Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی باقرزاده معاون سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره تامین کاغذ و سایر ملزومات مورد نیاز تامین کتاب درسی برای سال تحصیلی آینده بیان کرد: قریب به اتفاق کتاب‌های درسی سال آینده چاپ شده است و مشکلی نداریم، اما مساله اصلی برای تامین کتاب‌ها در سال ۱۳۹۹-۱۴۰۰ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به ملزومات مورد نیاز سالانه در تهیه کتاب درسی ادامه داد: هر ساله ۴۵ هزار تن کاغذ، ۴۵۰ تن مرکب و مقدار قابل توجهی چسب برای تامین و آماده‌سازی کتاب‌ها نیاز داریم که البته بخش قابل توجهی از کاغذ مورد نیاز از طریق کشور‌های خارج از کشور تامین می‌شود.

معاون سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی با اشاره به آثار منفی تحریم بر تهیه کاغذ کتاب‌های کمک درسی اظهار کرد: با توجه به این شرایط نگرانی بابت تامین کاغذ وجود دارد و دولت باید همت کند تا ارز دولتی به این کالا اختصاص یابد که قرارداد تامین کاغذ از کشور‌های مربوطه منعقد شود.

اعلام آمادگی برای حمایت از تولیدکنندگان داخلی کاغذ

وی با اشاره به انفعال و حضور کمرنگ تولیدکنندگان داخلی در تامین کاغذ گفت: اصرار و آمادگی داریم تا کاغذ کتاب درسی را از تولیدکننده داخلی تهیه کنیم، اما اقدامی از سوی طرف داخلی نمی‌بینیم گویی اشتیاقی به این کار ندارند.

باقرزاده تصریح کرد: سالیانه ۳۵۰ تا ۴۰۰ هزار تن کاغذ برای چاپ، نشر، بسته بندی و کارتن کتاب‌های درسی مورد استفاده قرار می‌گیرد علاوه بر آن در سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی ۴۵ هزار تن کاغذ برای تهیه کتاب درسی نیاز داریم که با احتساب این آمار، تامین کاغذ برای هر بخش غیردولتی فرصت طلایی است تا در این حوزه سرمایه گذاری کند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش وپرورش اخبار مدارس اخبار دانش آموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۵۱۳۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشنهادی برای تداوم اجرای طرح شیر مدارس

در حالی که طرح رایگان شیر مدارس بعد از سال‌ها توقف در اجرا در سال تحصیلی جاری با دستور رئیس جمهور اجرایی شد؛ اما تولیدکنندگان محصولات لبنی از تاخیر در پرداخت تعهدات ابراز گلایه می‌کنند و برای حل مشکل پیشنهاداتی ارائه داده‌اند.

سید محمدرضا بنی طبا - سخنگوی انجمن صنایع فرآورده های لبنی - در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اجرای طرح رایگان شیر مدارس گفت: این طرحی که بعد از سال‌ها توقف با دستور مستقیم رئیس جمهور اجرایی شد یکی از خدمات خوب دولت بود که انتظار می رود همه دستگاه ها در اجرای درست آن کوشا باشند.

بنی طبا با اشاره به اینکه طرح شیر رایگان مدارس در برنامه هفتم مصوب شده و امیدواریم این طرح در سال آتی تحصیلی تداوم داشته باشد، گفت: می‌دانیم دولت در تامین منابع و توسعه طرح به تمام مقاطع تحصیلی با مشکل مواجه است و بر همین اساس پیشنهاد صنایع لبنی این است که تامین منابع طرح از محل مالیات بر ارزش افزوده کارخانه‌هایی که در این طرح مشارکت دارند، تامین شود.

سخنگوی انجمن صنایع لبنی ضمن گلایه از کندی روند انجام تعهدات گفت: علی رغم همکاری بسیار خوب و پیگیرانه وزارت آموزش و پرورش و نیز تصویب منابع در کمیسیون تلفیق اما گزارش‌هایی که از تولیدکنندگان دریافت کرده‌ایم حکایت از آن دارد که مطالبات حدود ۳۰۰ تولید کننده در این طرح منتظر تصمیم سازمان برنامه و بودجه و ریاست این سازمان قرار دارد.

بنی طبا با اشاره به اینکه تولیدکنندگان خود تعهداتی نسبت به دامداران و تامین کنندگان شیرخام دارند، عنوان کرد: بخشی از مطالبات مرحله اول توزیع شیر رایگان انجام شده، اما مراحل بعدی با وجود انجام تعهدات از سوی تولیدکنندگان هنوز در پیچ و خم تصمیمات دولتی و بروکراسی اداری است و این در حالی است که هر روز تاخیر در انجام تعهدات منجر به کاهش انگیزه تولیدکنندگان برای مشارکت در این طرح خواهد شد.

سخنگوی انجمن صنایع لبنی با اشاره به اینکه تولیدکنندگان در اجرای این طرح با کمترین حاشیه سود ورود کردند و وزارت آموزش و پرورش هم همکاری بسیار خوبی در اجرا و پیگیری مطالبات تولیدکنندگان داشته خواست هر چه زودتر نسبت به تخصیص منابع قانونی مصوب اقدام و شعار حمایت از تولید را در عمل نشان داده شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • راهکار توسعه اقتصادی و تقویت منابع ارزی؛ تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • ثبت سفارش کتاب درسی چگونه است؟
  • کمرنگ‌شدن نشریات تخصصی نوجوانان از عوامل افت شعر نوجوانان است
  • جزئیات ثبت سفارش کتاب‌های درسی اعلام شد
  • جمع‌آوری «نامزد گلوله‌ها» سال گذشته از نمایشگاه کتاب به شدت غیرفرهنگی بود!
  • اماکن مرتبط با مقاومت در کتاب‌های درسی معرفی شوند
  • پیشنهادی برای تداوم اجرای طرح شیر مدارس
  • لزوم حمایت از تولیدکنندگان برای تحقق جهش تولید
  • آثار مثبت احیای واحد های تعطیل بیش از سرمایه‌گذاری‌ های جدید است