Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-26@23:50:08 GMT

چهل‌وسومین غار همدان کشف شد

تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۴۱۷۵۲

چهل‌وسومین غار همدان کشف شد

همدان- مدیر کل محیط زیست استان همدان گفت: اخیرا با همراهی مردم و بررسی کارشناسی متخصصان محیط زیست که دبیر کارگروه غار شناسی استان هستند چهل وسومین غار(ارتفاعات بانه سر) در استان همدان کشف شده است.

 به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، سید عادل عربی ظهر امروز در نشست خبری به مناسبت هفته محیط زیست گفت: این غار  ۱۵ متر طول  و ۵ارتفاع دارد و غار به عنوان یک اثر ملی و طبیعی هم معرفی شده است و در مرحله تصویب در شورای عالی محیط‌زیست کشور است تا به عنوان محیط گردشگری حفاظت شده به صورت خردمندانه از هر تخریبی در امان بماند و استفاده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
مدیر کل محیط‌زیست استان همدان شعار امسال هفته محیط زیست را  کاهش‌آلاینده‌ها، آسمان آبی و زمین سبز عنوان کرد و اظهار داشت: باید محیط زیست سالمی را که از گذشتگان تحویل گرفتیم با تلاش همت نگهداری و سالم به آیندگان تحویل دهیم که در این حوزه محیط زیست استان همدان هم نظارت های قانونی خود را انجام داده است.  عربی افزود:در سال‌های اخیر رسانه‌ها هم بازوی قدرتمندی برای حفاظت از محیط زیست بودند و با اطلاع‌رسانی صحیح محیط‌زیست استان را برای حفظ محیط زیست طبیعی استان یاری دادند. که به دلیل این تعامل و همدلی و مشارکت از آنان قدردانی می کنم.  مدیر کل محیط زیست استان همدان گفت: سال قبل کوهستان گرین به عنوان منطقه شکار ممنوع در استان اعلام شد و همچنین بخشی از منطقه الوند هم مجوزهای محیط زیستی را به دست آورد. برای اجرایی شدن بند«ز» ماده ۳۸(مدیریت سبز) برنامه ششم توسعه  هم دوره‌های آموزشی برگزار کردیم و ارزیابی آن به سازمان مدیریت اعلام خواهد شد. وی بدون اشاره به تعداد صنایع آلاینده استان همدان اظهار داشت: این صنایع هر سال فصل به فصل پایش زیست محیطی می‌شوند و در فرایند اجرای قانونی وظایف خود فقط ۱۹ مورد شاخص‌های محیط‌زیستی را نداشتند و با بهره‌برداری آنها مخالفت شده است. صنایع آلاینده استان فصل به فصل کاهش می‌یابد که نشاندهنده تعهد و مسئولیت پذیری صاحبان صنایع و واحدهای تولیدی و خدماتی اهتمام در حفاظت از محیط زیست و کنترل آلاینده‌های است. مدیر کل محیط زیست استان همدان با بیان اینکه برای نخستین بار توانستیم از بین شاخص‌های اختصاصی نمره کامل را از آن خود کنیم گفت: سال گذشته یک‌هزار و ۲۲ مورد استقرار واحدهای اقتصادی بررسی و ۲۴۰ مورد توسعه و تغییر خط واحدهای اقتصادی صنعتی، خدماتی و کشاورزی و ۱۱۱ مورد بهره‌برداری از این واحدها انجام شد که با ۱۹ مورد مخالفت شد. عربی درباره وضعیت پسماند هم  گفت: پسماندهای بیمارستانی بی خطر سازی و سپس دفن می‌شود اما عمده مشکل محیط زیست در زمینه مدیریت پسماندهای بخش خصوصی است. مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان خاطرنشان کرد: سال گذشته رتبه اول کشور در اعتبارسنجی داده‌های کیفیت هوایی استان را از آن خود کردیم و در ارزیابی عملکرد ادارات کل نیز رتبه سوم کشوری را به خود اختصاص دادیم.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: غار محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۴۱۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم

حسینی گفت: آمار‌ها حاکی از آن است که وقتی فرسایش خاک داریم معضلات بسیار زیاد را با از دست دادن اکوسیستم خاک به دست می‌آوریم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حلیا سادات حسینی، در چهارمین روز از هفته زمین پاک و در مراسم پیاده روی خانوادگی و پاکسازی، در تفرجگاه نرجس خاتون در منطقه ۱۵ در جمع فعالین محیط زیست به اهمیت و مشارکت مردم در قبال کاهش پلاستیک و نجات زمین و حفظ آن برای نسل‌های آینده اشاره کرد.

وی به معضلات محیط زیستی که منجر به عدم داشتن زمینی پاک می‌شود اشاره کرد و افزود: عواملی، چون توسعه شهرها، افزایش جمعیت، توسعه نامتقارن و عدم رعایت عدالت محوری در توسعه شهرها، منجر به بروز معضلات متفاوت و گریبان گیر زمین می‌شود.

حسینی در ادامه گفت: آمار‌ها حاکی از آن است که وقتی فرسایش خاک داریم معضلات بسیار زیاد را با از دست دادن اکوسیستم خاک به دست می‌آوریم؛ لذا می‌بایست حفاظت از خاک را به معنای واقعی جدی بگیریم و به مواردی، چون نقاط انفصال فاضلاب‌ها، استفاده از گیاهان بومی، مصرف آب‌های زیرزمینی، کاشت گیاهان همسو و هم جهت با شرایط اقلیمی توجه ویژه‌ای داشته باشیم تا بتوانیم خاک حاصلخیز و پویا را حفظ کنیم.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در ادامه به پاکسازی طبیعت اشاره کرد و گفت: در هفته زمین پاک و با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست، قصد داریم با انجام کار‌های نمادین این هفته را مهم جلوه بدهیم و حساسیت را در بدنه شهروندان ایجاد کنیم تا نسبت به محیط زیست پیرامون خود و حفظ زمین پاک، دغدغه‌مند شوند.

وی در پایان به موضوع فرهنگ سازی و توانمند سازی شهروندان اشاره کرد و افزود: آمار‌ها نشان می‌دهد که ۶ درصد از آلایندگی کره زمین مربوط به استفاده از صنایع شیمیایی و پلیمری است که منجر به تولید پلاستیک می‌شود. امیدواریم در آینده با فرهنگ سازی و دغدغه‌مند کردن شهروندان نسبت به کاهش مصرف پلاستیک و حفظ محیط زیست، شاهد هیچ نوع آلایندگی که حیات خاک را به خطر می‌اندازد نباشیم.

دیگر خبرها

  • معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • زمین پاک یکی از ارکان مهم محیط زیست است
  • پاکسازی حاشیه و تالاب پیرسلمان
  • سهم همدان از اقتصاد گردشگری افزایش یابد
  • تردد حدود ۳۰۰ سواری پیکان فرسوده در همدان
  • تردد حدود ۳۰۰ سواری پیکان فرسوده در همدان 
  • حاشیه رودخانه جاجرود پاک‌سازی شد
  • ضرورت اصلاح قانون معادن به نفع محیط زیست
  • دریای خزر عقب‌نشینی کرد
  • نشست شورا‌های محیط زیست در زاهدان