Web Analytics Made Easy - Statcounter

‌رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: برای مبارزه با ملخ صحرایی تاکنون هیچ اعتبار استانی اختصاص نیافته است و تنها حدود یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان از اعتبارات ملی به این بخش اختصاص داده شده است.

‌به گزارش ایسنا- به نقل از سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان، زورقی افزود: ضرورت و اهمیت مبارزه و کنترل این آفت در بخش کشاورزی سبب شده در جنوب سیستان و بلوچستان بیشترین فعالیت روزمره مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان‌های این استان به این امر اختصاص یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: ۶۰ میلیارد ریال از اسفند سال گذشته تاکنون برای مبارزه با ملخ صحرایی در سطح ۱۵۷ هزار هکتار از مراتع و مزارع این استان هزینه شده است.

زورقی گفت: به دلیل درگیر بودن برخی نقاط جنوب سیستان و بلوچستان به مراکز جمعیتی تاکنون از هواپیما برای سمپاشی استفاده نشده است و در صورت نیاز حتماً از هواپیمای موجود استفاده لازم خواهد شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان از تمامی بهره برداران بخش کشاورزی خواست در ردیابی و مبارزه با این آفت با این سازمان همکاری کنند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان همچنین در خصوص طرح‌های هفته جهاد کشاورزی نیز گفت: ۱۵۷ پروژه بخش کشاورزی با اعتباری بیش از ۲۸۳ میلیارد و ۱۲۷ میلیون ریال در هفته جهاد کشاورزی در این استان به بهره برداری می‌رسد.

زورقی بیان کرد: با بهره برداری کامل از این پروژه‌ها که سه هزار و ۱۷۵ خانوار روستایی و عشایری از مزایای آنها بهره‌مند خواهند شد برای هزار و ۵۱۸ نفر شغل دائم و ۱۰ هزار و ۷۹۵ نفر روز شغل موقت در سیستان و بلوچستان ایجاد خواهد شد.

وی افزود: طرح‌های قابل افتتاح در سیستان و بلوچستان شامل ۸۵ طرح آب و خاک، ۲۸ طرح تولیدات گیاهی، ۹ طرح تولیدات دامی، ۲ طرح صنایع کشاورزی و غذایی، ۱۱ طرح شیلات آب‌های داخلی، ۱۹ طرح عشایری و سه طرح آبخیزداری است.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ملخ صحرایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۴۲۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۲۱ هزار گندم در سیستان و بلوچستان خریداری شد

سید محمدرضا سید حسینی با بیان اینکه در سال زراعی  ۳۵ هزار هکتار از اراضی کشاورزی سیستان و بلوچستان به زیر کشت گندم رفته است گفت: کار برداشت حدود ۳۰ درصد از گندمزارهای این استان به اتمام رسیده است.

وی تصریح کرد: بیش از ۱۵۰ دستگاه کمباین بومی و مهاجر و ۶۰۰ دستگاه دروگر جهت برداشت محصول گندم و ۱۶ مرکز خرید جهت تحویل گندم کشاورزان در سیستان و بلوچستان پیش بینی و به بهره‌برداران در برداشت و خرید گندم کمک می کنند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: در سال زراعی گذشته ۳۲ هزار هکتار در استان گندم کشت و کشاورزان ۷۰ هزار تن گندم آردی و بذری به مراکز خرید تحویل دادند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • نصب تله‌های فرمونی برای پایش آفات در شهرستان بن
  • صدور مجوز راه‌اندازی کارخانه در سیستان و بلوچستان به صورت استانی انجام می‌شود
  • اعتبارات بازآفرینی محور دلجویی هنوز اختصاص نیافته است
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان
  • بیش از ۲۱ هزار گندم در سیستان و بلوچستان خریداری شد
  • وزارت کار بخشی از سهم اشتغال کشور را به فارغ‌التحصیلان اختصاص داده است
  • شرکت بیش از ۱۵ هزار داوطلب سیستان و بلوچستان در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • کشت برنج در ۶۷ هزار هکتار شالیزار مازندران
  • کشت طلای سفید در سیستان وبلوچستان
  • خرید بیش از ۲۱ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان