Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا کریمی، عصر چهارشنبه در حاشیه بازدید از روند عملیات احداث سد نرگسی در بخش جره و بالاده شهرستان کازرون در گفت و گو با ایرنا افزود: در صورت تأمین این میزان اعتبار، ساخت این سد تا ۲ سال آینده به اتمام می‌رسد.
وی بیان داشت: ساخت این سد در تیرماه سال ۸۹ آغاز شد و تا کنون ۱۱۰ میلیارد تومان برای آن هزینه شده اما به دلیل محدویت‌های اعتباری، پیشرفت قابل توجهی نداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کریمی اضافه کرد: یکی از مسائلی که در این بازدید در مورد آن بحث شد، موضوع خط انتقال آب از این سد است که مقرر شده این مساله در نشستی با حضور استاندار فارس بررسی و مصوب و سپس در مورد این مصوبه در مجلس شورای اسلامی با حضور وزرای ذی ربط در باره آن تصمیم گیری شود.

**نوید بهره برداری از سد نرگسی در ۲ سال آینده

نماینده مردم شهرستان کازرون در مجلس شورای اسلامی نیز که در این بازدید حضور داشت به ایرنا گفت: اعتبار در نظر گرفته شده برای سد نرگسی در سال جاری، ۵۰ میلیارد ریال بود اما با توجه به اینکه این سد از طرح‌های مهم و تأثیر گذار در منطقه است با پیگیری‌های انجام گرفته این اعتبار به ۲۵۰ میلیارد ریال افزایش یافته و ممکن است این رقم نیز بیشتر شود.

حسین رضا زاده افزود: ظرف سه سال گذشته حدود ۶۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای این سد هزینه شده است و با توجه به اهمیت پروژه و اینکه پیمانکار این طرح در ۲ نوبت، ساخت این سد را دنبال می‌کند، پیش بینی می‌شود ظرف ۲ سال آینده این پروژه به بهر برداری برسد.

مدیر عامل مؤسسه فجر که پیمانکار اصلی سد نرگسی کازرون است، بیان داشت: این سد که بر روی رودخانه جره کازرون در دست ساخت است به صورت خاکی با هسته رسی است، ارتفاع تاج این سد در حال ساخت از پی، ۸۰ متر و طول تاج آن ۶۰۰ متر است، حجم مخزن آن ۱۱۳ میلیون متر مکعب و حجم آب تنظیمی سالانه آن ۲۲۶ میلیون متر مکعب است.
سیاوش بدری گفت: هدف از ساخت این سد، کنترل و مهار سیلاب، تامین آب کشاورزی ۱۵ هزار هکتار اراضی پایین دست، تامین آب آشامیدنی و صنعت منطقه کازرون، فراشبند و آب مورد نیاز پتروشیمی کازرون و بخش صنعتی زاگرس جنوبی، تامین آب زیست محیطی (احیای دریاچه پریشان) و تولید انرژی برقابی به میزان ۴۸٫۳ گیگاوات ساعت در سال است.

شهرستان کازرون در فاصله ۱۲۰ کیلومتری غرب شیراز قرار دارد.

۹۶۰۳ / ۶۱۱۸

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کازرون سد سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۴۰۷۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محرومیت زدایی از چهره فارس با اجرای بیش از هزار برنامه جهادی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، مسئول سازمان بسیج سازندگی فارس، گفت: این برنامه‌ها به مدت یک هفته و از فردا و همزمان با آغاز هفته بسیج سازندگی در مناطق مختلف استان آغاز می‌شود.
سرهنگ پاسدار علی‌اکبر طحان افزود: این برنامه‌ها شامل ۲۴۵ برنامه مربوط به محرومیت زدایی، ۱۴۷ برنامه مربوط به اشتغال و اقتصاد، ۵۵۸ برنامه در موضوع خدمت رسانی جریان جهاد و ۷۵ برنامه هم به عنوان کمک‌های مومنانه عملیاتی می‌شود.
۱۷ اردیبهشت ۱۳۷۹ به درخواست رهبر معظم انقلاب بسیج سازندگی تشکیل شد.
وی ادامه داد: در دو سال گذشته در استان شاهد اقداماتی برای محرومیت زدایی از سوی گروه‌های جهادی و بسیج سازندگی بودیم که از جمله می‌توان به آبرسانی به ۳۰۸ روستا، اجرای ۹۴ پروژه راه روستایی به ارزش سه هزار میلیارد ریال، ساخت هزار و ۲۰۰ مسکن مددجویی کمیته امداد و ایجاد مشاغل خانگی اشاره کرد.
او اظهار کرد: همچنین با همت و تلاش نیرو‌های جهادی استان، در مدت ۲ ماه یک میلیون اصله نهال در بیابان‌های استان کاشته شد.
مسئول سازمان بسیج سازندگی فارس گفت: تکمیل و مرمت ۸۰۰ مسکن نیازمندان در سال ۱۴۰۲، بهسازی و مرمت راه‌های بین مزارع، تکمیل مساجد و مجتمع فرهنگی و مذهبی، ساخت و تکمیل مخازن هفت مترمکعبی آب آشامیدنی، استخر‌های آب کشاورزی، احیا و لایروبی چاه و قنات، ساخت و تکمیل کانال‌های کشاورزی، تکمیل خانه عالم و مجموعه‌های ورزشی، ساماندهی و مرمت گلزار شهدا در این استان انجام شده است.
طحان افزود: در نوروزامسال هم، ۹ هزار و ۸۶۸ نفر در قالب ۷۶۴ گروه جهادی در هشت عرصه عمرانی، بهداشت و درمان، فرهنگی و تربیتی، کمک مومنانه، آموزشی و تحصیلی، کشاورزی و دامپزشکی، آسیب‌های اجتماعی و مشاوره، اشتغال و اقتصاد به مردم استان خدمت رسانی کردند.
وی ادامه داد: همچنین در ماه مبارک رمضان، به همت ۵۰۰ گروه جهادی و با راه اندازی پویش سراسری ‘خانه دوست کجاست’ در ۲ موضوع توزیع افطاری ساده و تعمیر و خانه تکانی منازل افراد نیازمند خدمت رسانی شد.

دیگر خبرها

  • ساخت یادمان شهدای گناباد نیازمند تامین اعتبار است
  • اختصاص ۸۲ میلیاردتومان اعتبار برای ساخت پروژه دفاع مقدس در گلستان
  • تکمیل اسکله رو- رو امیرآباد ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد
  • ساخت مرکز جامع سرطان قم ۳۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • تاکید استاندار بر کمک دولت به تسریع در تکمیل طرح‌های راهبردی گلستان
  • تامین آب پایدار روستا‌های بخش گابریک نیازمند تخصیص اعتبار
  • تکمیل طرح چهارخطه شدن محور دره شهر ، پلدختر نیازمند اعتبار
  • تکمیل ساختمان کانون پرورش فکری خمام نیازمند حمایت مسوولان است
  • جاده مواصلاتی قرح به گوشکی نیازمند تامین اعتبار است
  • محرومیت زدایی از چهره فارس با اجرای بیش از هزار برنامه جهادی