Web Analytics Made Easy - Statcounter

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایلنا، در واکنش به حادثه نفت‌کش‌ها در تنگه هرمز، گفت:معتقد هستم برای ناامنی مسیر نفتکشی در دریای عمان جمهوری اسلامی ایران، کشورهای منطقه و سایر کشورهای دنیا باید دواقدام کوتاه و بلند مدت انجام دهند.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اقدام کوتاه مدت این است که یک کمیته حقیقیاب منطقهای با حضور ایران و دیگر کشورها در مورد این مسائل شکل بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد:معتقد هستم طرف‌های ثالثی در این اتفاقات حضور دارند که قصدشان ناامن کردن منطقه است و سود این موضوع به جیب‌شان می‌رود.

نماینده مردم اسلام آباد غرب در مجلس شورای اسلامی با اشاره به این که در کنار کار کوتاه‌مدت اقدامات همیشگی هم باید صورت گیرد، گفت: کار بلند‌مدت آن است که کشورهای منطقه فراتر از اختلافات سیاسی یک سازوکار برای امنیت آب‌راه منطقه قرار اتخاذ کنند و این موضوع را به صورت کارشناسی مورد بررسی قرار دهند.

وی با بیان این که کشورهای منطقه باید یک «معاهده منطقه‌ای» ایجاد کنند،‌ اظهار داشت: اثر این کار این است که عملا حوزه‌های ترانزیتی،اقتصادی و تجاری از حوزه چالشهای سیاسی دور  و به خط قرمز طرف‌های معاهده تبدیل می‌شود و همگان بر سر ایجاد امنیت همکاری می‌کنند.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به این‌که این دو اقدام باید صورت گیرد زیرا با یکدیگر مرتبط هستند، گفت:آن چه‌که در حال حاضر اتفاق می‌افتد این است که نه تنها منجر به یک همکاری جمعی برای دست یابی به امنیت منطقه نمی‌شود، بلکه باعث ایجاد موضع گیری‌های متقابل می‌شود.

وی تاکید کرد:‌موضع گیری‌های متقابل فقط اوضاع را پیچیده‌تر می‌کند، لذا معتقد هستم برای ایجاد این دو اقدام کشورهای مختلف باید به مذاکره بنشینند. 

فلاحت پیشه ادامه داد: البته در این میان کشورهای منطقه که موضع میانه‌ای دارند مانند عمان،کویت و قطر راحتر می‌توانند در این زمینه کمک کنند که این همکاریها شکل بگیرد. 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: تنگه هرمز نفتکش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۵۲۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال توقف جنگ در غزه افزایش پیدا کرده است

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، «حسین امیرعبداللهیان» در جریان سفر به گامبیا و شرکت در پانزدهمین نشست سران کشورهای اسلامی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پانزدهمین نشست سران کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی با شعار توسعه پایدار کشورهای اسلامی از روز شنبه ۱۵ اردیبهشت ماه در بانجول، پایتخت گامبیا آغاز شد و در این نشست علاوه بر مباحث مربوط به توسعه پایدار کشورهای اسلامی، مساله توقف جنگ در غزه نیز در دستور کار جدی این نشست قرار داشت.

این دیپلمات عالی‌رتبه جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه «ما در یک فضایی قرار داریم که احتمال توقف در غزه نسبت به گذشته قدری افزایش پیدا کرده است» اظهار کرد: علت آن رایزنی‌ها، تلاش‌ها، فشارهای افکار عمومی و مجموعه شرایط جدیدی است که رژیم صهیونیستی در صحنه منطقه‌ای و بین‌المللی با آن مواجه شده است.

وی تاکید کرد: امیدواریم حقوق ملت فلسطین مورد توجه قرار بگیرد و شرایطی فراهم شود که بتوانیم شاهد توقف جنایات و نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه باشیم و شرایط در غزه برای ارسال کمک‌های انسان‌دوستانه و جابجایی ساکنان غزه به سمت منازل و مناطق خود به درستی فراهم شود.

امیرعبداللهیان همچنین گفت: در نشست روز شنبه اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی در موضوع رژیم صهیونیستی، حمایت از ابتکار آفریقای جنوبی و رأی دیوان بین‌المللی دادگستری برای محاکمه سران رژیم صهیونیستی نیز مورد توجه قرار گرفت.

وزیر امور خارجه کشورمان در بخش دیگر صحبت‌هایش در جمع خبرنگاران با اشاره به رایزنی‌های دوجانبه خود در حاشیه این نشست تصریح کرد: در ملاقات با وزیران امور خارجه عربستان، ترکیه، اندونزی و مصر، پیگیری دیدارهای سران و نتایج توافقات آنها در ماه‌های گذشته دستور کار قرار داشت و درخصوص موضوعات منطقه‌ای با تمرکز بر مساله غزه و ضرورت توقف جنگ گفت‌وگو داشتیم.

وی در همین راستا تصریح کرد: توافقاتی داشتیم که با یک حرکت جمعی و هماهنگ برای کمک به برون‌رفت از این وضعیت در منطقه، بتوانیم حرکت کنیم.

امیرعبداللهیان گفت: با دیگر وزرای خارجه نیز در مورد مسائل دوجانبه، امور منطقه و بین‌المللی رایزنی و گفت‌وگو کردیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اقدامات رژیم صهیونیستی امنیت کل منطقه را به خطر انداخته است
  • موسوی: اگر منطقه ناامن شود همه کشورهای آن آسیب می‌بینند
  • خبر جدید از کشتی توقیف شده توسط سپاه در تنگه هرمز
  • خبر جدید از کشتی توقیف شده بدست سپاه / وزیر کشور: قوه قضائیه مسئول است
  • افزایش احتمال توقف جنگ در غزه
  • احتمال توقف جنگ در غزه افزایش پیدا کرده است
  • رژیم اسرائیل ریشه ناامنی و دشمن مشترک ما است
  • امیرعبداللهیان: رژیم اسرائیل ریشه ناامنی و دشمن مشترک است/ گذشت زمان به قدرت اشغالگر مشروعیت نمی‌بخشد
  • وزیر امور خارجه در پانزدهمین نشست سران اسلامی: رژیم اسرائیل ریشه ناامنی و دشمن مشترک ما است
  • رژیم اسراییل ریشه ناامنی و دشمن مشترک ما است