Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخست‌وزیر ژاپن گفت: احترام بسیار زیادی قائل هستم برای اینکه مقام معظم رهبری در چندین نوبت فتوا صادر فرمودند مبنی براینکه سلاح کشتار جمعی از جمله سلاح هسته‌ای حرام است. ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ - ۲۱:۴۶ سیاسی مجلس و دولت ایران نظرات - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، شینزو آبه نخست وزیر ژاپن در نشست خبری مشترک با رئیس جمهور ایران اظهار داشت: برای اینجانب بسیار افتخار آمیز است در سالی که نودمین سال تاسیس روابط ایران و ژاپن می‌باشد، توانستم به ایران سفر کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 با استقبال گرم و محبت‌آمیزی روبرو شدم و از جناب آقای دکتر روحانی رئیس جمهور محترم ایران و از همه مردم ایران صمیمانه تشکر می‌کنم.

وی افزود: اینجانب راه بسیار طولانی را پیموده‌ام تا به ایران برسم. سفر بنده به ایران 41 سال پس از آخرین سفر نخست وزیر ژاپن به ایران است. در این مدت مردم ایران و ژاپن تحولات مختلف بین المللی و حوادث متعددی را تجربه کرده و احساسات غیرقابل وصفی در دل داشته و گاهی احساسات پیچیده‌ای را چشیده‌اند، ژاپن و ایران به عنوان کشورهای تاریخی و به عنوان کشورهای بزرگ فرهنگی که به تاریخ بسیار قدیم افتخار می‌کنند،  از طریق دل‌های مردم، رفت و آمدها را به طور قاطع و پیوسته تا به امروز ادامه داده‌اند.

روحانی:در منطقه آغازگر هیچ جنگی نخواهیم بود، حتی با آمریکا، ولی قاطعانه پاسخ خواهیم داد

آبه همچنین گفت: با گذشت 36 سال پس از اولین سفرم به تهران، امروز دوباره به تهران آمدم. آن زمان به همراه پدرم (وزیر وقت امور خارجه ژاپن) به ایران آمدم. آن موقع جوان 23 ساله بودم و از دیدن منظره با ابهت شهر تهران که تاریخ کهن در ان نهفته است و از میهمان‌‌نوازی گرم مردم عزیز بسیار تحت تاثیر قرار گرفتم، تجربه آن زمان و حتی امروز نیز برای بنده خاطره فراموش نشدنی است.  احساسم این است که آرزوی 30 ساله‌ام بالاخره به ثمر نشست و موفق شدم دوستان قدیمی‌ام را دوباره ببینم.

نخست وزیر ژاپن بیان داشت: برخی از حرف‌های اینجانب که همین‌جا برای مردم ایران خواهم گفت، شاید به گوش‌های شما خوش نباشد یا گوش‌نواز هم نباشد اما چون اینجانب آرزو دارم که کمک و پشتیبان شما باشم، جسارتاً این حرف‌ها را خواهم گفت. 

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر در منطقه خاورمیانه تنش رو به افزایش است و متخصصان هم به وقوع درگیری احتمالی اشاره می‌کنند، اما لازم است به هر قیمتی و هر گونه‌ای که شده جلوی درگیری نظامی گرفته شود. صلح و ثبات منطقه خاورمیانه نه تنها برای رونق و سعادت این منطقه بلکه برای رونق و سعادت تمام دنیا ضروری است. هیچ کس دوست ندارد جنگ اتفاق بیافتد. ژاپن آرزو دارد جهت کاهش تنش توان خود را به کار گیرد و نقش حداکثری ایفا کند. با تمرکز بر این نکته سفر بنده به ایران انجام شده است.

آبه گفت: ایران از زمان باستان تا به امروز کشور بزرگ منطقه خاورمیانه بوده است و در آینده هم خواهد بود. با توجه به اینکه در حال حاضر در منطقه خاورمیانه تنش رو به افزایش می‌باشد، صلح و ثبات خاورمیانه را باید تثبیت کنیم و از وقوع درگیری تصادفی جاوگیری کنیم، لازم است که ایران نقش سازنده خود را ایفا کند.

نخست وزیر ژاپن گفت: دین اسلام دین صلح است. اینجانب همیشه از منویت اسلام که میانه‌روی همیشه بهترین راه است، تحت تاثیر قرار می‌گیرم. اینجانب احترام بسیار زیادی قائل هستم برای اینکه مقام معظم رهبری در چندین نوبت فتوا صادر فرمودند مبنی براینکه سلاح کشتار جمعی از جمله سلاح هسته‌ای حرام است. از اینکه ایران همکاری با آژانس انرژی اتمی را ادامه داده و می‌دهد، بسیار مثبت ارزیابی می‌کنم و انتظار دارم که پای‌بندی ایران به برجام ادامه پیدا کند.

وی عنوان کرد: امروز بر مبنای آن موضع اساسی با رئیس جمهور ایران در مورد اینکه چگونه می‌توانیم وضعیت فعلی پرتنش را آرام و تنش را کاهش بدهیم و همچنین چگونه می‌توانیم از متزلزل و بی‌ثبات شدن منطقه جلوگیری کرده و راه صلح و ثبات را جفت‌وجور کنیم، تبادل‌نظر سریع و پرمعنی را انجام دادیم.

آبه گفت: همچنین به خدمت ایشان (رئیس جمهور ایران) عرض کردم که ما قصد داریم همکاری‌ها از جمله کمک‌های فوری بشردوستانه به سیل‌زدگان اخیر و همکاری‌هایی در زمینه‌های پزشکی و درمانی و حمایت از پناهندگان از ابتدای دفاع مردم عزیز ایران آن را از این پس نیز ادامه بدهیم.

وی افزود: چنانکه در مقدمه عرض کردم، راه طولانی را پیموده‌ایم. راه طولانی بود، اما اعتقاد راسخ دارم که راهی که در جلوی چشمانمان است و خواهیم پیمود، حتماً راه باز و همواری است و همراه با منظره قشنگی است. برای تحقق این امر هر دو باید تلاش کنیم و آن تلاش نیازمند صبر و شکیبایی زیادی است. 

نخست وزیر ژاپن در پایان بیان داشت: با این وجود  امر تلاشی است که برای صلح در خاورمیانه و در تمام دنیا باید انجام بدهیم. برای این هدف ژاپن مصمم است که از این پس ناامید نشود و نقش حداکثری را در حد توان خود ایفا کند. امروز اولین قدم در این راه است. اینجانب خیلی دوست دارم شما را دوباره ببینم و مطمئناً در آینده نه چندان دور دوباره فرصت فراهم خواهد شد.

انتهای پیام/

R1536/P/S1,15/CT11 واژه های کاربردی مرتبط اخبار "ژاپن"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار ژاپن اخبار ژاپن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۴۰۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناتو: برنامه‌ای برای گسترش استقرار تسلیحات هسته‌ای نداریم

دبیر کل ناتو در جریان حضوری مشترک با ریشی سوناک، نخست وزیر انگلیس در لهستان اعلام کرد که این ائتلاف نظامی هیچ برنامه‌ای برای استقرار تسلیحات هسته‌ای در دیگر کشورهای عضو ندارد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از "ان تی وی" آلمان، به گفته ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو، این ائتلاف نظامی هیچ برنامه ای برای استقرار تسلیحات هسته ای در دیگر کشورهای عضو ندارد.

استولتنبرگ در جریان حضور مشترک با ریشی سوناک، نخست وزیر بریتانیا در مقابل سربازان انگلیسی مستقر در لهستان، گفت: هیچ برنامه ای برای گسترش ترتیبات فعلی اشتراک هسته ای وجود ندارد.

روز دوشنبه، آندری دودا، رئیس جمهور لهستان، بار دیگر تاکید کرد که کشورش برای استقرار تسلیحات هسته ای آمریکا آماده است. هم دودا و هم مشاور امنیتی او قبلاً چنین ملاحظاتی را بیان کرده بودند. در لهستان، رئیس جمهور فرمانده کل ارتش است.

"آندری دودا"، رئیس جمهور لهستان در مصاحبه با روزنامه "فکت" که روز دوشنبه منتشر شد، گفت: "اگر متحدان ما تصمیم به استقرار تسلیحات هسته ای در خاک ما به عنوان بخشی از اشتراک هسته ای به منظور تقویت جناح شرقی ناتو بگیرند، ما آماده این کار هستیم.

لهستان به عنوان عضو ناتو یکی از مهم ترین حامیان اوکراین است و هم مرز با کالینینگراد روسیه و هم متحد روسیه بلاروس است.

دودا در بخش دیگری از سخنانش گفت، موضوع استقرار احتمالی سلاح هسته‌ای در لهستان مدتی است بین لهستان و ایالات متحده مورد بحث قرار گرفته است. وی افزود: "من قبلاً چندین بار به این موضوع پرداخته ام."

جاروسلاو کاچینسکی، معاون سابق نخست‌وزیر لهستان هم پیش از این در مدت کوتاهی پس از آغاز جنگ اوکراین، درباره استقرار تسلیحات هسته‌ای آمریکا در کشورش اظهار نظر مثبتی کرده بود. وی در این باره گفته بود: اگر آمریکایی‌ها از ما بخواهند که سلاح‌های هسته‌ای آمریکا را در لهستان ذخیره کنیم، ما برای آن آماده خواهیم بود. این امر بازدارندگی علیه مسکو را به میزان قابل توجهی افزایش می دهد.

دبیرکل سابق ناتو: اقدام علیه ایران به نفع اسرائیل نخواهد بود

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تمام «نه»های رهبر انقلاب به سلاح اتمی
  • همکاری‌های ایران و پاکستان در حوزه انرژی با قوت ادامه می‌یابد
  • اینفوگرافیک/ تمام «نه»های رهبر انقلاب به سلاح اتمی
  • سلاح اتمی؛ جزو برنامه ریزی امنیتی و دفاعی ایران است؟ /تمام «نه»های رهبر انقلاب به سلاح هسته ای +اینفو
  • تمام «نه»های رهبر انقلاب به سلاح اتمی + عکس
  • (اینفوگرافیک) تمام «نه»‌های رهبر انقلاب به سلاح اتمی
  • بیانات مهم رهبر انقلاب درباره تسلیحات ایران
  • طالبان: سطح دیپلماتیک افغانستان در قزاقستان ارتقا یابد
  • دکترین هسته ای ایران تغییر می کند؟
  • ناتو: برنامه‌ای برای گسترش استقرار تسلیحات هسته‌ای نداریم