Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا کامی رئیس اتاق بازرگانی ایران و ترکیه در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا در خصوص آخرین وضعیت تجارت بین دو کشور گفت: با توجه به سابقه و پیشینه دو کشور در کارهای تجاری یک نوع درهم‌تنیدگی خاصی بین اقتصاد دو کشور وجود دارد و اکنون نیز با وجود اتفاقات و تنش‌ها همچنان مانند روال قبل کارها صورت می‌گیرد، هر چند یک سری مشکلات در بحث نقل و انتقال پول وجود دارد ولی در نهایت کار انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص حضور شرکت‌های ترکیه‌ای در مناطق سیل زده گفت: شرکت‌های ترک سابقه خوبی در ساخت و تولید خانه‌های پیش ساخته دارند و در سال‌های گذشته نیز شاهد بودیم که چند شرکت ترکیه در پروژه‌های مسکن مهر فعال بودند پس دور از انتظار نیست که این شرکت‌ها در مناطق زلزله‌زده یا سیل زده فعالیت داشته باشند.

کامی در خصوص حضور تاجران ترکیه‌ای در ایران گفت: مرکز تجاری ترکیه در تهران کاملا فعال شده و تعداد زیادی از شرکت‌های ترکیه در آنجا نمایندگی دارند. در بحث منطقه ویژه اقتصادی نیز این اراده در هر دو طرف وجود دارد و حتی کارهای مکان‌یابی آن انجام شده است اما در برخی از جزئیات هنوز به تفاهم نرسیده اند. در بحث انرژی و صدور گواهی مبدا و نحوه مالکیت هنوز بحث وجود دارد.

وی در خصوص اثرگذاری تحریم‌ها در تجارت دو کشور گفت: مقامات ارشد ترکیه بارها اعلام کردند که با تحریم‌های آمریکا همراهی نمی‌کنند اما در بحث اجرایی موضوع اندکی فرق می‌کند ضمن اینکه این را باید در نظر داشته باشیم که کل اقتصاد منطقه در رکود به سر می‌برد.

کامی ادامه داد: به دلایل شرایط اقتصادی ما مجبور شدیم واردات 1400 نوع کالا را ممنوع کنیم و به طبع ترکیه هم مقابله به مثل کرد ما در برخی از این کالاها که ممنوع شده است با ترکیه تعرفه ترجیحی داشتیم اما یک شبه ممنوعیت‌ها را اعمال کردیم پس طبیعی است که آنها هم یک سری محدودیت‌ها برای ما قائل شوند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ایران ایران و ترکیه ترکیه نفت واردات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۵۲۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تا پایان سال آینده تهران ۷۵۰۰ اتوبوس فعال خواهد داشت

مهدی علیزاده مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهرداری تهران در گفت‌وگو با با خبرنگار مهر اظهارداشت: بیش از ۱۰ سال است که ناوگان اتوبوسرانی تهران نوسازی نشده و وقفه‌های زیادی در این زمینه داشته‌ایم به طوری که تولید کنندگان داخلی اتوبوس خط تولید خود را تعطیل و یا نیمه تعطیل کردند.

وی افزود: سال پیش ۴۵ درصد بودجه شهرداری و امسال ۵۰ درصد بودجه به این موضوع حمل و نقل عمومی اختصاص یافته و بر اساس برنامه ۴ ساله تا پایان ۱۴۰۴ باید تعداد اتوبوس‌های فعال تهران به ۷۵۰۰ مورد برسد.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران ادامه داد: سال گذشته قرارداد تولید ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس با تولید کنندگان داخلی منعقد شد که ۲۰۰۰ مورد آن دیزلی و بر اساس استاندارد و معیارهای روز دنیا است. ۵۰۰ مورد آن هم برقی بوده که تا پایان سال تحویل شرکت واحد داده می‌شود.

علیزاده اعلام کرد: ۲۵۰۰ اتوبوس هم از خارج از کشور تهیه می‌شود و در مجموع تعداد اتوبوس‌های جدید تهران به ۵۰۰۰ مورد خواهد رسید.

کد خبر 6089521 فائزه نجارزادگان

دیگر خبرها

  • سنگ‌اندازی واشنگتن در توافق راهبردی عراق و ترکیه
  • بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی
  • بازديدهای ميدانی و بررسی عملكرد شركت‌ها و دفاتر تاكسيرانی/ توجه ویژه به مشکلات و مسائل تاکسیرانان
  • بورس و مرکز مبادله؛ ۲ نهاد با شرح وظایف کاملا متفاوت
  • تمایل عجیب و تمام نشدنی زمین خواران به محدوده جنوبی تهران | مبارزه با ساخت و ساز غیرمجاز ادامه دارد
  • اجرای طرح ایمن‌سازی مناطق حادثه‌خیز تهران
  • ایران بازار عراق را از دست می‌دهد؟ | واکنش معاون وزیر صمت به رقابت ترکیه با ایران در بازار عراق
  • آنکارا: هدف قرار دادن اردوغان نشان دهنده وضعیت روانی فعلی اسرائیل است
  • ایمن‌سازی ۲۱۲ نقطه حادثه‌خیز در معابر پایتخت/ نصب ۲۰۰ تابلوی جدید هدایت مسیر
  • تا پایان سال آینده تهران ۷۵۰۰ اتوبوس فعال خواهد داشت