Web Analytics Made Easy - Statcounter

چوپان دروغگو بار دیگه منطقه را به آشوب کشید، ماه گذشته کمیسر شورای حقوق بشر سازمان ملل رسما اعلام کرد که حادثه الفجیره از سوی موساد انجام شده است. این در حالی است که رسانه‌های خبری اسرائیل در گزارشات تازه خود درباره این حادثه ایران را متهم کردند که وزیر امور خارجه ایران در واکنش به این گزارش‌ها در توئیتر خود از چوپان دروغ‌گوی «تیم ب» گفت که این بار اقدام به جعل اطلاعات برای وانمود کردن دخالت ایران در خرابکاری الفجیره کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وزیر خارجه کشورمان بیش از این در نیویورک اهداف تیم بی را افشا کرده بود و درباره خرابکاری این تیم در منطقه به رهبران جهان هشدار داده بود. امروز بار دیگر تیم بی چهره خود را نمایان کرد و همزمان با دیدار نخست وزیر ژاپن با رهبر معظم انقلاب به اهدافی در دریای عمان و تنگه هرمز حمله کرد.

این حملات بار دیگر نشان داد که تیم بی از نتایج مذاکرات و رفت آمد‌های دیپلماتیک عصبانی است. آن‌ها صلح نمی‌خواهند بلکه به زعم خود با حمله به کشتی‌های نفتی به ایران پیام مذاکره یا جنگ را ارسال کردند.

پس از حادثه الفجیره و ناکامی شورای امنیت در بررسی این پرونده، دو مساله حائز اهمیت است، اینکه آمریکا بر اساس سیاست فشار و مذاکره بر ایران دستی در این عملیات داشته است و نکته دوم اینکه تیم بی صلح را نمی‌خواهد. این در حالی است که جمهوری اسلامی ایران سیاست مقاومت را پیش گرفته است این تیم برای شکست آن حمله به کشتی‌های نفتی و تجاری در دریای عمان پیامی از سوی آنهاست برای برهم زدن آرامش منطقه. این وضعیت فرضیه دیگری را مطرح می‌کند که آیا واشنگتن به دنبال تغییر زمین بازی است؟ بر اساس سیاست‌های دوگانه واشنگتن با خروج از برجام و فشار برای مذاکره مجدد احتمال آن می‌رود که اقدامت امروز در خلیج فارس نشانه‌ای از ناراضی از فرستاده خود در ایران است.

اما تیم بی به گفته وزیر خارجه کشورمان با رهبری نتانیاهو انگیزه قوی تری برای حوادث امروز دارد. چراکه قبل از سفر شیزوو آبه به تهران، نخست وزیر رژیم صهیونیستی با همتای ژاپنی تو خود گفتگو کرد و خواهان فشار بر ایران شد. او همچنین با ترامپ نیز گفتگوی تلفنی داشت و نارضایتی خود را از سفر آبه شینزو به تهران اعلام کرده بود.

با اینحال امروز مقام معظم رهبری، در دیدار با نخست وزیر ژاپن فرمودند: ما در حسن نیت و جدی بودن شما تردیدی نداریم، اما در خصوص آنچه از رئیس جمهور آمریکا نقل کردید، من شخص ترامپ را شایسته مبادله هیچ پیامی نمیدانم و هیچ پاسخی هم به او ندارم و نخواهم داد.

پیام واضح رهبر انقلاب تکلیف واشنگتن را روشن کرد؛ ایران به مقاومت ادامه خواهد داد.

عبدالله شهبازی درباره موضع آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی؛ در کانال تلگرام خود نوشت: حمله به دو نفتکش در دریای عمان، یکی در مالکیت ژاپن و دیگری نروژ، همزمان با سفر شینزو آبه، نخست‌وزیر ژاپن به تهران و دیدار با رهبری، با حمله هوایی اسرائیل به غزه مقارن شد.

این تقارن فرضیه انتساب خرابکاری دریایی فوق به اسرائیل و شرکا (ابوظبی یا سعودی یا شبکه متحد و شریک آنان) بمنظور تهدید و ترسانیدن ایران از جنگ، و از اینطریق تأثیرگذاری بر مذاکرات با ژاپن، را تقویت می‌کند.

بار دیگر؛ تاکتیک پرچم دروغین

با توجه به تحولات امروز و انتشار تحلیل‌ها و فرضیه‌های بسیار، تاکتیک پرچم دروغین از تمام فرضیه‌های مطرح شده قوی‌تر است. عملیات پرچم دروغین به عملیات‌هایی گفته می‌شود که توسط نهاد‌های نظامی، شبه نظامی، اطلاعاتی یا سیاسی به گونه‌ای انجام می‌شود که این تصور به وجود آید که گروه‌ها یا کشور‌های دیگری این عملیات‌ها را انجام داده‌اند. یکی از بارزترین موارد این ماجرا در تاریخ هم ادعای وجود تسلیحات کشتار جمعی در عراق بود که جورج بوش را به عملیات حمله به عراق کشاند.

پس از خروج آمریکا از برجام و متعاقب آن اعمال تحریم‌های ثانویه و سیاست به صفر رساندن نفت ایران، برخی تحلیلگران معتقد بودند که واشنگتن این عملیات را درباره ایران به کار گرفته است و سرنوشت بغداد در انتظار تهران است.

در همین باره اطهری کارشناس مسائل بین الملل نیز به خبرانلاین گفت: سوال بسیار مهمی که این روز‌ها مطرح است این است آیا ما در زمان قبل از حمله امریکا به عراق افغانستان و لیبی قرار داریم، یا اینکه خوشبینانه نگاه می‌کنیم که جنگی رخ نمی‌دهد؟

بنا بر طرح سوال این کارشناس می‌توان این فرضیه را مطرح کرد که سفر آبه شینزو به خودی خود یک دستاورد دیپلماتیک و نشان دهنده این است که سیاست عملیات پرچم دروغین روی ایران پاسخ مطلوب آن‌ها را نمی‌دهد. چراکه رهبر معظم انقلاب در این دیدار همزمان با حملات تیم بی به کشتی‌های نفتی در خلیج فارس ژاپن را دوست ملت ایران خطاب کرد، به این معنا که جمهوری اسلامی همچنان با همپیمانان و دوستان بین المللی خود به مقاومت ادامه خواهد داد.

این در حالی است که تنش بیشتر در خلیج فارس به نفع اروپا، و کشور‌های منطقه و حتی خود آمریکایی‌ها نیست چراکه عمده انرژی دنیا از این منطقه تامین می‌شود. اگر درگیری‌ها در منطقه خلیج فارس و دریای عمان شدت یابد به هیچ عنوان به نفع کشور‌های جهان خصوصا کشور‌های صنعتی نیست.

فصل الخطاب

دکتر ظریف در توئیت خود درباره دیدار آبه شینزو با رهبر معظم انقلاب نوشت: پس از گفتگو‌های ثمربخش با کونو تارو وزیر امور خارجه ژاپن، سفر تاریخی نخست‌وزیر آبه شینزو هم انجام شد. رئیس‌جمهور روحانی و آیت‌الله خامنه‌ای گفتگو‌های گسترده، دوستانه و ثمربخشی با نخست‌وزیر آبه داشتند. دلیل تنش روشن است: نقض برجام توسط ایالات متحده و تحمیل جنگ اقتصادی بر مردم ایران. "

ظریف در توئیتی دیگر عنوان کرد: " حملات گزارش شده به تانکر‌های مرتبط با ژاپن زمانی اتفاق افتاد که نخست‌وزیر آبه شینزو برای گفتگو‌هایی گسترده و دوستانه در حال دیدار با آیت‌الله خامنه‌ای بود. مشکوک بودن برای توصیف آنچه که احتمالا امروز صبح اتفاق افتاده، کفایت نمی‌کند. مجمع گفتگوی منطقه‌ای پیشنهادی ایران، ضروری است. "

توئیت رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان و اعلام فصل الخطاب از سوی رهبری، تکلیف را مشخص کرد و پیام واضح را به تیم بی و شخص ترامپ رساند. ایران مقاومت خواهد کرد و عملیات‌های پرچم دروغین برای متهم کردن ایران یا ایجاد تنش در منطقه بی‌فایده است.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: تیم ب نخست وزیر ژاپن دریای عمان تنش در منطقه مناقشه ایران و آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۴۸۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توافق مهم ایران و عربستان انجام شد | جلسه مشترک عبداللهیان و بن فرحان

به گزارش همشهری آنلاین حسین امیر عبداللهیان در ادامه دیدارها و رایزنی‌های دیپلماتیک خود در گامبیا در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی در بانجول پایتخت این کشور ، با « فیصل بن فرحان» وزیر امور خارجه عربستان سعودی دیدار و رایزنی کرد .

در این دیدار طرفین با تاکید بر این که مناسبات دو کشور در مسیر درستی قرار دارد، همکاری های مشترک اقتصادی و تجاری را مهم ارزیابی کردند.

حسین امیرعبداللهیان و فیصل بن فرحان در زمینه تسهیل صدور روادید تجاری و برقراری پرواز مستقیم فیمابین تبادل نظر و توافق کردند.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در این دیدار با تشریح مواضع اصولی ایران در تنبیه رژیم متجاوز صهیونیستی بعد از اقدام تروریستی این رژیم در هدف قرار دادن سفارت ایران در دمشق و پاسخ مقتدرانه نیروهای مسلح ایران علیه پایگاه های نظامی و اطلاعاتی رژیم صهیونیستی که در حمله موشکی به سفارت ایران در دمشق مورد استفاده قرار گرفت، بر حمایت کشورمان از هرگونه توافقی که ضامن حقوق مردم فلسطین باشد تاکید کرد.

امیرعبداللهیان اظهار کرد: ما معتقدیم فلسطینیان خود باید در مورد سرنوشت فلسطین تصمیم بگیرند.

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به تحرک اخیر آمریکا در منطقه گفت: سوابق تاریخی و تجربه ما نشانگر تکرار بدعهدی آمریکا است و آنها به هیچ پیمان و وعده ای وفادار نیستند.

امیرعبداللهیان با اشاره به ضرورت تلاش های مشترک برای توقف جنگ در غزه در راستای منافع مردم فلسطین و کشورهای منطقه افزود: معتقدیم بازگشت ثبات و امنیت به منطقه و توقف جنگ به نفع همه کشورهای منطقه است.

امیر فیصل بن فرحان وزیر خارجه عربستان سعودی نیز با ابراز خرسندی از این دیدار و مشورت و تعامل مستمر بین وزرای خارجه دو کشور در عرصه دوجانبه، منطقه‌ای و بین المللی خاطر نشان کرد: مهم این است که اراده لازم نزد رهبران دو کشور برای توسعه و تعمیق مناسبات دو کشور وجود دارد.

وزیر امور خارجه عربستان تاکید کرد: فعال سازی روابط اقتصادی و فرهنگی و مردمی از جمله مسائل اساسی است که موجب تقویت بیش از پیش روابط در راستای منافع دو کشور می شود.

وی ازسرگیری حج عمره و آثار مثبت آن در میان مردم دوکشور را از آن جمله توصیف کرد.

فیصل بن فرحان دیدگاه‌های کشورش را در مورد تحولات منطقه تشریح کرد و بر اهتمام ویژه این کشور به احقاق حقوق مردم فلسطین و تشکیل دولت مستقل فلسطین، تاکید کرد.

وزیر خارجه عربستان ابراز امیدواری کرد که توقف جنگ در این مرحله در غزه محقق شود و افزود: توقف جنگ را به نفع مردم فلسطین و شروع ارسال کمک های انسانی به غزه می دانیم.

فیصل بن فرحان استمرار تعامل بین دو کشور ایران و عربستان را برای مقابله با طرح های جنگ طلبانه نتانیاهو در منطقه ضروری دانست.

وزیر خارجه عربستان همچنین به موضع کشورش در محکومیت حمله اسرائیل به سفارت ایران در دمشق بعنوان مکانی دیپلماتیک اشاره و خاطر نشان کرد: چنین حمله ای به هیچ وجه قابل قبول و توجیه نیست.

کد خبر 849220 برچسب‌ها ایران و عربستان خبر ویژه

دیگر خبرها

  • وزیر امور خارجه: احتمال توقف جنگ در غزه نسبت به گذشته قدری افزایش پیدا کرده است
  • ایران معادله صهیونیست‌ها را بهم زد
  • توافق مهم ایران و عربستان انجام شد | جلسه مشترک عبداللهیان و بن فرحان
  • حامیان دروغین زنان ایران دختران دانشجورا در خیابان لگدمال می کنند
  • ایران زمین فرزندان خود را به آغوش گرفت
  • تثبیت جایگاه ایران در منطقه پس از «وعده صادق»
  • واکنش کاردار ایران به اظهارات وزیر دفاع انگلیس
  • وزیر دفاع انگلیس به تحریم ایران واکنش نشان داد
  • «وعده صادق» افسانه شکست ناپذیری اسرائیل را در هم شکست
  • حماسه وعده صادق بیش از هر حماسه دیگری نیازمند روایت فتح است