Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، این پایگاه تخصصی در راستای اهدف منطقه آزاد کیش مبنی تقویت بخش گردشگری
کیش بوِِیژه گردشگری ورزشی، برگزاری دوره‌های ملی و بین المللی در این جزیره و در اجرای تفاهمنامه امضا شده بین مؤسسه ورزش و تفریحات سالم و فدراسیون نجات غریق و غواصی جمهوری اسلامی ایران راه اندازی شده است.

همکاری در زمینه توسعه و ترویج رشته ورزشی و تفریحی غواصی، ایجاد مراکز تخصصی و آموزشی این رشته و برگزاری دوره‌های ملی و بین المللی از جمله بندهای این تفاهمنامه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مراسم آغاز به کار این پایگاه ورزشی و تفریحی و علمی با حضور مشاور و مدیرکل حوزه مدیرعامل، مدیر روابط عمومی و اموربین الملل منطقه آزاد کی، مدیرعامل موسسه ورزش و تفریحات سالم، مسئولان و جمعی از ورزشکاران جزیره کیش برگزار شد.

در حاشیه این مراسم "سهیل سادات الحسینی "مسئول پایگاه تخصصی غواصی کیش،مدرس ارشد کنفدراسیون جهانی CMAS و مدرس ارشد فدراسیون نجات غریق و غواصی کشور به ایرنا گفت: کلیه دوره‌های غواصی در این پایگاه زیر نظر مدرسین ارشد کنفدراسیون غواصی جهان CMAS و فدراسیون نجات غریق و غواصی کشور در بخش بانوان و آقایان برگزار می‌شود.
وی با اشاره به اینکه پایگاه تخصصی غواصی کیش مجهز به ۵۰ ست تجهیزات کامل غواصی و قایق‌های مخصوص است افزود: اشتغال زایی جوانان کشور در رشته غواصی و جلوگیری از خروج ارز برای گذراندن دوره‌های غواصی در خارج از کشور و همچنین نظارت کامل بر کلیه دوره‌های آموزشی غواصی در جزیره کیش از جمله رویکردهای این پایگاه است.

در حال حاضر ۹۰ درصدکلاس های آموزش غواصی کشور درجزیره کیش برگزار می‌شود و این منطقه آزاد می‌تواند پایلوت و مرکز این رشته تفریحی ورزشی و همچنین ارائه دهنده تجهیزات غواصی در کشور باشد.

جزیره کیش با سرانه فضای ورزشی بالاتر از استانداردهای بین المللی و کشوری در جهت توسعه توریسم ورزشی کشور فعالیت‌های مؤثری داشته است. مجموع فضاهای ورزشی این جزیره گردشگری افزون بر ۲۰۰ هزار مترمربع است.

زمین‌های چمن طبیعی و مصنوعی، سالن‌های ورزشی اسکواش، تنیس روی میز، رزمی، فوتسال و والیبال، ژیمناستیک، سالن چند منظوره، زمین ورزشی ساحلی، چندین زمین تنیس، مینی گلف، مجموعه تیروکمان، زمین‌های ورزشی رو باز و دو استخر سر پوشیده از جمله امکانات ورزشی کیش است.

* تفریحات ورزشی مهمترین پیوست صنعت گردشگری جزیره کیش *

ورزش و تفریح‌های سالم به عنوان حلقه پیشرو و مهمترین پیوست حوزه گردشگری جزیره کیش در مسیر رشد و توسعه قرار دارد و گروهای مختلف سنی بویژه قشرهای جوان و نو جوان را به خود جذب کرده است.

براساس برآوردهای انجام شده از مجموع ۲۰۰ هزار گردشگر و مسافر نوروزی که در تعطبلات نوروزی ۹۸ به جزیره کیش وارد شده حدود ۱۰۰ صد هراز نفر حداقل از یک یا دو نمونه تفریح‌های ورزشی این جزیره استفاده کرده‌اند.
این تجربه موفق، ثابت می‌کند که باید دست به کار شد و برای برون رفت از برخی مشکلات فرهنگی و اجتماعی نیازهای واقعی جوانان و قشرهای مختلف مردم را بازشناخت و با تفریح سالم، آرامش بخش و نشاط آورر، نسل جوان را از گوشه گیری و ژرفنای شبکه‌های مجازی به عرصه فعالیت‌های حقیقی کشاند و آنان برای پذیرش مسؤولیت‌ها آماده کرد.
جذب دهها هزار جوان و نوجوان به تفریحات ورزشی سالم در جزیره کیش، تجربه‌ای موفق و آزمایشی ارزشمند است که راه را نشان می‌دهد و راهکار را به زبان عمل تبیین می‌کند.
در جزیره گردشگری کیش، علاوه بر جاذبه‌های طبیعی و تاریخی شاخص، و سلسله‌ای از مناظر جذاب و دیدنی در طول ۵۱ کیلومتر نوار ساحلی، مجموعه‌ای از رشته‌ها و جاذبه متنوع ورزشی و تفریحی با استفاده از وضعیت بی بدیل جغرافیای این منطقه ایجاد شده که از آن به عنوان یکی از مهمترین حلقه‌های زنجیره گردشگری این منطقه می‌توان نام برد.

۱۳۳۹

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۴۱۵۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نخستین جشنواره فرهنگی، ورزشی بومی -محلی در دانشگاه آزاد بجنورد

جواد عبدی معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهار کرد: نخستین جشنواره فرهنگی، ورزشی بومی محلی به همت دانشگاه آزاد اسلامی بجنورد، اداره‌کل میراث فرهنگی استان خراسان‌شمالی، شهرداری بجنورد و هیئت ورزش‌های بومی محلی و روستایی بجنورد در محوطه باز دانشگاه آزاد بجنورد برگزار شد.

وی بیان کرد: اسفند سال گذشته برای برگزاری این جشنواره جلسات متعدی با ارگان‌هایی همچون شهرداری، اداره‌کل میراث فرهنگی و هیئت ورزش‌های بومی محلی و روستایی استان برگزار شد تا بتوانیم با برنامه‌ریزی‌های لازم این جشنواره را در روز معلم در دانشگاه برگزار کنیم.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد تصریح کرد: طناب‌کشی، دوزپا، دارت، لی لی و هفت سنگ از جمله رشته‌های ورزشی بودند که دانشجویان و دانش‌آموزان زیادی بالغ بر دو هزار نفر برحسب علاقه‌مندی خود در این رشته‌ها شرکت کردند که پس از داوری مسابقات توسط مسئولان حوزه تربیت‌بدنی دانشگاه به نفرات برتر نیز جوایزی اهدا شد.

عبدی با اشاره به برنامه‌های متعدد این جشنواره افزود: این جشنواره با استقبال بسیار خوب دانشجویان و دانش آموزان همراه بود و کانون‌های فعال دانشگاه نیز از جمله کانون دست آرا حضور پررنگی در این جشنواره داشتند.

وی ضمن بیان فعالیت‌های کانون دست آرا گفت: به همت دانشجویان فعال در کانون دست آرا دانشگاه آزاد بجنورد، در بازارچه فروش، دست ساز‌های دانشجویی نیز به عرض نمایش گذاشته شد که با استقبال بسیار خوب بازدیدکنندگان همراه بود.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد بیان کرد: از دیگر اقدامات انجام شده در این جشنواره برپایی سیاه چادر‌های عشایری بود که با پخت غذا‌های محلی، فروش محصولات لبنی محلی همراه بود.

عبدی با بیان اینکه این جشنواره برای نخستین بار به صورت دانشگاهی در سطح استان برگزار شده، افزود: جشنواره‌های اینچنینی به صورت جداگانه در استان‌ها توسط ارگان‌های متولی مختلفی برگزار می‌شود، اما این جشنواره با توجه به ماهیت فرهنگی و ورزشی که داشت برای نخستین بار در سطح استان و در سطح کشور در واحد دانشگاهی بجنورد برگزار شد.

وی ضمن قدردانی از حوزه تربیت‌بدنی واحد بجنورد و بخش فرهنگی و کانون‌های دانشجویی دانشگاه بیان کرد: باتوجه به پیگیری‌های لازم به دنبال این فرصت هستیم که چنین جشنواره‌هایی که موجب ایجاد شور و نشاط در بین افراد می‌شود را توسعه و گسترش دهیم تا بتوانیم علاوه بر ایجاد فضایی شاد و مفرح در راستای آشنایی و نزدیکی بیشتر جامعه دانشگاهی با فرهنگی بومی محلی گامی برداشته باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جانمایی نخستین ایستگاه مدرن لرزه‌نگاری برخط کشور در قشم
  • جانمایی نخستین ایستگاه مدرن لرزه نگاری برخط کشور در قشم
  • ایجاد نخستین ایستگاه مدرن لرزه‌نگاری در قشم
  • چرا ترک‌ها علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در کیش شدند؟
  • نخستین پیاده‌روی خانوادگی سال جدید شیرازی‌ها
  • برگزاری نخستین جشنواره فرهنگی، ورزشی بومی -محلی در دانشگاه آزاد بجنورد
  • شرایط نامساعد دریا اسکله های گردشگری قشم را تعطیل کرد
  • گشایش بزرگترین نمایشگاه قرآنی در افغانستان
  • گشایش دومین نمایشگاه بین المللی تخصصی ابزار و یراق آلات ساختمانی ایران در تبریز
  • ایران در آستانه پرتاب ماهواره از پایگاه فضایی چابهار