Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی ریاست جمهوری ترکیه افشاگری واشنگتن درباره نامه‌ای از سوی وزیر دفاع موقت آمریکا را که طی آن آنکارا را به حذف شدن از برنامه آموزش خلبانی جنگنده‌های F-35 بر سر خرید سامانه S-400 روسیه تهدید کرده بود، محکوم کرد.

به گزارش ایسنا، پاتریک شاناهان، وزیر دفاع موقت آمریکا در نامه‌ای که هفته گذشته به حلوصی آکار، وزیر دفاع ترکیه فرستاد و مجله "فارن پالسی" آن را رویت کرده، هشدار داده است که کارآموزان خلبانی جنگنده‌های F-35 احتمالاً باید تا تاریخ ۳۱ ژوئیه آمریکا را ترک کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، ابراهیم کالین، سخنگوی ریاست جمهوری ترکیه به خبرنگاران گفت: ارسال این نامه با روح روابط دو کشور متحد در تضاد است و در عین حال محتوای آن برای رسانه‌ها افشا شده است. چنین اقدامی در خصوص امور جدی غیرقابل پذیرش است. همه باید بدانند که ما به این اقدام واکنش نشان خواهیم داد. روسای جمهور آمریکا و ترکیه در دیداری که در حاشیه نشست گروه ۲۰ در تاریخ ۲۹ ژوئن خواهند داشت، درباره کارآموزان F-35 گفتگو خواهند کرد.

این سخنگو همچنین ابراز اطمینان کرد که آمریکا جنگنده‌های F-35 را به ترکیه تحویل خواهد داد.

وی تاکید کرد: بروز تاخیر در تحویل این جنگنده‌ها بنا به هر دلیلی برای هر دو کشور زیان‌بار خواهد بود.

مسکو و آنکارا در ماه دسامبر سال ۲۰۱۷ توافقی را برای خرید سامانه دفاع موشکی S-400 از سوی ترکیه امضا کردند. پیش‌بینی می‌شود نخستین مرحله تحویل این سامانه در اواخر تابستان سال جاری صورت گیرد.

به رغم تهدیدات آمریکا علیه ترکیه برای وضع تحریم‌ها، مقامات این کشور گفته‌اند که خرید تجهیزات نظامی حق قانونی ترکیه است و امکان صرف نظر از خرید این سامانه روسی را رد کرده‌اند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آمريكا اس400 تركيه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۵۳۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترکیه ناو هواپیمابر می‌سازد

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، در گزارش ناوال نیوز آمده است: در پی بازدید رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه از دفتر طراحی پروژه نیروی دریایی ترکیه در ماه آوریل، برای نخستین بار از طرح این دفتر برای طراحی و ساخت این ناو هواپیمابر رونمایی شد.

بر اساس این گزارش، در طراحی این ناو هواپیمابر سه باند؛ دو باند برای برخاستن و یک باند برای فرود هواپیماها، در نظر گرفته شده است و طول آن ۲۸۵ متر، عرض آن ۷۲ متر و وزن آن هم ۶۰ هزار تن خواهد بود.

این گزارش می‌افزاید: دفتر طراحی پروژه نیروی دریایی ترکیه همچنین قصد دارد چهار توربین گازی ال‌ام-۲۵۰۰ را به عنوان پیشرانه اصلی این ناوهواپیمابر بر روی آن نصب کند.

در ادامه این گزارش آمده است: در مرحله اول ساخت این ناو هواپیمابر از فناوری استوبار (STOBAR) استفاده شده و هواپیماها بدون کمک منجنیق‌های نصب شده روی عرشه این ناو و تنها با استفاده از نیروی موتور خود به پرواز در خواهند آمد اما برنامه بلندمدت این پروژه شامل توسعه و نصب یک سیستم منجنیق روی عرشه این ناو هواپیمابر برای کمک به پرواز هواپیماها خواهد بود.

بر اساس این گزارش، طرح اولیه ساخت ناو هواپیمابر ترکیه، ظرفیت ۵۰ هواپیما را برای آن تعریف کرده است که ۲۰ فروند در عرشه ناو و ۳۰ فروند در آشیانه آن مستقر خواهند شد.

بنا بر این گزارش، از جمله این هواپیماها می‌توان به نسخه دریایی هواپیمای تهاجمی سبک هورجت، جنگنده‌های بدون سرنشین تای آنکا-۳، پهپادهای بیرقدار کیزیلما و پهپادهای بیرقدار تی‌بی-۳ اشاره کرد که با پیشرفت پروژه ممکن است ظرفیت حمل هواپیماها توسط این ناو هواپیمابر افزایش یابد.

بر اساس گزارش ناوال نیوز، این ناو هواپیمابر از یک سامانه موشک‌انداز ۳۲ سلولی و چهار سامانه سی‌آی‌دبلیواس (سامانه‌ای که از ترکیب رادارها، رایانه‌ها و توپ‌های دوار چند لول شلیک سریع برای رهگیری و انهدام موشک‌ها و گلوله‌های وارده تشکیل شده است) به عنوان قابلیت‌های دفاعی خود برخوردار خواهد بود.

دیگر خبرها

  • آمریکا ۸۱ فروند بمب‌افکن اسقاط برای کی‌یف خرید؛ اهداف پنهان واشنگتن زیر ذره‌بین رسانه‌ها
  • درخواست دوباره زلنسکی برای دریافت تسلیحات
  • لحظه اصابت و سرنگونی جنگنده پیشرفته آمریکا توسط انصارالله یمن+ ویدئو/ اعلام سفر رئیس موساد به عربستان/ طرح بلندپروازانه ترکیه برای ساخت ناو هواپیمابر/  حمله عناصر «پ.ک.ک» به نیروهای ارتش ترکیه
  • ترکیه ناو هواپیمابر می‌سازد
  • آمریکا یک بسته کمک نظامی جدید ۶ میلیارد دلاری به اوکراین اختصاص داد
  • آمریکا کمک نظامی جدید ۶ میلیارد دلاری به اوکراین اختصاص داد
  • کاخ سفید: آمریکا هیچ سامانه پاتریوتی برای اوکراین ندارد
  • بسته تسلیحاتی 6 میلیارد دلاری آمریکا در مسیر اوکراین
  • حمله جنگنده ها و موشک های روسیه به قطار حامل تسلیحات غربی/ تهدید روسیه به نابود کردن تسلیحات هسته ای آمریکا در لهستان
  • حمله جنگنده ها و موشک های روسیه به قطار حامل تسلیحات غربی