاونت آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صمت و با همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و ستاد کل نیروهای مسلح و در سه بخش برای دانش آموختگان مشمول خدمت سربازی که تمایل دارند دوران خدمت سربازی خود را در بنگاه‌های اقتصادی بگذرانند، دانشجویان تحصیلات تکمیلی که مایل هستند پایان نامه‌های خود را به صورت مساله محور انجام دهند و اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و مؤسسه‌های آموزش عالی و پژوهشی که راغبند در قالب طرح پسا دکترای صنعتی، فرصت مطالعاتی در بنگاه‌های صنعتی و معدنی و انجام پروژه‌های مستقل یا مشترک فعالیت کنند، اجرا می‌شود.

او اظهار داشت: هدف اصلی از اجرای این طرح، توسعه دانش بینان بنگاه‌ها از طریق بهره مندی از دانشجویان تحصیلات تکمیلی، ارتقای سطح مهارت دانش آموختگان مشمول خدمت سربازی و تقویت ارتباط و هم افزایی بین صنعت و دانشگاه است.

ایزدی گفت: سامانه این طرح هم اینک از طریق ۲ دامنه به نشانی top.mimt.gov.ir و iranetop.ir در دسترس همگان است.

۶۱۲۲ / ‏‬ ۶۱۱۸

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استان فارس نماینده مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۴۰۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد

بخش R&D آوان بهمن شیمی مجهز به مدرن‌ترین تجهیزات و فناوری‌های روز دنیا بوده و توسط تیمی از متخصصان برجسته در حوزه شیمی و داروسازی در حال توسعه مولکول‌های دارویی است. این بخش وظیفه توسعه مواد اولیه دارویی جدید و همچنین بهینه‌سازی روش‌های تولید محصولات موجود را بر عهده دارد.

زلفی گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، با تاکید بر حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و نوآور در حوزه سلامت گفت: «در کشور ما رویکرد جدیدی به علم و فناوری وجود دارد که مسیر را تغییر داده و تبدیل علوم به فنون در دستور کار مراکز علمی قرار گرفته است. دانشگاه‌ها فقط تا سطحی، فناوری را خلق می‌کنند و پس از آن نیاز است تا بخش خصوصی و صنایع در کنار یکدیگر قرار گیرند و بر اساس قانون و مسیر مشخص تولید دانش بنیان رشد و جهش یابد.»

محمد رضا عبدالهی، مدیر عامل شرکت آوان شیمی، در سخنانی در این مراسم، ضمن ابراز خرسندی از افتتاح بخشR&D ، گفت: «ما متعهد به تولید مواد اولیه دارویی با کیفیت بالا و مطابق با استانداردهای بین المللی هستیم. افتتاح این بخش، نقطه عطفی در مسیر این تعهد است و امیدواریم که با کمک این بخش، بتوانیم با توسعه و بهینه سازی محصولات جدید نقشی موثر در ارتقای سطح سلامت جامعه ایفا کنیم.»

وی افزود: «آوان شیمی همواره با توسعه دانش فنی محصولات ارزشمند با کیفیت و اثربخش، در جهت تامین با ثبات و امن دارویی و همچنین کاهش وابستگی کشور در زمینه مواد موثره داروئی گام بر می‌دارد. مبنا قرار دادن تحقیقات در خدمت تولید صنعتی در این شرکت از ارزش‌های اصلی است.»

عبدالهی اضافه کرد: «از دیگر اهداف استراتژیک شرکت و در راستای ارتقاء نظام سلامت کشور، می‌توان به ایجاد سایت تولیدی مطابق با اصول GMP برای تولید محصولات High-Potent و LVHV به منظور امکان تولید محصولات درمانی در حوزه‌های جدید اشاره کرد.»

مدیرعامل آوان شیمی با تاکید بر اهمیت محصولات دانش بنیان افزود: «بر اساس تأییدیه معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری، شرکت آوان شیمی تاکنون موفق به اخذ گواهی دانش بنیان 3 محصول خود شده و اقدامات لازم جهت اخذ تائیدیه دانش بنیان 6 محصول دیگر نیز در حال انجام است. لازم به ذکر است این شرکت برای اولین بار در کشور، اقدام به تولید و فروش مولکول تلمیزارتان به عنوان یکی از محصولات جدید دسته قلبی و عروقی با هدف کنترل فشارخون کرده است.»

در حال حاضر 30 مولکول در پایپ لاین توسعه شرکت آوان شیمی قرار دارد که از این تعداد، 4 مولکول در مرحله تولید و فروش صنعتی، 11 مولکول در مرحله اخذ پروانه فروش در سال جاری، 9 مولکول در مرحله توسعه دانش فنی و 6 مولکول در فاز بررسی اولیه است.

در راستای توسعه همکاری و مشارکت‌های علمی، کمک به اقتصاد دانش بنیان و ایجاد ارتباط موثر مابین صنعت و دانشگاه، همکاری با مراکز دانش نهاد و اساتید دانشگاهی و مراکز علمی و تحقیقاتی نیز در حال انجام است و همچنین شش پروژه توسعه محصول به منظور همکاری با دانشگاه‌ها و متخصصین کشور برای سال جاری تعریف شده است.

افتتاح بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی گامی بلند در مسیر ارتقای سطح سلامت جامعه از طریق تولید مواد اولیه دارویی باکیفیت و مبتنی بر نوآوری است.

درباره شرکت آوان بهمن شیمی

شرکت آوان بهمن شیمی به عنوان شرکتی دانش بنیان، تحقیقاتی و تولیدی از ابتدای سال1400 در صنعت داروسازی کشور و در حوزه تولید مواد موثره داروئی فعالیت خود را آغاز کرده است. این شرکت با رویکرد نوآورانه و مطابق با استانداردهای بین المللی، یکی از شرکت‌های تامین کننده مواد موثر دارویی است که در حوزه‌های درمانی مختلف نظیر دیابت، کاردیولوژی، نورولوژی، ایمونولوژی و آنکولوژی در حال فعالیت است.

کد خبر 847841

دیگر خبرها

  • تحقق مشارکت مردم در رشد تولید با توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • تولید کیت‌های استخراج DNA و RNA با قیمتی بسیار پایین‌تر از نمونه خارجی
  • تحقق مدیریت هماهنگ شهری در شرکت توسعه شهرداری اصفهان/ شوراها مصداق بارز مردم سالاری است
  • توسعه فناوری موجب برتری کشور‌ها می‌شود
  • اجلاس اتاق های بازرگانی کشورهای عضو ACD-اصفهان
  • بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • تولید کیت‌های استخراج DNA با یک‌بیستم قیمت نمونه اروپایی
  • آسیای توانمندتر با استفاده از تکنولوژی و اشتراک دانش تحقق می یابد
  • علت عمده «سقط جنین» چیست؟
  • ورود مجمع نمایندگان استان تهران به مشکلات اداره کل انتقال خون