Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-26@05:08:48 GMT

پرونده امامی در مرحله تحقیقات مقدماتی

تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۴۵۴۰۲

پرونده امامی در مرحله تحقیقات مقدماتی

قاضی مسعودی مقام گفت: پرونده آقای امامی در مرحله تحقیقات مقدماتی است و پرونده آقای نکوهی به شرکت‌های وابسته به بانک سرمایه بود که اساساً دادسرا هم اخلال در نظام اقتصادی نگرفت که به دادگاه کیفری دو برگردانده شده است.

به گزارش فارس، قاضی مسعودی مقام در حاشیه رسیدگی به اتهامات هادی رضوی و دیگر متهمان پرونده بانک سرمایه در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی مبنی براینکه جلسه دادرسی آقایان دلاویز و رضوی تمام شده است، چند جلسه دادرسی داشته اند و چه میزان وقت دفاع داده شده است، اظهار کرد: هشتمین جلسه بانک سرمایه برگزار شد که متهمان دلاویز و رضوی هم خودشان و هم وکلایشان دفاعیات خود را ارائه کردند و هر جلسه بالغ بر ۴ ساعت بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: تمام مدارک و مستنداتی که ارائه دادند مورد استماع قرار گرفت و به آن‌ها وقت داده شده است که مدارک و مستندات را ارائه دهند و اینکه در برخی از جا‌ها گفته شده است که دفاعیات مورد استماع قرار نگرفته است فکر نکنم تا این میزان اجازه دفاع به متهمان داده شده باشد یعنی در هشت جلسه متهمان دفاع کردند و هرجلسه از ساعت ۹ صبح تا یک بعد از ظهر ادامه داشته است.

قاضی مسعودی مقام در پاسخ به سوال دیگری مبنی براینکه آقای رضوی عنوان کرده اند که مستنداتی را به دادگاه ارائه میکنم بدلیل محرمانه بودن فقط به قاضی ارائه می‌دهم، اما شرایط دفاع برای من ایجاد نشده است آیا صحت دارد یا خیر؟ بخصوص درخصوص شرکت نان صنعتی، اظهار کرد: مستنداتی که متهمان ارائه می‌دهند براساس قوانین و مقررات می‌توانیم بگوییم که محرمانه، سری، فوق سری و ... است.

وی افزود: آقای هادی رضوی یک سری مستندات در خصوص قراردادهایشان با شرکت‌ها، دستگاه‌ها و ارگان‌های مختلف ارائه داده اند که استعلام و در جهت صحت و سقم آن‌ها بررسی می‌کنیم، فکر نکنم بعد از هشت جلسه دفاعیاتی داشته باشند، ولی اینکه هر متهم و هر وکیلی هر استنادی را به دادگاه ارائه می‌کند مورد پذیرش قرار بگیرد یا خیر، در رای دادگاه ظهور و بروز خواهد کرد که آیا مورد پذیرش بوده است یا خیر با استدلال و استناد.

وی همچنین در خصوص حیدرآبادی که به تازگی توسط پلیس اینترپل دستگیرشده است چه زمانی به کشورمان باز می‌گردد اظهار کرد: زمان می برد و کمتر از یکی دوماه نیست اقدامات توسط پلیس بین الملل انجام می‌شود، ولی زمان خاصی باید صرف شود.

قاضی مسعودی مقام در خصوص اینکه در کیفرخواست خوانده شده بخشی مربوط به آقای حیدرآبادی پور بود آیا این کیفرخواست مجدد براساس تحقیقات از ایشان بازنگری و اصلاح می‌شود نیز پاسخ داد: کیفرخواست برای این فرد تنظیم شده و وکیل برایش انتخاب شده است دفاعیات خود را ارائه می‌دهند و اگر غیابی حکم صادر شود می‌تواند اقداماتی را درباره واخواهی انجام دهد.

قاضی مسعودی مقام گفت:در پرونده بانک سرمایه پرونده جدید آقای جهانبانی است و پرونده آقای امامی در مرحله تحقیقات مقدماتی است پرونده آقای نکوهی به شرکت‌های وابسته به بانک سرمایه بود که اساساً دادسرا هم اخلال در نظام اقتصادی نگرفت که به دادگاه کیفری دو برگردانده شده است.

منبع: فرارو

کلیدواژه: سیاست محمد امامی پرونده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۴۵۴۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه اختیار‌ها را به رئیس کل بانک مرکزی دادیم؛ اما هنوز در سیاست‌ ارزی دچار مشکل هستیم/ جلسه سومی وجود ندارد؛ تا یکشنبه برای دریافت برنامه ارزی منتظر می‌مانیم

به گزارش تابناک اقتصادی؛ محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی روز یکشنبه دوم فروردین ماه در نشست بررسی مسائل ارزی که با حضور رئیس بانک مرزی و وزیراقتصاد و امور دارایی برگزار شد اظهار داشت: مشکلات مربوط به ارز برای مردم و اقتصاد کشور غیر قابل تحمل شده است. وی تأکید کرد: دولت و مجلس باید در موضوعات مرتبط با ارز با هم اتفاق نظر داشته باشند تا مردم از این وضعیت بیش از پیش آسیب نبینند.

فردای آن روز، رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر نماینده اردبیل در خصوص مسائل ارزی و عملکرد بانک مرکزیی تاکید کرد: پیرو مسائل مربوط به ارز در روز یکشنبه با دوستان‌مان در دولت، بانک مرکزی، وزیر اقتصاد، رئیس کمیسیون‌های اقتصاد، صنعت، جهش تولید و بودجه جلسه گذاشتیم و ادامه بحث‌مان به چهارشنبه موکول شد و حتماً گزارش جمع بندی مربوط به ارز را هفته بعد در صحن مجلس ارائه می‌دهیم.

بنابراین؛ روز گذشته دومین جلسه نشست مشترک مجلس با تیم اقتصادی دولت برگزار شد. جلسه‌ای که با حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس، سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و امور دارایی، محمدرضا فرزین، رییس کل بانک مرکزی، سید محمد حسینی معاون پارلمانی رییس جمهور، محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی، سیدشمس الدین حسینی رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید، عزت الله اکبری تالارپشتی رئیس کمیسیون صنایع و معادن، حجت الاسلام محمدحسین حسین زاده بحرینی و محسن زنگنه از نمایندگان اقتصاددان مجلس و تعدادی از کارشناسان مرکز پژوهش‌ها در مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

درباره جزئیات این نشست و صحبت های رئیس مجلس، ایسنا نوشته است: در این نشست، قالیباف با بیان اینکه نباید به ارائه گزارش اکتفا کرد گفت: در نشست قبلی به اندازه کافی گزارش ارائه شد. دوستان دولت باید به طور روشن و شفاف رویکرد رو به جلو برای مدیریت بازار ارز ارائه کنند.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ما دنبال تکرار جلسات نیستیم و جلسه سومی وجود ندارد؛ بنابراین باید در مورد موضوع به جمع‌بندی برسیم و نتیجه نهایی را به صحن علنی ارائه کنیم. در این رابطه با توجه به اصرار نمایندگان برای بررسی موضوع در صحن علنی، به صورت مشخص به نمایندگان گفتم اگر به جمع‌بندی و اتفاق نظر با دولت نرسیم، مجلس خود به جمع‌بندی روشن می‌رسد.

قالیباف با تاکید بر اینکه باید بر روی اصل موضوع بحث و گفتگو کنیم و در مورد رویکردها، اشکالات و راهکار‌ها به جمع‌بندی برسیم، بیان کرد: واقعیت این است که ناترازی‌ها در قیمت ارز تاثیرگذار است؛ بنابراین نمی‌توان نظام یکپارچه اقتصادی را نادیده گرفت؛ دولت و مجلس باید به این مهم توجه داشته باشند.

وی با بیان اینکه حکمرانی از دو بخش تشکیل می‌شود، گفت: یک بخش تشخیص علمی و دیگری تصمیم سیاسی است؛ تشخیص‌های علمی ما به دلایل مختلف تحت تاثیر تصمیم‌های سیاسی قرار دارد که اگر ترکیب آن‌ها را با هم رعایت کنیم، می‌توانیم مشکلات را حل کنیم، اما اگر تشخیص علمی را فدای تصمیم سیاسی کنیم به طور حتم دچار مشکل خواهیم شد. همچنین اگر به تشخیص علمی بدون شرایط سیاسی کشور توجه کنیم با مشکل مواجه خواهیم شد بنابراین تعادل این موضوع مهم است.

همه اختیار‌ها را به رئیس بانک مرکزی دادیم، اما ...

قالیباف با تاکید بر اینکه مجلس در عین اختلاف سلیقه و اختلاف دیدگاه با سیاست‌های ارزی دولت همراهی کرده است، گفت: همه اختیار‌های موجود در قانون دائمی را به رئیس بانک مرکزی دادیم و هر چه ایشان در جلسه سران قوا بیان کردند قبول کردیم، اما شرایط کنونی نشان می‌دهد که هم رویکرد اقتصادی و هم رویکرد مدیریتی در موضوع ارز دچار اشکال است.

وی با اشاره به تورم کالا‌های اساسی که با ارز ترجیحی وارد می‌شوند و تاکید بر ضرورت اصلاح رویکرد‌های اقتصادی در این زمینه، گفت: به طور روشن و مشخص امروزه در سیاست‌های ارزی از نگاه اقتصادی دچار مشکل هستیم و طرح جامعی برای رویکرد اقتصادی در ارز وجود ندارد.

قالیباف خطاب به مسئولان اقتصادی حاضر در نشست گفت: ما رویکرد اقتصادی مان در حوزه مدیریتی را اعلام کردیم و تا روز یکشنبه هفته آینده برای دریافت برنامه دولت منتظر می‌مانیم، اما اگر برنامه و سیاست ارزی دولت ارائه نشود، مجلس جلسه خواهد گذاشت و طرح خود را ارائه می‌کند.

دیگر خبرها

  • عصبانیت پسر معاون سابق از انتشار اعترافات متهمان پرونده‌اش
  • عصبانیت پسر معاون سابق از انتشار اعترافات متهمان پرونده‌اش!
  • قالیباف: منتظر برنامه بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز هستیم / بانک مرکزی برنامه ندهد مجلس برنامه می‌دهد
  • همه اختیار‌ها را به رئیس کل بانک مرکزی دادیم؛ اما هنوز در سیاست‌ ارزی دچار مشکل هستیم/ جلسه سومی وجود ندارد؛ تا یکشنبه برای دریافت برنامه ارزی منتظر می‌مانیم
  • دستگیری سارقان وسایل منزل در نیشابور
  • ردپای خانم بازیگر در پرونده تتلو
  • ۴۰ شهرستان استان خراسان رضوی دچار تنش آبی است
  • دور دوم رسیدگی به پرونده اعضای گروهک تروریستی منافقین
  • مردم آلبانی استرداد و خروج اعضای گروهک منافقین را از دولت خود مطالبه کنند
  • تشریح ماجرای عفو مسعود رجوی توسط شاه