Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@10:25:17 GMT

ملخ صحرایی در دشتستان به در بسته خوردند

تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۴۹۱۸۷

ملخ صحرایی در دشتستان به در بسته خوردند

ابوالقاسم محمدی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: اما همچنان به علت وجود خطر بازگشت و هجوم دوباره کارگروه عملیات در آماده باش هستند.

وی اظهارداشت: اداره منابع طبیعی آبخیزداری شهرستان دشتستان از ابتدای بهمن ماه سال ۹۷ تا اواسط خرداد ماه ۹۸ در عملیات ردیابی، پایش و سمپاشی ملخ صحرایی با جهاد کشاورزی به مدت پنج ماه همکاری و مشارکت داشته است که در بخش ردیابی و پایش در مجموع ۱۸ روز کاری همکاری خودرویی با جهاد کشاورزی به عمل آمد و مسئولان واحدهایی تابعه و مسئول جنگل و بیابان شهرستان به عنوان کارشناس در عملیات حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدی یادآور شد: در بخش اجرای عملیات سمپاشی نیز که بصورت مشترک صورت گرفت بیش از ۳۹ روز همکاری فعال توسط اداره منابع شهرستان صورت گرفت که بیشتر در بخش های مرکزی، شبانکاره و سعدآباد بوده است و در این بخش از عملیات سه خودرو و ۲۵ نفر نیرو در اختیار کارگروه مبارزه با ملخ صحرایی قرار گرفته است.

وی اضافه کرد: همچنین پس از برگزاری جلسه مدیریت بحران به میزبانی جهاد کشاورزی، همه ارکان اصلی مبارزه با ملخ صحرایی شامل پایش، ارزیابی و مهار در منطقه جنگل های دست کاشت ۲۸۸ هکتاری گندم ریز، عیسوند و چاه خانی به اداره منابع طبیعی شهرستان دشتستان واگذار شد.

رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری دشتستان استان بوشهر ادامه داد: در این ارتباط از ۳۱ اردیبهشت ماه تا ۱۳ خرداد ماه سال جاری مصادف با ماه مبارک رمضان عملیات سمپاشی توسط ۱۱ اکیپ سازماندهی شده به صورت شبانه انجام شد و در هر مرحله عملیات که از ساعت ۱۸ آغاز و تا حدود ساعت ۲۴ به طول می انجامید حدود سه هکتار از این اراضی سمپاشی شد.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دشتستان با اشاره به اینکه حمله ملخ ها به درختان دست کاشت در جنگل های منابع طبیعی آسیب جدی وارد کرد و تداوم آن تهدید جدی محسوب می شد گفت: در این مرحله که نظارت، کنترل و مدیریت به صورت نوبتی توسط کارشناسان اداره صورت می گرفت حدود ۵۰ هکتار سمپاشی و پاکسازی شد.

محمدی افزود: هم اکنون با توجه به از بین رفتن جمعیت قابل توجهی از ملخ ها عملیات سمپاشی به اتمام رسیده اما عملیات ردیابی، پایش و رصد همچنان ادامه دارد و جهت جلوگیری از غافلگیر شدن از هجوم ملخ ها به حالت آماده باش هستیم.

شهرستان دشتستان قطب اول کشاورزی و منابع طبیعی استان بوشهر است.

۷۲۱۳/‏۶۰۴۳

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۴۹۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزاد سازی اراضی ملی در منطقه بابلکنار شهرستان بابل

روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران ساری اعلام کرد: و بر اساس وظیفه ذاتی نیرو‌های یگان حفاظت منابع طبیعی انجام چهار فقره تبصره ذیل ماده ۵۵ به مساحت تقریبی ۷۰۰ متر مربع از ید متجاوزین خارج و اعاده به وضع سابق گردید این ماموریت با حضور سرجنگلبان و نیرو‌های یگان حفاظت منابع طبیعی واحد بابلکنار و نیرو‌های حفاظت شرکت آذرود انجام شد.

هموطنان می‌توانند در صورت مشاهده وقوع هرگونه تخلف در حوزه منابع طبیعی از قبیل قطع و حمل چوب آلات جنگلی، برداشت و حمل گیاهان مرتعی، برداشت و حمل محمولات فرعی جنگلی (چلم، خزه، سرخس و...) تصرف و تخریب اراضی ملی و حریق در عرصه‌های جنگلی و مرتعی را با شماره‌های ۲۴ ساعته امداد جنگل و مرتع ۱۵۰۴ و ۱۳۹ در میان بگذارند.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • آزاد سازی اراضی ملی در منطقه بابلکنار شهرستان بابل
  • حفاظت و حراست از اراضی ملی اولویت دستگاه‌های متولی باشد
  • طرح «هر مدرسه یک نهالستان» در دماوند اجرا شد
  • رفع تصرف اراضی ملی ۱۳۰ میلیارد ریالی در تالش
  • توقیف خودروی حامل چوب قاچاق در سوادکوه
  • زندانیان ملایری هزار اصله درخت کاشتند
  • جلوگیری از تخریب اراضی ملی در بم
  • چند خبر از شهرستان های نیشابور، بردسکن و فریمان
  • شکسته شدن بند خاکی در روستای بیجورد بردسکن بر اثر سیلاب
  • رفع تصرف و بازپس گیری ۳هکتار از اراضی ملی اشنویه