Web Analytics Made Easy - Statcounter

در این گزارش بررسی می‌شود چگونه احداث بیمارستان‌های ۲۵۰ تخت‌خوابی آیت‌الله خویی، ۶۴ تخت‌خوابی تکاب، ۴۵۰ تخت‌خوابی شهید بهشتی، ۶۰۰ تخت‌خوابی ارومیه، ۳۵۰ تخت‌خوابی مهاباد و ۳۰۰ تخت‌خوابی فوق تخصصی زنان ارومیه شاخص‌های توسعه استان را جابجا خواهند کرد. ۲۳ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۴ استانها آذربایجان غربی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ارومیه، آذربایجان غربی یکی از استان‌هایی است که پروژه های بیمارستانی زیادی دارد که هرکدام از اهمیت ویژه‌ای برخوردار هستند ولی طولانی شدن پروسه احداث این پروژه‌ها سبب شده است خدمات درمانی و بهداشتی لازم به افراد ارائه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حوزه سلامت  دربردارنده اصلی‌ترین نیازهای جامعه بوده و شامل تمامی موارد تأمین، حفظ و ارتقای سلامت است و به دلیل ارتباط با مردم و شاخص اصلی کور از اهمیت زیادی برخوردار است ولی متأسفانه این استان سابقه پرباری در پروژه‌های نیمه‌تمام دارد.

بعضاً به رغم تلاش برخی مسئولان در این حوزه نیز مسائلی مانند نبود اعتبارات کافی و بی توجهی به این چنین موضوع مهمی و تورم در کشور راکد ماندن پروژه های بیمارستانی را در پی دارد ولی اگر این طرح‌ها به سرانجام مورد نظر برسد در افزایش شاخص سلامت استان و همچنان در اقتصاد کشور تأثیر بسزایی دارد.

چندی پیش به سبب نبود تخت بیمارستانی کافی و دیگر موارد شاخص سلامت استان 8 دهم تا یک در هزار بود ولی در سال‌های اخیر با افتتاح برخی پروژه‌های بیمارستانی و کلینیک‌های تخصصی در آذربایجان غربی سبب شد این شاخص به یک و نیم در هزار ارتقا پیدا کند.

البته باید این را نیز در نظر داشت که این استان به سبب داشتن  967 کیلومتر مرز مشترک با چند کشور همواره پذیرای افراد از دیگر کشورها است  که برای استفاده از خدمات درمانی و بیمارستانی آذربایجان غربی را انتخاب می‌کنند و این اتفاق نیازمند وجود بستر مناسب، افراد متخصص برای ارائه خدمات به این افراد است.

بیمارستان‌هایی مانند 250 تخت‌خوابی آیت‌الله خویی، 64 تخت‌خوابی تکاب، 450 تخت‌خوابی  شهید بهشتی، 600 تخت‌خوابی ارومیه، 350 تخت‌خوابی مهاباد و 300 تخت‌خوابی فوق تخصصی زنان ارومیه از چند پروژه بیمارستانی آذربایجان غربی هستند.

چندین سال بود که در آذربایجان غربی وجود یک بیمارستان بزرگ و جامع با تمامی امکانات در حوزه زنان احساس می‌شد که بعد از بازدید استاندار وقت استان (قربانعلی سعادت) و مشاهده وضعیت اسفناک بیمارستان کوثر دستور ساخت بیمارستان جدیدی در این حوزه داده شد.

طرح این بیمارستان از سال 93 به میان آمد و پس از دو سال یعنی سال 96 در خیابان حسنی در زمینی که زمانی قرار بود یک مجتمع ورزشی دران احداث شود، کلنگ زنی شد با اینکه تاریخ‌های زیادی بار تکمیل و افتتاح آن مشخص ولی عملی نشد اما امروز بعد از دو سال این بیمارستان 85 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و این پیشرفت نشان می‌دهد که می‌شود حتی پروژه های عظیم را در زمان کوتاهی به پیشرفت بالایی رساند و فقط عزم جدی و تلاشی مضاعف می‌خواهد.

اتمام بیمارستان فوق تخصصی زنان ارومیه به 70 میلیارد تومان نیاز دارد

استاندار آذربایجان غربی با اشاره به بیمارستان فوق تخصصی زنان ارومیه می‌گوید: این بیمارستان با هزینه 70 میلیارد تومانی 85 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و برای اتمام نیز به 70 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

محمد مهدی شهریاری در این باره می‌افزاید: با مشارکت سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان غربی همکاری‌های لازم در این پروژه انجام گرفته و در صورت تأمین اعتبار هفته دولت امسال افتتاح می‌شود.

وی  با اشاره به اینکه استان در بحث سلامت و درمان به مراکز درمانی و بیمارستان‌های تخصصی نیاز دارد ابیان می کند: آذربایجان غربی ازجمله استان‌های محروم در شاخص‌های بهداشتی بود که بخشی از آن با افتتاح 550 تخت بیمارستانی در سال گذشته تأمین شد و با افتتاح دیگر پروژه‌های بیمارستانی این نیاز نیز رفع می‌شود.

سرانه تخت بیمارستانی آذربایجان غربی افزایش می‌یابد

استاندار آذربایجان غربی با اشاره به سرانه تخت بیمارستانی استان می‌افزاید: با افتتاح این طرح‌ها، آذربایجان غربی به یکی از استان‌های پیشرو در سرانه تخت‌های بیمارستانی تبدیل‌شده و از میانگین کشوری پیشی می‌گیرد.

شهریاری با اشاره به پیشرفت 98 درصدی بیمارستان آیت‌الله خویی شهرستان خوی خبر داد و گفت: این طرح نیز با تأمین اعتبار موردنیاز تا هفته دولت امسال به بهره‌برداری می‌رسد.

شهریاری بابیان اینکه علاوه بر بیمارستان زنان زایمان ارومیه بیمارستان‌های دیگر شهرها نیز افتتاح می‌شود، افزود: بیمارستان 64 تخت خوابی تکاب نیز در مراحل پایانی احداث قرار دارد و تا هفته دولت امسال به مرحله افتتاح می‌رسد.

پروژه‌های بیمارستانی با تامین اعتبار افتتاح می‌شود

وی درباره دیگر طرح‌های بیمارستانی آذربایجان غربی بیان کرد: مراکز درمانی و پروژه‌های بیمارستانی دیگری مختلفی در شهرستان‌های میاندوآب، پیرانشهر، شاهین‌دژ، اشنویه، مهاباد و بوکان کلنگ زنی   در حال احداث است که به با تأمین اعتبار و باگذشت زمان افتتاح می‌شود.

استاندار آذربایجان غربی با اشاره به سرانه تخت بیمارستانی استان افزود: با افتتاح این طرح‌ها، آذربایجان غربی به یکی از استان‌های پیشرو در سرانه تخت‌های بیمارستانی تبدیل‌شده و از میانگین کشوری پیشی می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه درآمد حاصل از سوخت مرزنشینان  مستقیماً به حساب افراد واریزمی‌شود بیان کرد: پیگیری‌های لازم در حال انجام است تا از این اعتبارات برای ایجاد مراکز درمانی و سلامت  تأمین امکانات رفاهی برای مرزنشینان استفاده شود.

تکمیل پروژه‌های ناتمام بیمارستانی شاخص سلامت استان را افزایش می‌دهد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی با اشاره به تعدد پروژه‌های بیمارستانی در آذربایجان غربی می گوید: برای افتتاح بیمارستان 300 تخت خوابی فوق تخصصی زنان (کوثر) ارومیه 70 میلیارد تومان اعتبار نیاز است که از این مقدار اگر 45 میلیارد تومان تأمین شود این بیمارستان در هفته دولت امسال به بهره‌برداری می‌رسد

جواد آقازاده در این باره می افزاید: شاخص تخت بیمارستانی استان در سال 92 هشت دهم تا یک در هزار بود که با افتتاح پروژه‌های بیمارستانی این شاخص به یک و نیم در هزار رسیده است که با افتتاح دیگر پروژه‌های نیمه ‌تمام شاخص تخت بیمارستانی به 2.4 در هزار می‌رسد.

وی با اشاره به پروژه‌های نیمه‌تمام بیمارستانی می‌گوید:  پروژه بیمارستان 450 تخت خوابی و سوانح و سوختگی نیازمند زمین مناسب است ک اگر در اختیار دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی قرار نگرفت و اگر زمین مورد نیاز که 26 هکتار است، تأمین شود روند احداث این بیمارستان آغاز می‌شود بیمارستان روان‌پزشکی آماده اجرا بوده و که در ارومیه وجود دارد، بیمارستان 160 تخت خوابی سلماس با 18 درصد پیشرفت فیزیکی، بیمارستان 80تخت خوابی اشنویه و 64 تخت خوابی پیرانشهر  با 64 درصد پیشرفت فیزیکی، بیمارستان بوکان کلنگ زنی شده و به‌زودی روند احداث ان آغاز می‌شود.

پروژه‌های بیمارستانی نیمه تمام هفته دولت افتتاح می‌شوند

به گفته وی بیمارستان مهاباد که کلنگ زنی شده و فقط اورژانس آن فعال بوده و در مرحله پیمان‌سپاری است تا روند احداثان آغاز شود، بیمارستان شاهین دژ با 64 درصد پیشرفت فیزیکی، بیمارستان 64 تخت خوابی تکاب 95درصد پیشرفت فیزیکی است و حتی تمامی تجهیزات بیمارستان تکاب آماده نصب است که این بیمارستان‌ها  توسط  راه و شهرسازی آذربایجان غربی ساخته شده و به وزارت بهداشت منتقل شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی دراین‌باره می‌افزاید: بیمارستان آیت‌الله خویی، خوی که در سال 71 کلنگ زنی شد این پروژه سال 85 به  دانشگاه علوم پزشکی منتقل و در سال 92 با 30 درصد پیشرفت فیزیکی تحویل گرفته شد و در 6 سال 98 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و حتی تجهیزات این بیمارستان آماده و دپو شده است که  با تأمین اعتبار در هفته دولت امسال افتتاح می‌شود در این میان بیمارستان 100 تخت خوابی میاندوآب آماده افتتاح بوده و بعد از ماه رمضان با حضور وزیر بهداشت افتتاح می‌شود همچنین بیمارستان250 تخت خوابی میاندوآب جایگزین بیمارستان عباسی در انتظار آغاز روند احداث است.

به روز‌ رسانی نیازهای استان بر‌اساس کار کارشناسی

آقازاده بابیان اینکه باید نیازهای استان بر اساس کار کارشناسی به روز شود تصریح می‌کند: درقسمت‌های Icu و Ccu و دستگاه‌ها و تجهیزات  زیادی خریداری شده و 130 میلیارد تومان از طرح تحول برای استان تخصیص یافته و 115 دستگاه آمبولانس  و یک فروند بالگرد آمبولانس وارد چرخه خدمات‌دهی شده  و تمامی این موارد سبب بالا رفتن شاخص کیفیت خدمات پزشکی در استان شده است ولی هنوز هم نیاز به پیشرفت داریم.

به گفته وی نیروی انسانی مشغول در حوزه پزشکی و درمانی طی پیگیری‌ها این افراد به ترتیب پیمانی و استخدام رسمی  شوند تا  حقوق آنان از سوی دولت تأمین شود و تا به امروز تمامی حقوق‌های پرداخت‌شده از منابع مالی دانشگاه علوم پزشکی استان هزینه شده است همچنین سعی شده است در حوزه آموزش به نیروی انسانی و کمیت آنان برنامه ریزی‌هایی انجام‌شده و بعد از افتتاح بیمارستان های نیمه‌تمام استخدام شروع خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی با اشاره به فوری‌ترین نیاز درمانی استان می‌گوید: اولویت استان تخت بیمارستانی است  که در بخش بیمارستان‌های قلب و عروق سوانح و سوختگی استاندارد   خلاصه‌شده و ظرفیت این بیمارستان‌ها پر شده و نیازمند بازسازی است همچنین  به سبب کوهستانی بودن آذربایجان غربی در نوبت دوم نیاز استان آمبولانسهای کمک دار است تا در زمستان و راه‌های صعب‌العبور خدمات‌دهی مطلوب صورت گیرد.

گزارش از ثمین کاظمی

انتهای پیام/ ع

R41361/P/S6,48/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۴۷۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمارستانی برای درمان محرومین/ اینجا خدمت حال و هوای دیگری دارد

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: بسیج جامعه پزشکی لرستان در راستای رسالت ذاتی بسیج، یعنی خدمت به محرومین و مستضعفین که در قاموس نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، ولی‌نعمتان انقلاب و نظام‌اند و در امتداد جان‌فشانی‌ها و سلحشوری‌های پزشکان و پرستاران در ایام پرمخاطره جنگ تحمیلی می‌کوشد به‌قدر وسع و توان خود، ذره‌ای از گرد محرومیت نشسته بر سیمای زجرکشیده مردم مناطق محروم را بزداید.

اعزام تیم‌های پزشکی و درمانی به مناطق محروم و ارائه خدمات رایگان سلامت به نیازمندان و برپایی بیمارستان‌های صحرایی یک یا چندروزه بخشی از این اقدامات خداپسندانه با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و… بوده است.

اولین اردوی بهداشتی و درمانی در منطقه محروم «میربگ» برپا شد

بهرام دلفان رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان امروز جمعه در حاشیه برپایی بیمارستان صحرایی در منطقه محروم «میربگ» شهرستان دلفان، اظهار داشت: در راستای خدمات‌رسانی به مردم و به‌خصوص مردم مناطق محروم، امروز با همکاری سپاه، کمیته امداد، شورای اداری شهرستان دلفان در بخش «میربگ» یک اردوی جهادی تحت عنوان بیمارستان صحرایی برگزار کردیم.

وی گفت: در این اردوی جهادی و بیمارستان صحرایی رشته‌های تخصصی حوزه پزشکی حضور دارند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان، بیان داشت: وظیفه ما است که خدمات بهداشتی و درمانی را از مراکز شهری و بیمارستانی به روستاها بیاوریم.

دلفان با بیان اینکه امروز نیز این کار ما را انجام دادیم و اولین اردوی درمانی را در سال جاری برگزار کردیم، افزود: این کار در مناطق محروم استان ادامه خواهد یافت.

وی با تأکید بر اینکه همچنین این کار در راستای تحقق شعار هفته سلامت امسال «سلامت خانواده و مشارکت مردمی» بوده انجام شده است، گفت: امیدواریم بتوانیم خدماتی را به مردم محروم منطقه ارائه کنیم.

برپایی نمایشگاه اقتصاد مقاومت در منطقه

احسان جهان‌بخش مسئول بسیج سازندگی لرستان نیز در این راستا، اظهار داشت: هفته گذشته سالروز تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را داشتیم و در آینده نیز سالروز تأسیس بسیج سازندگی را خواهیم داشت.

وی عنوان کرد: در راستای فرامین مقام معظم رهبری و مسئولیت ذاتی بسیج سازندگی در راستای محرومیت‌زدایی، اشتغال و کارهای جهادی، در شهرستان دلفان بیمارستان صحرایی را باهمت بسیج جامعه پزشکی و همچنین دانشگاه علوم پزشکی برپا کرده‌ایم.

مسئول بسیج سازندگی لرستان، ادامه داد: این بیمارستان صحرایی در منطقه «فرهاد آباد» بخش «میربگ» شهرستان دلفان برپا شده است.

سرهنگ جهان‌بخش در ادامه با اشاره به برپایی نمایشگاه اقتصاد مقاومتی از سوی بسیج سازندگی در این منطقه در قالب ۱۶ غرفه، گفت: این نمایشگاه و بیمارستان صحرایی با حضور فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) استان برپا شده است.

وی با بیان اینکه در حوزه اقتصاد مقاومتی در سال ۱۴۰۱، ۱۷.۵ میلیارد تومان، در سال ۱۴۰۲، ۲۲.۵ میلیارد تومان تسهیلات به متقاضیان در شهرستان دلفان پرداخت شده است، افزود: تقاضای ما از معاونت اقتصادی و همچنین استاندار جدی این بوده که در این حوزه شهرستان‌هایی مانند دلفان را ویژه‌تر ببینند.

مسئول بسیج سازندگی لرستان با تأکید بر اینکه معاونت اقتصادی استانداری لرستان قول داده که اعتبارات ویژه‌ای طی امسال در این زمینه در اختیار ما قرار دهند، گفت: شهرستان دلفان به طور حتم جز شهرستان‌هایی بوده که سهم خوبی را از این تسهیلات دریافت خواهد کرد.

استقرار پزشکان عمومی و دندان‌پزشکان در بیمارستان صحرایی

سردار نعمت‌الله باقری فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان نیز دراین‌رابطه، اظهار داشت: امروز در شهرستان دلفان با هماهنگی‌های انجام شده بین مجموعه‌های استانی، دانشگاه علوم پزشکی، اعضای شورای اداری و تأمین شهرستان دلفان، بسیج جامعه پزشکی سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان، به مناسبت سالروز تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نزدیک‌شدن به عملیات غرورآفرین حاج عمران، اردوی جهادی و بیمارستان صحرایی را در این منطقه برپا کردند.

وی گفت: در سال گذشته ۷۰ هزار نفر در رشته‌های مختلف پزشکی ویزیت شده‌اند، امروز هم در شهرستان دلفان در قالب بیش از ۲۰ رشته تخصصی پزشکی ارائه خدمات خواهد شد.

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان، بیان داشت: در این راستا بیش از ۲۰ پزشک عمومی و ۲۰ دندان‌پزشک و در مجموع ۲۷۰ نفر از مجموعه کادر پزشکی و. پشتیبانی به مردم این منطقه ارائه خدمات خواهند شد.

سردار باقری، افزود: قبل از استقرار این بیمارستان صحرایی و تیم‌های پزشکی، بیماری یابی در این منطقه صورت‌گرفته، امروز بیماران بر اساس برنامه‌ریزی صورت‌گرفته در بیمارستان حضور پیدا کرده‌اند و از خدمات آن بهره‌مند خواهند شد.

وی ادامه داد: این زنجیره تا درمان بیماران در بیمارستان‌های استان ادامه خواهد داشت.

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان با تأکید بر اینکه طی امسال این اولین اردوی جهادی و بیمارستان صحرایی است که در شهرستان دلفان برپا شده است و به‌تناوب این کار در استان ادامه خواهد داشت، تصریح کرد: خدمت بی‌منت به مردم استان و به‌خصوص مناطق محروم را رقم خواهیم زد.

کد خبر 6089012

دیگر خبرها

  • بیمارستانی برای درمان محرومین/ اینجا خدمت حال و هوای دیگری دارد
  • توسعه همکاریهای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی و موسسه آموزشی- تحقیقاتی صنایع دفاعی
  • اختصاص ۸۰ هزار میلیارد ریال اعتبار به حوزه راه و مسکن آذربایجان غربی
  • توجه ویژه برای توسعه راه های آذربایجان غربی
  • بررسی طرحهای اجرایی بهره برداری و توسعه آب شرب شهر های تکاب و سلماس
  • ساخت ۵۰۰ کیلومتر راه درآذربایجان غربی دردولت سیزدهم
  • توجه ویژه دولت سیزدهم برای توسعه راههای آذربایجان‌غربی
  • معرفی مدیرکل جدید راه و شهرسازی آذربایجان‌غربی
  • ۱۵۰۰ تخت بیمارستانی به سرانه درمانی البرز افزوده می شود
  • سازمان مدیریت اعتبار پروژه بیمارستانی کوهدشت را پرداخت نکرده است